!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ
Γω όλο αυτό το φατσιμαριο που είδα σε όσους γάμους πήγα ποτέ δεν το κατάλαβα.
Οι περισσότεροι γάμοι κατέληξαν σε διαζύγιο .
Λογικο όταν τα μυαλά γαμπρού και νύφης είναι μονιμα εκτός της φυσιολογικής περιοχής του κρανίου.
Πήγα και σε φυσιολογικους γάμους... με λίγα άτομα .. και μετά σε ταβερνάκια ή σε μικρά κέντρα...
Οι περισσότεροι γάμοι κατέληξαν σε διαζύγιο .
Λογικο όταν τα μυαλά γαμπρού και νύφης είναι μονιμα εκτός της φυσιολογικής περιοχής του κρανίου.
Πήγα και σε φυσιολογικους γάμους... με λίγα άτομα .. και μετά σε ταβερνάκια ή σε μικρά κέντρα...
φιξντΣτύγιος έγραψε: 23 Μαρ 2022, 18:48 Γω έκανα εν κλειστώ με 40-45 άτομα , συγγενείς και φίλους . Δεξίωση να πληρώσω σα μαλάκας ,αυτοεξευτελισμό και κακόπιστη κριτική δεν ήμουν διατεθειμένος να υποστώ. ήμανε τσίπης
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αϊ καλά.Αγις έγραψε: 23 Μαρ 2022, 18:23σας αδικησαGherschaagk έγραψε: 23 Μαρ 2022, 18:09Ναι είχαμε και τις παρανύφες ντυμένες και βαμμένες όλες το ίδιο και τους παραγαμπρούς στη σειρά, επίσης ντυμένοι και φτιαγμένοι και γράψαμε τους όρκους μας κοιτώντας το φεγγαρόφωτο και ενθυμούμενοι το τραγούδι μας.Αγις έγραψε: 23 Μαρ 2022, 17:52
για την ιστορια - τους αμερικανικους με ολες τις σαχλαμαρες τους - εχετε σαν προτυπο - κ τους αντιγραφετε με μια καλη δοση ελλεηνιδοσυνης
Επίσης παραμονή του γάμου, έκανα μπατσελορέτ στην αγκαλιά ενός καλογυμνασμένου μλκα (δεν κρίνω). Δεν ήμουν στο πατρικό, ούτε έπαιζα κυνηγητό με ένα κουνούπι μέχρι τις 4 το πρωί.
ολα αυτα που γινονται ειναι παραδοσιακα κ δεν εχουν καμια σχεση με '' οπως αμερικη''![]()
Και οι Αμερικάνοι πού τα ήξεραν αυτά και τα έκαναν;
Δεν είδαν κάτι Γάλλους και κάτι Ιταλούς να τα κάνουν πιο πριν.
Για αυτό τα περισσότερα Dior, Valentino και Chanel νυφικά κατέληγαν Αμερική μέχρι την Vera Wang.
Όλες οι νύφες, έψαχναν αμερικανικό νυφικό να φορέσουν, όχι γαλλικό. Οκ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Μπα , λεφτά υπήρχαν , αλλά είμαι αντικοινωνικός τύπος κι ανθρωποδιώκτης . Ευτυχώς που "στραβώθηκε" και με παντρεύτηκε ( δηλαδή μου έκανε πρόταση γάμου) η Στύγαινα.
Επί ΠΑΣΟΚ παντρεύτηκες;Στύγιος έγραψε: 23 Μαρ 2022, 19:02Μπα , λεφτά υπήρχαν , αλλά είμαι αντικοινωνικός τύπος κι ανθρωποδιώκτης . Ευτυχώς που "στραβώθηκε" και με παντρεύτηκε ( δηλαδή μου έκανε πρόταση γάμου) η Στύγαινα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αν το κοστούμι είναι κουλ γουλ, συγχωρούνται όλα.Ερμής έγραψε: 23 Μαρ 2022, 18:32 Πολύ μ'αρέσουν οι υπερκαραμπαμπικοι γάμοι με τα όλα τους.
Σιγά μη το παίξω ιντελεκτουελ που στη δεξίωση είναι μόνο οι ψαγμένοι και όλοι μαζί ακούμε bauhaus πίνοντας μπαφιδια από το Θιβέτ μαστουρωνοντας 3 μέρες για να δούμε τον Βισνου.
Μόνο η φωτογράφιση την επομενη με χαλαει. Αλλά έτσι παει. Θες πιστολιδια; θέλω φωτο. Ε πάρε φωτο...![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
2004, πάνω στην αλλαγή , τον Ιούλιο μετά που πήραμε το Γιούρο
ΠΑΣΟΚ είχαμε και πάλι.
Πάντα ΠΑΣΟΚ εχουμε
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Αγις έγραψε: 23 Μαρ 2022, 12:08 Εδω σας θελω Αντρακλες
Γραψτε τις εμπυριες σας απο τις πολυμηνες βασανιστικες προετοιμασιες - το σπασιμο αρχιδιων - τις συγκρουσεις μεταξυ εμπλεκομενων οικογενειων - το ψυχοφθορο κοστος + το χρηματικο - τον δημοσιο εξευτελισμο - το γλεντι με τα μαχαιροπηρουνα να χτυπανε μανιωδως στα πιατα σαν ταμ ταμ καννιβαλων και .... και ....και ............ ακομα και για την βιντεοσκοπιση - φωτογραφιση που συρθηκατε την '' επομενη ημερα'' - αβουλοι κ συρομενοι σαν λοβοτομημενοι - ευνουχισμενοι
Ξεραστε τα ολα να λυτρωθειτε - ξεσπαστε
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ΠΑΣΟΚ μας κατέστρεψε.
.
Εχω πάει σε γάμο φίλου Τσάκωνα.....πάνω στό τραπέζι του γάμου λέει η νύφη στή διπλανή της.....
ρε μήπως έκανα μαλακία που παντρεύτηκα.....
.
.
Δε κράτησε πολύ.....
.
Εχω πάει σε γάμο φίλου Τσάκωνα.....πάνω στό τραπέζι του γάμου λέει η νύφη στή διπλανή της.....
ρε μήπως έκανα μαλακία που παντρεύτηκα.....
Δε κράτησε πολύ.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Αυτό ήθελα ν' αποφύγω και τη διαπόμπευση , σχωράτε με αδέλφια.Kauldron έγραψε: 23 Μαρ 2022, 19:17Αγις έγραψε: 23 Μαρ 2022, 12:08 Εδω σας θελω Αντρακλες
Γραψτε τις εμπυριες σας απο τις πολυμηνες βασανιστικες προετοιμασιες - το σπασιμο αρχιδιων - τις συγκρουσεις μεταξυ εμπλεκομενων οικογενειων - το ψυχοφθορο κοστος + το χρηματικο - τον δημοσιο εξευτελισμο - το γλεντι με τα μαχαιροπηρουνα να χτυπανε μανιωδως στα πιατα σαν ταμ ταμ καννιβαλων και .... και ....και ............ ακομα και για την βιντεοσκοπιση - φωτογραφιση που συρθηκατε την '' επομενη ημερα'' - αβουλοι κ συρομενοι σαν λοβοτομημενοι - ευνουχισμενοι
Ξεραστε τα ολα να λυτρωθειτε - ξεσπαστε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Cecily Anne
Μην ασχολείσαι, σιγά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 611 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ
-
- 0 Απαντήσεις