Μπορεί να έχει ηχειάκια με πυρήνα από θιοτομολίνη.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 15:36Isildur έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:56Καταλαβαίνεις τι γράφεις, ή σ' έπεισε κανένας να ψηφίσεις ΝΔ κι εσύ και χάζεψες;enaon έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:51
πω ω ρε παιδί μου, εντελώς νεοδημοκρατης εισαι. Πανω απο τα 20 ειναι οι υπερηχοι, φιξεδ νουμερο. Φυσικά τα σκυλια το ακουνε, ακυνε πολυ παραπάνω. Αλλα το κινητό σου δεν μπορει να παιξει πανω απο 20 απο το ηχειακι του.
Άμα το ηχειάκι δεν βγάζει πάνω από 20 όπως λες (και που μπορεί να ισχύει, δεν το ξέρω), τότε πώς ισχύουν τα υπόλοιπα που γράφεις, ότι είναι φυσιολογικό να ακούνε τον ήχο τα σκυλιά και όχι εμείς που "ακούνε πολύ παραπάνω απ' τα 20";
.
Εδω και 3 χρόνια οταν βάζω στο τηλέφωνο ειδοποιήσεις για να μου υπενθυμίζουν διάφορες υποχρεώσεις μου
4-5-7 δευτερόλεπτα Πρίν χτυπησει η ειδοποίηση ο εγκέφαλός μου δημιουργει το ηχητικό θέμα......Τι παίζει ;;;
Δεν το ξαναείχα παρατηρήσει σε άλλα μου τηλ.....
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ - Εντομοαπωθητικά με συχνότητες υπόηχους
Re: ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ - Εντομοαπωθητικά με συχνότητες υπόηχους
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Isildur έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 16:40Μπορεί να έχει ηχειάκια με πυρήνα από θιοτομολίνη.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 15:36Isildur έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:56
Καταλαβαίνεις τι γράφεις, ή σ' έπεισε κανένας να ψηφίσεις ΝΔ κι εσύ και χάζεψες;
Άμα το ηχειάκι δεν βγάζει πάνω από 20 όπως λες (και που μπορεί να ισχύει, δεν το ξέρω), τότε πώς ισχύουν τα υπόλοιπα που γράφεις, ότι είναι φυσιολογικό να ακούνε τον ήχο τα σκυλιά και όχι εμείς που "ακούνε πολύ παραπάνω απ' τα 20";
.
Εδω και 3 χρόνια οταν βάζω στο τηλέφωνο ειδοποιήσεις για να μου υπενθυμίζουν διάφορες υποχρεώσεις μου
4-5-7 δευτερόλεπτα Πρίν χτυπησει η ειδοποίηση ο εγκέφαλός μου δημιουργει το ηχητικό θέμα......Τι παίζει ;;;
.
.
?
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Τίποτα, μην δίνεις σημασία. Τρολάρισμα/αστειάκι για ψαγμένους φανς του Ασίμοφ ήταν.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 18:08Isildur έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 16:40Μπορεί να έχει ηχειάκια με πυρήνα από θιοτομολίνη.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 15:36
.
.
.
?![]()
.
hellegennes ακούει;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Λοιπόν σου βρήκα την λύση:Esperos έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 13:36 Εχετε άποψη για κάτι app που και καλά απωθούν κουνούπια;
Παίζουν αυτά;
Τι ακριβώς κάνετε για να ησυχάσετε το βράδυ;
Το πιο αποτελεσματικό και ακριβό να βάλεις air condition στο 24 .
Αλλά...
Απόψε, δεν έκλεισα μάτι, κάτι είχαν πάθει, είχαν λυσσάξει, ξύπνησα 4 φορές και ήταν το δωμάτιο γεμάτο κουνούπια
https://www.ideahellas.gr/product/oplo- ... Lt_8LMv2xt