!!! DEVELOPMENT MODE !!!

"Εξαφανιση" Πολωνης στην Κω...

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Δημοκράτης

Re: "Εξαφανιση" Πολωνης στην Κω...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

jason0 έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:16
Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:12
GoBack έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:08

Δεν ξερουμε τι γνωριζε ακριβως πριν βγουν ολα στη δημοσιοτητα.Το μετα εξεταζω.
Από ότι διάβασα εχτές ο τύπος ήξερε ότι θα βγει με τους πακιστανοτετοιους
Όταν διάβασα αυτό το μυαλό μου πήγε ότι μάλλον αυτός είναι ο μπάσταρδος. Σήμερα διάβασα ότι ο μπαγκλαντεσιανος έβγαλε εισιτήριο για Ιταλία μια μέρα μετά που πηδηξε την κοπέλα και για αυτό θεωρώ πιο πιθανό ότι αυτός την έκανε
Όπως και να έχει το ολλ σχήμα έχει πολλά να ψάξεις
Επίσης η γκόμενά σου πάει και πηδιεται και μετά σε παίρνει τηλέφωνο να πας να την μαζέψεις; τελικά δεν την βρίσκεις ποτε ;
Και τι, να εξέδιδε Πολωνός την γκόμενα του σε φτωχαδάκια;
Απίθανο φαίνεται
Δεν ξέρω ρε φίλε, είναι μπερδεμένη η υπόθεση. Εμένα αν η γκολενα μου έλεγε ότι θα βγω με 4 πακιστανομπαγκλαντεσιανους να γίνω λιαρδα θα έλεγα ότι έχω μπλέξει με ζαβη και η θα πήγαινα μαζί να είναι τουλάχιστον ασφαλής και θα χωρίσαμε αργοτερ ή θα χωρίσαμε επιτόπου
Τώρα προφανώς κρίνω εξ ιδιων αλλά ή πολύ κάθαρμα είναι ο Πολωνός ή τέρμα μαλακας
Δημοκράτης

Επίσης οι πολωνοι γενικώς είναι πιο συντηρητικοί από εμάς. Πως αυτός βγήκε τόσο ανοιχτομιλυαλος ;
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:21
Δεν ξέρω ρε φίλε, είναι μπερδεμένη η υπόθεση. Εμένα αν η γκολενα μου έλεγε ότι θα βγω με 4 πακιστανομπαγκλαντεσιανους να γίνω λιαρδα θα έλεγα ότι έχω μπλέξει με ζαβη και η θα πήγαινα μαζί να είναι τουλάχιστον ασφαλής και θα χωρίσαμε αργοτερ ή θα χωρίσαμε επιτόπου
Τώρα προφανώς κρίνω εξ ιδιων αλλά ή πολύ κάθαρμα είναι ο Πολωνός ή τέρμα μαλακας
οι πακιστανοί την τσίμπησαν τυχαία στο μάρκετ. Δεν κανόνισαν ραντεβού. Οπότε ούτε αυτή το είχε σχεδιάσει ώστε να του πει θα βγω με αυτούς. Έγινε οτι έγινε και μετά τον πήρε τηλ να τη μαζέψει.
Δημοκράτης

Για αυτό λέω ότι παίζει το σενάριο να βγήκε αυτή με τα πακιστανικής να γαμηθιξε να το έμαθε ο Πολωνός και να την σκότωσε
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Αν ήξερε ότι θα βγει με αυτους αλλαζει τελείως το πράγμα
Απ το να βρήκαν μια μεθυσμένη
Δημοκράτης

mao mao έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:23
οι πακιστανοί την τσίμπησαν τυχαία στο μάρκετ. Δεν κανόνισαν ραντεβού. Οπότε ούτε αυτή το είχε σχεδιάσει ώστε να του πει θα βγω με αυτούς. Έγινε οτι έγινε και μετά τον πήρε τηλ να τη μαζέψει.
Μια ξανθιά υπερηκομενα γνωρίζει 4 τυχαίους πακιστανοβιους , πάει για αλκοολια μαζί τους οικειοθελώς γαμιεται και μετά τηλεφωνεί στον μαλακα να πάει να την μαζεψει; Αυτό είναι ακόμα πιο παράξενο
Δημοκράτης

jason0 έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:24 Αν ήξερε ότι θα βγει με αυτους αλλαζει τελείως το πράγμα
Απ το να βρήκαν μια μεθυσμένη
Μπορεί να κατάλαβα λάθος αυτά που διανμβασα και άκουσα εχθές και να λέω μαλακιες
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:25
Μια ξανθιά υπερηκομενα γνωρίζει 4 τυχαίους πακιστανοβιους , πάει για αλκοολια μαζί τους οικειοθελώς γαμιεται και μετά τηλεφωνεί στον μαλακα να πάει να την μαζεψει; Αυτό είναι ακόμα πιο παράξενο

'Ηταν μεθυσμένη ήδη. Δεν αποφάσισε νηφάλια να βγει μαζί τους. Ήταν κομμάτια και τη φόρτωσαν σπίτι τους.
Άβαταρ μέλους
jason0

Το σίγουρο είναι ότι μια υπεργκομενα ήταν λιαρδα, αυτό κατεθεσε ο περιπτερας και την μάζεψαν οι 5
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Nandros έγραψε: 17 Ιουν 2023, 14:38 Καλώς το πρώτο θύμα!
Θύτης είναι.
Άβαταρ μέλους
Passager
Phorum.gr user: Passager

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Passager »

Εχει open minded και αλλυλεγγυους και η Πολωνια. Τι νομιζετε απ'ολα εχει ο μπαξες.
Ισως λιγοτερους απο εμας η τους σκανδιναβους, αλλα εχει.
Εχει και ναρκομανεις εχει τα παντα. Μη σας φαινονται περιεργες τετοιες προχω συμπεριφορες πλεον.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

jason0 έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:13 Μιλάμε για ένα μεθυσμένο μπουμπουκι που το φόρτωσαν 5 μπαγκλαντοπακιδες
Χεστηκα τι θα πειτε για μένα, πείτε με Χίτλερ για μένα παιδες είναι τι κάνει νιάου νιάου
Γιατι ηταν μεθυσμενη; μηπως ειχε τσακωθει με τον δικο της (για ακομα μια φορα) και του ειπε να χωρισουνε και αυτος μεθυσμενος επισης... δεν ξερεις τι γινεται. Ας το βρουν οι αστυνομικοι, η δουλεια τους ειναι
Άβαταρ μέλους
jason0

Passager έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:30 Εχει open minded και αλλυλεγγυους και η Πολωνια. Τι νομιζετε απ'ολα εχει ο μπαξες.
Ισως λιγοτερους απο εμας η τους σκανδιναβους, αλλα εχει.
Εχει και ναρκομανεις εχει τα παντα. Μη σας φαινονται περιεργες τετοιες προχω συμπεριφορες πλεον.
Μπα
Λες και δεν μπορεί να βρει γερά πορτοφόλια, σε μπαγκλαντοπακιδες θα πάει
Βιασμός και φόνος φωνάζει
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:23 Για αυτό λέω ότι παίζει το σενάριο να βγήκε αυτή με τα πακιστανικής να γαμηθιξε να το έμαθε ο Πολωνός και να την σκότωσε
Να ηταν οι πακιστανοι "ο πρωτος τυχων";
Δημοκράτης

mao mao έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:27
Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:25

'Ηταν μεθυσμένη ήδη. Δεν αποφάσισε νηφάλια να βγει μαζί τους. Ήταν κομμάτια και τη φόρτωσαν σπίτι τους.
Τότε όταν τηλεγράφημα νησί στον γκομενο της δεν θα του έλεγε με βίασε ένα μουνοπανο; δεν θα έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία; γιατί από ότι κατάλαβα επικοινώνησε μαζί του μετά το συμβαν
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”