Gewponos90 έγραψε: 21 Απρ 2022, 14:31
Highlander έγραψε: 21 Απρ 2022, 14:20
George_V έγραψε: 21 Απρ 2022, 14:19
Αθεος που φιλαει σταυρους και παρευρισκεται σε θρησκευτικες τελετες κανοντας τον σταυρο του?
Ε δεν ειναι λιγο υποκρισια?
Εσυ θα το κανες?
Δε βλέπω τίποτα το υποκριτικό, δηλωμένος άθεος είναι.
Ε αυτό είναι λίγο υποκριτικό. Άθεος να φιλάει σταυρό;
Και εγώ έχω βρεθεί σε λειτουργία. Προφανώς και σέβομαι τον χώρο που βρίσκομαι. Δεν μιλάω με τον διπλανό μου, σηκώνομαι όταν πρέπει. Αλλά ούτε εικόνες φιλάω, ούτε σταυρούς κάνω γιατί πολύ απλά θα ήταν ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ
Η Παπαρηγα π.χ. ειχε πιο σωστη στάση.
Θυμαμαι στον αγιασμο της Βουλης οταν ηταν ακομα ο Σεραφειμ Αρχιεπισκοπος, ολοι οι αλλοι φιλαγαν σταυρο κτλ. και οταν πλησιαζε την Παπαρηγα αυτη του προτεινε το χέρι σε χειραψια ελεγαν δυο κουβεντες και ο Σεραφειμ αποχωρουσε (λιγο εκνευρισμενος παντα μετα απο την στιχομυθια του με την Παπαρηγα).
Ουτε να φιλησει σταυρο για το θεαθηναι, ουτε βεβαια να ασεβησει και προς την τελετη.
Με τον μονο που δεν εκνευριζόταν ο Σεραφειμ παροτι ειχαν εντονους διαλογους στον αγιασμο της Βουλης ήταν ο Φλωράκης μιας και ηταν απο διπλανα χωρια.
Και ο Φλωρακης την ιδια σταση κρατουσε. Ελεγε δυο κουβεντες με τον Σεραφειμ χωρις να φιλησει σταυρο κτλ. . Και μαλιστα ελεγε ο Σεραφειμ αστειευομενος στον Αλευρά τοτε (που ηταν ΠτΒ) πως "Δεν μπορω να κρατησω κακια στον Φλωράκη παροτι εχουμε εντελως διαφορετικες ιδεες μιας και ειμαστε κοντοχωριανοι απο την Καρδιτσα".
Αυτο δεν ειναι υποκρισια.
Υποκρισια ειναι αυτο που κανει ο Τσιπρας.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.