Νομίζω ότι ένας μαστερσεφ του βεληνεκούς του Πετρετζίκη θα πει πως το ιαπωνικό συνθετικό κρέας από πρωτεΐνες αποχετεύσεως, θα πρέπει να τηγανίζεται σε κινέζικο κουραδέλαιο για να δένει έτσι η εσάνς της γεύσεως.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Ιαν 2023, 17:30 Θα εισηγηθώ να πληρώσουμε το Πετρετζίκη να πει ότι είναι σουπερφουντ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας
- Ζενίθεδρος
- Δημοσιεύσεις: 15492
- Εγγραφή: 27 Ιούλ 2018, 18:56
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- vantono
- Δημοσιεύσεις: 29074
- Εγγραφή: 14 Απρ 2018, 13:22
- Phorum.gr user: vantono
- Τοποθεσία: κεντρικά γραφεία George Soros
Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας
Ο Πετρετζίκης είναι χιπστερολαϊκάτζα, μέχρι καμιά γίδα βραστή με αποδομημένο αυγολέμονο και γλυκοπατάτα φτάνει. Αυτά που λες θα τα έλεγες κανενας Κοντιζάς ίσως.Ζενίθεδρος έγραψε: 10 Ιαν 2023, 17:37Νομίζω ότι ένας μαστερσεφ του βεληνεκούς του Πετρετζίκη θα πει πως το ιαπωνικό συνθετικό κρέας από πρωτεΐνες αποχετεύσεως, θα πρέπει να τηγανίζεται σε κινέζικο κουραδέλαιο για να δένει έτσι η εσάνς της γεύσεως.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Ιαν 2023, 17:30 Θα εισηγηθώ να πληρώσουμε το Πετρετζίκη να πει ότι είναι σουπερφουντ.
- taxalata xalasa
- Δημοσιεύσεις: 20638
- Εγγραφή: 27 Αύγ 2021, 20:52
Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας
φξδΖενίθεδρος έγραψε: 10 Ιαν 2023, 17:37Νομίζω ότι ένας μαστερσεφμαστροπσεφ του βεληνεκούς του Πετρετζίκη θα πει πως το ιαπωνικό συνθετικό κρέας από πρωτεΐνες αποχετεύσεως, θα πρέπει να τηγανίζεται σε κινέζικο κουραδέλαιο για να δένει έτσι η εσάνς της γεύσεως.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Ιαν 2023, 17:30 Θα εισηγηθώ να πληρώσουμε το Πετρετζίκη να πει ότι είναι σουπερφουντ.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας
όποιος εχει φαει κιςς και φοφίνια ξερει οτι δεν υπαρχει πρόβλημα, μην ψαρώνουμε.
Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας
Εσύ σίγουρα δεν έφαγες ποτέ σου ΦΟΦΙΚΟenaon έγραψε: 10 Ιαν 2023, 17:44 όποιος εχει φαει κιςς και φοφίνια ξερει οτι δεν υπαρχει πρόβλημα, μην ψαρώνουμε.
Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας
οταν εγω έτρωγα έμπειρα κολασμένα λαδια εσύ ήσουν ακόμα στα αγνά παρθένα.
- Καραμελίτσα
- Δημοσιεύσεις: 11024
- Εγγραφή: 17 Σεπ 2020, 17:35
Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας
Τότε ίου.nowhere έγραψε: 10 Ιαν 2023, 17:29ναιΚαραμελίτσα έγραψε: 10 Ιαν 2023, 17:16 Δηλαδή το κινέζικο βρωμόλαδο είναι χειρότερο από τις παγκοσμίας κλίμακας μπόμπες στα ποτά, τις κοτομπουκιές του λιντλ ή την καπνιστη σαλμονέλλα των Πατρών;
Και μετά έχεις κόσμο να διαμαρτύρεται για τα καθαρότατα κεμπάπ από τζιτζίκια.
Z
Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας
Παίδες, ινδονησιακό ή φιλλιπινέζικο pag pag, έχετε σκεφτεί ποτέ να φάτε;;;
.
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- Καραμελίτσα
- Δημοσιεύσεις: 11024
- Εγγραφή: 17 Σεπ 2020, 17:35
Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας
Θα φάμε ελληνικό παγκπαγκ αν μείνει η τρέχουσα κυβέρνηση άλλο ένα έτος.OANNHSEA έγραψε: 10 Ιαν 2023, 18:08 Παίδες, ινδονησιακό ή φιλλιπινέζικο pag pag, έχετε σκεφτεί ποτέ να φάτε;;;
.
Z
Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας
Έλα ρε συ - είσαι υπερβολική!!!Καραμελίτσα έγραψε: 10 Ιαν 2023, 18:10Θα φάμε ελληνικό παγκπαγκ αν μείνει η τρέχουσα κυβέρνηση άλλο ένα έτος.OANNHSEA έγραψε: 10 Ιαν 2023, 18:08 Παίδες, ινδονησιακό ή φιλλιπινέζικο pag pag, έχετε σκεφτεί ποτέ να φάτε;;;
.
Δεν το επιτρέπει η ευρωπαϊκή ένωση!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
- Δημοσιεύσεις: 6746
- Εγγραφή: 04 Απρ 2018, 01:15
- Τοποθεσία: Μακρια απο κνιτες
Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας
Κομμουνιστικο Κομα Κινας Koμμα Κατσαριδοφαγων Κατσαπλιαδων.panos291 έγραψε: 10 Ιαν 2023, 08:56Πως διαολο δεν πεθαινουν? Και οχι σε 20 χρόνια, μιλαμε για ακαριαίο θανατο.Λεγεών έγραψε: 10 Ιαν 2023, 08:49ΥπονομόλαδοΖενίθεδρος έγραψε: 10 Ιαν 2023, 08:28 Πως μεταφράζεται αυτό, σκατόλαδο, αγνό παρθένο έλαιον αποχετεύσεως;
Αποβλητόλαδο
Υπόγεια έλαια
Η καυτή διάρροια του αρουραίου
Η μονη εξηγηση που μπορώ να δωσω είναι πως εχουν κατσαριδοποιηθει πληρως.![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
- Δημοσιεύσεις: 29767
- Εγγραφή: 04 Ιουν 2018, 05:51
Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας
εχουν παει στον πατο οι σκατουλες, για τρελους τους πέρασες; Τον αφρό παίρνουν.
κατά τα άλλα βλεπω μια αντιπάθεια προς το ανθρώπινο ειδος, οταν εναι να φας εμετό μέλισσας γλύφεις και τα δάκτυλά σου φαντάζομαι.
Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας
Κομμένο το λέμε στο χωριό μουvantono έγραψε: 10 Ιαν 2023, 17:41 Ο Πετρετζίκης είναι χιπστερολαϊκάτζα, μέχρι καμιά γίδα βραστή με αποδομημένο αυγολέμονο και γλυκοπατάτα φτάνει. Αυτά που λες θα τα έλεγες κανενας Κοντιζάς ίσως.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 710 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
-
- 2 Απαντήσεις
- 234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
-
- 20 Απαντήσεις
- 555 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 133 Απαντήσεις
- 3458 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos