Dioti ontvw einai axrhsth , Αλλά οι μυγες συμπαθουν τα σκατα.Αρχέλαος έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:58Γιατί άχρηστη η Κεραμεως;Awesomatic έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:57Ο Πιερ παίζει να είναι ο πιο ικανός άνθρωπος που είχε ποτέ αυτό το υπουργείο, θα τα καταφέρει. Ειδικά μετά την άχρηστη Κεραμέως και καθόλου να μην πατήσει στο γραφείο θα έχει κάνει καλύτερη δουλειά.Rakomelofronas έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:48 Άλλη μία κυβερνητική θητεία όπου η ντροπιαστική σκωληκοειδής απόφυση του Υπουργείου Εσωτερικών που λέγεται "Τομέας Μακεδονίας - Θράκης" εξακολουθεί να υπάρχει.
Πιερρακάκης στο Παιδείας σημαίνει είτε γελοιοποίηση του ίδιου είτε δύο απεργίες τον μήνα για τους εκπαιδευτικούς.
Αν δεν είχε συμβεί ποτέ η οικονομική κρίση, οι μισοί αυτής της κυβέρνησης θα ήταν στο ΠΑΣΟΚ και θα έβριζαν τους άλλους μισούς.
Δεν ήθελα να φύγει από το ψηφιακής διακυβέρνησης όμως γιατί πραγματικά δύσκολο να βρεθεί άνθρωπος να συνεχίσει να βελτιώνει τα πράγματα εκεί και θέλουμε μεγάλα άλματα ακόμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η νέα Ελληνική Κυβερνησις
- Οργισμένος
Re: Η νέα Ελληνική Κυβερνησις
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
62 ατομα η κυβερνηση.... Ελεος ρε...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Ναι αλλά ο άλλος είχε ήδη κάνει δουλειά, ήταν γνωστό τι κάνει. Θα τα καταφέρει ο καινούριος; Δεν ξεκινάει από το μηδέν αλλά είναι κρίσιμο υπουργείο, θέλει τρέξιμο γιατί έχει πολλή δουλειά ακόμα η ψηφιοποίηση σε όλο το δημόσιο. Φοβάμαι ότι θα μείνουμε με ό,τι άφησε ο Πιερ και από εδώ και πέρα θα είναι μικρά πράγματα.George_V έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:59 Δεν μπήκε αυτός ο Δήμαρχος Τρικάλων στη θεσηβτουβπου έχει ψηφιοποιησει τηννπολη του?
Έχει ένα σχετικό μπακγκραουντ τουλάχιστον. Δεν ξεκινάει από το μηδέν.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Κι εγώ το ίδιο. Και από ντόπιους. Και όταν πήγα πέρσι είδα μια πολύ ανθρώπινη πόλη.Πασιφάη έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:31Πάσο και με συγχωρείς. Πάντως να ξέρεις πως μίλησα καλοπροαίρετα. Όντως έχω ακούσει καλά λόγια.Arisvilla έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:24Άσε εμάς που ζούμε στην έξυπνη πόλη που μας έχει φάει η σκόνη και τα κουνούπια και κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε καθημερινά από τις έξυπνες τρύπες στο δρόμο να κρίνουμε καλύτερα. Φεύγει και δεν θέλει κανένας να πάει στη θέση του. Στο επικοινωνίακο και στη διαφήμιση πάντως πρώτος.Πασιφάη έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:18
Βρε φίλος, εμένα μου έχουν πει τα καλλίτερα λόγια για το έργο του. Άσχετα με το κομματικό του μετερίζι, έκανε δουλίτσα στα Τρίκαλα.![]()
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Δεν θεωρώ ότι έκανε πολλά ούτε ανήκω στους θετικά διακειμενους για το έργο της.Awesomatic έγραψε: 26 Ιουν 2023, 21:15Για τον καθένα μπορώ να βρω ελαττώματα αλλά η Κεραμέως ήταν ξεκάθαρα επιλεγμένη γιατί το default mode της ήταν η σύγκρουση και η κόντρα αλλά τα είχε καλά με την εκκλησία. Δεν είναι τέτοιοι χαρακτήρες κατάλληλοι για το παιδείας και τα τελευταία 20-25+ χρόνια είχαμε πολλούς αντιδραστικούς εκεί που δεν ήταν κατάλληλοι για τέτοιες θέσεις. Τέτοιο υπουργείο χρειάζεται έναν ήρεμο χαρακτήρα που θα κοιτάξει να βρει συμβιβαστικές λύσεις για να μπορούν να έχουν και οι γονείς και τα παιδιά το κεφάλι τους ήσυχο.
Δεν ξέρω, απλά γελάω με τη λογική της όλης υπόθεσηςtaxalata xalasa έγραψε: 26 Ιουν 2023, 21:00Έχει παιδιά η Υπουργός Οικογένειας;
Πόσα; Είναι πολυτεκνού;
Περιμένω πύρινες δηλώσεις για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας από αύριο![]()
Σε κάποια ζητήματα, όπως προσλήψεις καθηγητών, ο τρόπος μοριοδοτησης, ίσως η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής υπήρχε και θετικό προσημο.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Πολύ πιθανό. Έχει μείνει αρκετή δουλειά που θέλει και μεγάλη επιδεξιότητα.Awesomatic έγραψε: 26 Ιουν 2023, 21:21Ναι αλλά ο άλλος είχε ήδη κάνει δουλειά, ήταν γνωστό τι κάνει. Θα τα καταφέρει ο καινούριος; Δεν ξεκινάει από το μηδέν αλλά είναι κρίσιμο υπουργείο, θέλει τρέξιμο γιατί έχει πολλή δουλειά ακόμα η ψηφιοποίηση σε όλο το δημόσιο. Φοβάμαι ότι θα μείνουμε με ό,τι άφησε ο Πιερ και από εδώ και πέρα θα είναι μικρά πράγματα.George_V έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:59 Δεν μπήκε αυτός ο Δήμαρχος Τρικάλων στη θεσηβτουβπου έχει ψηφιοποιησει τηννπολη του?
Έχει ένα σχετικό μπακγκραουντ τουλάχιστον. Δεν ξεκινάει από το μηδέν.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- taxalata xalasa
Υep
δεν υπάρχει καθυστεριά απ έξω που να μην έρθει
ψάξε το αντίστοιχο στην γερμανία
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Μα ναι. Κι εγώ το γνωρίζω απο πολύ δικούς μου ανθρώπους. Αλλά εντάξει. Δεν λέω τίποτις άλλο.Isildur έγραψε: 26 Ιουν 2023, 21:21Κι εγώ το ίδιο. Και από ντόπιους. Και όταν πήγα πέρσι είδα μια πολύ ανθρώπινη πόλη.Πασιφάη έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:31Πάσο και με συγχωρείς. Πάντως να ξέρεις πως μίλησα καλοπροαίρετα. Όντως έχω ακούσει καλά λόγια.Arisvilla έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:24
Άσε εμάς που ζούμε στην έξυπνη πόλη που μας έχει φάει η σκόνη και τα κουνούπια και κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε καθημερινά από τις έξυπνες τρύπες στο δρόμο να κρίνουμε καλύτερα. Φεύγει και δεν θέλει κανένας να πάει στη θέση του. Στο επικοινωνίακο και στη διαφήμιση πάντως πρώτος.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Το ξέρω για έξω γι αυτό γελάω. Όσο δούλεψε εκεί θα δούλεψει και εδώ.Orion22 έγραψε: 26 Ιουν 2023, 21:28Υep
δεν υπάρχει καθυστεριά απ έξω που να μην έρθει
ψάξε το αντίστοιχο στην γερμανία![]()
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Κοίταξε, κι εκεί στα Τρίκαλα που έτυχε να πιάσουμε κουβέντα με κάποιους ντόπιους, ακούσαμε και παράπονα. Από πολύ λίγους βέβαια, αλλά ακούσαμε.Πασιφάη έγραψε: 26 Ιουν 2023, 21:30Μα ναι. Κι εγώ το γνωρίζω απο πολύ δικούς μου ανθρώπους. Αλλά εντάξει. Δεν λέω τίποτις άλλο.![]()
Νομίζω πως παντού συμβαίνει αυτό. Να, ας πούμε εδώ στην Πάτρα. Άλλοι λένε τα καλλίτερα για τον Πελέ, άλλοι τα χειρότερα. Εγώ πάλι προτιμώ να βλέπω να προχωρούν τα όποια έργα έχουν ανακοινωθεί. Αν όχι, θα υπάρχει δυσαρέσκεια. Είναι σαφές.Isildur έγραψε: 26 Ιουν 2023, 21:37Κοίταξε, κι εκεί στα Τρίκαλα που έτυχε να πιάσουμε κουβέντα με κάποιους ντόπιους, ακούσαμε και παράπονα. Από πολύ λίγους βέβαια, αλλά ακούσαμε.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Eθνικοκοινωνιστης
η τελειωμενη με το ειμαστε τα παιδια των οθομανων στο μεταναστευσης
καθα παει και αυτο ελληναρια,η καταλληλη θα πω εγω

καθα παει και αυτο ελληναρια,η καταλληλη θα πω εγω
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Κι εδώ στη Σαλονίκη τα ίδια. Άλλοι λένε άσχημα για τον Ζέρβα κι άλλοι ακόμα χειρότερα.Πασιφάη έγραψε: 26 Ιουν 2023, 21:46Νομίζω πως παντού συμβαίνει αυτό. Να, ας πούμε εδώ στην Πάτρα. Άλλοι λένε τα καλλίτερα για τον Πελέ, άλλοι τα χειρότερα. Εγώ πάλι προτιμώ να βλέπω να προχωρούν τα όποια έργα έχουν ανακοινωθεί. Αν όχι, θα υπάρχει δυσαρέσκεια. Είναι σαφές.Isildur έγραψε: 26 Ιουν 2023, 21:37Κοίταξε, κι εκεί στα Τρίκαλα που έτυχε να πιάσουμε κουβέντα με κάποιους ντόπιους, ακούσαμε και παράπονα. Από πολύ λίγους βέβαια, αλλά ακούσαμε.Πασιφάη έγραψε: 26 Ιουν 2023, 21:30
Μα ναι. Κι εγώ το γνωρίζω απο πολύ δικούς μου ανθρώπους. Αλλά εντάξει. Δεν λέω τίποτις άλλο.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 986 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sid Vicious
-