Ολοι οι βασιλιαδες μεχρι τοn 19o αιωνα αντιμετωπισαν καποιου ειδους εμφυλιο, ανταρσια, συνομωσια μεσα στο εδαφος τουςΚαραμελίτσα έγραψε: 08 Σεπ 2022, 22:32ΑΛήθεια, υπάρχει άλλος βρεταννός μονάρχης πλην Καρόλου που έχει πέσει θύμα επανάστασης, ή έστω στάσης;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Γέφυρα του Λονδίνου έπεσε: πέθανε η Βασίλισσα Ελισάβετ
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Re: Η Γέφυρα του Λονδίνου έπεσε: πέθανε η Βασίλισσα Ελισάβετ
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- EKPLIKTIKOS
μέγκαν μαρκλ στο ρόλο της μέγκαν μαρκλ;Mitharadir έγραψε: 08 Σεπ 2022, 21:25 Αλλάζουν τα σχέδια των παραγωγών της Σειράς του Netflix The Crown.Πλεον στόχος είναι η σειρά να ολοκληρωθεί με τον θάνατο της Ελισάβετ (ενώ αρχικά τι σχέδιο ήταν να τελειώσει την δεκαετία του 2000):
https://www.newsbeast.gr/entertainment/ ... avet?amp=1
- Dwarven Blacksmith
RIP όποιος πρόλαβε το είδεBazoomba έγραψε: 08 Σεπ 2022, 22:37Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Σεπ 2022, 22:36 https://twitter.com/cinemakisses/status ... 4324794375![]()
- hellegennes
Εντελώς από άλλον κόσμο η άποψή σου. Όταν οι Βρετανοί μάς υποστήριζαν, με την κρίση, οι Ιρλανδοί μάς είχαν στην μπούκα. Όχι μόνο οι Ιρλανδοί βέβαια, όλοι οι Ευρωπαίοι.Αρίστος έγραψε: 08 Σεπ 2022, 21:20 Oxι ειδικα η συγκεκριμενη αλλα ολοι οι Αγγλοι ΔΕΝ μας χωνευουν, γερμανικη φαρα βλεπετε.
Από το σύνολο της Ευρώπης δεν υπάρχει κράτος που να έδειξε περισσότερη υποστήριξη στην Ελλάδα και από τα ΜΜΕ και από τον λαό. Έζησα στην Αγγλία από το 2007 ως το τέλος 2011. Η εικόνα που έχεις είναι επειδή αυτό αποφάσισες. Γενικά αποφασίζεις ότι θα έχεις μια άποψη για κάτι χωρίς στοιχεία που να την υποστηρίζουν. Είναι η εύκολη λύση. Βρίσκεις κάποιους και τους ονομάζεις κακούς και κάποιους που τους ονομάζεις ήρωες και μετά φαντάζεσαι χαρακτηριστικά για τον καθένα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εκανε αυτο που της ζητησε ο Μπορις και τιποτα αλλο. Και γενικα αυτος ειναι ο ρολος της, καθαρα διακοσμητικος. Εδω δεν εχει δικαιωμα καν να πει τι κομμα ΘΑ ψηφιζε ή τι πιστευει σε θεους κλπ . Τι να εκανε, να σηκωνε μπαιρακι; το τι πιστευε για μπρεξιτ ή τοριζ κλπ ειναι καθαρα ναχαμε να λεγαμε.Αρίστος έγραψε: 08 Σεπ 2022, 21:30
Γενικοτερα το Παλατι κατηγορηθηκε οτι φερθηκε πολυ φιλικα στον Μπορις σε φασεις κρισιμες για το Brexit.
https://www.protothema.gr/world/article ... vouleutis/
.
Τα ιδια και για τους Κυπριους, που φυσικα κανενας σας δεν ηταν μπροστα για να πει τι πεχτηκε ακριβως και ποσο την επερνε, εφοσον η ιδια ειχε πειστει για το αδικο της υποθεσης, να κανει κατι.
Αν έκανε κάτι τέτοιο 5 λεπτά μετά η βασιλεία θα σταματούσε να υπάρχειΖενίθεδρος έγραψε: 08 Σεπ 2022, 21:20Φυσικά και έχει. Ουσιαστικά μπορεί να διορίσει πρωθυπουργό όποιον θέλει. Λόγω εθίμου διορίζει τον αρχηγό του κόμματος που έρχεται πρώτο στις εκλογές.George_V έγραψε: 08 Σεπ 2022, 21:13Είναι αλήθεια ότι ο Βρετανός μοναρχης ως συνταγματικό μοναρχης έχει μεγάλες εξουσίες αλλά by convention έχει επιλέξει να μην της ασκεί για να μην δημιουργεί πρόβλημα στην υπεύθυνη κυβέρνηση.Ζενίθεδρος έγραψε: 08 Σεπ 2022, 21:12 Δεν είναι καθόλου διακοσμητικός ο ρόλος της. Την συμμετοχή των Βρετανών στον πόλεμο του Ιράκ τον αποφάσισε το παλάτι.
bullshit της μεγαλης σχολης των ψεκΑρίστος έγραψε: 08 Σεπ 2022, 21:20 Oxι ειδικα η συγκεκριμενη αλλα ολοι οι Αγγλοι ΔΕΝ μας χωνευουν, γερμανικη φαρα βλεπετε.
Αντιθετα με τους Ιρλανδους (Κελτες γαρ) τα παμε μια χαρα.
.
η κατάρα των 96 πάλι
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Μπορεί να το κάνει αλλά πρώτον θα προκαλούσε οξυτατη Συνταγματική κριση και η Ελισάβετ έχοντας ζήσει την Συνταγματική κρίση του 1936 δεν θα το έκανε ποτέ αυτό και δεύτερον το Westminster system έχει backdoors όπου η κυβέρνηση μπορεί να παρακάμψει τον μοναρχη εάν αυτός παραφερεταιdotcom έγραψε: 08 Σεπ 2022, 22:51Αν έκανε κάτι τέτοιο 5 λεπτά μετά η βασιλεία θα σταματούσε να υπάρχειΖενίθεδρος έγραψε: 08 Σεπ 2022, 21:20Φυσικά και έχει. Ουσιαστικά μπορεί να διορίσει πρωθυπουργό όποιον θέλει. Λόγω εθίμου διορίζει τον αρχηγό του κόμματος που έρχεται πρώτο στις εκλογές.George_V έγραψε: 08 Σεπ 2022, 21:13
Είναι αλήθεια ότι ο Βρετανός μοναρχης ως συνταγματικό μοναρχης έχει μεγάλες εξουσίες αλλά by convention έχει επιλέξει να μην της ασκεί για να μην δημιουργεί πρόβλημα στην υπεύθυνη κυβέρνηση.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ναι ρε δικέ μου. Δεν μπορεί να μου ήρθε έτσι τυχαία.ST48410 έγραψε: 08 Σεπ 2022, 22:47Κι εγώ θυμάμαι να έχει λεχθεί κάτι τέτοιο. Μπορεί να μην ίσχυε ωστόσο. Αλλά όχι τώρα πρόσφατα. Είναι αρκετά χρόνια που είχε παίξει αυτή η είδηση.Feindflug έγραψε: 08 Σεπ 2022, 22:36Μου έχει κατσικωθεί στο κεφάλι ρε δικέ μου, ότι προ πολλών ετών είχε παραιτηθεί από το να γίνει ο επόμενος βασιλιάς και θα γινόταν ο Γουίλιαμ, όταν πέθαινε η βασίλισσα.George_V έγραψε: 08 Σεπ 2022, 22:31
Κάνεις λάθος.
This never happened.
Περίμενε 70 χρόνια να παρειβτο οικογενειακό μαγαζί και θα παραιτηθεί?
Μαλακας είναι?
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- EKPLIKTIKOS
Έτσι είναι οι γερμανικες φαρες, μαν. Άσε. Η ψυχούλα μας ξέρει τι τραβήξαμε όσοι ζήσαμε στο νησί.Αρίστος έγραψε: 08 Σεπ 2022, 21:20 Oxι ειδικα η συγκεκριμενη αλλα ολοι οι Αγγλοι ΔΕΝ μας χωνευουν, γερμανικη φαρα βλεπετε.
- hellegennes
«The service she demonstrated». Ο ΓΓ γράφει τα tweets του ηλίθιου;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
https://twitter.com/PrimeministerGR/sta ... 9878173696Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Σεπ 2022, 22:50RIP όποιος πρόλαβε το είδεBazoomba έγραψε: 08 Σεπ 2022, 22:37Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Σεπ 2022, 22:36 https://twitter.com/cinemakisses/status ... 4324794375![]()
![]()
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ήταν το gossip of the town Στα 90s οπου κάθε σκανδαλοθηρικο περιοδικό, κίτρινος τύπος και ταμπλόιντ δημοσίευε κάθε βδομάδα "αποκλειστικό ο Κάρολος παραιτείται υπέρ του Ουιλιαμ".Feindflug έγραψε: 08 Σεπ 2022, 22:55Ναι ρε δικέ μου. Δεν μπορεί να μου ήρθε έτσι τυχαία.ST48410 έγραψε: 08 Σεπ 2022, 22:47Κι εγώ θυμάμαι να έχει λεχθεί κάτι τέτοιο. Μπορεί να μην ίσχυε ωστόσο. Αλλά όχι τώρα πρόσφατα. Είναι αρκετά χρόνια που είχε παίξει αυτή η είδηση.Feindflug έγραψε: 08 Σεπ 2022, 22:36
Μου έχει κατσικωθεί στο κεφάλι ρε δικέ μου, ότι προ πολλών ετών είχε παραιτηθεί από το να γίνει ο επόμενος βασιλιάς και θα γινόταν ο Γουίλιαμ, όταν πέθαινε η βασίλισσα.
Αλλά όλα αυτά ήταν απλά για να πουλήσουν φύλλα. Μεχρι που κάποια στιγμή βαρέθηκε ο κόσμος και βρήκαν αλλά πράγματα για να πουλάνε φύλλα και να παίρνουν κλικ.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 69 Απαντήσεις
- 1666 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
-
- 0 Απαντήσεις