Ένας τράγκας από τα λιντλ δηλαδηςOtto Weininger έγραψε: 17 Ιουν 2023, 11:17 Και μια απάντηση στην διατριβή του σεβαστου Σαλίβερου, πρώτο μαθητή του Πλάτωνα:
Νομίζω πως ο Άριστος γράφει καθαρά "επαγγελματικά". Ξέρει που απευθύνεται. Ο ίδιος είναι πανεξυπνος και γι'αυτό κάνει τον γητευτη των ηλιθίων.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το αίνιγμα "Αριστος"
Re: Το αίνιγμα "Αριστος"
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Imperium έγραψε: 17 Ιουν 2023, 15:19 Αφήστε τον ήσυχο τον άνθρωπο, πρώτα-πρώτα άσχετα με τι μυαλλά κουβαλάει είναι σένιο παιδί, και παρά τον άνευ προηγουμένου αντχομινισμό που έχει φάει, μιλάει πάντα σεμνα και μετρημένα.
Εκτός αυτού, είναι και ο απόλυτος Έλληνας - τους αγκαλιάζει όλους: Τι θέλετε; Δεξια, Αρστερά, Εθνικισμό, Σοσιαλισμό, Χούντα, Δημοκρατία, Μητέρα Ρωσία, βρε θα την πάρουμε την Πόλη (ντάρλα-ντιρλάνταντα), συνωμοσίες, ορθολογισμός, μελέτη, λόγος, σπουδή, ελευθέρος λόγος, ο άνθρωπος είναι ένας σύγχρονος Δημοσθένης.
Αν μου ζήταγε ένας εξωγήινος να του δείξω έναν Έλληνα, τον Αρίστο θα έδειχνα.
Τι να κανουμε ρε φιλε; Ζω σε χωρα που η ΝΔ εχει συγκυβερνησει αλλοτε με το Φλωρακη, αλλοτε με το ΠΑΣΟΚ, αλλοτε με το ΛΑΟΣ, και εχω μπερδευτει ο κακομοιρης.
.
Isildur έγραψε: 17 Ιουν 2023, 10:57Έτσι ακριβώς. Και τελικά βγάζει ένα μαϊμού πόρισμα.AlienWay έγραψε: 17 Ιουν 2023, 10:51 Στο διήγημα του Πόε "Το μυστήριο της οδού Μοργκ", ο πρωταγωνιστής λύνει μυστήρια δολοφονιών, απλά και μόνο διαβάζοντας άρθρα στις εφημερίδες και "ενώνοντας τις τελείες".
Yochanan, έλα. I'm back.![]()
βγάζω το καπέλο
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ο Αρίστος είναι γουοναμπί Τράγκας. (της αυτής συνομοταξίας και οι Καρατζαφέρης, Βελόπουλος, Λιακόπουλος).Ερμής έγραψε: 17 Ιουν 2023, 17:11Ένας τράγκας από τα λιντλ δηλαδηςOtto Weininger έγραψε: 17 Ιουν 2023, 11:17 Και μια απάντηση στην διατριβή του σεβαστου Σαλίβερου, πρώτο μαθητή του Πλάτωνα:
Νομίζω πως ο Άριστος γράφει καθαρά "επαγγελματικά". Ξέρει που απευθύνεται. Ο ίδιος είναι πανεξυπνος και γι'αυτό κάνει τον γητευτη των ηλιθίων.
Η διαφορά του με όλους αυτούς όμως είναι πως σε ένα βαθμό τουλάχιστον, τις πιστεύει τις ψεκιές του. Οι άλλοι δεν πίστευαν λέξη.
Συνεπώς, πλούσιος δε θα γίνει.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- kongrosian
ο αρίστος είναι έτσι, είναι γιουβέτσι, αλλά τελικά όλοι τον παρακολουθούν και τον διαβάζουν. άντε βγάλε άκρη 
Yochanan έγραψε: 17 Ιουν 2023, 19:39Isildur έγραψε: 17 Ιουν 2023, 10:57Έτσι ακριβώς. Και τελικά βγάζει ένα μαϊμού πόρισμα.AlienWay έγραψε: 17 Ιουν 2023, 10:51 Στο διήγημα του Πόε "Το μυστήριο της οδού Μοργκ", ο πρωταγωνιστής λύνει μυστήρια δολοφονιών, απλά και μόνο διαβάζοντας άρθρα στις εφημερίδες και "ενώνοντας τις τελείες".
Yochanan, έλα. I'm back.![]()
![]()
![]()
![]()
χρειάστηκε να το κουκλίσω γιατί δεν ήξερα το πακραου αλλα ήταν αυτό που περίμενα
βγάζω το καπέλο
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Αρίστο, αφιερωμένο:
...και μην μασάς για τον πόλεμο που σου κάνουν οι νεοταξίτες. Το crew σου είναι δυνατό, μεγάλο και έτοιμο να σε υπερασπιστεί.
...και μην μασάς για τον πόλεμο που σου κάνουν οι νεοταξίτες. Το crew σου είναι δυνατό, μεγάλο και έτοιμο να σε υπερασπιστεί.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Ξέχασες να με κάνεις quote μην τυχόν και σου απαντήσω χεστράκο;Αρίστος έγραψε: 17 Ιουν 2023, 17:00 Στο χωριο σου επισης θεωρειται πολιτισμος ο ομαδικος λιθοβολισμος κατα διαφωνουντα και μετα κλαψιμο στο δημαρχο για εξοστρακισμο του θυματος που καταφερε να επιζησει.![]()
.
Υποθέτω κλαίγεσαι για τότε που είπα ότι κάποιος πρέπει να σε μαζέψει επειδή είχες κάνει το πχώρουμ παραμάγαζο της κάθε ψεκοφυλλάδας που δημοσιεύει άρθρα σου με ακατάσχετο σπαμάρισμα στα πρόσφατα νήματα.
Πολύ δεικτικό ότι αυτό είναι που σε πείραξε από όλα όσα σου έχω σύρει κατα καιρούς, αφού επιβεβαιώνει ότι δεν είσαι τυχαίος αλαφροίσκιωτος νάρκισσος αλλά κάποιος με μακροπρόθεσμη ατζέντα αυτοπροβολής.
Τεσπα, αν φτάσαμε να χρειάζεται εμένα το πχώρουμ να σε κάνω μπούλυινγκ για να μη γράφεις συνέχεια επικινδυνότητες όπως ότι είναι εγκληματίες αυτοί που συστήνουν στις έγκυες να εμβολιάζονται ας καεί το γαμημένο, έτσι κι αλλιώς θα μας κλείσουνε το ίδιο δευτερόλεπτο που θ' αρχίσεις να γυρνάς τα κανάλια σαν υποψήφιος του Εθνικού Μετώπου
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
- taxalata xalasa
stockholm syndrome.kongrosian έγραψε: 17 Ιουν 2023, 19:48 ο αρίστος είναι έτσι, είναι γιουβέτσι, αλλά τελικά όλοι τον παρακολουθούν και τον διαβάζουν. άντε βγάλε άκρη![]()
Ο νηματοθετης που χει τελειωσει την Ανωτατη Ψυχοπαθητικη Φιδεμπορικη σΧολή θά'πρεπε να το χε μάθει. Μαλλον με βίζμα, της οικογένειας Κουλόπαιδου. το πήρε το Φτού Χίο...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- taxalata xalasa
Αληθώς ο Κύριος!Stalker έγραψε: 17 Ιουν 2023, 20:21 ...είναι εγκληματίες αυτοί που συστήνουν στις έγκυες να εμβολιάζονται.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Έχεις ένα ποιντ εδώΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 17 Ιουν 2023, 19:45Ο Αρίστος είναι γουοναμπί Τράγκας. (της αυτής συνομοταξίας και οι Καρατζαφέρης, Βελόπουλος, Λιακόπουλος).Ερμής έγραψε: 17 Ιουν 2023, 17:11Ένας τράγκας από τα λιντλ δηλαδηςOtto Weininger έγραψε: 17 Ιουν 2023, 11:17 Και μια απάντηση στην διατριβή του σεβαστου Σαλίβερου, πρώτο μαθητή του Πλάτωνα:
Η διαφορά του με όλους αυτούς όμως είναι πως σε ένα βαθμό τουλάχιστον, τις πιστεύει τις ψεκιές του. Οι άλλοι δεν πίστευαν λέξη.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Stalker έγραψε: 17 Ιουν 2023, 20:21Ξέχασες να με κάνεις quote μην τυχόν και σου απαντήσω χεστράκο;Αρίστος έγραψε: 17 Ιουν 2023, 17:00 Στο χωριο σου επισης θεωρειται πολιτισμος ο ομαδικος λιθοβολισμος κατα διαφωνουντα και μετα κλαψιμο στο δημαρχο για εξοστρακισμο του θυματος που καταφερε να επιζησει.![]()
.
Υποθέτω κλαίγεσαι για τότε που είπα ότι κάποιος πρέπει να σε μαζέψει επειδή είχες κάνει το πχώρουμ παραμάγαζο της κάθε ψεκοφυλλάδας που δημοσιεύει άρθρα σου με ακατάσχετο σπαμάρισμα στα πρόσφατα νήματα.
Πολύ δεικτικό ότι αυτό είναι που σε πείραξε από όλα όσα σου έχω σύρει κατα καιρούς, αφού επιβεβαιώνει ότι δεν είσαι τυχαίος αλαφροίσκιωτος νάρκισσος αλλά κάποιος με μακροπρόθεσμη ατζέντα αυτοπροβολής.
Mπα εσυ κλαφτηκες στη διαχειριση μαζι με το Λεγεωνη, εγω εδω και χρονια απολαμβανω να κλαιγεστε και να παραμιλατε οπως καλη ωρα σ' αυτο το ποστ. Ειδες να ζητησω εγω ποτε να διαγραφεις;
Τεσπα, αν φτάσαμε να χρειάζεται εμένα το πχώρουμ να σε κάνω μπούλυινγκ για να μη γράφεις συνέχεια επικινδυνότητες όπως ότι είναι εγκληματίες αυτοί που συστήνουν στις έγκυες να εμβολιάζονται ας καεί το γαμημένο, έτσι κι αλλιώς θα μας κλείσουνε το ίδιο δευτερόλεπτο που θ' αρχίσεις να γυρνάς τα κανάλια σαν υποψήφιος του Εθνικού Μετώπου
Και μιας και χαρακτηρισες εγκληματιες οσους διαφωνουν να εμβολιαζονται οι εγκυες...
ολο δικο σου!
Σύσταση προς εγκύους να αποφεύγουν AstraZeneca και J&J
https://www.reporter.gr/Oles-oi-eidhsei ... ca-kai-J-J
Η κυβέρνηση της Βραζιλίας αποφάσισε χθες να αναστείλει τον εμβολιασμό των εγκύων με το εμβόλιο της AstraZeneca κατά της COVID-19, μετά τον θάνατο γυναίκας στην 23η εβδομάδα της κύησης στο Ρίο ντε Ζανέιρο, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.
https://www.efsyn.gr/kosmos/latiniki-am ... i-brazilia
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 17 Ιουν 2023, 20:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 17 Ιουν 2023, 19:45
Ο Αρίστος είναι γουοναμπί Τράγκας. (της αυτής συνομοταξίας και οι Καρατζαφέρης, Βελόπουλος, Λιακόπουλος).
Μολις ειπες τη μεγαλυτερη ψεκια...
Δεν εχω κανει ποτε καταγγελτικη δημοσιογραφια μεσω αστυνομικου ρεπορταζ οπως οι Τραγκας, Τριανταφυλλοπουλος και Βαξεβανης.
Το 95% των αρθρων μου ειναι αρθρα γνωμης κατα της πολιτικης παγκοσμιοποιησης και της ορθοπολιτικης ατζεντας της.
Και το ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ, δεν ειμαι επαγγελματιας δημοσιογραφος οπως αυτοι, ουτε θελησα να γινω, ειμαι διαφημιστης και μου αρκει για τις οικονομικες μου αναγκες.
.
Για τη δοξα παλευουμε ολοι γεροντα, οχι για τα φραγκα οπως οι επηρεαστες aka influencers. Για τη δοξα και για να εχουν οι επομενοι καποια στιγμη, ενα βουνο γνωσης και σοφιας που θα μπορεσουν να εκμεταλευτουν για να βελτιωσουν την μελλοντικη κοινωνια τους. Περιμενω αυτος ο server μολις τιγκαρει, να μπει καποια στιγμη σε καποια αξιοπρεπη χρονοκαψουλα φτιαγμενη απο οπλισμενο σκυροδεμα και ατσαλινο περιβλημα και να μην παει οπως ο προηγουμενος σε κανα καδο να τον κατουραν τα γατια.Saliveros έγραψε: 17 Ιουν 2023, 10:35Το φαινόμενοn "Αρίστος" έχει δημιουργήσει πολλάς αντιφάσεις, ερμηνείας, παρανοήσεις.
Μερικοί τον θεωρούν τρολλ, άλλοι απλώς παρανοϊκό, άλλοι ότι πάσχει από μανία καταδιώξεως, από οιστριονική διαταραχή προσωπικότητας, ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας κλπ παθήσεις.
Ομολογώ ότι κι εγώ προσωπικώς έχω υποπέσει σε τέτοιες λανθασμένες εκτιμήσεις.
Η πραγματικότης όμως, κατά την ταπεινή μου άποψη ως εξέχοντος μέλους της Ψυχιατρικής Σχολής της Βιέννης και προσωπικού συμβούλου του Singmund Freud, είναι τελείως πιο πεζή.
Στο παλαιόν Phorum.gr είχεν συζητηθεί, εξ όσων ενθυμούμαι, η κλινική περίπτωσις μελών που έπασχον από την νόσον με το επιστημονικόν όνομα saseskisakoufalesiosis, οι πάσχοντες από την οποίαν επεδίωκον την διά παντός μέσου ανακήρυξίν των ως του πολυγραφοτέρου φορουμτζή.
(το σσύγχρονον αντίστοιχον είναι το φαινόμενον των influencers, που όμως επιτυγχάνουν αξιόλογον πλουτισμόν, αντί του "πήρε από τα τρία το μακρύτερο" όπερ επιτυγχάνεται εις την παρούσαν περίπτωσιν)
Δεν διαθέτω τας ακριβείς στατιστικάς, αλλά τείνω να πιστεύσω ότι, λαμβανομένων υπόψιν επικουρικώς στοιχείων όπως χρονολογία πρώτης εγγραφής, τυχόν ολιγόμηνα ban, ασθένειαι, εγκυμοσύναι, ιδρυματικοί εγκλεισμοί κλπ κλπ, όλων τούτων συνεκτιμωμένων,
δέον να υποθέσωμεν ότι, ακόμη αν δεν έχει επιτύχει τον βασικόν του στόχον, ο Αρίστος ευρίσκεται πλησιέστατα εις την επιτυχίαν του,
τουτέστιν να ανακηρυχθεί ο top φορουμτζής όλων των εκδοχών του Phorum.
Ας μη συνεχίσωμεν, λοιπόν, τας αδίκους επιθέσεις, ειρωνίας, παρερμηνίας των κειμένων του
και ας τείνωμεν χριστιανικήν χείραν βοηθείας προς τον ατυχή συνάνθρωπόν μας.
Ας αρκεσθώμεν να απαντώμεν εις τας δημοσιεύσεις του με ένα γλυκύ χαμόγελον, συνοδευόμενον από την φράσιν "Ναι Αρίστο, έτσι είναι. μην ταράζεσαι"![]()
BILLO έγραψε: 17 Ιουν 2023, 22:00
Για τη δοξα παλευουμε ολοι γεροντα, οχι για τα φραγκα οπως οι επηρεαστες aka influencers. Για τη δοξα και για να εχουν οι επομενοι καποια στιγμη, ενα βουνο γνωσης και σοφιας που θα μπορεσουν να εκμεταλευτουν για να βελτιωσουν την μελλοντικη κοινωνια τους.
Πάνος Σκουρλέτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 147 Απαντήσεις
- 8882 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-