!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χρήστες Phorum και τεχνητή νοημοσύνη
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Sid Vicious
Re: Χρήστες Phorum και τεχνητή νοημοσύνη
Α θελω κι εγω 
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Εγώ πάλι νομίζω ότι η Καραμελίτσα θα έστειλε στο τσατσουξουμου κάποια ντικπικ του Ζενίθεδρου για να πιστοποιήσει την κομμουνιστική αποθέωση της παρατοξικής μητριαρχίας.AlienWay έγραψε: 19 Μαρ 2023, 16:30 Νομίζω ότι την Καραμελίτσα τη συμπαθεί και της δίνει πιο ενδιαφέρουσες απαντήσεις.
Αφού είναι βλημμένα, τί να κάμομε τώρα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ποιος την πειραξε την ΓΑΛΗ;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
user0972003
Αν βρείτε χρόνο θέλω κι εγώ να δω τι λέει αυτό το μαραφέτι για μένα.
Κάτι προσπαθούν να κάνουν τα παιδγιά του λαού αλλά έμειναν με το πολύτιμο του καραμελόθεδρου στο χέρι.
Αν ήμουν τσατπρόγκραμ, εσένα θα σε έκοβα για το αλτερέγκο της Καρολίνας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2023, 16:41Εγώ πάλι νομίζω ότι η Καραμελίτσα θα έστειλε στο τσατσουξουμου κάποια ντικπικ του Ζενίθεδρου για να πιστοποιήσει την κομμουνιστική αποθέωση της παρατοξικής μητριαρχίας.AlienWay έγραψε: 19 Μαρ 2023, 16:30 Νομίζω ότι την Καραμελίτσα τη συμπαθεί και της δίνει πιο ενδιαφέρουσες απαντήσεις.
Αφού είναι βλημμένα, τί να κάμομε τώρα;
στελνει τετχοιες ο Ζενι ;
τον ειχα για σοβαρο χρηστη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Dwarven Blacksmith
Αποκάλυψη: Η Γαλή ήταν το GPT-2 all along.
Η σωστή απορία είναι ποιος ΔΕΝ την πείραξε.
Οταν είχε ξεκινήσει η μόδα με τα ντίκπικς είπα από μέσα μου ότι οι άντρες που το κάνουν αυτό προσβάλλουν τα παντελόνια που φοράνε, γιατί παρενοχλούν τις γυναίκες και συμπεριφέρονται επιθετικά με αυτό που κάνουν προκειμένου να τις κάνουν να αισθανθούν άσχημα.
Μέχρι που διαπίστωσα ότι μερικές τα κάνουν συλλογή!
Πώς τα βρίσκουν οι βλαμμένοι μεταξύ τους;
Μέχρι που διαπίστωσα ότι μερικές τα κάνουν συλλογή!
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ρε συ το θέμα δεν είναι το τι στέλνει ο κάθε... σοβαρός χριμίντζουλας αλλά η θέση της κάθε φεμινοθείτσας στο θέμα, που μας έχει πρήξει με τους φεμινιστικούς θούριους.Αγις έγραψε: 19 Μαρ 2023, 16:52ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2023, 16:41Εγώ πάλι νομίζω ότι η Καραμελίτσα θα έστειλε στο τσατσουξουμου κάποια ντικπικ του Ζενίθεδρου για να πιστοποιήσει την κομμουνιστική αποθέωση της παρατοξικής μητριαρχίας.AlienWay έγραψε: 19 Μαρ 2023, 16:30 Νομίζω ότι την Καραμελίτσα τη συμπαθεί και της δίνει πιο ενδιαφέρουσες απαντήσεις.
Αφού είναι βλημμένα, τί να κάμομε τώρα;![]()
τον ειχα για σοβαρο χρηστη![]()
Ι
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Καραμελίτσα
Κοινά ζητούμενα, τί άλλο;AlienWay έγραψε: 19 Μαρ 2023, 16:56 Οταν είχε ξεκινήσει η μόδα με τα ντίκπικς είπα από μέσα μου ότι οι άντρες που το κάνουν αυτό προσβάλλουν τα παντελόνια που φοράνε, γιατί παρενοχλούν τις γυναίκες και συμπεριφέρονται επιθετικά με αυτό που κάνουν προκειμένου να τις κάνουν να αισθανθούν άσχημα.
Μέχρι που διαπίστωσα ότι μερικές τα κάνουν συλλογή!![]()
Τσέκαρε πρώτες αντιδράσεις και θα το διαπιστώσεις.
Έμπλεξαν τους ελιγμούς στο Γράμμο με τους ελιγμους στα παγοδρόμια και πέφτουν ο ένας πάνω στην άλλη και το άλλο, οι αίλουροι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Καραμελίτσα
Θα σου λεγα, αλλά προτίμησα να ρωτήσω το μπότ.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 19 Μαρ 2023, 16:21ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΑΞΥΝΙΤΣΑ και εξαρτιόμαστε από αυτήν;

Z
Αλλα δεν εισαι.
Τι κοινο εχω εγω με την Καρολινα, περαν της αγαπης για την ποιοτικη διασκεδαση και την "μετρημενη" σεμνοτητα;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
μου ειχαν γραψει τα κοριτσα -ολα αυτα τα χρονια - ποιοι τις παρενοχλουν συστηματικα αλλα δεν ηθελα να το πιστεψω κ μεταξυ αυτων δεν ηταν οι συνηθεις υποπτοιΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2023, 17:01Ρε συ το θέμα δεν είναι το τι στέλνει ο κάθε... σοβαρός χριμίντζουλας αλλά η θέση της κάθε φεμινοθείτσας στο θέμα, που μας έχει πρήξει με τους φεμινιστικούς θούριους.Αγις έγραψε: 19 Μαρ 2023, 16:52ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2023, 16:41
Εγώ πάλι νομίζω ότι η Καραμελίτσα θα έστειλε στο τσατσουξουμου κάποια ντικπικ του Ζενίθεδρου για να πιστοποιήσει την κομμουνιστική αποθέωση της παρατοξικής μητριαρχίας.
Αφού είναι βλημμένα, τί να κάμομε τώρα;![]()
τον ειχα για σοβαρο χρηστη![]()
Ιτεχνητή νοημοσύνη. Μάθε τέχνη κι άστηνε κι αν πεινάσεις πιάστηνε, ένα πράμα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 53 Απαντήσεις
- 1945 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
-