Διαφωνώ εκφράζουν την πολιτική επιρροή των κομμάτων σε ένα τμήμα της κοινωνίας.Ασχετα εάν τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια μεγάλη αντίφαση με τον ΣΥΡΙΖΑ.Beria έγραψε: 19 Μάιος 2022, 14:00Οι φοιτητικές εκλογές ούτε αντανακλούν κάποια πολιτική τάση της κοινωνίας, ούτε επηρεάζουν στο παραμικρό τις τάσεις της κοινωνίας.zteo έγραψε: 19 Μάιος 2022, 13:52 Αυτό δεν είναι απλά ήττα για την ΝΔ αλλά πανωλεθρία.Δεν είχε απλά πτώση η ΔΑΠ έχασε και την πρωτιά στα ΑΕΙ μετά από 30-35 χρόνια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΤΣΟ και ΛΟ για την ΔΑΠ στις φοιτητικές εκλογές
Re: ΤΣΟ και ΛΟ για την ΔΑΠ στις φοιτητικές εκλογές
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Τα χρόνια του 70 είχε μεγάλη αντιφαση με την ελάσσονα αριστερά η οποία είχε μηδενική εκπροσώπηση στην κοινωνία και τερατωδώς δυσαναλογη παρουσία στους φοιτητέςzteo έγραψε: 19 Μάιος 2022, 14:10Διαφωνώ εκφράζουν την πολιτική επιρροή των κομμάτων σε ένα τμήμα της κοινωνίας.Ασχετα εάν τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια μεγάλη αντίφαση με τον ΣΥΡΙΖΑ.Beria έγραψε: 19 Μάιος 2022, 14:00Οι φοιτητικές εκλογές ούτε αντανακλούν κάποια πολιτική τάση της κοινωνίας, ούτε επηρεάζουν στο παραμικρό τις τάσεις της κοινωνίας.zteo έγραψε: 19 Μάιος 2022, 13:52 Αυτό δεν είναι απλά ήττα για την ΝΔ αλλά πανωλεθρία.Δεν είχε απλά πτώση η ΔΑΠ έχασε και την πρωτιά στα ΑΕΙ μετά από 30-35 χρόνια.
Τα χρόνια του 80 είχε αντίφαση με την μείζονα αριστερα (το ΚΚΕ είχε 30% στους φοιτητές και 6-8 στην κοινωνία)
Τα τελευταία 30 χρόνια, εάν οι εκλογές αποτύπωναν κάτι, θα έπρεπε να εκλέγεται διαρκώς η ΝΔ και ούτε αυτό ίσχυε
Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό που γράφεις. Μια τάση χωρίς μεγάλη σημασία δείχνουν
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Golden Age
Η ΚΝΕ απευθύνεται γενικά στους νέους, απο την εφηβεία τους ακόμη. ΤΟ να ακούνε Τζήμερο πριν ζημωθούν στην ΚΝΕ, είναι κάτι που θα τους απωθήσει απο αυτήν.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 19 Μάιος 2022, 02:21Δε θέλω να στο χαλάσω αλλά πραγματικά η ΚΝΕ απευθύνεται παραδοσιακά σε συγκεκριμένα target groups νέων που άμα δουν τον Τζήμερο σε κάποιοGolden Age έγραψε: 19 Μάιος 2022, 02:14Δεν είναι θέμα οι πορείες, αλλά η "πολιτική οφθαλμαπάτη" που κάνει το ΚΚΕ στους νέους που προσεγγίζει. Τους παρουσιάζεται σαν "κόμμα της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης". Τα υπόλοιπα τα έχει για όταν θα "ζυμωθούν". Πλέον θα υπάρχει κάποιος με δημόσιο βήμα που θα τους παοκαλύπτει συστηματικά. Κι αυτό θα προβάλλεται στα κρατικά κανάλια. Στο youtube μπορεί να τον παρακολουθήσει και τώρα, φτάνει να έχει τη διάθεση. Στα κρατικά κανάλια θα πέφτει με το ζάμπιγκ που θα κάνει στην τηλεόραση.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 19 Μάιος 2022, 02:10
Ακόμα και αν νέος μπει στο πανεπιστήμιο και έρθει σε επαφή με την ΚΝΕ θα γνωρίσει τις δράσεις της οργάνωσης και
τις βασικές της αρχές μέσα στις πρώτες μέρες κιόλας. Αν κάποιος νέος δε γουστάρει τις πορείες κλπ θα το δείξει από την αρχή, δεν
είναι ανάγκη να ακούσει τον Τζήμερο στο ΥΤ. Χώρια που είναι πιθανότερο κάποιος νέος να μπει στο ΥΤ για να δει τον Light παρά
τον Τζήμερο.
κανάλι είναι πιθανότερο να φτύσουν το πάτωμα. Τα υπόλοιπα target groups δε ξέρω σε πόση εκτίμηση μπορούν να έχουν τον ΘΤ, θα λέγαμε
δε πως η αποπολιτικοποίηση των νέων αλλά και η απομάκρυνση αυτών από το τηλεοπτικό προϊόν είναι πιθανότατα σε υψηλά επίπεδα πλέον.
- Golden Age
Δε είπα ότι θα φύγουν απο την ΚΝΕ και θα πάνε στο Τζήμερο. Αλλά ότι θα ακούσουν το Τζήμερο και θα φύγουν απο την ΚΝΕ και το ΚΚΕ. Θα προβληματιστούν με αυτά που θα πει, θα δουν ότι άλα ακούνε και άλλα επιδιώκονται και θα φύγουν.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 19 Μάιος 2022, 02:23 Δεν υπάρχει πιτσιρικάς που βάζει τον εαυτό του στη θέση να διαλέξει ΚΝΕ ή Τζήμερο. Τουλάχιστον όχι κανονικά. Το δίλημμα
ΚΝΕ ή ΕΑΑΚ για κάποιους μπορεί να είναι πιθανό αλλά να πάει κάποιος με φόρα να γραφτεί στην ΚΝΕ και να του τη κόψει ο..Τζήμερος
μάλλον ανήκουστο φαίνεται.
Εχω δεχτεί ότι κάνεις χιούμορ. Τραβηγμένο, αλλά χιούμορGolden Age έγραψε: 19 Μάιος 2022, 14:18Η ΚΝΕ απευθύνεται γενικά στους νέους, απο την εφηβεία τους ακόμη. ΤΟ να ακούνε Τζήμερο πριν ζημωθούν στην ΚΝΕ, είναι κάτι που θα τους απωθήσει απο αυτήν.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 19 Μάιος 2022, 02:21Δε θέλω να στο χαλάσω αλλά πραγματικά η ΚΝΕ απευθύνεται παραδοσιακά σε συγκεκριμένα target groups νέων που άμα δουν τον Τζήμερο σε κάποιοGolden Age έγραψε: 19 Μάιος 2022, 02:14
Δεν είναι θέμα οι πορείες, αλλά η "πολιτική οφθαλμαπάτη" που κάνει το ΚΚΕ στους νέους που προσεγγίζει. Τους παρουσιάζεται σαν "κόμμα της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης". Τα υπόλοιπα τα έχει για όταν θα "ζυμωθούν". Πλέον θα υπάρχει κάποιος με δημόσιο βήμα που θα τους παοκαλύπτει συστηματικά. Κι αυτό θα προβάλλεται στα κρατικά κανάλια. Στο youtube μπορεί να τον παρακολουθήσει και τώρα, φτάνει να έχει τη διάθεση. Στα κρατικά κανάλια θα πέφτει με το ζάμπιγκ που θα κάνει στην τηλεόραση.
κανάλι είναι πιθανότερο να φτύσουν το πάτωμα. Τα υπόλοιπα target groups δε ξέρω σε πόση εκτίμηση μπορούν να έχουν τον ΘΤ, θα λέγαμε
δε πως η αποπολιτικοποίηση των νέων αλλά και η απομάκρυνση αυτών από το τηλεοπτικό προϊόν είναι πιθανότατα σε υψηλά επίπεδα πλέον.
Εάν τα λες αυτά σοβαρα...
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Highlander
Για όποιον δεν είναι τζημερικός, ο Τζήμερος και η κουστωδία του βασικά μπορούν να αποτελέσουν το μοναδικό λόγο για να γραφτείς στο ΚΚΕ και την ΚΝΕ.Golden Age έγραψε: 19 Μάιος 2022, 14:20Δε είπα ότι θα φύγουν απο την ΚΝΕ και θα πάνε στο Τζήμερο. Αλλά ότι θα ακούσουν το Τζήμερο και θα φύγουν απο την ΚΝΕ και το ΚΚΕ. Θα προβληματιστούν με αυτά που θα πει, θα δουν ότι άλα ακούνε και άλλα επιδιώκονται και θα φύγουν.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 19 Μάιος 2022, 02:23 Δεν υπάρχει πιτσιρικάς που βάζει τον εαυτό του στη θέση να διαλέξει ΚΝΕ ή Τζήμερο. Τουλάχιστον όχι κανονικά. Το δίλημμα
ΚΝΕ ή ΕΑΑΚ για κάποιους μπορεί να είναι πιθανό αλλά να πάει κάποιος με φόρα να γραφτεί στην ΚΝΕ και να του τη κόψει ο..Τζήμερος
- Golden Age
Με το ξεσκέπασμα που θα κάνει δεν νομίζω.Highlander έγραψε: 19 Μάιος 2022, 14:24Για όποιον δεν είναι τζημερικός, ο Τζήμερος και η κουστωδία του βασικά μπορούν να αποτελέσουν το μοναδικό λόγο για να γραφτείς στο ΚΚΕ και την ΚΝΕ.Golden Age έγραψε: 19 Μάιος 2022, 14:20Δε είπα ότι θα φύγουν απο την ΚΝΕ και θα πάνε στο Τζήμερο. Αλλά ότι θα ακούσουν το Τζήμερο και θα φύγουν απο την ΚΝΕ και το ΚΚΕ. Θα προβληματιστούν με αυτά που θα πει, θα δουν ότι άλα ακούνε και άλλα επιδιώκονται και θα φύγουν.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 19 Μάιος 2022, 02:23 Δεν υπάρχει πιτσιρικάς που βάζει τον εαυτό του στη θέση να διαλέξει ΚΝΕ ή Τζήμερο. Τουλάχιστον όχι κανονικά. Το δίλημμα
- Golden Age
Σου φαίνεται κάπως, γιατί ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει τέτοιου είδους κριτική στο ΚΚΕ.Beria έγραψε: 19 Μάιος 2022, 14:24Εχω δεχτεί ότι κάνεις χιούμορ. Τραβηγμένο, αλλά χιούμορGolden Age έγραψε: 19 Μάιος 2022, 14:18Η ΚΝΕ απευθύνεται γενικά στους νέους, απο την εφηβεία τους ακόμη. ΤΟ να ακούνε Τζήμερο πριν ζημωθούν στην ΚΝΕ, είναι κάτι που θα τους απωθήσει απο αυτήν.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 19 Μάιος 2022, 02:21
Δε θέλω να στο χαλάσω αλλά πραγματικά η ΚΝΕ απευθύνεται παραδοσιακά σε συγκεκριμένα target groups νέων που άμα δουν τον Τζήμερο σε κάποιο
- Highlander
Μπα εμένα πχ το ΚΚΕ πάντα μου την έσπαγε σε διάφορα, όποτε όμως ακούω τα αντι-ΚΚΕ παραληρήματα Τζήμερου, μου γίνεται συμπαθές.Golden Age έγραψε: 19 Μάιος 2022, 14:26Με το ξεσκέπασμα που θα κάνει δεν νομίζω.Highlander έγραψε: 19 Μάιος 2022, 14:24Για όποιον δεν είναι τζημερικός, ο Τζήμερος και η κουστωδία του βασικά μπορούν να αποτελέσουν το μοναδικό λόγο για να γραφτείς στο ΚΚΕ και την ΚΝΕ.Golden Age έγραψε: 19 Μάιος 2022, 14:20
Δε είπα ότι θα φύγουν απο την ΚΝΕ και θα πάνε στο Τζήμερο. Αλλά ότι θα ακούσουν το Τζήμερο και θα φύγουν απο την ΚΝΕ και το ΚΚΕ. Θα προβληματιστούν με αυτά που θα πει, θα δουν ότι άλα ακούνε και άλλα επιδιώκονται και θα φύγουν.
-
Εμπεδοκλής
Υπήρξε από τη Χρυσή Αυγή. Δεν ξέρω αν την έχεις ακουστά.Golden Age έγραψε: 19 Μάιος 2022, 14:27Σου φαίνεται κάπως, γιατί ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει τέτοιου είδους κριτική στο ΚΚΕ.Beria έγραψε: 19 Μάιος 2022, 14:24Εχω δεχτεί ότι κάνεις χιούμορ. Τραβηγμένο, αλλά χιούμορGolden Age έγραψε: 19 Μάιος 2022, 14:18
Η ΚΝΕ απευθύνεται γενικά στους νέους, απο την εφηβεία τους ακόμη. ΤΟ να ακούνε Τζήμερο πριν ζημωθούν στην ΚΝΕ, είναι κάτι που θα τους απωθήσει απο αυτήν.
Είναι λογικό ένα κόμμα που παίρνει 6-8% στις εκλογές να παίρνει 20-30% στα ΑΕΙ.Αναλογικα να το δεις τα δύο κόμματα εξουσίας τότε παίρναν 20-40%.Λογικο είναι και τα υψηλά ποσοστά των αριστεριστών στα ΑΕΙ και τα χαμηλά στις εκλογές μιας και η επιρροή τους εκεί ειναι.Beria έγραψε: 19 Μάιος 2022, 14:16Τα χρόνια του 70 είχε μεγάλη αντιφαση με την ελάσσονα αριστερά η οποία είχε μηδενική εκπροσώπηση στην κοινωνία και τερατωδώς δυσαναλογη παρουσία στους φοιτητέςzteo έγραψε: 19 Μάιος 2022, 14:10Διαφωνώ εκφράζουν την πολιτική επιρροή των κομμάτων σε ένα τμήμα της κοινωνίας.Ασχετα εάν τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια μεγάλη αντίφαση με τον ΣΥΡΙΖΑ.Beria έγραψε: 19 Μάιος 2022, 14:00
Οι φοιτητικές εκλογές ούτε αντανακλούν κάποια πολιτική τάση της κοινωνίας, ούτε επηρεάζουν στο παραμικρό τις τάσεις της κοινωνίας.
Τα χρόνια του 80 είχε αντίφαση με την μείζονα αριστερα (το ΚΚΕ είχε 30% στους φοιτητές και 6-8 στην κοινωνία)
Τα τελευταία 30 χρόνια, εάν οι εκλογές αποτύπωναν κάτι, θα έπρεπε να εκλέγεται διαρκώς η ΝΔ και ούτε αυτό ίσχυε
Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό που γράφεις. Μια τάση χωρίς μεγάλη σημασία δείχνουν
Ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει 32-35% στις εκλογές και 1-2% στα ΑΕΙ.Αυτο είναι η αντίφαση και εάν δεν ανέβει τουλάχιστον στο 10% τα επόμενα χρόνια τότε μάλλον δεν θα παραμείνει κόμμα εξουσίας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Golden Age
Τη ΧΑ την κατηγορούσαν όλοι απο όλο το σύστημα για "ναζισμό" κλπ (αν και πιστεύω πως κάτι θα 'χε καταφέρει και αυτήν). Στο Τζήμερο δεν θα μπορούν να προσάψουν τέτοια.Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Μάιος 2022, 14:30Υπήρξε από τη Χρυσή Αυγή. Δεν ξέρω αν την έχεις ακουστά.Golden Age έγραψε: 19 Μάιος 2022, 14:27Σου φαίνεται κάπως, γιατί ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει τέτοιου είδους κριτική στο ΚΚΕ.Beria έγραψε: 19 Μάιος 2022, 14:24
Εχω δεχτεί ότι κάνεις χιούμορ. Τραβηγμένο, αλλά χιούμορ
Εάν τα λες αυτά σοβαρα...![]()
Είχα αποφασίσει να μην σου απαντήσω σοβαρά, στα φληναφήματα που γράφεις, αλλά δεν αντέχωGolden Age έγραψε: 19 Μάιος 2022, 14:27Σου φαίνεται κάπως, γιατί ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει τέτοιου είδους κριτική στο ΚΚΕ.Beria έγραψε: 19 Μάιος 2022, 14:24Εχω δεχτεί ότι κάνεις χιούμορ. Τραβηγμένο, αλλά χιούμορGolden Age έγραψε: 19 Μάιος 2022, 14:18
Η ΚΝΕ απευθύνεται γενικά στους νέους, απο την εφηβεία τους ακόμη. ΤΟ να ακούνε Τζήμερο πριν ζημωθούν στην ΚΝΕ, είναι κάτι που θα τους απωθήσει απο αυτήν.
Γκόλντεν, στην ελληνική κοινωνία του 1960 και 70 οι Ελληνόπαιδες υφίσταντο πλύση εγκεφάλου και αντικομμουνιστική προπαγάνδα από το πρωί, μέχρι το βράδυ.
Στα σχολεία, τα κατηχητικά, τον στρατό, το ραδιόφωνο, τα περιοδικά, τα γήπεδα. Παντού και καθημερινά
Και προπαγάνδα που τη συντόνιζαν Γεωργαλάδες όχι τσουτσέκια σαν τον Τζήμερο
Και δεν είχε κανένα αποτέλεσμα· για να μην σου πω ότι είχε το αντίθετο αποτέλεσμα
Οπότε σοβαρέψου!
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Οι σημερινοί έφηβοι έχουν πολλά περισσότερα ερεθίσματα από την ΚΝΕ. Επίσης, αμφιβάλλω κατά πόσον ο σημερινός έφηβος είναι περισσότεροGolden Age έγραψε: 19 Μάιος 2022, 14:18Η ΚΝΕ απευθύνεται γενικά στους νέους, απο την εφηβεία τους ακόμη. ΤΟ να ακούνε Τζήμερο πριν ζημωθούν στην ΚΝΕ, είναι κάτι που θα τους απωθήσει απο αυτήν.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 19 Μάιος 2022, 02:21Δε θέλω να στο χαλάσω αλλά πραγματικά η ΚΝΕ απευθύνεται παραδοσιακά σε συγκεκριμένα target groups νέων που άμα δουν τον Τζήμερο σε κάποιοGolden Age έγραψε: 19 Μάιος 2022, 02:14
Δεν είναι θέμα οι πορείες, αλλά η "πολιτική οφθαλμαπάτη" που κάνει το ΚΚΕ στους νέους που προσεγγίζει. Τους παρουσιάζεται σαν "κόμμα της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης". Τα υπόλοιπα τα έχει για όταν θα "ζυμωθούν". Πλέον θα υπάρχει κάποιος με δημόσιο βήμα που θα τους παοκαλύπτει συστηματικά. Κι αυτό θα προβάλλεται στα κρατικά κανάλια. Στο youtube μπορεί να τον παρακολουθήσει και τώρα, φτάνει να έχει τη διάθεση. Στα κρατικά κανάλια θα πέφτει με το ζάμπιγκ που θα κάνει στην τηλεόραση.
πρόθυμος να δει τις συνεδριάσεις της Βουλής στα κρατικά κανάλια από τα Live που κάνει ο κάθε τράπερ στο Instagram.
-
Mitharadir
Ακριβώς.Γενικα οι φοιτητικές έχουν αφενός τρομερή αποχή (άνω του 50% συνήθως) και αφετέρου η ΔΑΠ αντλεί τις περισσότερες ψήφους της από σημειώσεις που μοιράζει συν εκδρομές και πάρτι που διοργανώνει.Beria έγραψε: 19 Μάιος 2022, 09:21 Οι φοιτητικές εκλογές δεν αποτυπώνουν τις εκλογικές τάσεις της υπόλοιπης κοινωνίας. Ποτέ δεν συνέβαινε αυτό.
Εγώ μπήκα στο πανεπιστήμιο τον καιρό που ο Δημοκρατικός Αγώνας (ΚΚεσ) έπαιρνε 15 και 20% και στις βουλευτικές εκλογές δεν έμπαινε στη Βουλή
Και η δαπ ήταν ανύπαρκτη και η ΝΔ έπαιρνε 45% στις βουλευτικές.
Είναι μικρόκοσμος ο φοιτητικός χώρος χωρίς ανταπόκριση στην κοινωνία, άσε που τα αποτελέσματα είναι μπακάλικα χωρίς την ΕΦΕΕ
Δηλαδή οι ψήφοι προς αυτήν δεν είναι (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) ψήφοι συνηδεισης όπως είναι ας πούμε στις αριστερές παρατάξεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 284 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από KRAKEN
-
- 4 Απαντήσεις