!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τα εμβωληα δουλαιυουν δηαδοσται

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Re: Τα εμβωληα δουλαιυουν δηαδοσται

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

perseus έγραψε: 15 Δεκ 2021, 18:16
Πασιφάη έγραψε: 15 Δεκ 2021, 13:55
perseus έγραψε: 15 Δεκ 2021, 13:50

Σταματα τα καραγκιοζιλικια .
Το τι θα έκανα εγώ δεν εχει σχεση ,εγω δεν ειμαι μαλακας αχρηστος κοπριτης σαν τον κουλη.
Τι μαλκιες διασπείρω μπορείς να μου πεις?
Μπα; Χτυπήσαμε ευαίσθητη χορδή;
Τί έγινε Περσέα; Θα απαντήσεις ή να το αφήσω γιατί σε δυσκολεύει;
Πες τι μαλακιες διασπειρω παγουρινα και θα σου πω τι θα εκανα

Σε μάζωξε ντενουάρ λεβέντη μου. :a015:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

akirav έγραψε: 15 Δεκ 2021, 15:29
Πασιφάη έγραψε: 15 Δεκ 2021, 12:43
perseus έγραψε: 15 Δεκ 2021, 12:39

Καθολου μαλακας δεν ειμαι
Αλλα πες μου γιατι θεωρεις οτι δεν ειναι εργο μητσοτακη οι 19000 θανατοι?
Διότι τα τελευταία δυο χρόνια γίνεται ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό. Σε παγκόσμιο επίπεδο, απ'όλες τις κυβερνήσεις. Εσύ το βλέπεις μικροπολιτικά. Αναρωτιέμαι για τον δείκτη ευφυΐας σου.
και να μην ξεχνάμε οτι οι κυβερνήσεις εξαπανεκαθεν εκαναν ο,τι πιο καλυτεροτερο μπορουσαν για το λαο.
Μην μου βάζεις στο στόμα, λόγια που δεν είπα. Το ειρωνικό στυλάκι αλλού. Εκεί που πιάνει.
Άβαταρ μέλους
akirav
Phorum.gr user: akirav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από akirav »

Πασιφάη έγραψε: 16 Δεκ 2021, 11:46
Πασιφάη έγραψε: 15 Δεκ 2021, 12:43

Διότι τα τελευταία δυο χρόνια γίνεται ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό. Σε παγκόσμιο επίπεδο, απ'όλες τις κυβερνήσεις. Εσύ το βλέπεις μικροπολιτικά. Αναρωτιέμαι για τον δείκτη ευφυΐας σου.
και να μην ξεχνάμε οτι οι κυβερνήσεις εξαπανεκαθεν εκαναν ο,τι πιο καλυτεροτερο μπορουσαν για το λαο.
Μην μου βάζεις στο στόμα, λόγια που δεν είπα. Το ειρωνικό στυλάκι αλλού. Εκεί που πιάνει.
ναι σωστα.
Ξαφνικά ειναι σοβαρο επιχείρημα οτι οι κυβερνήσεις ενδιαφέρονται για τους λαούς και δεν πρεπει να το ειρωνεύεται κανείς ...
πεισε πρωτα τον εαυτό σου
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

akirav έγραψε: 16 Δεκ 2021, 11:55
Πασιφάη έγραψε: 16 Δεκ 2021, 11:46
ναι σωστα.
Ξαφνικά ειναι σοβαρο επιχείρημα οτι οι κυβερνήσεις ενδιαφέρονται για τους λαούς και δεν πρεπει να το ειρωνεύεται κανείς ...
Έχεις θέμα κατανόησης κειμένου και πρέπει να στο κάνω πενηνταράκια; Το σοβαρό επιχείρημα είναι πως υπάρχει πανδημία και εκατομμύρια θάνατοι παγκοσμίως. Ακόμη και μια ''πλύστρα'' κυβερνηση, θα προσπαθούσε να βρει λύσεις αντιμετώπισης. Σύνελθε.
Άβαταρ μέλους
akirav
Phorum.gr user: akirav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από akirav »

ασε ρε
κατι εκατομμυρια παιδια πεθαινουν καθε χρονο και κατι δις ζουν σε αθλιες συνθηκες
αλλά τωρα τους επιασε ο πονος
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

akirav έγραψε: 16 Δεκ 2021, 12:15 ασε ρε
κατι εκατομμυρια παιδια πεθαινουν καθε χρονο και κατι δις ζουν σε αθλιες συνθηκες
αλλά τωρα τους επιασε ο πονος
Εκατομμύρια παιδιά, όντως πεθαίνουν κάθε χρόνο. Και πριν τον κορωνοϊό. Όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου.Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι επίσης, σκοτώνονται κάθε μέρα στους δρόμους. Άλλοι τόσοι πεθαίνουν από εμφράγματα, εγκεφαλικά, πνιγμούς, δολοφονίες.
Το γεγονός όμως οτι υπάρχει μια διέξοδος μέσω εμβολιασμού των πληθυσμών για να ''μαζευτεί'' μια κατάσταση, γιατι σε βρίσκει απέναντι; Νοιάζεσαι αφού.
Ψιτ. Άσε την ''εφηβική'' καραμέλα, του να με πείσω. Βάλε μυαλό στο κεφάλι σου και δες την πραγματικότητα. Πεντάχρονο.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Chainis έγραψε: 16 Δεκ 2021, 00:13
Δεν ξέρω πόσοι και ποιοι θα τους ψηφίσουν και ποια είναι η σταθερή βάση της ΝΔ αλλά ξέρω σίγουρα ότι ούτε αυτός με την σβάστικα στο μπράτσο ούτε ο άλλος σχιζοφρενής Πακιστανός θα είναι στην επόμενη βουλή και άρα θα παραμείνουν λεβέντες πίσω από τα κάγκελα.
Και οι ξύπνιοι υποστηρικτές τους που δεν πιάνονται κορόιδα θα ξαναμείνουν με το πουλί στο χέρι. :lol:

Μοίρασε την μιζέρια και το κλάμα σου με άλλους, εγώ δεν γουστάρω άλλο.
Κλασικός δεξιούντζος, με το που στριμώχνεται "ναι, αλλά ο Κασιδιάρης", ή αν πρόκειται για ζαίο "ναι, αλλά είμαΖντε δέγκα μονάδεζ μπροζντά".

Κορόιδο είσαι γιατί οι άλλοι που στηρίζανε πήρανε λεφτά, ενώ εσύ... :c020:
Το ανέκδοτο με την Πόντια πόρνη ένα πράμα, που αυτοκτόνησε όταν έμαθε οτι οι άλλες πληρώνονται.

Και ούτε από ιδεολογία μπορείς να πείς οτι στηρίζεις, γιατί την "ιδεολογία" σου την κάνανε κουρέλι για την κονόμα, και διασκεδάζουμε βλέποντάς σε να κάνεις την Κομανέτσι κάθε λίγο για να τους δικαιολογήσεις. :smt005:

Άντε με τις υγείες σου.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Kauldron έγραψε: 16 Δεκ 2021, 13:05
Δεν ξέρω πόσοι και ποιοι θα τους ψηφίσουν και ποια είναι η σταθερή βάση της ΝΔ αλλά ξέρω σίγουρα ότι ούτε αυτός με την σβάστικα στο μπράτσο ούτε ο άλλος σχιζοφρενής Πακιστανός θα είναι στην επόμενη βουλή και άρα θα παραμείνουν λεβέντες πίσω από τα κάγκελα.
Και οι ξύπνιοι υποστηρικτές τους που δεν πιάνονται κορόιδα θα ξαναμείνουν με το πουλί στο χέρι. :lol:

Κλασικός δεξιούντζος, με το που στριμώχνεται "ναι, αλλά ο Κασιδιάρης", ή αν πρόκειται για ζαίο "ναι, αλλά είμαΖντε δέγκα μονάδεζ μπροζντά".

Το ανέκδοτο με την Πόντια πόρνη ένα πράμα, που αυτοκτόνησε όταν έμαθε οτι οι άλλες πληρώνονται.

Και ούτε από ιδεολογία μπορείς να πείς οτι στηρίζεις, γιατί την "ιδεολογία" σου την κάνανε κουρέλι για την κονόμα, και διασκεδάζουμε βλέποντάς σε να κάνεις την Κομανέτσι κάθε λίγο για να τους δικαιολογήσεις. :smt005:

Άντε με τις υγείες σου.
Έλα Χελωνονιντζάκι. Σε δίκασε τίμια. :D
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Kauldron έγραψε: 16 Δεκ 2021, 13:05

Άντε με τις υγείες σου.
Ρε μαλακισμένο που γράφεις ότι σου κατεβαίνει για να νιώσεις ανώτερος, πόσες φορές πρέπει να σου πω ότι έχω και είχα καλή ζωή χωρίς απωθημένα εν αντιθέσει με σένα;
Δεν με ενδιαφέρει ποιοι έβγαλαν περισσότερα η ποιοι έφαγαν και πόσα, ούτε σε ποιο κόμμα έλεγαν ότι ήταν, εγώ έκανα τα κουμάντα μου όταν έπρεπε και τώρα τους γράφω και σε γράφω στ αρχίδια μου.

Αντε γαμήσου κομπλεξικό ξέρασμα που βολοδέρνεις ανάμεσα στους Καμένους, Κασιδιαρηδες και εμπόρους του Χριστού και των κηραλοιφών χαμένε και θέλεις να εχεις άποψη και να κρινεις τις ζωές των άλλων.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Γκουερινο 4
Phorum.gr user: Gouerino

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκουερινο 4 »

Chainis έγραψε: 16 Δεκ 2021, 14:00

Δεν με ενδιαφέρει ποιοι έβγαλαν περισσότερα η ποιοι έφαγαν και πόσα, ούτε σε ποιο κόμμα έλεγαν ότι ήταν, εγώ έκανα τα κουμάντα μου όταν έπρεπε και τώρα τους γράφω και σε γράφω στ αρχίδια μου.

.
Μέσα σε μια παράγραφο ο λόγος για το τι φταίει για την κατάντια της Ελλάδος
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Πασιφάη έγραψε: 15 Δεκ 2021, 13:44
perseus έγραψε: 15 Δεκ 2021, 13:28
Γιατι μονο ο μητσοτακης ειναι αχρηστος?
Άντε, ας πούμε χάριν της συζήτησης, πως έχεις ένα Πρωθυπουργό μαλάκα,πατενταρισμένο, που κάνει λάθη ένεκα μιας πρωτόγνωρης καταστάσεως. Που ψάχνει με ένα ιατρικό επιτελείο το πως θα πορευτεί. Εσύ, που δεν είσαι άχρηστος και θες να συμβάλλεις στην κοινωνική προσπάθεια, τί ακριβώς κάνεις; Διασπείρεις μαλακίες που βολεύουν την ανασφάλειά σου, ή βάζεις την ατομική ευθύνη σε πρώτο πλάνο, πακέτο με την ευρύτερη συλλογική;
Μήπως τα θες, εσύ και άλλοι, όλα στο πιάτο σερβιρισμένα; Δίχως να κουνήσετε κώλο; Μόνο και μόνο για να βγάλετε πουστιά και χολή, σε κάθε στραβοπάτημα; Γι'αυτό ζείτε; Προσπερνάτε την σοβαρότητα και αρέσκεστε στην γαμημένη νοοτροπία με την οποία γαλουχηθήκατε;
Ένας λόγος που πάμε με μαθηματική ακρίβεια στου διαόλου το απολειμάρι.
Το τι θα έκανα εγώ δεν εχει σχεση ,εγω δεν ειμαι μαλακας αχρηστος κοπριτης σαν τον κουλη.
Τίποτα, απλά χώνεται για να βοηθήσει το φιλαράκι της που στριμώχτηκε.
Μην τα βάζετε με την κλίκα της Πασιφάης. :lol:
Ενδεχομένως απλά τσατίζεται που δεν της δίνει κανενας σημασία, και χώνεται μπας και ασχοληθεί κανείς.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Γκουερινο 4 έγραψε: 16 Δεκ 2021, 14:03

.
Φοβερό συμπέρασμα!
Μην το αφήσεις να πάει χαμένο.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Γκουερινο 4
Phorum.gr user: Gouerino

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκουερινο 4 »

Chainis έγραψε: 16 Δεκ 2021, 14:09

.
Φοβερό συμπέρασμα!
Θα ντρεπόμουν στη θέση σου
Μ'αρέσει που βρίζεις τον χελώνα και παριστάνεις και τον πατριώτη
Είσαι ο ορισμός του ψωφοδεξιου
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Kauldron έγραψε: 16 Δεκ 2021, 14:08
Πασιφάη έγραψε: 15 Δεκ 2021, 13:44

Άντε, ας πούμε χάριν της συζήτησης, πως έχεις ένα Πρωθυπουργό μαλάκα,πατενταρισμένο, που κάνει λάθη ένεκα μιας πρωτόγνωρης καταστάσεως. Που ψάχνει με ένα ιατρικό επιτελείο το πως θα πορευτεί. Εσύ, που δεν είσαι άχρηστος και θες να συμβάλλεις στην κοινωνική προσπάθεια, τί ακριβώς κάνεις; Διασπείρεις μαλακίες που βολεύουν την ανασφάλειά σου, ή βάζεις την ατομική ευθύνη σε πρώτο πλάνο, πακέτο με την ευρύτερη συλλογική;
Μήπως τα θες, εσύ και άλλοι, όλα στο πιάτο σερβιρισμένα; Δίχως να κουνήσετε κώλο; Μόνο και μόνο για να βγάλετε πουστιά και χολή, σε κάθε στραβοπάτημα; Γι'αυτό ζείτε; Προσπερνάτε την σοβαρότητα και αρέσκεστε στην γαμημένη νοοτροπία με την οποία γαλουχηθήκατε;
Ένας λόγος που πάμε με μαθηματική ακρίβεια στου διαόλου το απολειμάρι.
Τίποτα, απλά χώνεται για να βοηθήσει το φιλαράκι της που στριμώχτηκε.
Μην τα βάζετε με την κλίκα της Πασιφάης. :lol:
Ενδεχομένως απλά τσατίζεται που δεν της δίνει κανενας σημασία, και χώνεται μπας και ασχοληθεί κανείς.
Για τα πανηγύρια είσαι ρε μιναροκεφτέ. :D
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Γκουερινο 4 έγραψε: 16 Δεκ 2021, 14:13
Chainis έγραψε: 16 Δεκ 2021, 14:09
Φοβερό συμπέρασμα!
Θα ντρεπόμουν στη θέση σου
Μ'αρέσει που βρίζεις τον χελώνα και παριστάνεις και τον πατριώτη
Είσαι ο ορισμός του ψωφοδεξιου
Του είναι αδύνατον να αντιληφθεί οτι αυτά που "επιτρέπει" να γίνονται, ψηφίζοντας μάλιστα μερικούς απ' αυτούς που τα κάνουν, θα τα βρεί μπροστά του. Στο δρόμο με τις κακοτεχνίες που έγιναν γιατί προτιμήθηκε ο "εθνικός μας νταβατζής" θα τρακάρει, στο λεωφορείο θα στοιβαχτεί γιατί έρχεται ένα ανα ώρα, κι όταν έρχεται είναι πήχτρα, αφού τα λεφτά για ΜΜΜ τα φάγανε, και θα κολλήσει κορονοϊό, και θα νοσηλευτεί εκτός ΜΕΘ επειδή κάποιοι πάλι τα φάγανε, και δε φρόντισαν να υπάρχουν αρκετές. Νοοτροπία ιδιώτη, αλλά με την αρχαιοελληνική σημασία.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”