Δεν έχει κομμουνιστικές βράκες σύντροφοι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Sid Vicious έγραψε: 04 Μάιος 2023, 16:59Είναι και το πιο νεανικό μου tshirt δεν έχεις εντελώς άδικο, άλλα μπλουζάκια που φοράω δίνουν έναν τόνο παραπάνω ωριμότηταςFeindflug έγραψε: 04 Μάιος 2023, 16:43Όντως ρε δικέ μου, σαν 17χρονος συνδεσμίτης είσαι.Sid Vicious έγραψε: 04 Μάιος 2023, 15:52Απλό λιτό ντύσιμο για όλες τις ώρες και για όλους τους χώρουςSpoiler
![]()
Με ένα διαφορετικό μπλουζάκι ή κάτι άλλο από πάνω, αλλάζει λίγο η φάση, διατηρώντας τα αρσενικά και casual vibes.
Η μπλούζα Punisher παραπέμπει σε έφηβο ή Navy Seal.
![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
του έσφιξες το χέρι,το λαιμό,κάτι?kongrosian έγραψε: 04 Μάιος 2023, 15:37 στη λαϊκή δεν βρίσκω μεγάλα νούμερα. μόνο τον Άδωνι είχα πετύχει μια φορά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nowhere την 04 Μάιος 2023, 17:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Libre arbitre
Δεν φαίνεται για γκέι.nowhere έγραψε: 04 Μάιος 2023, 17:02του έσφιξες το χέρι,το λαιμό,κάτιkongrosian έγραψε: 04 Μάιος 2023, 15:37 στη λαϊκή δεν βρίσκω μεγάλα νούμερα. μόνο τον Άδωνι είχα πετύχει μια φορά.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
φαντασου τωρα βραδυ, περπατας σε ενα σοκάκι ασπρόμαυρο, απο κατι χαλασματα βγαινει ενας τύπος βαρύς μεταλ, βλεμα σκοτεινό σαν τον διαολο, σε πλησιαζει και σε κατσαδιαζει που εβαλες λαθος την μασκαρα.
Τέτοια θες;
Να μια

Ζούμε σε ένα σύστημα.
Θα συμμετείχα ως κριτής, δικιά μου, αλλά και πάλι μόνο στην αρσενική εκδοχή.Καρολίνα έγραψε: 04 Μάιος 2023, 16:58Έχεις σκεφτεί να πας στο My style rocks; Κάπως έτσι δεν λέγεται μια εκπομπή; Βέβαια έχει μόνο γυναίκες, αλλά για πάρτη σου μπορεί να κάνουν και σερνική εκδοχή. Πιστεύω θα σκίσεις.Feindflug έγραψε: 04 Μάιος 2023, 16:43Όντως ρε δικέ μου, σαν 17χρονος συνδεσμίτης είσαι.Sid Vicious έγραψε: 04 Μάιος 2023, 15:52Απλό λιτό ντύσιμο για όλες τις ώρες και για όλους τους χώρουςSpoiler
![]()
Με ένα διαφορετικό μπλουζάκι ή κάτι άλλο από πάνω, αλλάζει λίγο η φάση, διατηρώντας τα αρσενικά και casual vibes.
Η μπλούζα Punisher παραπέμπει σε έφηβο ή Navy Seal.
Το γυναικείο ντύσιμο είναι απείρως πιο πολύπλοκο και δεν μπορώ να το εννοήσω σε βάθος.
Dein Herz, meine Gier
- Libre arbitre
Υπάρχει κίνδυνος κοψιματος. Αν και το κόμμα είναι όντως γτπ.AlienWay έγραψε: 04 Μάιος 2023, 17:04Τέτοια θες;
Να μια
![]()
Απορία, δικέ μου: Πώς γίνεται ένα σοκάκι να είναι ασπρόμαυρο;
Dein Herz, meine Gier
- hellegennes
Μαύρο παπούτσι; Μαύρο παπούτσι με αυτά που φοράς; Είσαι τόσο άσχετος;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Μάιος 2023, 13:44Spoiler
[img]https://i.postimg.cc/zfQmx677/What ... .jpg[/img]
όλα μπισπόουκ εκτός από σώβρακο τιράντες κάλτσες παπούτσια
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι διαβάζω;!Bazoomba έγραψε: 04 Μάιος 2023, 12:13Δεν ξερω, εβαλα πολυ κι απο τα δυο, αρχισε να βγαζε αφρους το πλυντηριο και τωρα ο συνδυασμος ειναι ασταναπανε.
![]()
Έβαλες απορρυπαντικό για πλύσιμο στο χέρι για αυτό έβγαλε αφρούς το πλυντήριο;
Το χειρότερο είναι τα μαλακτικά των οποίων η μυρωδιά δεν φεύγει με τίποτα. Στη φάση που πάει για πλύσιμο το ρούχο και μυρίζει και επειδή είναι λερωμένο αλλά και λόγω του μαλακτικού είναι κιλλερ κομπινέησον.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
ταιριαζει με το μωσαικό.hellegennes έγραψε: 04 Μάιος 2023, 17:07
Μαύρο παπούτσι; Μαύρο παπούτσι με αυτά που φοράς; Είσαι τόσο άσχετος;
nowhere έγραψε: 04 Μάιος 2023, 17:02του έσφιξες το χέρι,το λαιμό,κάτι?kongrosian έγραψε: 04 Μάιος 2023, 15:37 στη λαϊκή δεν βρίσκω μεγάλα νούμερα. μόνο τον Άδωνι είχα πετύχει μια φορά.
Ούτε στον εχθρό μου! Αν και έτσι όπως τον περιγράφεις, πιο πιθανό να ήξερε καλύτερα από μένα πως να την βάλει.
Λογικά το φαντάζεται σαν ασπρόμαυρο θρίλερ, περπατάω εγώ αμέριμνη χαζεύοντας στο κινητό το φόρουμ και πετιέσαι εσύ σαν την άδικη κατάρα και μου καρφώνεις την Chanel μασκαρα στον λαιμό.Feindflug έγραψε: 04 Μάιος 2023, 17:07![]()
Απορία, δικέ μου: Πώς γίνεται ένα σοκάκι να είναι ασπρόμαυρο;
ε ναι σκηνοθετικό τρικ ειναι το "ασπρόμαυρο", το κανανε και στο σιν σιτι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 04 Μάιος 2023, 17:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
enaon έγραψε: 04 Μάιος 2023, 17:10ταιριαζει με το μωσαικό.hellegennes έγραψε: 04 Μάιος 2023, 17:07
Μαύρο παπούτσι; Μαύρο παπούτσι με αυτά που φοράς; Είσαι τόσο άσχετος;
Dein Herz, meine Gier
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις
- 4284 Προβολές