!!! DEVELOPMENT MODE !!!

θα κανατε το ψυχικο;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.

μπαινατε;

ναι
7
39%
οχι
11
61%

Σύνολο ψήφων: 18

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: θα κανατε το ψυχικο;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Custom_F έγραψε: 24 Σεπ 2018, 12:27
Ασέβαστος έγραψε: 24 Σεπ 2018, 12:23
Ερμής έγραψε: 24 Σεπ 2018, 12:12 Εσυ θα το έκανες;
αν ηξερα δε θα ρωταγα :lol:

ενταξει, δεν μπορω να αποφυγω την απαντηση. θα πω "μαλλον ναι" και το "μαλλον" εξαρταται οχι απο το ποσο χαλια καταντησε ο αλλος, αλλα απο το ποσο συμπαθης μου ειναι και ποσο νιωθω την αναγκη να τον βοηθησω.
Ναι ρε γμτ... Κάπως έτσι το βλέπω κ γω... Αλλά σαν ναμαστε μειοψηφία. Μήπως στραβά αρμενίζουμε; τι τρέχει με μας; τι πρόβλημα έχουμε; Γιατί κάνουμε ψυχικά; είμαστε ψυχοπονιαρηδες ή απλώς βλαμμενοι;

Μα ψυχικό στο σεξ ρε παιδί μου; ξεφτίλα το θεωρώ και για τους δυο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Naida έγραψε: 24 Σεπ 2018, 12:32
Custom_F έγραψε: 24 Σεπ 2018, 12:27
Ασέβαστος έγραψε: 24 Σεπ 2018, 12:23

αν ηξερα δε θα ρωταγα :lol:

ενταξει, δεν μπορω να αποφυγω την απαντηση. θα πω "μαλλον ναι" και το "μαλλον" εξαρταται οχι απο το ποσο χαλια καταντησε ο αλλος, αλλα απο το ποσο συμπαθης μου ειναι και ποσο νιωθω την αναγκη να τον βοηθησω.
Ναι ρε γμτ... Κάπως έτσι το βλέπω κ γω... Αλλά σαν ναμαστε μειοψηφία. Μήπως στραβά αρμενίζουμε; τι τρέχει με μας; τι πρόβλημα έχουμε; Γιατί κάνουμε ψυχικά; είμαστε ψυχοπονιαρηδες ή απλώς βλαμμενοι;

Μα ψυχικό στο σεξ ρε παιδί μου; ξεφτίλα το θεωρώ και για τους δυο.
Μα εμάς τους δύο, δε μας νοιάζει τι σκέφτεσαι. Ο άλλος θα είναι ικανοποιημένος κ γω χαρούμενη που βοήθησα. Αυτό. Μέχρι εκεί.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Custom_F έγραψε: 24 Σεπ 2018, 12:35
Μα εμάς τους δύο, δε μας νοιάζει τι σκέφτεσαι. Ο άλλος θα είναι ικανοποιημένος κ γω χαρούμενη που βοήθησα. Αυτό. Μέχρι εκεί.
Εννοείται δε σε νοιάζει τι σκέφτομαι εγώ ή ο καθένας, συζήτηση γίνεται και εκφέρουμε απόψεις :D

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Naida έγραψε: 24 Σεπ 2018, 12:48
Εννοείται δε σε νοιάζει τι σκέφτομαι εγώ ή ο καθένας, συζήτηση γίνεται και εκφέρουμε απόψεις :D
Όχι ρε συ, δεν τοπα για σένα. Εννοώ πως εμείς οι δύο γνωριζομαστε. Ξέρουμε καλύτερα από τον οποιονδήποτε τρίτο. Αυτό το ξεφτίλα, δεν το νιώθουμε, δε μας αγγίζει, δεν υπάρχει. Άλλωστε δε θεωρώ προϋπόθεση τον έρωτα ή την αγάπη, για να κάνει κάποιος σεξ. Ξεφτίλα θεωρώ να κάνεις σεξ για ναχεις απολαβές. Δε μιλάω για επαγγελματίες.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Custom_F έγραψε: 24 Σεπ 2018, 13:05
Όχι ρε συ, δεν τοπα για σένα. Εννοώ πως εμείς οι δύο γνωριζομαστε. Ξέρουμε καλύτερα από τον οποιονδήποτε τρίτο. Αυτό το ξεφτίλα, δεν το νιώθουμε, δε μας αγγίζει, δεν υπάρχει. Άλλωστε δε θεωρώ προϋπόθεση τον έρωτα ή την αγάπη, για να κάνει κάποιος σεξ. Ξεφτίλα θεωρώ να κάνεις σεξ για ναχεις απολαβές. Δε μιλάω για επαγγελματίες.
Όπως το θέτεις το καταλαβαίνω. Το ξεφτίλα το λέω όχι με την έννοια του ξεφτίλα αλλά σαν αξιοπρέπεια ως προς το σημείο του να ζητήσει κάποιος σεξ ως χάρη από κάποιον άλλο. Ούτε εγώ θεωρώ προϋπόθεση για σεξ την αγάπη ή τον έρωτα αλλά σίγουρα θα πρέπει να υπάρχει έλξη. Αλλιώς πως;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Ασέβαστος έγραψε: 22 Σεπ 2018, 10:05 εστω οτι συναντατε παλιο σας δεσμο. καλη ψυχη, καλα ειχατε περασει, ειρηνικα χωρισατε, εχουν περασει πολλα χρονια.

ο ανθρωπος αυτος, ειχε μια μεγαλη ατυχια, και εχει καταστραφει η υγεια και η εμφανιση του. βαλτε οτι θελετε με το μυαλο σας, τρακαρισμα, πυρκαγια, αρρωστια, αλλα μιλαμε για εντελως κατεστραμμενη εμφανιση. αναπηρικο αμαξιδιο, πολυ καμμενο δερμα, αποστεωση απο καρκινο, οτι χειροτερο φανταζεστε, μεγαλη καταστροφη.

εξακολουθει ομως να ειναι ντομπρο και ξηγημενο τυπακι, και ζητα στα ισια ενα πηδημα, εναν οργασμο, for old times sake, και γιατι δεν παιζει να το βρει απο αλλου, ουτε υπαρχει πιθανοτητα να γιατρευτει, να αλλαξει η κατασταση του.

το κανετε το ψυχικο;
Ναι θα πήγαινα μαζί της. Και δεν το βλέπω σαν ψυχικό με τίποτα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Naida έγραψε: 24 Σεπ 2018, 13:14
Custom_F έγραψε: 24 Σεπ 2018, 13:05

Όπως το θέτεις το καταλαβαίνω. Το ξεφτίλα το λέω όχι με την έννοια του ξεφτίλα αλλά σαν αξιοπρέπεια ως προς το σημείο του να ζητήσει κάποιος σεξ ως χάρη από κάποιον άλλο. Ούτε εγώ θεωρώ προϋπόθεση για σεξ την αγάπη ή τον έρωτα αλλά σίγουρα θα πρέπει να υπάρχει έλξη. Αλλιώς πως;
Αλλιώς... Ψυχικό! :lol:
Υπάρχει οικειότητα, τον ξέρεις, δεν είναι ξένος κ είχατε χωρίσει νορμάλ. Αυτά λέει. Δεν προσπαθώ να πείσω, λέω πως το βλέπω. Κ όχι ότι δεν καταλαβαίνω όσους δε θα το έκαναν.
Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο θα με επηρέαζε το παρουσιαστικο κάποιου που τον ήξερα αλλιώς κ ήμασταν κοντά. Δεν νομίζω ότι θα τον έβλεπα τόσο χάλια όσο κάποιος ξένος ή όπως αν ήταν ξένος.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Custom_F έγραψε: 24 Σεπ 2018, 13:50

Υπάρχει οικειότητα, τον ξέρεις, δεν είναι ξένος κ είχατε χωρίσει νορμάλ. Αυτά λέει. Δεν προσπαθώ να πείσω, λέω πως το βλέπω. Κ όχι ότι δεν καταλαβαίνω όσους δε θα το έκαναν.
Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο θα με επηρέαζε το παρουσιαστικο κάποιου που τον ήξερα αλλιώς κ ήμασταν κοντά. Δεν νομίζω ότι θα τον έβλεπα τόσο χάλια όσο κάποιος ξένος ή όπως αν ήταν ξένος.
Καλά όλα αυτά τα ρομανδικά, αλλά πρακτικά τώρα. Δεν σ'αρέσει. Κάνεις ψυχικό. Μέσα. Πώς όμως; Αράζεις σαν τον αστερία και χώνεις 3 κιλά λιπαντικά και αναμένεις; Δηλαδή με λίγα λόγια "υποβάλλεις τον εαυτό σου σε συνθήκες βιασμού";
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Αυτό ναι εννοείται,δεν έχει σημασία πως είναι αλλά αν υπάρχει κάτι τέλοσπάντων μέσα σας που να συνδέεστε κάτι μπορεί να σου ξυπνήσει.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Custom_F έγραψε: 24 Σεπ 2018, 12:27 είμαστε ψυχοπονιαρηδες ή απλώς βλαμμενοι;
το ενα δεν αποκλειει το αλλο :102: παιζει ναμαι και τα 2.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Cecily Anne έγραψε: 24 Σεπ 2018, 13:52

Καλά όλα αυτά τα ρομανδικά, αλλά πρακτικά τώρα. Δεν σ'αρέσει. Κάνεις ψυχικό. Μέσα. Πώς όμως; Αράζεις σαν τον αστερία και χώνεις 3 κιλά λιπαντικά και αναμένεις; Δηλαδή με λίγα λόγια "υποβάλλεις τον εαυτό σου σε συνθήκες βιασμού";
Δεν ξέρω, θεωρητικά είναι αυτά που λέω. Έχω την καλή διάθεση, αλλά δεν ξέρω αν μου τύχαινε. Γιατί όμως συνθήκες βιασμού; δεν είμαστε ζώα. Θα το φτιάχναμε να είναι ωραίο. Λέω τώρα... Δεν ξέρω...

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Custom_F έγραψε: 24 Σεπ 2018, 14:09
Δεν ξέρω, θεωρητικά είναι αυτά που λέω. Έχω την καλή διάθεση, αλλά δεν ξέρω αν μου τύχαινε. Γιατί όμως συνθήκες βιασμού; δεν είμαστε ζώα. Θα το φτιάχναμε να είναι ωραίο. Λέω τώρα... Δεν ξέρω...
Μα στο σενάριο υποτίθεται δεν μας ανάβει ο άλλος. Εάν σε άναβε θα ήταν ψυχικό; Σεξάρα θα ήταν και ας τον είχε πατήσει τρακτέρ, εφόσον γούσταρες, δεν παίζει ρόλο. Το θέμα είναι να μη γουστάρεις. :lol:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Στο σενάριο δεν μιλάει να μη μας φτιάχνει αλλά να είναι σα το Φρεντι Κρουγκερ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Ερμής έγραψε: 24 Σεπ 2018, 14:13 Στο σενάριο δεν μιλάει να μη μας φτιάχνει αλλά να είναι σα το Φρεντι Κρουγκερ.
Ναι σόρρυ, ξέχασα αυτούς/ες που τους φτιάχνουν τα σενάρια αυτά. :smt005:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ερμής έγραψε: 24 Σεπ 2018, 14:13 Στο σενάριο δεν μιλάει να μη μας φτιάχνει αλλά να είναι σα το Φρεντι Κρουγκερ.
Αυτό δεν αποκλείει την έλξη.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”