!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να τα μας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Να τα μας
Έχει τύχει σε κανέναν χαλασμένο self τεστ;
Έκανα δύο σήμερα και μοιάζουν βουλωμένα. Το υγρό από την σταγόνα δεν εμποτίζει την χαρτοταινία και δεν γίνεται τίποτα. Παραμένει στην τρύπα και δεν απορροφάται.
Έκανα δύο σήμερα και μοιάζουν βουλωμένα. Το υγρό από την σταγόνα δεν εμποτίζει την χαρτοταινία και δεν γίνεται τίποτα. Παραμένει στην τρύπα και δεν απορροφάται.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Περαστικά κι από μένα.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 02 Ιαν 2022, 23:38 Ευχαριστώ τύποι και τύπισσες . Έκανα ράπιντ στο δημαρχείο , ο τύπος μου είπε αν βγει αρνητικό να πάω στην δουλειά μου . Βγήκε αρνητικό αλλά δύο κορίτσια που ήμασταν στην ίδια παρέα αυτές τις μέρες είναι θετικές , και έχω πυρετό και σήμερα , τόσο σύμπτωση ; Αυτές κορωνοϊό εγώ συνάχι ; Θα κάνω αύριο ένα τζάμπα μοριακό στο ΙΚΑ και θα δω .
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Περαστικά Λούγκο.Lugozzi έγραψε: 02 Ιαν 2022, 12:50Όχι οι οδηγίες είναι σαφείς για τους τριπλοεμβολιασμενους.
Μάλιστα, αρκεί το ραπιντ την 5η μέρα.
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Άντε να γίνει συνάχι ο ιός . Αν και αμφιβάλλω ότι θα χαλαρώσουμε . Την άλλη μέρα επίθεση Ερντογάν .
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν μου έχει τύχει τέτοιο πράγμα.ST48410 έγραψε: 02 Ιαν 2022, 23:47 Έχει τύχει σε κανέναν χαλασμένο self τεστ;
Μάρκας Boson και τα δύο. Χαλασμένη παρτίδα άραγε; Ούτε σε γνωστό μου είχε ξανατύχει που κάνει στο παιδί του συνέχεια.Gherschaagk έγραψε: 02 Ιαν 2022, 23:57Δεν μου έχει τύχει τέτοιο πράγμα.ST48410 έγραψε: 02 Ιαν 2022, 23:47 Έχει τύχει σε κανέναν χαλασμένο self τεστ;
Βάλε ατσάλινα και ξαναδοκίμασε, τύπε.ST48410 έγραψε: 02 Ιαν 2022, 23:47 Έχει τύχει σε κανέναν χαλασμένο self τεστ;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Μου είχε τύχει ένα που είχε πολύ λίγο υγρό και μόλις έβαλα τη μπατονετα απλά το ρουφήξε.ST48410 έγραψε: 02 Ιαν 2022, 23:47 Έχει τύχει σε κανέναν χαλασμένο self τεστ;
Μετά έβαλα τη μπατονετα στην τρύπα και φυσικά δεν έγινε τίποτα.
Όχι. Το υγρό ήταν αρκετό. Οι σταγόνες έμειναν όπως τις έριξα εκεί. Πήρα 4. Το πρώτο δούλεψε κανονικά και τα άλλα 2 όχι. Μάλλον θα επιστρέψω το τέταρτο καθώς όλα ήταν από το ίδιο κουτί.foscilis έγραψε: 03 Ιαν 2022, 00:21Μου είχε τύχει ένα που είχε πολύ λίγο υγρό και μόλις έβαλα τη μπατονετα απλά το ρουφήξε.ST48410 έγραψε: 02 Ιαν 2022, 23:47 Έχει τύχει σε κανέναν χαλασμένο self τεστ;
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Άμα σχηματίζεται φυσαλίδα πάνω από την τρύπα, δεν μπορεί να απορροφηθεί το υγρό. Πρέπει να το πατάς με την άκρη από το μπουκαλάκι, για να σκάσει η φούσκα. Εδώ και μισό χρόνο κάνω κάθε μέρα τεστ.ST48410 έγραψε: 03 Ιαν 2022, 00:24Όχι. Το υγρό ήταν αρκετό. Οι σταγόνες έμειναν όπως τις έριξα εκεί. Πήρα 4. Το πρώτο δούλεψε κανονικά και τα άλλα 2 όχι. Μάλλον θα επιστρέψω το τέταρτο καθώς όλα ήταν από το ίδιο κουτί.foscilis έγραψε: 03 Ιαν 2022, 00:21Μου είχε τύχει ένα που είχε πολύ λίγο υγρό και μόλις έβαλα τη μπατονετα απλά το ρουφήξε.ST48410 έγραψε: 02 Ιαν 2022, 23:47 Έχει τύχει σε κανέναν χαλασμένο self τεστ;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ωχ, λες; Θα το δοκιμάσω τότε με το τέταρτο τεστ.Ζενίθεδρος έγραψε: 03 Ιαν 2022, 00:28 Άμα σχηματίζεται φυσαλίδα πάνω από την τρύπα, δεν μπορεί να απορροφηθεί το υγρό. Πρέπει να το πατάς με την άκρη από το μπουκαλάκι, για να σκάσει η φούσκα. Εδώ και μισό χρόνο κάνω κάθε μέρα τεστ.![]()
Ευχαριστώ
Ακόμα το παλεύω
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Οργισμένος
Περαστικα Λορδε.
ΑΛλα δεν περιμενα να φοβασαι, ποταπο σκουληκι.
ΑΛλα δεν περιμενα να φοβασαι, ποταπο σκουληκι.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Περαστικά ρε μαν, σε χτύπησε άσχημα;Lugozzi έγραψε: 03 Ιαν 2022, 00:45ΕυχαριστώGherschaagk έγραψε: 02 Ιαν 2022, 23:50Περαστικά Λούγκο.Lugozzi έγραψε: 02 Ιαν 2022, 12:50
Όχι οι οδηγίες είναι σαφείς για τους τριπλοεμβολιασμενους.
Μάλιστα, αρκεί το ραπιντ την 5η μέρα.
Ακόμα το παλεύω
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Γρήγορα περαστικά!