Οπαδός του Σώρρα είσαι;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Αύγ 2018, 14:24Πρώτα θέλω να μου πεις τι άποψη έχεις για τους Άτλαντες. Είναι συριζαίοι ή όχι;Highlander έγραψε: 21 Αύγ 2018, 14:21Ετοίμασε από τώρα το ψηφοδέλτιο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Αύγ 2018, 14:21 Είμαι σίγουρος ρε μαλάκα highlander ότι είσαι ο Αρίστος. Αν κάνω λάθος στις εκλογές ψηφίζω συριζα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ωδή στην Ιθάκη
- Highlander
Re: Ωδή στην Ιθάκη
- Highlander
Εσείς πάλι κατά της φουντας μαζί με τους χρυσαυγίτες και τον αμβρόσιο.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 21 Αύγ 2018, 14:23
"...Σαν βγεις στον πηγαιμο για Γαλγαλιανους θα ναι μακρυς ο δρομος και γεματος φουντες..."
Η οπισθοδρομικότητα σε όλο της το μεγαλείο.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Άσε τα σάπια. Κάνεις μπαμ από μακριά.Highlander έγραψε: 21 Αύγ 2018, 14:28Οπαδός του Σώρρα είσαι;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Αύγ 2018, 14:24Πρώτα θέλω να μου πεις τι άποψη έχεις για τους Άτλαντες. Είναι συριζαίοι ή όχι;![]()
Μην πειράζετε τον Τσίπρα, είναι μικρός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 21 Αύγ 2018, 14:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Highlander
Κι εσύ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Αύγ 2018, 14:34Άσε τα σάπια. Κάνεις μπαμ από μακριά.Highlander έγραψε: 21 Αύγ 2018, 14:28Οπαδός του Σώρρα είσαι;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Αύγ 2018, 14:24
Πρώτα θέλω να μου πεις τι άποψη έχεις για τους Άτλαντες. Είναι συριζαίοι ή όχι;![]()
Με τα κουλά που λες για... άτλαντες δεν αφήνεις αμφιβολίες.
Ο blackpaint είναι.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Αύγ 2018, 14:21 Είμαι σίγουρος ρε μαλάκα highlander ότι είσαι ο Αρίστος. Αν κάνω λάθος στις εκλογές ψηφίζω συριζα.
- Highlander
Πολάκης: Αλέξη, όταν φτάνεις στην Ιθάκη έρχεται η ώρα... των μνηστήρων!
Σχολιάζοντας τη μετάβαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Ιθάκη, προκειμένου να προχωρήσει σε τηλεοπτικό διάγγελμα για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, ο Παύλος Πολάκης με μία ανάρτησή του στο Facebook κάνει λόγο για «ιστορική μέρα» και... «μνηστήρες».
Συγκεκριμένα ο κ. Πολάκης έγραψε:
«...και για καλό ξημέρωμα πριν την αυριανή ιστορική μέρα....
Αλέξη, όταν φτάνεις στην Ιθάκη .... έρχεται η ώρα των ΜΝΗΣΤΗΡΩΝ!!!!»
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 7004708966
http://www.documentonews.gr/article/pol ... -mnhsthrwn
Σχολιάζοντας τη μετάβαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Ιθάκη, προκειμένου να προχωρήσει σε τηλεοπτικό διάγγελμα για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, ο Παύλος Πολάκης με μία ανάρτησή του στο Facebook κάνει λόγο για «ιστορική μέρα» και... «μνηστήρες».
Συγκεκριμένα ο κ. Πολάκης έγραψε:
«...και για καλό ξημέρωμα πριν την αυριανή ιστορική μέρα....
Αλέξη, όταν φτάνεις στην Ιθάκη .... έρχεται η ώρα των ΜΝΗΣΤΗΡΩΝ!!!!»
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 7004708966
http://www.documentonews.gr/article/pol ... -mnhsthrwn
- Highlander
Αντικρουόμενες απόψεις βλέπωsharp έγραψε: 21 Αύγ 2018, 14:42Ο blackpaint είναι.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Αύγ 2018, 14:21 Είμαι σίγουρος ρε μαλάκα highlander ότι είσαι ο Αρίστος. Αν κάνω λάθος στις εκλογές ψηφίζω συριζα.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Εθνικός, πατριωτικός λόγος, μπράβο.Highlander έγραψε: 21 Αύγ 2018, 14:19 Διάγγελμα Τσίπρα: Μέρα λύτρωσης, η Ιθάκη είναι μόνο η αρχή - Δεν θα ξεχάσουμε όσους έφεραν την Ελλάδα στα μνημόνια
[...]
Γνωρίζοντας ότι η Ελλάδα είναι η ιστορία της. Τα επιτεύγματα, οι αγώνες αλλά και οι οδύνες. Αυτά δηλαδή που καθόρισαν τη διαδρομή της στην πορεία των αιώνων. Μια διαδρομή που δεν ήταν ποτέ εύκολη. Αλλά είχε πάντα προορισμό. Ακόμα και στις πιο σκοτεινές μέρες, στις πιο μεγάλες φουρτούνες.
Υπενθύμιση: Ἔστι μὲν οὖν Ἑλλὰς καὶ ἡ Μακεδονία
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- Highlander
Αριστερός, πατριωτικός. Όχι εθνικιστικός.Spiros252 έγραψε: 21 Αύγ 2018, 14:46Εθνικός, πατριωτικός λόγος, μπράβο.Highlander έγραψε: 21 Αύγ 2018, 14:19 Διάγγελμα Τσίπρα: Μέρα λύτρωσης, η Ιθάκη είναι μόνο η αρχή - Δεν θα ξεχάσουμε όσους έφεραν την Ελλάδα στα μνημόνια
[...]
Γνωρίζοντας ότι η Ελλάδα είναι η ιστορία της. Τα επιτεύγματα, οι αγώνες αλλά και οι οδύνες. Αυτά δηλαδή που καθόρισαν τη διαδρομή της στην πορεία των αιώνων. Μια διαδρομή που δεν ήταν ποτέ εύκολη. Αλλά είχε πάντα προορισμό. Ακόμα και στις πιο σκοτεινές μέρες, στις πιο μεγάλες φουρτούνες.![]()
Υπενθύμιση: Ἔστι μὲν οὖν Ἑλλὰς καὶ ἡ Μακεδονία
-
Spiros252
- Διαχειριστής
Εν τω μεταξύ 7 σελίδες νήμα, το διάγγελμα ολόκληρο σε βίντεο δεν καταφέρατε να το βάλετε..
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
Δε χρειάστηκε, έχουμε τον high που μας το απαγγέλει καλύτερα και από τον Αλ6, με περισσότερο πάθοςSpiros252 έγραψε: 21 Αύγ 2018, 14:49 Εν τω μεταξύ 7 σελίδες νήμα, το διάγγελμα ολόκληρο σε βίντεο δεν καταφέρατε να το βάλετε..
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
Spiros252
- Διαχειριστής
Δεν είπα εγώ εθνικιστικός.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
- Highlander
Κάνω τον απαραίτητο διαχωρισμό από τους η μαγκεντονίαείναιημπζυχήμας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση