Σελίδα 7 από 9

Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας

Δημοσιεύτηκε: 10 Ιαν 2023, 17:37
από Ζενίθεδρος
Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Ιαν 2023, 17:30 Θα εισηγηθώ να πληρώσουμε το Πετρετζίκη να πει ότι είναι σουπερφουντ.
Νομίζω ότι ένας μαστερσεφ του βεληνεκούς του Πετρετζίκη θα πει πως το ιαπωνικό συνθετικό κρέας από πρωτεΐνες αποχετεύσεως, θα πρέπει να τηγανίζεται σε κινέζικο κουραδέλαιο για να δένει έτσι η εσάνς της γεύσεως.

Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας

Δημοσιεύτηκε: 10 Ιαν 2023, 17:41
από vantono
Ζενίθεδρος έγραψε: 10 Ιαν 2023, 17:37
Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Ιαν 2023, 17:30 Θα εισηγηθώ να πληρώσουμε το Πετρετζίκη να πει ότι είναι σουπερφουντ.
Νομίζω ότι ένας μαστερσεφ του βεληνεκούς του Πετρετζίκη θα πει πως το ιαπωνικό συνθετικό κρέας από πρωτεΐνες αποχετεύσεως, θα πρέπει να τηγανίζεται σε κινέζικο κουραδέλαιο για να δένει έτσι η εσάνς της γεύσεως.
Ο Πετρετζίκης είναι χιπστερολαϊκάτζα, μέχρι καμιά γίδα βραστή με αποδομημένο αυγολέμονο και γλυκοπατάτα φτάνει. Αυτά που λες θα τα έλεγες κανενας Κοντιζάς ίσως.

Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας

Δημοσιεύτηκε: 10 Ιαν 2023, 17:42
από taxalata xalasa
Ζενίθεδρος έγραψε: 10 Ιαν 2023, 17:37
Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Ιαν 2023, 17:30 Θα εισηγηθώ να πληρώσουμε το Πετρετζίκη να πει ότι είναι σουπερφουντ.
Νομίζω ότι ένας μαστερσεφμαστροπσεφ του βεληνεκούς του Πετρετζίκη θα πει πως το ιαπωνικό συνθετικό κρέας από πρωτεΐνες αποχετεύσεως, θα πρέπει να τηγανίζεται σε κινέζικο κουραδέλαιο για να δένει έτσι η εσάνς της γεύσεως.
φξδ

Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας

Δημοσιεύτηκε: 10 Ιαν 2023, 17:44
από enaon
όποιος εχει φαει κιςς και φοφίνια ξερει οτι δεν υπαρχει πρόβλημα, μην ψαρώνουμε.

Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας

Δημοσιεύτηκε: 10 Ιαν 2023, 17:53
από Πλέριος
enaon έγραψε: 10 Ιαν 2023, 17:44 όποιος εχει φαει κιςς και φοφίνια ξερει οτι δεν υπαρχει πρόβλημα, μην ψαρώνουμε.
Εσύ σίγουρα δεν έφαγες ποτέ σου ΦΟΦΙΚΟ

Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας

Δημοσιεύτηκε: 10 Ιαν 2023, 17:56
από enaon
Πλέριος έγραψε: 10 Ιαν 2023, 17:53 Εσύ σίγουρα δεν έφαγες ποτέ σου ΦΟΦΙΚΟ
οταν εγω έτρωγα έμπειρα κολασμένα λαδια εσύ ήσουν ακόμα στα αγνά παρθένα.

Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας

Δημοσιεύτηκε: 10 Ιαν 2023, 18:04
από Πλέριος
enaon έγραψε: 10 Ιαν 2023, 17:56
Πλέριος έγραψε: 10 Ιαν 2023, 17:53 Εσύ σίγουρα δεν έφαγες ποτέ σου ΦΟΦΙΚΟ
οταν εγω έτρωγα έμπειρα κολασμένα λαδια εσύ ήσουν ακόμα στα αγνά παρθένα.
Δε νομίζω να πρόλαβες τα Τα Κουφά με τρεις δραχμάς

ένυγούεη τι συζητάμε εδώ? οτι τρώμε σκατά ... όχι σκατά Σερλοξ

Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας

Δημοσιεύτηκε: 10 Ιαν 2023, 18:06
από Καραμελίτσα
nowhere έγραψε: 10 Ιαν 2023, 17:29
Καραμελίτσα έγραψε: 10 Ιαν 2023, 17:16 Δηλαδή το κινέζικο βρωμόλαδο είναι χειρότερο από τις παγκοσμίας κλίμακας μπόμπες στα ποτά, τις κοτομπουκιές του λιντλ ή την καπνιστη σαλμονέλλα των Πατρών;
ναι
Τότε ίου.

Και μετά έχεις κόσμο να διαμαρτύρεται για τα καθαρότατα κεμπάπ από τζιτζίκια.

Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας

Δημοσιεύτηκε: 10 Ιαν 2023, 18:08
από OANNHSEA
Παίδες, ινδονησιακό ή φιλλιπινέζικο pag pag, έχετε σκεφτεί ποτέ να φάτε;;;

.

Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας

Δημοσιεύτηκε: 10 Ιαν 2023, 18:10
από Καραμελίτσα
OANNHSEA έγραψε: 10 Ιαν 2023, 18:08 Παίδες, ινδονησιακό ή φιλλιπινέζικο pag pag, έχετε σκεφτεί ποτέ να φάτε;;;

.
Θα φάμε ελληνικό παγκπαγκ αν μείνει η τρέχουσα κυβέρνηση άλλο ένα έτος.

Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας

Δημοσιεύτηκε: 10 Ιαν 2023, 18:13
από OANNHSEA
Καραμελίτσα έγραψε: 10 Ιαν 2023, 18:10
OANNHSEA έγραψε: 10 Ιαν 2023, 18:08 Παίδες, ινδονησιακό ή φιλλιπινέζικο pag pag, έχετε σκεφτεί ποτέ να φάτε;;;

.
Θα φάμε ελληνικό παγκπαγκ αν μείνει η τρέχουσα κυβέρνηση άλλο ένα έτος.
Έλα ρε συ - είσαι υπερβολική!!!
Δεν το επιτρέπει η ευρωπαϊκή ένωση!!! :smt005:

.

Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας

Δημοσιεύτηκε: 10 Ιαν 2023, 18:16
από plouf
panos291 έγραψε: 10 Ιαν 2023, 08:56
Λεγεών έγραψε: 10 Ιαν 2023, 08:49
Ζενίθεδρος έγραψε: 10 Ιαν 2023, 08:28 Πως μεταφράζεται αυτό, σκατόλαδο, αγνό παρθένο έλαιον αποχετεύσεως;
Υπονομόλαδο
Αποβλητόλαδο
Υπόγεια έλαια
Η καυτή διάρροια του αρουραίου
Πως διαολο δεν πεθαινουν? Και οχι σε 20 χρόνια, μιλαμε για ακαριαίο θανατο.
Η μονη εξηγηση που μπορώ να δωσω είναι πως εχουν κατσαριδοποιηθει πληρως. :o
Κομμουνιστικο Κομα Κινας Koμμα Κατσαριδοφαγων Κατσαπλιαδων. :p8:

Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας

Δημοσιεύτηκε: 10 Ιαν 2023, 18:26
από Gherschaagk
Εδώ το παγκπαγκ.


https://en.m.wikipedia.org/wiki/Pagpag

Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας

Δημοσιεύτηκε: 10 Ιαν 2023, 18:32
από enaon
Πλέριος έγραψε: 10 Ιαν 2023, 18:04 ένυγούεη τι συζητάμε εδώ? οτι τρώμε σκατά ... όχι σκατά Σερλοξ
εχουν παει στον πατο οι σκατουλες, για τρελους τους πέρασες; Τον αφρό παίρνουν.

κατά τα άλλα βλεπω μια αντιπάθεια προς το ανθρώπινο ειδος, οταν εναι να φας εμετό μέλισσας γλύφεις και τα δάκτυλά σου φαντάζομαι. :011:

Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας

Δημοσιεύτηκε: 10 Ιαν 2023, 19:11
από vatraxos
vantono έγραψε: 10 Ιαν 2023, 17:41 Ο Πετρετζίκης είναι χιπστερολαϊκάτζα, μέχρι καμιά γίδα βραστή με αποδομημένο αυγολέμονο και γλυκοπατάτα φτάνει. Αυτά που λες θα τα έλεγες κανενας Κοντιζάς ίσως.
Κομμένο το λέμε στο χωριό μου