Δύσκολο μαυριδερός απο εκει κατω. Κατι φλωρους ξανθούληδες ή καστανοξανθούληδες εχω συναντήσει κυριως απο κει. Μαυροτσούκαλα μονο απο βόρεια Πελοπόννησο, κυρίως Ηλεία, βόρεια Τρίπολη και μισή Αργολίδα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 25 Δεκ 2024, 22:58Μήπως ήταν και ο βαφτισιμιός του Αγι από τη Λακωνία;vantono έγραψε: 25 Δεκ 2024, 22:44 Εμένα μου ήρθαν 3 μαυράκια/μιγαδάκια και μου τα ειπαν, και τα ηξεραν και φαρσί μεχρι σχεδον την τελευταια λέξη.
Τους εδωσα τα περισσότερα λεφτά που εχω δώσει σε κάλαντα στη ζωή μου. Οφείλομεν να εκτιμούμε και να επιβραβεύομεν την πραγματική Άρια Φυλή.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΘΙΜΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΜΕΝΩ....
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΘΙΜΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΜΕΝΩ....
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
vantono έγραψε: 25 Δεκ 2024, 23:05Δύσκολο μαυριδερός απο εκει κατω. Κατι φλωρους ξανθούληδες ή καστανοξανθούληδες εχω συναντήσει κυριως απο κει. Μαυροτσούκαλα μονο απο βόρεια Πελοπόννησο, κυρίως Ηλεία, βόρεια Τρίπολη και μισή Αργολίδα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 25 Δεκ 2024, 22:58Μήπως ήταν και ο βαφτισιμιός του Αγι από τη Λακωνία;vantono έγραψε: 25 Δεκ 2024, 22:44 Εμένα μου ήρθαν 3 μαυράκια/μιγαδάκια και μου τα ειπαν, και τα ηξεραν και φαρσί μεχρι σχεδον την τελευταια λέξη.
Τους εδωσα τα περισσότερα λεφτά που εχω δώσει σε κάλαντα στη ζωή μου. Οφείλομεν να εκτιμούμε και να επιβραβεύομεν την πραγματική Άρια Φυλή.

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Εχει γινει εθιμο πλεον να διαβαζουμε μαλακιες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Άθλιο και ενοχλητικό έθιμο. Μακάρι να το ξεριζώσει ο μπαμπάς Σόρος μαζί με το παρωχημένο μουστάκι στην μελλοντική επέκταση της παγκοσμιοποιητικής ατζέντας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 257 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
-
- 51 Απαντήσεις