Πάντως, αν προκριθούμε, και εγώ νομίζω ότι θα είμαστε στις τελευταίες θέσεις στον τελικό, δυστυχώςmicmic έγραψε: 11 Μάιος 2023, 19:19 Εγώ θα πλήρωνα για να προκριθούμε. Μάλιστα θα έβλεπα και τον τελικό. Τέτοια ξεφτίλα δεν πρέπει να έχει ξαναεμφανιστεί ποτέ σε τελικό Eurovision, θα ζούσαμε ιστορικές στιγμές.
Δυστυχώς πιο εύκολο είναι να αναστηθεί ο Άλκης Στέας παρά να προκριθούμε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
EUROVISION 2023
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: EUROVISION 2023
ποταμοῖς τοῖς αὐτοῖς ἐμβαίνομέν τε καὶ οὐκ ἐμβαίνομεν, εἶμέν τε καὶ οὐκ εἶμεν.
Η Κλαυδια έκανε σκηνικό?vantono έγραψε: 11 Μάιος 2023, 19:29Ειχαν για τοπ φαβορί την Κλαυδία αρχικά (την τυπισσα που εχω ποστάρει στην αρχή του νηματος), μετά εγινε ακλόνητο φαβορί μια άλλη τύπισσα, και εν τέλει ξεφύτρωσε απο το πουθενά αυτός, που παιζει να ηταν και το πιο αδιάφορο τραγούδι μακράν.Lugozzi έγραψε: 11 Μάιος 2023, 19:21Νομίζω έγινε και θέμα που δεν προκρίθηκε μια κοπελίτσα. Είχαν και ένσταση αν θυμάμαι καλάvantono έγραψε: 11 Μάιος 2023, 19:19 Σοβαρά τωρα, παίζει να ειναι το πιο αδιάφορο και γλυκανάλατο τραγούδι που εχουμε στείλει ποτέ.
Ετσι θεωρούσα και το περσινο εγω, αλλά το περσινό δεν συγκρίνεται με το φετινο. Ηταν ετη φωτός καλύτερο.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Oχι, η άλληLugozzi έγραψε: 11 Μάιος 2023, 19:47Η Κλαυδια έκανε σκηνικό?vantono έγραψε: 11 Μάιος 2023, 19:29Ειχαν για τοπ φαβορί την Κλαυδία αρχικά (την τυπισσα που εχω ποστάρει στην αρχή του νηματος), μετά εγινε ακλόνητο φαβορί μια άλλη τύπισσα, και εν τέλει ξεφύτρωσε απο το πουθενά αυτός, που παιζει να ηταν και το πιο αδιάφορο τραγούδι μακράν.Lugozzi έγραψε: 11 Μάιος 2023, 19:21
Νομίζω έγινε και θέμα που δεν προκρίθηκε μια κοπελίτσα. Είχαν και ένσταση αν θυμάμαι καλά
η οποία θα πήγαινε με αυτό, και θεωρούνταν ακλόνητο φαβορί
Μια που πλησίασε η ώρα, ας θυμηθούμε μερικές ιστορικές στιγμές του διαγωνισμού που μας γαλούχησε μουσικά. Πχ το νικητήριο τραγούδι του 1976:
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Τουλάχιστον καταλαβαίνεις τι λέειvantono έγραψε: 11 Μάιος 2023, 19:51Oχι, η άλληLugozzi έγραψε: 11 Μάιος 2023, 19:47Η Κλαυδια έκανε σκηνικό?vantono έγραψε: 11 Μάιος 2023, 19:29
Ειχαν για τοπ φαβορί την Κλαυδία αρχικά (την τυπισσα που εχω ποστάρει στην αρχή του νηματος), μετά εγινε ακλόνητο φαβορί μια άλλη τύπισσα, και εν τέλει ξεφύτρωσε απο το πουθενά αυτός, που παιζει να ηταν και το πιο αδιάφορο τραγούδι μακράν.
η οποία θα πήγαινε με αυτό, και θεωρούνταν ακλόνητο φαβορί
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
stergiosbik
Φ Ω Ν Α Ρ Α ! ! !
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Τώρα κατάλαβες ότι γέρασες?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- vantono
Ωραίο και μπάνικο η Αρμένισσα, με μετριο τραγούδι. Καλός ο Ρουμάνος αλλά προσπαθεί να μιμηθεί τον Ιταλό προπέρσινο νικητή της γιουροβιζγιο, τον βοκαλιστ των Μονεσκιν. Κακώς, ούτε τον αγγίζει αυτον, οπότε καλύτερα να μην το προσπαθούσε.
Εσθονία το μόνο που ξεχώρισε για μένα, μεχρι στιγμής.
Εσθονία το μόνο που ξεχώρισε για μένα, μεχρι στιγμής.
- vantono
Για τομπέοντα και ο Κυπραιος. Τον σωζει το οτι ειναι σωστός προχωκάγκουρας μονο, κατι που βοηθάει το PR του για αυτο τον διαγωνισμο.
- vantono
Ειναι τόσο άθλια αδιάφορο σαν τραγούδι, που και επίτηδες να ηθελες να γράψεις ενα τόσο άθλια αδιάφορο τραγούδι δεν θα το πετύχαινες.
Αν ηταν έστω μετριο και με κάποιο σωστό ρυθμό, θα μπορούσε να σωθεί απο τη σκηνική παρουσία* που γενικά ήταν τίμια.
*οχι τη σκηνική παρουσία του ίδιου. Του μπακγκράουντ γενικως.
Αν ηταν έστω μετριο και με κάποιο σωστό ρυθμό, θα μπορούσε να σωθεί απο τη σκηνική παρουσία* που γενικά ήταν τίμια.
*οχι τη σκηνική παρουσία του ίδιου. Του μπακγκράουντ γενικως.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση