!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η νέα Ελληνική Κυβερνησις

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Re: Η νέα Ελληνική Κυβερνησις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Αρχέλαος έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:58
Awesomatic έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:57
Rakomelofronas έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:48 Άλλη μία κυβερνητική θητεία όπου η ντροπιαστική σκωληκοειδής απόφυση του Υπουργείου Εσωτερικών που λέγεται "Τομέας Μακεδονίας - Θράκης" εξακολουθεί να υπάρχει.

Πιερρακάκης στο Παιδείας σημαίνει είτε γελοιοποίηση του ίδιου είτε δύο απεργίες τον μήνα για τους εκπαιδευτικούς.

Αν δεν είχε συμβεί ποτέ η οικονομική κρίση, οι μισοί αυτής της κυβέρνησης θα ήταν στο ΠΑΣΟΚ και θα έβριζαν τους άλλους μισούς.
Ο Πιερ παίζει να είναι ο πιο ικανός άνθρωπος που είχε ποτέ αυτό το υπουργείο, θα τα καταφέρει. Ειδικά μετά την άχρηστη Κεραμέως και καθόλου να μην πατήσει στο γραφείο θα έχει κάνει καλύτερη δουλειά.

Δεν ήθελα να φύγει από το ψηφιακής διακυβέρνησης όμως γιατί πραγματικά δύσκολο να βρεθεί άνθρωπος να συνεχίσει να βελτιώνει τα πράγματα εκεί και θέλουμε μεγάλα άλματα ακόμα.
Γιατί άχρηστη η Κεραμεως;
Dioti ontvw einai axrhsth , Αλλά οι μυγες συμπαθουν τα σκατα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

62 ατομα η κυβερνηση.... Ελεος ρε...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

George_V έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:59 Δεν μπήκε αυτός ο Δήμαρχος Τρικάλων στη θεσηβτουβπου έχει ψηφιοποιησει τηννπολη του?

Έχει ένα σχετικό μπακγκραουντ τουλάχιστον. Δεν ξεκινάει από το μηδέν.
Ναι αλλά ο άλλος είχε ήδη κάνει δουλειά, ήταν γνωστό τι κάνει. Θα τα καταφέρει ο καινούριος; Δεν ξεκινάει από το μηδέν αλλά είναι κρίσιμο υπουργείο, θέλει τρέξιμο γιατί έχει πολλή δουλειά ακόμα η ψηφιοποίηση σε όλο το δημόσιο. Φοβάμαι ότι θα μείνουμε με ό,τι άφησε ο Πιερ και από εδώ και πέρα θα είναι μικρά πράγματα.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Πασιφάη έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:31
Arisvilla έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:24
Πασιφάη έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:18

Βρε φίλος, εμένα μου έχουν πει τα καλλίτερα λόγια για το έργο του. Άσχετα με το κομματικό του μετερίζι, έκανε δουλίτσα στα Τρίκαλα. :102:
Άσε εμάς που ζούμε στην έξυπνη πόλη που μας έχει φάει η σκόνη και τα κουνούπια και κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε καθημερινά από τις έξυπνες τρύπες στο δρόμο να κρίνουμε καλύτερα. Φεύγει και δεν θέλει κανένας να πάει στη θέση του. Στο επικοινωνίακο και στη διαφήμιση πάντως πρώτος.
Πάσο και με συγχωρείς. Πάντως να ξέρεις πως μίλησα καλοπροαίρετα. Όντως έχω ακούσει καλά λόγια.
Κι εγώ το ίδιο. Και από ντόπιους. Και όταν πήγα πέρσι είδα μια πολύ ανθρώπινη πόλη.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Awesomatic έγραψε: 26 Ιουν 2023, 21:15
Αρχέλαος έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:58 Γιατί άχρηστη η Κεραμεως;
Για τον καθένα μπορώ να βρω ελαττώματα αλλά η Κεραμέως ήταν ξεκάθαρα επιλεγμένη γιατί το default mode της ήταν η σύγκρουση και η κόντρα αλλά τα είχε καλά με την εκκλησία. Δεν είναι τέτοιοι χαρακτήρες κατάλληλοι για το παιδείας και τα τελευταία 20-25+ χρόνια είχαμε πολλούς αντιδραστικούς εκεί που δεν ήταν κατάλληλοι για τέτοιες θέσεις. Τέτοιο υπουργείο χρειάζεται έναν ήρεμο χαρακτήρα που θα κοιτάξει να βρει συμβιβαστικές λύσεις για να μπορούν να έχουν και οι γονείς και τα παιδιά το κεφάλι τους ήσυχο.
taxalata xalasa έγραψε: 26 Ιουν 2023, 21:00
Awesomatic έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:46 Υπουργείο οικογένειας; Υπουργείο οικογένειας;;;; :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Έχει παιδιά η Υπουργός Οικογένειας;

Πόσα; Είναι πολυτεκνού;
Δεν ξέρω, απλά γελάω με τη λογική της όλης υπόθεσης :lol:

Περιμένω πύρινες δηλώσεις για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας από αύριο :lol:
Δεν θεωρώ ότι έκανε πολλά ούτε ανήκω στους θετικά διακειμενους για το έργο της.

Σε κάποια ζητήματα, όπως προσλήψεις καθηγητών, ο τρόπος μοριοδοτησης, ίσως η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής υπήρχε και θετικό προσημο.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Awesomatic έγραψε: 26 Ιουν 2023, 21:21
George_V έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:59 Δεν μπήκε αυτός ο Δήμαρχος Τρικάλων στη θεσηβτουβπου έχει ψηφιοποιησει τηννπολη του?

Έχει ένα σχετικό μπακγκραουντ τουλάχιστον. Δεν ξεκινάει από το μηδέν.
Ναι αλλά ο άλλος είχε ήδη κάνει δουλειά, ήταν γνωστό τι κάνει. Θα τα καταφέρει ο καινούριος; Δεν ξεκινάει από το μηδέν αλλά είναι κρίσιμο υπουργείο, θέλει τρέξιμο γιατί έχει πολλή δουλειά ακόμα η ψηφιοποίηση σε όλο το δημόσιο. Φοβάμαι ότι θα μείνουμε με ό,τι άφησε ο Πιερ και από εδώ και πέρα θα είναι μικρά πράγματα.
Πολύ πιθανό. Έχει μείνει αρκετή δουλειά που θέλει και μεγάλη επιδεξιότητα.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

Οργισμένος έγραψε: 26 Ιουν 2023, 21:19 62 ατομα η κυβερνηση.... Ελεος ρε...
Πήξε!
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Awesomatic έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:46 Υπουργείο οικογένειας; Υπουργείο οικογένειας;;;; :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Υep

δεν υπάρχει καθυστεριά απ έξω που να μην έρθει

ψάξε το αντίστοιχο στην γερμανία :wink
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Isildur έγραψε: 26 Ιουν 2023, 21:21
Arisvilla έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:24
Άσε εμάς που ζούμε στην έξυπνη πόλη που μας έχει φάει η σκόνη και τα κουνούπια και κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε καθημερινά από τις έξυπνες τρύπες στο δρόμο να κρίνουμε καλύτερα. Φεύγει και δεν θέλει κανένας να πάει στη θέση του. Στο επικοινωνίακο και στη διαφήμιση πάντως πρώτος.
Πάσο και με συγχωρείς. Πάντως να ξέρεις πως μίλησα καλοπροαίρετα. Όντως έχω ακούσει καλά λόγια.
Κι εγώ το ίδιο. Και από ντόπιους. Και όταν πήγα πέρσι είδα μια πολύ ανθρώπινη πόλη.
Μα ναι. Κι εγώ το γνωρίζω απο πολύ δικούς μου ανθρώπους. Αλλά εντάξει. Δεν λέω τίποτις άλλο. :102:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Orion22 έγραψε: 26 Ιουν 2023, 21:28
Υep

δεν υπάρχει καθυστεριά απ έξω που να μην έρθει

ψάξε το αντίστοιχο στην γερμανία :wink
Το ξέρω για έξω γι αυτό γελάω. Όσο δούλεψε εκεί θα δούλεψει και εδώ.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

taxalata xalasa έγραψε: 26 Ιουν 2023, 21:27
Οργισμένος έγραψε: 26 Ιουν 2023, 21:19 62 ατομα η κυβερνηση.... Ελεος ρε...
Πήξε!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Isildur

Πασιφάη έγραψε: 26 Ιουν 2023, 21:30

Μα ναι. Κι εγώ το γνωρίζω απο πολύ δικούς μου ανθρώπους. Αλλά εντάξει. Δεν λέω τίποτις άλλο. :102:
Κοίταξε, κι εκεί στα Τρίκαλα που έτυχε να πιάσουμε κουβέντα με κάποιους ντόπιους, ακούσαμε και παράπονα. Από πολύ λίγους βέβαια, αλλά ακούσαμε.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Isildur έγραψε: 26 Ιουν 2023, 21:37
Κοίταξε, κι εκεί στα Τρίκαλα που έτυχε να πιάσουμε κουβέντα με κάποιους ντόπιους, ακούσαμε και παράπονα. Από πολύ λίγους βέβαια, αλλά ακούσαμε.
Νομίζω πως παντού συμβαίνει αυτό. Να, ας πούμε εδώ στην Πάτρα. Άλλοι λένε τα καλλίτερα για τον Πελέ, άλλοι τα χειρότερα. Εγώ πάλι προτιμώ να βλέπω να προχωρούν τα όποια έργα έχουν ανακοινωθεί. Αν όχι, θα υπάρχει δυσαρέσκεια. Είναι σαφές.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

η τελειωμενη με το ειμαστε τα παιδια των οθομανων στο μεταναστευσης

καθα παει και αυτο ελληναρια,η καταλληλη θα πω εγω :giggle: :giggle: :giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Isildur

Πασιφάη έγραψε: 26 Ιουν 2023, 21:46
Isildur έγραψε: 26 Ιουν 2023, 21:37

Νομίζω πως παντού συμβαίνει αυτό. Να, ας πούμε εδώ στην Πάτρα. Άλλοι λένε τα καλλίτερα για τον Πελέ, άλλοι τα χειρότερα. Εγώ πάλι προτιμώ να βλέπω να προχωρούν τα όποια έργα έχουν ανακοινωθεί. Αν όχι, θα υπάρχει δυσαρέσκεια. Είναι σαφές.
Κι εδώ στη Σαλονίκη τα ίδια. Άλλοι λένε άσχημα για τον Ζέρβα κι άλλοι ακόμα χειρότερα.

:003:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”