!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πισπιρίγκου #2
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Υδράργυρος
Re: Πισπιρίγκου #2
Ο Έλληνας, αντί να συζητήσει πως θα φτιάξει τη δικαιοσύνη (που είναι κορυφαίος θεσμός σε μια πολιτεία) και η οποια είναι της πλάκας τελείως, κοινωνικής υπηρεσίες (η ανυπαρξία των οποίων ήρθε πολλές φορές στην επιφάνεια σε ένα χρόνο), συζητάει πως θα γίνεται έλεγχος καταλληλόλητας στους υποψήφιους γονείς. Και με αυτούς που είναι ακατάλληλοι τι θα γίνεται; Θα στειρώνονται;
Ο μαλάκας σε συλλογικό επίπεδο. Μέχρι το επόμενο θύμα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί το πάτε στη στείρωση.Υδράργυρος έγραψε: 03 Ιαν 2023, 14:10 Ο Έλληνας, αντί να συζητήσει πως θα φτιάξει τη δικαιοσύνη (που είναι κορυφαίος θεσμός σε μια πολιτεία) και η οποια είναι της πλάκας τελείως, κοινωνικής υπηρεσίες (η ανυπαρξία των οποίων ήρθε πολλές φορές στην επιφάνεια σε ένα χρόνο), συζητάει πως θα γίνεται έλεγχος καταλληλόλητας στους υποψήφιους γονείς. Και με αυτούς που είναι ακατάλληλοι τι θα γίνεται; Θα στειρώνονται;
Για αφαίρεση γονεϊκής επιμέλειας αν γεννηθεί το παιδί μιλάμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Γιατί το δικαστικό και κοινωνικό σύστημα είναι αηδιαστικά biased υπέρ των γυναικών, κατά 99% εξαιτίας απαιτήσεων των φεμινιστριών.Naida έγραψε: 02 Ιαν 2023, 19:31 10 φορές νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική. Πως διαολο την άφηναν να μεγαλώνει το παιδί και δεν της είχαν πάρει την επιμέλεια;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Εγώ συμφωνώ σ' αυτό που λες αλλά πρακτικά πώς θα μπορούσε να παρέμβει το κράτος; Θα κοιτούσε το ιατρικό ιστορικό ο/η γυναικολόγος της και θα ειδοποιούσε τις αρχές να κάνουν τι; Να τερματίσουν την κύηση; Να την έχουν σε ίδρυμα και μόλις γεννηθεί το παιδί να της το πάρουν; Τι ακριβώς;Beria έγραψε: 02 Ιαν 2023, 20:40Μα η διάγνωση -και η νοσηλεία - είχε γίνει πριν γίνει μητέρα.zteo έγραψε: 02 Ιαν 2023, 20:39Όχι άλλα όταν γίνεται τέτοια διάγνωση απλά αφαιρεις από τον γονέα την επιμέλεια.Beria έγραψε: 02 Ιαν 2023, 20:35
Να περιμένουν δηλαδή πρώτα να το πετάξει το παιδί στο φράγμα για να ελέγξουν ότι μια γυναίκα με διαγνωσμένη ψυχική διαταραχή έχει γίνει μητέρα;
Σοβαρά τώρα;
Μπερδεύεις την ευγονική με τη στοιχειώδη κοινωνική μέριμνα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Λίνο Βεντούρα
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Δεν μου κάνουν κλικ οι φαντασιώσεις σου για ακραίες τιμωρίες.Ασέβαστος έγραψε: 03 Ιαν 2023, 08:13στη σειρα προτεραιοτητας για τον χαλκινο ταυρο, ειναι πιο μπροστα αυτοι που της εδωσαν την επιμελεια απο την ιδια.Naida έγραψε: 02 Ιαν 2023, 19:31 10 φορές νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική. Πως διαολο την άφηναν να μεγαλώνει το παιδί και δεν της είχαν πάρει την επιμέλεια;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Να πεις σωστά την είδηση για να σου απαντήσω. Ψυχολογικά έχεις και εσύ. Αυτό δεν σε κάνει ανίκανο ως γονιό. Και επίσης η έντονη σεξουαλικότητα δεν επηρεάζει την ιδιότητα της ως μητέρα. Αυτά είναι οι κλασικές προσθήκες για να δαιμονοποιησετε την σεξουαλικότητα της γυναίκαςfoscilis έγραψε: 03 Ιαν 2023, 09:54Για σκέψου ειλικρινά πώς θα αντιδρούσες στο άκουσμα της είδησης "αφαιρέθηκε η επιμέλεια από νεαρή single mother με ψυχολογικά προβλήματα και έντονη σεξουαλικότητα".Naida έγραψε: 02 Ιαν 2023, 19:31 10 φορές νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική. Πως διαολο την άφηναν να μεγαλώνει το παιδί και δεν της είχαν πάρει την επιμέλεια;
Οπότε η είδηση σωστά διατυπωμένη θα ήταν
"αφαιρέθηκε η επιμέλεια από γυναίκα single parent η οποία έχει νοσηλευτεί 10 φορές σε ψυχιατρική κλινική " Οπότε και θα σου απαντούσα γιατί της δόθηκε αρχικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όχι δα.hellegennes έγραψε: 03 Ιαν 2023, 15:48Γιατί το δικαστικό και κοινωνικό σύστημα είναι αηδιαστικά biased υπέρ των γυναικών, κατά 99% εξαιτίας απαιτήσεων των φεμινιστριών.Naida έγραψε: 02 Ιαν 2023, 19:31 10 φορές νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική. Πως διαολο την άφηναν να μεγαλώνει το παιδί και δεν της είχαν πάρει την επιμέλεια;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Τι όχι δα; Σε ποιον κόσμο ζεις και κυρίως σε ποιο νήμα σχολιάζεις;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Tί εννοείς, γιατί της δόθηκε αρχικά; Λόγω DNA?Naida έγραψε: 03 Ιαν 2023, 16:42Να πεις σωστά την είδηση για να σου απαντήσω. Ψυχολογικά έχεις και εσύ. Αυτό δεν σε κάνει ανίκανο ως γονιό. Και επίσης η έντονη σεξουαλικότητα δεν επηρεάζει την ιδιότητα της ως μητέρα. Αυτά είναι οι κλασικές προσθήκες για να δαιμονοποιησετε την σεξουαλικότητα της γυναίκαςfoscilis έγραψε: 03 Ιαν 2023, 09:54Για σκέψου ειλικρινά πώς θα αντιδρούσες στο άκουσμα της είδησης "αφαιρέθηκε η επιμέλεια από νεαρή single mother με ψυχολογικά προβλήματα και έντονη σεξουαλικότητα".Naida έγραψε: 02 Ιαν 2023, 19:31 10 φορές νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική. Πως διαολο την άφηναν να μεγαλώνει το παιδί και δεν της είχαν πάρει την επιμέλεια;![]()
"αφαιρέθηκε η επιμέλεια από γυναίκα single parent η οποία έχει νοσηλευτεί 10 φορές σε ψυχιατρική κλινική " Οπότε και θα σου απαντούσα γιατί της δόθηκε αρχικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ναι αλλά ούτε να διαφημίζω στο Facebook ότι θέλω να έρθει όποιος να 'ναι και να με γαμήσει με κάνει.Naida έγραψε: 03 Ιαν 2023, 16:42Να πεις σωστά την είδηση για να σου απαντήσω. Ψυχολογικά έχεις και εσύ. Αυτό δεν σε κάνει ανίκανο ως γονιό.foscilis έγραψε: 03 Ιαν 2023, 09:54Για σκέψου ειλικρινά πώς θα αντιδρούσες στο άκουσμα της είδησης "αφαιρέθηκε η επιμέλεια από νεαρή single mother με ψυχολογικά προβλήματα και έντονη σεξουαλικότητα".Naida έγραψε: 02 Ιαν 2023, 19:31 10 φορές νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική. Πως διαολο την άφηναν να μεγαλώνει το παιδί και δεν της είχαν πάρει την επιμέλεια;
- Sid Vicious
Αυτο ακριβως.Beria έγραψε: 02 Ιαν 2023, 20:29 Δίπλωμα αυτοκινήτου πας να βγάλεις και ζητάνε τόσα χαρτιά και εξετάσεις
Και για να κάνεις παιδί δεν ελέγχει κανείς τίποτα
Η μητροτητα και η πατροτητα ουτε δικαιωμα ειναι ουτε χαβαλες.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Ε αυτό λέμε. Άνθρωπος που έχει νοσηλευτεί 10 φορές σε ψυχιατρική δεν τον αφήνεις έτσι να πάρει ένα παιδί να το μεγαλώσει.Cecily Anne έγραψε: 03 Ιαν 2023, 16:51Tί εννοείς, γιατί της δόθηκε αρχικά; Λόγω DNA?Naida έγραψε: 03 Ιαν 2023, 16:42Να πεις σωστά την είδηση για να σου απαντήσω. Ψυχολογικά έχεις και εσύ. Αυτό δεν σε κάνει ανίκανο ως γονιό. Και επίσης η έντονη σεξουαλικότητα δεν επηρεάζει την ιδιότητα της ως μητέρα. Αυτά είναι οι κλασικές προσθήκες για να δαιμονοποιησετε την σεξουαλικότητα της γυναίκαςfoscilis έγραψε: 03 Ιαν 2023, 09:54
Για σκέψου ειλικρινά πώς θα αντιδρούσες στο άκουσμα της είδησης "αφαιρέθηκε η επιμέλεια από νεαρή single mother με ψυχολογικά προβλήματα και έντονη σεξουαλικότητα".![]()
"αφαιρέθηκε η επιμέλεια από γυναίκα single parent η οποία έχει νοσηλευτεί 10 φορές σε ψυχιατρική κλινική " Οπότε και θα σου απαντούσα γιατί της δόθηκε αρχικά.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Τί είναι αυτά που λες ρε συ; Με ποιό δικαίωμα θα του το πάρεις το παιδί; Καταρχάς πού θα ξέρεις στο μαιευτήριο ότι έχει νοσηλευτεί 10 φορές; Για να σου αφαιρεθεί η επιμέλεια μπλέκουν δικαστήρια. Εκεί έγινε η μαλακία. Εγώ επιμένω, για να της άφησαν το παιδί της τρελής, ο άλλος θα ήταν λαχείο.Naida έγραψε: 03 Ιαν 2023, 17:35Ε αυτό λέμε. Άνθρωπος που έχει νοσηλευτεί 10 φορές σε ψυχιατρική δεν τον αφήνεις έτσι να πάρει ένα παιδί να το μεγαλώσει.Cecily Anne έγραψε: 03 Ιαν 2023, 16:51Tί εννοείς, γιατί της δόθηκε αρχικά; Λόγω DNA?Naida έγραψε: 03 Ιαν 2023, 16:42
Να πεις σωστά την είδηση για να σου απαντήσω. Ψυχολογικά έχεις και εσύ. Αυτό δεν σε κάνει ανίκανο ως γονιό. Και επίσης η έντονη σεξουαλικότητα δεν επηρεάζει την ιδιότητα της ως μητέρα. Αυτά είναι οι κλασικές προσθήκες για να δαιμονοποιησετε την σεξουαλικότητα της γυναίκας![]()
"αφαιρέθηκε η επιμέλεια από γυναίκα single parent η οποία έχει νοσηλευτεί 10 φορές σε ψυχιατρική κλινική " Οπότε και θα σου απαντούσα γιατί της δόθηκε αρχικά.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 03 Ιαν 2023, 17:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 183 Απαντήσεις
- 6148 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron