!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η Χρονομηχανη

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Re: Η Χρονομηχανη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

George_V έγραψε: 01 Οκτ 2018, 23:56
Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Οκτ 2018, 23:31 Τουλάχιστον οι Ρωμαίοι τα είχαν όλα τα γραφειοκρατικά κλαπατσίμπανα, μέχρι και φύλλα πορείας.
Μεχρι και ΚΤΕΟ ειχαν και Γραφειο που εξεδιδε αδειες κυκλοφοριας για αρματα/καρα/αλογα κτλ. και φυσικα διοδια και τελη κυκλοφοριας/χρησης δημοσιου δρόμου.
και ΟΑΕΔ ειχαν
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Νταρνάκας έγραψε: 02 Οκτ 2018, 00:42
Juno έγραψε: 01 Οκτ 2018, 23:37 Στην Πιερία τον Ιούνιο 168 πΧ

Θέλω μαζί μου δύο θεριστές!
Το τηλεχειριστήριο που τους οδηγεί συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο!

Αν όχι, έναν θεριστή και το τηλεχειριστήριό του, τι να κάνουμε;
Θα έσβηνες με μιας απ' τα κιτάπια της ιστορίας 11 αιώνες Βυζαντίου.....
Ναι, έχω καταγωγή και από εκείνα τα μέρη και θα ήταν ένα θέμα. Κατά τα άλλα δεν θα είχα πρόβλημα να αποφύγουμε αιώνες σκοταδισμού που πήγαν πίσω τις επιστήμες και εμάς σαν λαό. Φαντάσου πού θα ήταν ο κόσμος σήμερα, αν είχαν επικρατήσει οι αρχαίοι.

Νταρνάκας έγραψε: 02 Οκτ 2018, 00:42 Αν ήθελες σώνει και καλά να αποτρέψεις μια εθνική καταστροφή, καλύτερα θα ήταν να έκανες κάτι με την άλωση του 1204.
Γιατί να σώσω το Βυζάντιο και όχι την Ελλάδα; Μην πεις το ίδιο είναι, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Φυσικά και δεν ειναι το ίδιο. Και εμείς καταγώμαστε άμεσα από τη Ρωμιοσύνη και μόνο έμμεσα (μέσω της Ανατολικής Ρωμαικής Αυτοκρατορίας - που λες "Βυζαντιο") από την Αρχαία Ελλάδα. Αρα θα πούλαγες τη μάνα σου για να σε υιοθετήσει η γιαγιά σου όπως πολύ εύστοχα είχε γράψει κάποτε ο Φος.

Εγώ πάντως όταν ήμανε αρχαιογκαγκα (καλή ώρα!) ονειρευομουνα να παω γύρω στο 150πΧ στην Ιουδαία κατά την Επανάσταση των Μακαββαίων και να τσακίσω τους Εβραίους μουτζαχεντιν που αντιστέκονταν στον εξελληνισμό τους και να στηρίξω τους καλούς ελληνιστές Εβραίους και τους Σελευκίδες με τον Βασιλέα τους τον Αντίιοχο τον Επιφανή ή Επιμανή όπως τον έλεγε ο εβραικός τύπος της εποχής. Βεβαια με τον καιρο καταλαβα οτι χαμένος κοπος, δεν θα ήμασταν σημερα Χριστιανοι, θα ήμασταν (και μαζί και οι απογονοι των Εβραίων) πχ Μιθραϊστές ή Ισιδολάτρες ξέρω 'γω. Κάτι τέλος πάντων άλλο απο την Ελληνική θρησκεια η οποία είχε αρχίσει ήδη να ψοφολογάει.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

ολοι θελετε να βομβαρδισετε εκ του ασφαλους αρχαιους η μεσαιωνικους στρατους και να κανετε γενοκτονιες;
τι φλωροι
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”