Πόνεσες επειδή είπες μια ακόμη βλακεία και σε δευτερόλεπτα την είχα ανατρέψει;
Ακόμα να συνηθίσεις;
εγώ είπα βλακεία μιλώντας για την ηθική ανωτερότητα της δημοκρατίας έναντι των δικτατοριών
εσύ είπες εξυπνάδα παρομοιάζοντας το ελληνικό πολίτευμα με φυτώριο ναζισμού και ως απόδειξη φέρνεις την καλή μεταχείριση της χα (το καλή προκύπτει επειδή δόθηκε αναστολή σε έναν καρκινοπαθή που δεν μπορούσε να ακολουθήσει τη θεραπεία μέσα στη φυλακή) έναντι της άδικης μεταχείρισης της 17ν (που δεν ήταν κόμμα αλλά τρομοκρατική οργάνωση που δολοφόνησε 23 ανθρώπους, και μεταχειρίζονται άδικα τον εκτελεστή επειδή δεν τον αφήνουν ελεύθερο στα 17 χρόνια κράτησης ενώ του έχουν επιβληθεί 11 φορές ισόβια)
εντάξει, άινσταιν
Κόμμα η ΧΑ και δε δολοφόνησε ανθρώπους κατά τον Αλογομούρη. Και κατά την αλογομουρίσια ελληνική δικαιοσύνη θα προσθέσω εγώ.
Μόνο αηδία για το σάπιο αστικό κράτος. Νεοναζί και φιλελεύθεροι η ίδια εγκληματική οργάνωση.
κόμμα ήταν μέχρι που κηρύχθηκε παράνομη
δεν έγραψα πουθενά ότι δεν δολοφόνησε κανέναν, που το βρήκες αυτό
όπως και να το κάνουμε όμως, άλλο μία δολοφονία και άλλο είκοσι τρεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ την 10 Ιαν 2022, 23:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
Οι βουλευτές των ναζί είναι στη φυλακή μετά από δίκη πολιτικής σκοπιμότητας.
Εάν δεν μπορούμε να παραδεχτούμε ούτε το προφανές κοροιδευομαστε μεταξύ μας
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Το αστικό κράτος εξέθρεψε τη ΧΑ. Το αστικό κράτος έκανε τα στραβά μάτια στην παραβατικότητα της ΧΑ. Μη μας ζητάει και τα ρέστα τώρα επειδή τους μπουζούριασε όταν τελείωσε ο ρόλος της.
Αυτα ειναι κομμουνιστικά αφηγηματα που σας βολεύουν πολλαπλώς.
Ένας σκασμός δικογραφίες και η μεγαλύτερη σε διάρκεια δίκη στην ιστορία της χώρας είναι κομμουνιστικά αφηγήματα;
Την εποχή των Δεκεμβιανών μια αξιωματούχος του ΕΑΜ διαφωνούσε. Αποτέλεσμα να συλληφθεί από τους πρωην συντρόφους της και να της ασκηθεί μια τεράστια δικογραφία σε "λαϊκό δικαστήριο" για "συνεργασία με τους Βρετανούς". Η δικογραφία ήταν τεράστια.
Ηταν αναμενομενο να βγουν πριν εκτίσουν την ποινη τους.Αλλα πειται μου δεξιοπουλα και εθνικιστοπουλα θα συμφωνησετε στην αποφυλακιση Ξηρων και Κουφοντινα η θα ουρλιαζετε σαν υστερικα παλι?
zteo έγραψε: 10 Ιαν 2022, 20:46
Ηταν αναμενομενο να βγουν πριν εκτίσουν την ποινη τους.Αλλα πειται μου δεξιοπουλα και εθνικιστοπουλα θα συμφωνησετε στην αποφυλακιση Ξηρων και Κουφοντινα η θα ουρλιαζετε σαν υστερικα παλι?
έχουν αποφυλακιστεί σχεδόν όλοι οι τρομοκράτες της 17ν ελάχιστοι είναι μέσα είδες κανέναν να ασχολείται;
έχουν αποφυλακιστεί σχεδόν όλοι οι τρομοκράτες της 17ν ελάχιστοι είναι μέσα είδες κανέναν να ασχολείται;
Όσοι έχουν φόνο είναι ακόμα μέσα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Όσοι έχουν φόνο είναι ακόμα μέσα
ποιος από τους χα που είχαν άμεση εμπλοκή με φόνο αποφυλακίστηκαν για να σκούξει η αριστερά;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
adon99 έγραψε: 10 Ιαν 2022, 20:49
Μια χαρα εξετισε την ποινη του
Δεν του εκαναν καμια χαρη
μετά την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών να δώσει αναστολή στην έκτιση της ποινής κάθειρξης των 6 ετών που του επιβλήθηκε για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση
Έχετε και άποψη γαμώ το κέρατό μου
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Η λέξη είναι συνέργεια και ναι, έχει άλλη ποινική αντιμετώπιση
ε έπρεπε να πιαστείς από το ορθογραφικό οι παράφρονες κομμουνιστές που είναι μέσα έχουν φάει αρκετές φορές ισόβια, του χριστιανού κομμουνιστή παράφρονα του δώσανε και την ευκαιρία λόγο προβλημάτων υγείας που είχανε προκληθεί απο την βόμβα να βάλει "βραχιολάκι" ο 'ιδιος το αρνήθηκε λόγο των παραληρηματικών χριστιανικών πιστεύω του, ο μόνος που έφαγε πακέτο είναι ο γιωτόπουλος καθώς δεν έχει βγει ούτε ώρα