!!! DEVELOPMENT MODE !!!

να και το τσιπάκι

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Re: να και το τσιπάκι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Stalker έγραψε: 23 Δεκ 2021, 17:10
lonelyrider έγραψε: 23 Δεκ 2021, 15:57
Stalker έγραψε: 23 Δεκ 2021, 12:37
θα είναι αντίφαση αλλά θα είναι σαν να μην είναι
Δεν υπάρχει αντίφαση. Μην ξεχνάς ότι υπάρχει και το προπατορικό αμαρτημα δια του οποίου έχουμε την ελευθερία οι άνθρωποι να πράξουμε και το κακό. Ο γενικός κανόνας είναι ΜΗΝ ΑΜΑΡΤΑΝΕΤΕ!
Όποιος αμαρτάνει θα κληθεί να λογοδοτήσει την ημέρα της κρίσεως με κίνδυνο να βρεθεί στη φοβερή κόλαση όπου από εκεί δεν υπάρχει διαφυγή ποτέ.
Τι να σου πω, το λεξικό εκεί που λέει ελευθερία από κάτω δεν έχει την διευκρίνιση να κάνεις ό,τι σου πω αλλιώς θα σε βασανίζω για πάντα που θεωρεί δεδομένη το παρεάκι σου.
Άμα εσύ θες τέτοια ελευθερία όπως την εννοείς, δηλαδή να πας με τη γυναικα του άλλου, να κλέβεις, να λες ψέμματα, να κάνεις απάτες, να μισείς, να ζηλεύεις κ.ο.κ και να μένεις ατιμώρητος κιόλας τότε οποιαδήποτε συζήτηση είναι περιττή.

ΥΓ δεν εννοώ ότι εσύ προσωπικά πράττεις τα ανωτέρω αλλα φρονώ με πιάνεις που το πάω.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

1451 έγραψε: 23 Δεκ 2021, 17:53 Άλλο ελευθερία κι άλλο ασυδοσία. Είμαι ελεύθερος δεν σημαίνει ότι αποφεύγω τις συνέπειες των πράξεών μου.
Αμαρτία είναι μια κατάσταση στην οποία περιήλθε ο άνθρωπος μετά το προπατορικό αμάρτημα.
Ο τράγος ως σατανάς νομίζω έχει να κάνει με τον Πάνα. Στη προσπάθειά τους να δαιμονοποιήσουν το παλιό, ταύτισαν το απόλυτο κακό με έναν θεό της φύσης.
Βέβαια υπάρχει και η άλλη άποψη που λέει ότι όλοι οι θεοί των Ελλήνων ήταν δαίμονες.
τι ωραία που το είπες...εύγε...
και επείδή οι διαβολοτριβόλοι παππαδομουλάδες τα κάμανε πλακάκια με τσι αυτοκρατόρους που αποφεύγουνε τις συνέπειες των πράξεών των, μας πουλάνε παραμύθι χιλιετίας στην πλέμπα για τις συνέπειες μετά πέρατος ζωής, καθόσον όμως οι ίδιοι μαζί με τσι αυτοκρατόρους δεν αποφεύγουν της γήινες συνέπειες της ασυδοδίας των επί ζωής...φάτε σανό, πρόβατα...τα πρόβατα του ποιμνίου τα οδηγεί τράγος κανονικά, όχι ο ποιμένας, ούτε ο ποιμένας τα βατεύει για να πολλαπλασιάζονται τα ζωντανά. Τούτη η ανωμαλία των παππαδομουλάδων να το παίζουν ποιμένες των προβάτων, αφήνει ανέξηγητο το ερώτημα, "που ναι ο τραγος ρε ποιμενα; ποιος οδηγεί και βατεί το κοπάδι με τσι προβατίνες; ο Ποιμένας; Τι ανωμαλία είναι πάλι τούτη ; ζωοβάτες οι ποιμένες;"

Το προπατορικό αμάρτημα είναι που ο άνθρωπος ανακάλυψε την χρήση της φώτιας και εξελίχθηκε...deus / amadeus / promideus / epimideus... :003:

Τα υπόλοιπα που γράφουν οι mind manipulators στα δήθεν θεόπνευστα βιβλία είναι παραμυθάκια με δράκους για τουμπεκιάσμα στον φόβο. Μπου ρεεε.... :smt005:

Ο Καλιγούλας ήταν ο Capros - Κάπρος - "Τράγος".... παρατσούκλι που κυκλοφορούσε σε όλη την Ρώμη, σε σημείο να γίνει νόμος του Καλιγούλα η απαγόρευση των λέξεων σχετικών με την capra-κάπρα-αίγα και τον capro-κάπρο-τράγο. Urban legend ο τράγος/σατανάς στην μυθολογία των πρωτοπλεμπέγιων communis vulgaris... :003:
Θύμα bullying ο Γαίος Γιούλιος Κατσαρός του Γερμανικού, a.k.a. Caligula - Caliwula = Χαλικάρβυλος.
:003: Και μετά τους bullyασε αυτοκρατορικά όλους ο χαλικάρβυλος τράγος.... ηθελέστα και παθέστα bullyδες...

Έπειτα η ελληνική κοσμολογία σατανοποιήθηκε, όχι μόνο ο πάνας.
Αλλά οι πολυθεϊστές πού χαν σώσει στο παρελθόν το κράτος και την τάξη, αριοποίηθηκαν κι ας πίστευαν στον Δία, στον Ποσειδώνα και στον Πάνα μεταξύ άλλων...
Ο σκοπός αριάζει τα μέσα....και τα πούστικα μέσα, οπότε ο σκοπός είναι πούστικος...
πουστ > πουσθ > οπισθεν < από Οθωμανικά پوشت‎ (puşt) < από Φαρσί-Περσικά پشت‎ (pušt, “rear, back, όπισθεν”). :smt005: Ρε τον μπουστ.... με την όπισθεν πάει...

Κανονικά θα έπρεπε τα μέσα να αγιάζουν τον σκοπό και όχι ο σκοπός τα μέσα, γιατί αν τα μέσα ειν άγια, τότε και ο σκοπός-στόχος θα 'ν' άγιος, ενώ αν τα μέσα ειν ξάγια τότε και ο σκοπός-στόχος θά 'ναι ξάγιος.

Τα δαιμόνια είναι οι δημότες και το μεγάλο δαιμόνιο είναι η δημοκρατία.

δαίμων (daímōn) ή δᾶμος (dâmos), a Doric form of δῆμος (dêmos)
Λάκων+δαίμων > Λακεδαίμων > τα Λακεδαιμόνια... τα δημότια τσ' Λακωνίας.

Έτσι για να ξέρουμε τι λέμε ότι μιλάμε λέξεις παραποιημένες. Μπου ρεεε...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
1451
Phorum.gr user: Nikos1451

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 1451 »

Άσχετα από το τί λένε οι ιερείς, ο κάθε άνθρωπος έχει μυαλό και μπορεί να διαβάσει την αποκάλυψη αλλά και την καινή διαθήκη. Κι όταν γράφει για σημαδεμένους πριν από δυο χιλιάδες χρόνια και μετά τα βλέπεις να συμβαίνουν, όσο να είναι παραξενεύεσαι.
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Δεκ 2021, 01:09
lonelyrider έγραψε: 23 Δεκ 2021, 01:04 Κατι που το λενε ελευθερια το χετε ακουσει καθολου?
Η ελευθερία είναι ένα σύγχρονο χρυσελεφάντινο είδωλο, οι χριστιανοί πρέπει να είστε πολύ δύσπιστοι όταν βλέπετε να την προσκυνούν όλοι ως την υπέρτατη αξία.
Φανταζομαι οτι και το μαοσταλινικο καθεστως του κινεζου προεδρου Σι Τζι Πινγκ προσκυναει την ελευθερια
ως υπερτατη αξια. :giggle:
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

1451 έγραψε: 23 Δεκ 2021, 19:35 Άσχετα από το τί λένε οι ιερείς, ο κάθε άνθρωπος έχει μυαλό και μπορεί να διαβάσει την αποκάλυψη αλλά και την καινή διαθήκη. Κι όταν γράφει για σημαδεμένους πριν από δυο χιλιάδες χρόνια και μετά τα βλέπεις να συμβαίνουν, όσο να είναι παραξενεύεσαι.
Σωστά μαν μου, επειδή προφανώς μετά από 2000 χρόνια είναι ξεκάθαρο ότι το μόνο στο οποίο μπορεί να αναφέρεται αυτό το σημείο είναι σε random τύπους που κάνουν implant μια μαλακία για ένα certificate εμβολίου γρίπης.

Αυτό που ενώ υπάρχουν για τον καθένα σας πάνω από 4k data points σε redundant servers σε όλη τη γη, αλλά το μόνο που μπορείται να φανταστείτε ως "σημάδεμα", είναι ένα βαρετό τσιπάκι στο χέρι με ξεπερνά. Δηλαδή το κινητό σας δεν έχει τσιπάκι; Δεν σας έχουν μαρκάρει την τελευταία δεκατετία; Που είναι ο αντίχρηστος λοιπόν;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
1451
Phorum.gr user: Nikos1451

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 1451 »

Άλλο πράγμα η συλλογή δεδομένων για στοχευμένη διαφήμιση κι άλλο να μου λέει ο μαγαζάτορας ότι δεν μπορεί να μου πουλήσει παντελόνια επειδή μου λείπει το πιστοποιητικό φρονημάτων.
Κι αν σήμερα αυτό είναι ένα χαρτί ή qr code αύριο θα είναι σάρωση μετώπου.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

1451 έγραψε: 23 Δεκ 2021, 19:50 Άλλο πράγμα η συλλογή δεδομένων για στοχευμένη διαφήμιση κι άλλο να μου λέει ο μαγαζάτορας ότι δεν μπορεί να μου πουλήσει παντελόνια επειδή μου λείπει το πιστοποιητικό φρονημάτων.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται, και παλιά με τους Άτλαντες το ίδιο γινόταν.
Οι παλιότεροι γιατί νομίζεις ότι πάλευαν να έχουν το μέτωπο τους καθαρό; Γιατί λέγαν ότι για ένα κούτελο ζούμε;
Αυτά είναι η ζωντανή παράδοση του λαού μας, απογόνων των Ατλάντων που έσωσε ο Νωε από τα Γόμορρα.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Δεκ 2021, 20:05
1451 έγραψε: 23 Δεκ 2021, 19:50 Άλλο πράγμα η συλλογή δεδομένων για στοχευμένη διαφήμιση κι άλλο να μου λέει ο μαγαζάτορας ότι δεν μπορεί να μου πουλήσει παντελόνια επειδή μου λείπει το πιστοποιητικό φρονημάτων.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται, και παλιά με τους Άτλαντες το ίδιο γινόταν.
Οι παλιότεροι γιατί νομίζεις ότι πάλευαν να έχουν το μέτωπο τους καθαρό; Γιατί λέγαν ότι για ένα κούτελο ζούμε;
Αυτά είναι η ζωντανή παράδοση του λαού μας, απογόνων των Ατλάντων που έσωσε ο Νωε από τα Γόμορρα.
Το καθαρό κούτελο έχει νομίζω άλλη προέλευση.

Γεν.4.15: καὶ ἔθετο Κύριος ὁ Θεὸς σημεῖον τῷ Κάϊν τοῦ μὴ ἀνελεῖν αὐτὸν πάντα τὸν εὑρίσκοντα αὐτόν.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

1451 έγραψε: 23 Δεκ 2021, 19:35 Άσχετα από το τί λένε οι ιερείς, ο κάθε άνθρωπος έχει μυαλό και μπορεί να διαβάσει την αποκάλυψη αλλά και την καινή διαθήκη. Κι όταν γράφει για σημαδεμένους πριν από δυο χιλιάδες χρόνια και μετά τα βλέπεις να συμβαίνουν, όσο να είναι παραξενεύεσαι.
αν διαβάσεις μόνο την αποκάλυψη....την πάτησες....

μάλλον δεν διάβαζεις τι σου γράφω και τα περνάς στο ντούκου...

Όλα όσα γράφει η Αποκάλυψη πως θα συμβούν, είχαν ήδη συμβεί και είναι γραμμένα σε αρχαία κείμενα, αρχαιότερα της Αποκάλυψης...

Όσο προφητεία είναι να λες ότι ο ήλιος θα λάμπει, αλλό τόσο προφητεία έιναι η Αποκάλυψη που γράφει τα βάσανα των εχόντων τάσεις αυτοκτονίας λόγω εσωτερικών προβλημάτων χαμηλής αυτοεκτίμησης και ελεϊνής φτώχιας... :c020:
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis »

Αυτα τα τσιπακια ειναι για να βγαλουν χρηματα οι μεγαλες φαρμακευτικες εταιρείες.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

Η στοχευμένη διαφήμιση είναι το ευχάριστο application του profiling που σου κάνουν. Όταν θα έχεις το ωραίο social score σου με ότι αυτό συναπέγεται (βλ. Κίνα), τότε έλα πες μας για το πόσο κακός ήταν ο μαγαζάτορας που δεν ήθελε να μπαίνει ο κάθε bio-terrorist στο μαγαζί του.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

πατησιωτης έγραψε: 23 Δεκ 2021, 11:03 Όταν θα έλθει η ώρα θα το κάνεις μόνος σου για να διευκολυνθείς.Σε ανάγκασε κανείς να πάρεις κινητό;
Εμμ... ναι. Είναι υποχρεωτικό από την νομοθεσία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

Θέλω κι εγώ τσιπάκι. Είναι ανεπίτρεπτο να μην υπάρχουν αυτά στην Ελλάδα. Πότε θα προοδεύσει η χώρα μας;
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Bipsco έγραψε: 24 Δεκ 2021, 02:49 Θέλω κι εγώ τσιπάκι. Είναι ανεπίτρεπτο να μην υπάρχουν αυτά στην Ελλάδα. Πότε θα προοδεύσει η χώρα μας;
Οι southpark δεν είχαν εμφυτευμένο τσιπάκι όμως.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

lonelyrider έγραψε: 24 Δεκ 2021, 02:53
Bipsco έγραψε: 24 Δεκ 2021, 02:49 Θέλω κι εγώ τσιπάκι. Είναι ανεπίτρεπτο να μην υπάρχουν αυτά στην Ελλάδα. Πότε θα προοδεύσει η χώρα μας;
Οι southpark δεν είχαν εμφυτευμένο τσιπάκι όμως.
Είναι πολλοί οι southpark;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”