!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατί οι μισοί 40άρηδες Ιάπωνες είναι ακόμη παρθένοι

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Re: Γιατί οι μισοί 40άρηδες Ιάπωνες είναι ακόμη παρθένοι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Ορέστης 35 έγραψε: 06 Οκτ 2018, 18:17
blackpaint έγραψε: 06 Οκτ 2018, 18:14
Ορέστης 35 έγραψε: 06 Οκτ 2018, 18:14 Πιστευεις πως η σχεση με μια ασιατισσα θα μπορουσε να βαλει τη ζωη μου σε ενα δρομο;
οχι
Γιατι; Υποτιμας τις γυναικες;
Ουτε κατα διανοια. Κανενας αλλος ανθρωπος δεν μπορει να βαλει τη ζωη σου σ ενα δρομο, ουτε κανενος αλλου.
Αγις έγραψε: 06 Οκτ 2018, 18:19
:smt005:

Μπλάκυ αυτό ηταν καλό, παραδεξου το.
ουτε καν απο διπλα περασε.
Ορέστης 35 έγραψε: 06 Οκτ 2018, 18:26 Του την ειχα στημενη γιατι ξερω οτι κατα βαθος ο μπλακ ειναι νερντ-φαλλοκρατης και οχι ενας ρομαντικος που πιστευει οτι οι γυναικες και ο ερωτας μπορουν να σου αλλαξουν τη ζωη. Γενικα νεα ατομα που ασχολουνται με πολιτικη φιλοσοφια ειναι ετσι.
κανενας δεν μπορει να σου αλλαξει τη ζωη φιλε, θα φας πολλες πικρες αν περιμενεις τη λευκη (η κιτρινη) πριγκιπισσα σου ή οποιον μεσσια περιμενεις. Ακομα κι αν συμβει, δεν θα ναι για καλο.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Μπορει να εχεις δικιο.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ορέστης 35 την 06 Οκτ 2018, 19:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Ορέστης 35 έγραψε: 06 Οκτ 2018, 19:17 Μπορει να εχεις δικιο.
Μην τον ακούς, καλό ήταν.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ορέστης 35

Το 14 ηθελα να γραφτω γιαπωνεζικα. Βασικο κινητρο ηταν η σκεψη οτι θα μου εκανε καλο να ενταχθω σε ενα κοινωνικο συνολο. Ακομα δεν ειχα γνωρισει τους mgtow. Επισης η πειθαρχια που απαιτει η συστηματικη εκμαθηση ξενης γλωσσας ειναι χρησιμη και σε αλλους τομεις. Τα γιαπωνεζικα μου φανηκαν κατι εξωτικο και διασκεδαστικο. Δε θα ηθελα να μαθω μια γλωσσα μονο και μονο για την επαγγελματικη χρησιμοτητα. Ειχα βρει μια σχολη που χρεωνε 500 το χρονο.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Ορέστης 35 έγραψε: 06 Οκτ 2018, 20:22 Το 14 ηθελα να γραφτω γιαπωνεζικα. Βασικο κινητρο ηταν η σκεψη οτι θα μου εκανε καλο να ενταχθω σε ενα κοινωνικο συνολο. Ακομα δεν ειχα γνωρισει τους mgtow. Επισης η πειθαρχια που απαιτει η συστηματικη εκμαθηση ξενης γλωσσας ειναι χρησιμη και σε αλλους τομεις. Τα γιαπωνεζικα μου φανηκαν κατι εξωτικο και διασκεδαστικο. Δε θα ηθελα να μαθω μια γλωσσα μονο και μονο για την επαγγελματικη χρησιμοτητα. Ειχα βρει μια σχολη που χρεωνε 500 το χρονο.
full blown weeb ο ορεστης
Ορέστης 35

blackpaint έγραψε: 06 Οκτ 2018, 20:31
Ορέστης 35 έγραψε: 06 Οκτ 2018, 20:22 Το 14 ηθελα να γραφτω γιαπωνεζικα. Βασικο κινητρο ηταν η σκεψη οτι θα μου εκανε καλο να ενταχθω σε ενα κοινωνικο συνολο. Ακομα δεν ειχα γνωρισει τους mgtow. Επισης η πειθαρχια που απαιτει η συστηματικη εκμαθηση ξενης γλωσσας ειναι χρησιμη και σε αλλους τομεις. Τα γιαπωνεζικα μου φανηκαν κατι εξωτικο και διασκεδαστικο. Δε θα ηθελα να μαθω μια γλωσσα μονο και μονο για την επαγγελματικη χρησιμοτητα. Ειχα βρει μια σχολη που χρεωνε 500 το χρονο.
full blown weeb ο ορεστης
Ειμαι κοσμοπολιτης απο τη φυση μου. Θα μου ταιριαζε να δουλευω σε προξενειο.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Οι Γιαπωνέζες είναι πολύ αισθησιακές πάντως.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Ορέστης 35 έγραψε: 06 Οκτ 2018, 19:17 Μπορει να εχεις δικιο.

μην παρασυρεσαι απο γυναικοκεντρικους δουλους

κανεις ακριβως τα αντιθετα απο αυτα που προπαγανδιζει ο καθε blackpaint και προχωρας την ζωη σου χωρις να καθιστασαι δουλος :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”