Τρολλέμπορος, πραγματικός.
Ευτυχώς που πήγε στους τσάβηδες, και γλυτώσαμε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΝΔ: Περιμένουμε νέα στοιχεία για το αν χρηματοδοτήθηκαν ελληνικά κόμματα από τον Πούτιν
Re: ΝΔ: Περιμένουμε νέα στοιχεία για το αν χρηματοδοτήθηκαν ελληνικά κόμματα από τον Πούτιν
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Re: ΝΔ: Περιμένουμε νέα στοιχεία για το αν χρηματοδοτήθηκαν ελληνικά κόμματα από τον Πούτιν
Το θεμα είναι λαγός. Πρόλογος για τον νόμο που θα φέρει η ΝΔ για τα οικονομικά των κομμάτων.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Υδράργυρος
Ελπίζω τα στοιχεία να μην είναι από την εποχή που Ρώσοι πράκτορες πλήρωναν τους μακεδονομάχους για να εμποδιστεί η επέκταση του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια, και που ο Τσίπρας είχε απελάσει Ρώσους διπλωμάτες και ο κούλης έσκουζε οτι υποβαθμίζονται οι σχέσεις με τη Ρωσίαtalaipwros έγραψε: 13 Οκτ 2022, 14:57Οι αμερικανοι ειπανε οτι καποιοι ελληνες τους ειπανε οτι κατι εγινε στη νοβαρτις .Υδράργυρος έγραψε: 13 Οκτ 2022, 14:55Στοιχεία θέλω, όχι νερό
Αλλά τι θα γίνει άμα αποδειχθει οτι κάποια κόμματα έπαιρναν χρηματοδοτήσεις από τη Ρωσία; Εδώ η ζήμενς παραδέχτηκε οτι χρημάτιζε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, και ΠΟΛΑΝ και δεν έγινε τίποτα. Οι Αμερικάνοι μας έδωσαν στοιχεία για τη νοβάρτις αλλά είπαμε σκευωρία
Οι αμερικανοι ειπανε οτι οι μυστικες τους υπηρεσιες βρηκαν οτι ελληνικα κομματα πληρώνονται απο ξενους πρακτορες
Βρες τη διαφορα.
-
talaipwros
χαίρομαι που και εσυ τα περιμένεις, θα τα δουμε οταν με το καλο ερθουν.Υδράργυρος έγραψε: 13 Οκτ 2022, 15:08Ελπίζω τα στοιχεία να μην είναι από την εποχή που Ρώσοι πράκτορες πλήρωναν τους μακεδονομάχους για να εμποδιστεί η επέκταση του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια, και που ο Τσίπρας είχε απελάσει Ρώσους διπλωμάτες και ο κούλης έσκουζε οτι υποβαθμίζονται οι σχέσεις με τη Ρωσίαtalaipwros έγραψε: 13 Οκτ 2022, 14:57Οι αμερικανοι ειπανε οτι καποιοι ελληνες τους ειπανε οτι κατι εγινε στη νοβαρτις .Υδράργυρος έγραψε: 13 Οκτ 2022, 14:55
Στοιχεία θέλω, όχι νερό
Αλλά τι θα γίνει άμα αποδειχθει οτι κάποια κόμματα έπαιρναν χρηματοδοτήσεις από τη Ρωσία; Εδώ η ζήμενς παραδέχτηκε οτι χρημάτιζε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, και ΠΟΛΑΝ και δεν έγινε τίποτα. Οι Αμερικάνοι μας έδωσαν στοιχεία για τη νοβάρτις αλλά είπαμε σκευωρία
Οι αμερικανοι ειπανε οτι οι μυστικες τους υπηρεσιες βρηκαν οτι ελληνικα κομματα πληρώνονται απο ξενους πρακτορες
Βρες τη διαφορα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 415 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-