Εννοείς ότι δουλεύει κάποιος σε επαγγελματική κουζίνα και την ώρα που γίνεται της πουτάνας πάει ο σεφ και τον ρωτά: για πες μου, ποιο τραγούδι σού αρέσει; Το μού 'χεις κάνει τη ζωή μου κόλαση, ας υποθέσουμε ότι τού απαντά ο μάγειρας την ώρα που παλεύει να μαγειρέψει. Α, δεν το ξέρω, μπορείς να μού το τραγουδήσεις λίγο, τον ξαναρωτά ο σεφ. Ε, εγώ νομίζω ότι την άλλη μέρα θα τούς διαβάζαμε στο αστυνομικό δελτίο, τού τύπου: μάγειρας κυνηγούσε σεφ με χασαπομάχαιρο στους δρόμους της Αθήνας..vantono έγραψε: 03 Φεβ 2023, 13:13Αυτο το κανουν προφανώς για να δουν πως δουλεύεις υπό πίεση στην κουζινα. Ειναι εκπαίδευση σε ενα μαγειρικου τύπου μουλτιτάσκινγκ. Κατι σαν τους ΟΥΚάδες στη διαβολοβδομαδα, που όσο τους ριχνουν για πουσ-απς τους τραβάνε και κανα' κλωτσίδι, τους κλωτσάνε άμμο στο προσωπο, τους βαζουν κατι κοκκινες φωτοβολίδες τριγύρω κτλ.Ναύτης έγραψε: 03 Φεβ 2023, 13:09Χτες ήσαν μαζεμένοι, όντως, δεν τούς σπάσανε πολύ τα παπάρια. Τις προάλλες, στο μίστερι και στη διαδικασία αποχώρησης, μπαλόνια τους τα κάνανε.Cecily Anne έγραψε: 03 Φεβ 2023, 13:03
Κοίτα, δυο ερωτήσεις τους κάνανε, τί θα μαγειρέψουν.Δε μου φάνηκε ιδιαίτερο το πρήξιμο. Ε τώρα μετά στην κριτική, δεν ξέρω, αφενός κάπως πρέπει να τα ξεχωρίσουν, οπότε αναγκαστικά ψειρίζουν το πιάτο, αφετέρου ήταν ορισμένα πολύ εμφανή στη γελοιότητα. ΠΧ το γλυκό των κόκκινων ήταν χάλια ακόμα και από την τηλεόραση.
![]()
Όσο για την κριτική, τελικά δεν κατάλαβα, γενικά τούς άρεσε κάτι; Γιατί το ένα τούς μύριζε, το άλλο τους ξίνιζε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
MasterChef 2023
Re: MasterChef 2023
- Cecily Anne
Εκεί είναι το αστείο. Η σως του βασικού συστατικού. Τους ζήτησαν να κάνουν ένα γλυκό με βασικό συστατικό το πάσιον φρουτ και αυτοί κάνανε ένα γλυκό άκυρο και ρίξανε γύρω μια σάλτσα πάσιον φρουτ. Δηλαδή και ένα γαλακτομπούρεκο να είχαν κάνει κ γύρω την ίδια σάλτσα, το ίδιο πράγμα θα ήταν.George_V έγραψε: 03 Φεβ 2023, 13:16Το γυρω γυρω τι ειναι? Τους χυθηκαν λαδια αυτοκινητου?Ναύτης έγραψε: 03 Φεβ 2023, 13:14Το γλυκό της κόκκινης όντως έμοιαζε σαν άψητος μουσακάς που κάποιος είχε φταρνιστεί πάνω του, κι ο χοντρός κατάφερε να κάψει 2 φορές το χταπόδι στη χύτρα, δεν το λες κι εύκολο.![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Είναι σάλτσα πάσιονφρουτ.George_V έγραψε: 03 Φεβ 2023, 13:16Το γυρω γυρω τι ειναι? Τους χυθηκαν λαδια αυτοκινητου?Ναύτης έγραψε: 03 Φεβ 2023, 13:14Το γλυκό της κόκκινης όντως έμοιαζε σαν άψητος μουσακάς που κάποιος είχε φταρνιστεί πάνω του, κι ο χοντρός κατάφερε να κάψει 2 φορές το χταπόδι στη χύτρα, δεν το λες κι εύκολο.![]()
Πάντως τον είχε πάρει ψηλά τον αμανέ ο χοντρός και την ψιλοπάτησε. Καλά να πάθει.
Ο Πορφύρης είναι θεούλης.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Λιγο χειρότερα. Αντι να τον ρωτήσει ποιο τραγουδι του αρέσει, το πιθανοτερο να τον ρωτήσει "ποιό τραγούδι αρέσει ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΓΙΑ ΠΙΑΤΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ?"Ναύτης έγραψε: 03 Φεβ 2023, 13:17Εννοείς ότι δουλεύει κάποιος σε επαγγελματική κουζίνα και την ώρα που γίνεται της πουτάνας πάει ο σεφ και τον ρωτά: για πες μου, ποιο τραγούδι σού αρέσει; Το μού 'χεις κάνει τη ζωή μου κόλαση, ας υποθέσουμε ότι τού απαντά ο μάγειρας την ώρα που παλεύει να μαγειρέψει. Α, δεν το ξέρω, μπορείς να μού το τραγουδήσεις λίγο, τον ξαναρωτά ο σεφ. Ε, εγώ νομίζω ότι την άλλη μέρα θα τούς διαβάζαμε στο αστυνομικό δελτίο, τού τύπου: μάγειρας κυνηγούσε σεφ με χασαπομάχαιρο στους δρόμους της Αθήνας..vantono έγραψε: 03 Φεβ 2023, 13:13Αυτο το κανουν προφανώς για να δουν πως δουλεύεις υπό πίεση στην κουζινα. Ειναι εκπαίδευση σε ενα μαγειρικου τύπου μουλτιτάσκινγκ. Κατι σαν τους ΟΥΚάδες στη διαβολοβδομαδα, που όσο τους ριχνουν για πουσ-απς τους τραβάνε και κανα' κλωτσίδι, τους κλωτσάνε άμμο στο προσωπο, τους βαζουν κατι κοκκινες φωτοβολίδες τριγύρω κτλ.Ναύτης έγραψε: 03 Φεβ 2023, 13:09
Χτες ήσαν μαζεμένοι, όντως, δεν τούς σπάσανε πολύ τα παπάρια. Τις προάλλες, στο μίστερι και στη διαδικασία αποχώρησης, μπαλόνια τους τα κάνανε.
Όσο για την κριτική, τελικά δεν κατάλαβα, γενικά τούς άρεσε κάτι; Γιατί το ένα τούς μύριζε, το άλλο τους ξίνιζε.
Και δεν ειναι μονο αυτά, ειναι η γενικοτερη πιεση που υπαρχει μεσα στην κουζινα που την επιδεινώνουν τα ατομα που ερχονται απ'εξω (σερβιτοροι κτλ, αφηνουν παραγγελιες, φωναζουν, γινεται χαμος).
Δεν ξερω τι κατασταση μπορει να επικρατεί στα μισελενάτα εστιατορια, αλλα σε κατι ράντομ που δουλευουν κυριως με σεζον, σε νησια κτλ, ξερω ενα σωρο φιλους που εχουν δουλεψει κουζινα (ειτε ως σεφ ειτε εξω ως σερβιτοροι) και μου εχουν πει οτι κυριολεκτικά βγαινουν μαχαρια μεσα στην κουζινα -οχι για μαγείρεμα μονο- , και φρασεις τυπου "γαμω το σπιτι σου" εκσφενδονίζονται με το παραμικρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 03 Φεβ 2023, 13:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Cecily Anne
Είναι συγγενής της Κονιτοπούλου. Μόνιμα κρεατάκια.Ναύτης έγραψε: 03 Φεβ 2023, 13:26 Πάντως τον είχε πάρει ψηλά τον αμανέ ο χοντρός και την ψιλοπάτησε. Καλά να πάθει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εδινε ποσοστο 1,05 οτι ο χοντρός θα εκανε σιγουρα μαλακία. Εκτός απο την ηλιθιώδη ψευτο-αυτοπεποίθηση, φαινεται απο τη φάτσα ο ανθρωπος. Αν μου τον εδειχνες εξω και μου ελεγες οτι αυτος ειναι ο σεφ του μαγαζιου, θα νομιζα οτι μου κανεις πλακα. Σαν το παιδι που παιζει κιθάρα στη λάιβ ορχήστρα φερνει περισσότερο.Ναύτης έγραψε: 03 Φεβ 2023, 13:26 Πάντως τον είχε πάρει ψηλά τον αμανέ ο χοντρός και την ψιλοπάτησε. Καλά να πάθει.
Παρά τις ενδεχόμενες υπερβολές που γράφεις, είναι άλλο να πέσει ένα μπινελίκι για μια αστοχία στην κουζίνα, αυτό μπορώ να το καταλάβω, κι άλλο να μην αφήνει ο σεφ τον μάγειρα να μαγειρέψει γιατί τον έχει πιάσει ακατάσχετη πάρλα για άσχετα πράγματα.vantono έγραψε: 03 Φεβ 2023, 13:26Λιγο χειρότερα. Αντι να τον ρωτήσει ποιο τραγουδι του αρέσει, το πιθανοτερο να τον ρωτήσει "ποιό τραγούδι αρέσει ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΓΙΑ ΠΙΑΤΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ?"Ναύτης έγραψε: 03 Φεβ 2023, 13:17Εννοείς ότι δουλεύει κάποιος σε επαγγελματική κουζίνα και την ώρα που γίνεται της πουτάνας πάει ο σεφ και τον ρωτά: για πες μου, ποιο τραγούδι σού αρέσει; Το μού 'χεις κάνει τη ζωή μου κόλαση, ας υποθέσουμε ότι τού απαντά ο μάγειρας την ώρα που παλεύει να μαγειρέψει. Α, δεν το ξέρω, μπορείς να μού το τραγουδήσεις λίγο, τον ξαναρωτά ο σεφ. Ε, εγώ νομίζω ότι την άλλη μέρα θα τούς διαβάζαμε στο αστυνομικό δελτίο, τού τύπου: μάγειρας κυνηγούσε σεφ με χασαπομάχαιρο στους δρόμους της Αθήνας..vantono έγραψε: 03 Φεβ 2023, 13:13
Αυτο το κανουν προφανώς για να δουν πως δουλεύεις υπό πίεση στην κουζινα. Ειναι εκπαίδευση σε ενα μαγειρικου τύπου μουλτιτάσκινγκ. Κατι σαν τους ΟΥΚάδες στη διαβολοβδομαδα, που όσο τους ριχνουν για πουσ-απς τους τραβάνε και κανα' κλωτσίδι, τους κλωτσάνε άμμο στο προσωπο, τους βαζουν κατι κοκκινες φωτοβολίδες τριγύρω κτλ.
Και δεν ειναι μονο αυτά, ειναι η γενικοτερη πιεση που υπαρχει μεσα στην κουζινα που την επιδεινώνουν τα ατομα που ερχονται απ'εξω (σερβιτοροι κτλ, αφηνουν παραγγελιες, φωναζουν, γινεται χαμος).
Δεν ξερω τι κατασταση μπορει να επικρατεί στα μισελενάτα εστιατορια, αλλα σε κατι ράντομ που δουλευουν κυριως με σεζον, σε νησια κτλ, ξερω ενα σωρο φιλους που εχουν δουλεψει κουζινα (ειτε ως σεφω ειτε εξω ως σερβιτοροι) και μου εχουν πει οτι κυριολεκτικά βγαινουν μαχαρια, και φρασεις τυπου "γαμω το σπιτι σου" εκσφενδονίζονται με το παραμικρο.
- Cecily Anne
Εν τω μεταξύ άκου τώρα πόσο όρνια είναι. 12 μαντράχαλοι με μέσο όρο 15 χρόνια προϋπηρεσίας σε κουζίνες, κόντρα στον Πορφύρη που και στην τελική όταν είχε μπει στο μάστερσεφ το 17 ήταν ερασιτεχνης και σήμερα 6 χρόνια μετά, όοοοση εμπειρία και να απέκτησε στην εξαετία, δεν παύει να είναι ακόμα 35άρης με 6 χρόνια προϋπηρεσία.vantono έγραψε: 03 Φεβ 2023, 13:30Εδινε ποσοστο 1,05 οτι ο χοντρός θα εκανε σιγουρα μαλακία. Εκτός απο την ηλιθιώδη ψευτο-αυτοπεποίθηση, φαινεται απο τη φάτσα ο ανθρωπος. Αν μου τον εδειχνες εξω και μου ελεγες οτι αυτος ειναι ο σεφ του μαγαζιου, θα νομιζα οτι μου κανεις πλακα. Σαν το παιδι που παιζει κιθάρα στη λάιβ ορχήστρα φερνει περισσότερο.Ναύτης έγραψε: 03 Φεβ 2023, 13:26 Πάντως τον είχε πάρει ψηλά τον αμανέ ο χοντρός και την ψιλοπάτησε. Καλά να πάθει.
Γενικώς το παίζει. Το παίζει εμπΥρος, το παίζει αντρουά, το παίζει γαμάτος σεφ, αλλά νομίζω ότι τελικά απλώς τον παίζει.vantono έγραψε: 03 Φεβ 2023, 13:30Εδινε ποσοστο 1,05 οτι ο χοντρός θα εκανε σιγουρα μαλακία. Εκτός απο την ηλιθιώδη ψευτο-αυτοπεποίθηση, φαινεται απο τη φάτσα ο ανθρωπος. Αν μου τον εδειχνες εξω και μου ελεγες οτι αυτος ειναι ο σεφ του μαγαζιου, θα νομιζα οτι μου κανεις πλακα. Σαν το παιδι που παιζει κιθάρα στη λάιβ ορχήστρα φερνει περισσότερο.Ναύτης έγραψε: 03 Φεβ 2023, 13:26 Πάντως τον είχε πάρει ψηλά τον αμανέ ο χοντρός και την ψιλοπάτησε. Καλά να πάθει.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Oλα αυτα τα γκουρμεδιαρικα καμια φορα τα βλέπω ως κινεζικα.Ναύτης έγραψε: 03 Φεβ 2023, 13:24Είναι σάλτσα πάσιονφρουτ.George_V έγραψε: 03 Φεβ 2023, 13:16Το γυρω γυρω τι ειναι? Τους χυθηκαν λαδια αυτοκινητου?Ναύτης έγραψε: 03 Φεβ 2023, 13:14
Το γλυκό της κόκκινης όντως έμοιαζε σαν άψητος μουσακάς που κάποιος είχε φταρνιστεί πάνω του, κι ο χοντρός κατάφερε να κάψει 2 φορές το χταπόδι στη χύτρα, δεν το λες κι εύκολο.![]()
Εγω ειμαι πιο κλασσικος σε κατι τετοια.
Απο το να φαω π.χ. ενα αποδομημενο μουσακα με εστραγκον και σαλτσα φραμπουαζ με πασιονφρουτ (dont mind me απλα πεταω μαγειρικους ορους. Δεν ξερω καν τι σημαινει αυτο που ειπα αν και ειμαι σιγουρος οτι καποιος μαγειρας θα εχει επιχειρησει να το κανει) προτιμω να φάω μια γιδα βραστη.
Πιο πολυ θα ευχαριστηθω τη γιδα και θα μου ερθει και φτηνοτερα απο το να πληρωσω 300 ευρω για μια "καλλιτεχνικη" κουτσουλια (την οποια θα τη φας με δυο πηρουνιες και μετα θα ξαναπεινας).
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν ξέρω για ποιό συγκεκριμένο περιστατικό συζητάτε, απλά ενημερωτικά αναφέρω ότι την ώρα της αιχμής, όχι να μιλήσεις για άσχετα πράγματα, αλλά ούτε να κλάσεις δεν προλαβαίνεις μέσα στην κουζίνα. Είναι τόσο πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν στο δευτερόλεπτο που στην αρχή σου έρχεται ζαλάδα από την ταχύτητα. Όλοι φτάνουν και ξεπερνούν τα όρια του ζογκλερισμού και πάλι δεν βγαίνει.Ναύτης έγραψε: 03 Φεβ 2023, 13:33Παρά τις ενδεχόμενες υπερβολές που γράφεις, είναι άλλο να πέσει ένα μπινελίκι για μια αστοχία στην κουζίνα, αυτό μπορώ να το καταλάβω, κι άλλο να μην αφήνει ο σεφ τον μάγειρα να μαγειρέψει γιατί τον έχει πιάσει ακατάσχετη πάρλα για άσχετα πράγματα.vantono έγραψε: 03 Φεβ 2023, 13:26Λιγο χειρότερα. Αντι να τον ρωτήσει ποιο τραγουδι του αρέσει, το πιθανοτερο να τον ρωτήσει "ποιό τραγούδι αρέσει ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΓΙΑ ΠΙΑΤΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ?"Ναύτης έγραψε: 03 Φεβ 2023, 13:17
Εννοείς ότι δουλεύει κάποιος σε επαγγελματική κουζίνα και την ώρα που γίνεται της πουτάνας πάει ο σεφ και τον ρωτά: για πες μου, ποιο τραγούδι σού αρέσει; Το μού 'χεις κάνει τη ζωή μου κόλαση, ας υποθέσουμε ότι τού απαντά ο μάγειρας την ώρα που παλεύει να μαγειρέψει. Α, δεν το ξέρω, μπορείς να μού το τραγουδήσεις λίγο, τον ξαναρωτά ο σεφ. Ε, εγώ νομίζω ότι την άλλη μέρα θα τούς διαβάζαμε στο αστυνομικό δελτίο, τού τύπου: μάγειρας κυνηγούσε σεφ με χασαπομάχαιρο στους δρόμους της Αθήνας..
Δεν ξερω τι κατασταση μπορει να επικρατεί στα μισελενάτα εστιατορια, αλλα σε κατι ράντομ που δουλευουν κυριως με σεζον, σε νησια κτλ, ξερω ενα σωρο φιλους που εχουν δουλεψει κουζινα (ειτε ως σεφω ειτε εξω ως σερβιτοροι) και μου εχουν πει οτι κυριολεκτικά βγαινουν μαχαρια, και φρασεις τυπου "γαμω το σπιτι σου" εκσφενδονίζονται με το παραμικρο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Σκέφτηκα τώρα ότι, άμα θέλουν να τα κάνουν εντελώς μπουρδέλο όλα, τη Δευτέρα θα φέρουνε από τους παλιούς παίκτες για να διεκδικήσει να μπει στο παιχνίδι τον Μπόμπαινα. 
Ε αυτό λέω κι εγώ. Το να κάψει π.χ. ο μάγειρας μια σάλτσα και να τού ρίξει ο σεφ τα μπινελίκια του, παίζει.Ζενίθεδρος έγραψε: 03 Φεβ 2023, 13:49Δεν ξέρω για ποιό συγκεκριμένο περιστατικό συζητάτε, απλά ενημερωτικά αναφέρω ότι την ώρα της αιχμής, όχι να μιλήσεις για άσχετα πράγματα, αλλά ούτε να κλάσεις δεν προλαβαίνεις μέσα στην κουζίνα. Είναι τόσο πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν στο δευτερόλεπτο που στην αρχή σου έρχεται ζαλάδα από την ταχύτητα. Όλοι φτάνουν και ξεπερνούν τα όρια του ζογκλερισμού και πάλι δεν βγαίνει.Ναύτης έγραψε: 03 Φεβ 2023, 13:33Παρά τις ενδεχόμενες υπερβολές που γράφεις, είναι άλλο να πέσει ένα μπινελίκι για μια αστοχία στην κουζίνα, αυτό μπορώ να το καταλάβω, κι άλλο να μην αφήνει ο σεφ τον μάγειρα να μαγειρέψει γιατί τον έχει πιάσει ακατάσχετη πάρλα για άσχετα πράγματα.vantono έγραψε: 03 Φεβ 2023, 13:26
Λιγο χειρότερα. Αντι να τον ρωτήσει ποιο τραγουδι του αρέσει, το πιθανοτερο να τον ρωτήσει "ποιό τραγούδι αρέσει ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΓΙΑ ΠΙΑΤΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ?"
Το να παλεύει ο μάγειρας να μαγειρέψει και να τον ρωτάει χαζοχαρούμενα ο σεφ ποιο είναι το αγαπημένο του χρώμα και με ποια άλλα χρώματα το συνδυάζει, δεν παίζει. Αλλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι κάπως πρέπει οι κριτές να δικαιολογήσουν τον τηλεοπτικό χρόνο που πληρώνονται, οπότε πάνε και πρήζουν τα ούμπαλα των παικτών με άσχετη πάρλα.
- Cecily Anne
Η αλήθεια είναι ότι ένα ρυζόγαλο πάσιον φρουτ θα έσπερνε χτες.George_V έγραψε: 03 Φεβ 2023, 13:48Oλα αυτα τα γκουρμεδιαρικα καμια φορα τα βλέπω ως κινεζικα.
Εγω ειμαι πιο κλασσικος σε κατι τετοια.
Απο το να φαω π.χ. ενα αποδομημενο μουσακα με εστραγκον και σαλτσα φραμπουαζ με πασιονφρουτ (dont mind me απλα πεταω μαγειρικους ορους. Δεν ξερω καν τι σημαινει αυτο που ειπα αν και ειμαι σιγουρος οτι καποιος μαγειρας θα εχει επιχειρησει να το κανει) προτιμω να φάω μια γιδα βραστη.
Πιο πολυ θα ευχαριστηθω τη γιδα και θα μου ερθει και φτηνοτερα απο το να πληρωσω 300 ευρω για μια "καλλιτεχνικη" κουτσουλια (την οποια θα τη φας με δυο πηρουνιες και μετα θα ξαναπεινας).
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Namrail
-
- 1 Απαντήσεις