και ΟΑΕΔ ειχανGeorge_V έγραψε: 01 Οκτ 2018, 23:56Μεχρι και ΚΤΕΟ ειχαν και Γραφειο που εξεδιδε αδειες κυκλοφοριας για αρματα/καρα/αλογα κτλ. και φυσικα διοδια και τελη κυκλοφοριας/χρησης δημοσιου δρόμου.Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Οκτ 2018, 23:31 Τουλάχιστον οι Ρωμαίοι τα είχαν όλα τα γραφειοκρατικά κλαπατσίμπανα, μέχρι και φύλλα πορείας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Χρονομηχανη
- blackpaint
Re: Η Χρονομηχανη
Ναι, έχω καταγωγή και από εκείνα τα μέρη και θα ήταν ένα θέμα. Κατά τα άλλα δεν θα είχα πρόβλημα να αποφύγουμε αιώνες σκοταδισμού που πήγαν πίσω τις επιστήμες και εμάς σαν λαό. Φαντάσου πού θα ήταν ο κόσμος σήμερα, αν είχαν επικρατήσει οι αρχαίοι.Νταρνάκας έγραψε: 02 Οκτ 2018, 00:42Θα έσβηνες με μιας απ' τα κιτάπια της ιστορίας 11 αιώνες Βυζαντίου.....
Γιατί να σώσω το Βυζάντιο και όχι την Ελλάδα; Μην πεις το ίδιο είναι, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!Νταρνάκας έγραψε: 02 Οκτ 2018, 00:42 Αν ήθελες σώνει και καλά να αποτρέψεις μια εθνική καταστροφή, καλύτερα θα ήταν να έκανες κάτι με την άλωση του 1204.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Φυσικά και δεν ειναι το ίδιο. Και εμείς καταγώμαστε άμεσα από τη Ρωμιοσύνη και μόνο έμμεσα (μέσω της Ανατολικής Ρωμαικής Αυτοκρατορίας - που λες "Βυζαντιο") από την Αρχαία Ελλάδα. Αρα θα πούλαγες τη μάνα σου για να σε υιοθετήσει η γιαγιά σου όπως πολύ εύστοχα είχε γράψει κάποτε ο Φος.
Εγώ πάντως όταν ήμανε αρχαιογκαγκα (καλή ώρα!) ονειρευομουνα να παω γύρω στο 150πΧ στην Ιουδαία κατά την Επανάσταση των Μακαββαίων και να τσακίσω τους Εβραίους μουτζαχεντιν που αντιστέκονταν στον εξελληνισμό τους και να στηρίξω τους καλούς ελληνιστές Εβραίους και τους Σελευκίδες με τον Βασιλέα τους τον Αντίιοχο τον Επιφανή ή Επιμανή όπως τον έλεγε ο εβραικός τύπος της εποχής. Βεβαια με τον καιρο καταλαβα οτι χαμένος κοπος, δεν θα ήμασταν σημερα Χριστιανοι, θα ήμασταν (και μαζί και οι απογονοι των Εβραίων) πχ Μιθραϊστές ή Ισιδολάτρες ξέρω 'γω. Κάτι τέλος πάντων άλλο απο την Ελληνική θρησκεια η οποία είχε αρχίσει ήδη να ψοφολογάει.
Εγώ πάντως όταν ήμανε αρχαιογκαγκα (καλή ώρα!) ονειρευομουνα να παω γύρω στο 150πΧ στην Ιουδαία κατά την Επανάσταση των Μακαββαίων και να τσακίσω τους Εβραίους μουτζαχεντιν που αντιστέκονταν στον εξελληνισμό τους και να στηρίξω τους καλούς ελληνιστές Εβραίους και τους Σελευκίδες με τον Βασιλέα τους τον Αντίιοχο τον Επιφανή ή Επιμανή όπως τον έλεγε ο εβραικός τύπος της εποχής. Βεβαια με τον καιρο καταλαβα οτι χαμένος κοπος, δεν θα ήμασταν σημερα Χριστιανοι, θα ήμασταν (και μαζί και οι απογονοι των Εβραίων) πχ Μιθραϊστές ή Ισιδολάτρες ξέρω 'γω. Κάτι τέλος πάντων άλλο απο την Ελληνική θρησκεια η οποία είχε αρχίσει ήδη να ψοφολογάει.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- blackpaint
ολοι θελετε να βομβαρδισετε εκ του ασφαλους αρχαιους η μεσαιωνικους στρατους και να κανετε γενοκτονιες;
τι φλωροι
τι φλωροι