!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φαινόμενο 'Αρίστος'

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Φαινόμενο 'Αρίστος'

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

stavmanr έγραψε: 14 Δεκ 2021, 10:07 Έχουμε ανάγκη τον αντίλογο, όσο στραβός κι αν είναι.
Από εκεί και πέρα, η σελίδα λειτουργεί με κανονισμούς.
Το νήμα πρέπει να κλειδώσει διότι αποτελεί άμεση παρέμβαση στο συντονιστικό και διαχειριστικό έργο.
:g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

klg έγραψε: 14 Δεκ 2021, 12:26 Όπως είχαμε συζητήσει και στο προηγούμενο νήμα με αυτό το θέμα, αν δεν υπάρχει νομικός κίνδυνος για τον Σπύρο, το να θέλουμε permaban είναι τουλάχιστον αστείο. Μην κοροϊδευόμαστε, αν είναι εφικτό να σε επηρρεάσει ο Αρίστος σε ιατρικά ζητήματα, ήσουν ήδη μαλάκας.
Υπάρχει ενα σημαντικό ποσοστό ανθρώπων που δεν είναι καθόλου μαλάκες, δεν ενστερνίζονται τις καμένες θεωρίες περί μη ύπαρξης του ιού ή ξερωγω περί σατανικού εμβολίου αλλά μέσα τους κουρνιάζει η αμφιβολία, το δουλεύουν στο μυαλό τους, βρίσκουν τους δικούς τους, πιο λογικούς, λόγους για να αποφύγουν να εμβολιαστούν, σου λένε δεν είμαι αντιεμβολιαστής αλλά...

Και στο τέλος είναι εξίσου ανεμβολίαστοι με τον Πετράκο και τον τελευταίο παλαιοημερολογίτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 14 Δεκ 2021, 12:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

stavmanr έγραψε: 14 Δεκ 2021, 12:34
Kauldron έγραψε: 14 Δεκ 2021, 12:30
stavmanr έγραψε: 14 Δεκ 2021, 12:28

Έλα βρε Κόλντρε. Δικός σας είναι που πήρε μεταγραφή σε "ομάδα πρωταθλητισμού".
Μη γελιόμαστε μεταξύ μας.
Υπό άλλες προϋποθέσεις, τον ίδιο άνθρωπο θα τον είχες κορνίζα στο προσκέφαλο.
Τον Μπουμπούκο ανέκαθεν τον έβριζα, κι αυτός ανέκαθεν έβριζε τη ΧΑ.
Απλά πρόκειται για δύο περιπτώσεις τυχοδιωκτών της πολιτικής που κάνουν τόσες τούμπες όσες δεν έχει κάνει ο Μελισσανίδης σε όλη του την καριέρα.

https://www.documentonews.gr/article/ot ... nakoyfish/

Ο Άδωνις είναι "παιδί της ομάδας". Σε όποια ομάδα και να τον βάλεις, απλά θα παίξει με τους κανόνες της. Ακόμα και στο ...ΚΚΕ.
Στην πραγματικότητα είναι ένας ακροδεξιός, τυχοδιώκτης. Δηλαδή στα πρότυπα του χώρου που υποστηρίζεις.
Σου απάντησε ήδη ο Μπέρια.
Από 'κει και πέρα, είσαι πραγματικά ό,τι πιο αηδιαστικό έχω δεί στο πχόρουμ. Στρεψόδικος, συκοφάντης και ενοχλητικά επίμονος. Πλέον μπαίνεις στο ιγκνόρ.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Kauldron έγραψε: 14 Δεκ 2021, 12:39
Kauldron έγραψε: 14 Δεκ 2021, 12:30

Τον Μπουμπούκο ανέκαθεν τον έβριζα, κι αυτός ανέκαθεν έβριζε τη ΧΑ.
Απλά πρόκειται για δύο περιπτώσεις τυχοδιωκτών της πολιτικής που κάνουν τόσες τούμπες όσες δεν έχει κάνει ο Μελισσανίδης σε όλη του την καριέρα.

Ο Άδωνις είναι "παιδί της ομάδας". Σε όποια ομάδα και να τον βάλεις, απλά θα παίξει με τους κανόνες της. Ακόμα και στο ...ΚΚΕ.
Στην πραγματικότητα είναι ένας ακροδεξιός, τυχοδιώκτης. Δηλαδή στα πρότυπα του χώρου που υποστηρίζεις.
Ο Μπέρια διαφώνησε στο "ακροδεξιός" αλλά συμφώνησε στο τυχοδιώκτης.
Για εμένα, δεν υπάρχει διαφορά του ακροδεξιού από τον τυχοδιώκτη. Μιλάμε για τον άνθρωπο που πασχίζει να πάρει την εξουσία στα χέρια του με κάθε τρόπο.
Δεν ξέρω για τον Μπέρια.

Επιπλέον, ο Άδωνις κι ο Βορίδης μετεγγράφησαν στην ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό, από μία μικρή ομαδούλα ακροδεξιάς, με πρότυπο το Βασιλιά κι άλλα ευτράπελα. Ο λόγος μετεγγραφής ήταν ότι έπρεπε να υπάρχει μία ακροδεξιά μέσα στη ΝΔ για να μην υπάρχουν απώλειες προς εκείνα τα άκρα. Οι συγκεκριμένοι πάλευαν να ισορροπήσουν σε δύο βάρκες που κινούνταν αντίθετα: την ως και κεντρώα ΝΔ με την ως και χρυσαυγίτικη ΝΔ.

Αντίστροφη μουφατζίδικη πορεία είχαν οι χρυσαυγίτες. Πάσχιζαν να δείξουν ότι δεν είναι μιλιταριστές, ότι δεν είναι χουντικοί, ότι δεν είναι ναζιστές και ταυτόχρονα προσπαθούσαν να διατηρήσουν ένα σκληρό πυρήνα με όλα τα παραπάνω.
Η σχιζοφρένεια σε όλο της το μεγαλείο!

Αυτά, για να μην ξεχνάμε πώς χτίζονται οι ακροδεξιές πολιτικές καριέρες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 14 Δεκ 2021, 12:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Αρίστος-Πολάκης, βίοι παράλληλοι.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

stavmanr έγραψε: 14 Δεκ 2021, 12:41
Kauldron έγραψε: 14 Δεκ 2021, 12:39

Ο Μπέρια διαφώνησε στο "ακροδεξιός" αλλά συμφώνησε στο τυχοδιώκτης.
Για εμένα, δεν υπάρχει διαφορά του ακροδεξιού από τον τυχοδιώκτη. Μιλάμε για τον άνθρωπο που πασχίζει να πάρει την εξουσία στα χέρια του με κάθε τρόπο.
Δεν ξέρω για τον Μπέρια.
Όχι εγώ δεν θεωρώ ότι υπάρχει ταύτιση του ακροδεξιού με τον τυχοδιώκτη

Ο τυχοδιώκτης χρησιμοποιεί την ιδεολογία ώς εργαλείο. Για να κονομήσει, να αποκτήσει εξουσία, να επιβληθεί
Και από τέτοιους είναι γεμάτα όλα τα κόμματα· είναι στην ψυχοδομή πολλών (παρα πολλών) που ασχολούνται με την πολιτική.

Στην πολιτική όμως έχει και πολλούς ιδεολόγους. Αφελείς τους χαρακτηρίζουν, αλλά δεν έχουν τυχοδιωκτική προσέγγιση στην ενασχόλησή τους.
Και δεν είναι μόνο στην μια πλευρά του άκρου
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Λεγεών έγραψε: 14 Δεκ 2021, 10:08
Ζενίθεδρος έγραψε: 14 Δεκ 2021, 09:55 Το νήμα αυτό το άνοιξε κάποιος που ανοίγει από ένα πανηγυρικό νήμα για κάθε θάνατο ανεμβολίαστου...
Φαίνεται πως είσαι πολύ παρατηρητικός. Για ρίξε μία ματιά και εδώ, και πες μας τι βλέπεις.
Όσα νήματα θέλει κι ανοίγει ο καθένας. Δεν μου φαίνεται παράξενο το ότι ζητάει κόκκινη κάρτα ο οπαδός μιας ομάδας, η οποία έχει κερδίσει αγώνα στο 108 με πέναλτι. Η διαιτητική σφυριχτρα είναι τόσο βαθιά μπηγμένη στον πάτο σας, που νομίζετε ότι είναι όργανο του σώματός σας και πως πρέπει να ηχεί σε κάθε συσπασμό της φραγκοξεσκισμένης σας σούφρας. :lol:
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

εγκληματιες ειναι οσοι συναινουν σε πολιτικες μειωσης δαπανων υγειας ή της ψηφιζουν γιατι εκει σιγουρα επερχεται δυσαρεστο αποτελεσμα

ο καθε Αριστος που παρασυρει ( η δεν παρασυρει) σε αποφυγη ιατρικης πραξης που μπορει να επιφερει θανατο ή μπορει και οχι χωρις να την επιβαλλει γιατι να θεωρειται επικινδυνος?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 14 Δεκ 2021, 12:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Προσωπικά, βρίσκω τέτοια νήματα ως αιτία μπαν για εκείνον που τα ανοίγει.
Για διάφορους λόγους που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ, την υπόδειξη σε συντονιστές και διαχειριστές κλπ.

Δεν λέω ότι πρέπει να μπαναριστεί ο συγκεκριμένος που το άνοιξε, αλλά σε πρώτη φάση να κλειδωθεί νήμα και να μπει καθαρά σε κανονισμό ότι δεν επιτρέπεται να ανοίγονται τέτοια νήματα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Σταβρομανούρι σ'έχω βγάλει απ'το ιγκνόρ, να ξέρεις. :smt005:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Ούτε που με είχες κατάλαβα, ούτε με δεν με έχεις.
Το ignore δεν είναι τιμωρητικό. Δεν τιμωρεί κάποιον. Είναι ένα εργαλείο του χρήστη για να φιλτράρει μηνύματα τα οποία δεν θέλει ο ίδιος να διαβάζει.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Ζενίθεδρος έγραψε: 14 Δεκ 2021, 12:46
Λεγεών έγραψε: 14 Δεκ 2021, 10:08
Ζενίθεδρος έγραψε: 14 Δεκ 2021, 09:55 Το νήμα αυτό το άνοιξε κάποιος που ανοίγει από ένα πανηγυρικό νήμα για κάθε θάνατο ανεμβολίαστου...
Φαίνεται πως είσαι πολύ παρατηρητικός. Για ρίξε μία ματιά και εδώ, και πες μας τι βλέπεις.
Όσα νήματα θέλει κι ανοίγει ο καθένας. Δεν μου φαίνεται παράξενο το ότι ζητάει κόκκινη κάρτα ο οπαδός μιας ομάδας, η οποία έχει κερδίσει αγώνα στο 108 με πέναλτι. Η διαιτητική σφυριχτρα είναι τόσο βαθιά μπηγμένη στον πάτο σας, που νομίζετε ότι είναι όργανο του σώματός σας και πως πρέπει να ηχεί σε κάθε συσπασμό της φραγκοξεσκισμένης σας σούφρας. :lol:
Ναι, ναι, μήπως να μιλήσουμε και για μεταγραφές στο παρόν τόπικ;
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

gassim έγραψε: 14 Δεκ 2021, 12:39
klg έγραψε: 14 Δεκ 2021, 12:26 Όπως είχαμε συζητήσει και στο προηγούμενο νήμα με αυτό το θέμα, αν δεν υπάρχει νομικός κίνδυνος για τον Σπύρο, το να θέλουμε permaban είναι τουλάχιστον αστείο. Μην κοροϊδευόμαστε, αν είναι εφικτό να σε επηρρεάσει ο Αρίστος σε ιατρικά ζητήματα, ήσουν ήδη μαλάκας.
Υπάρχει ενα σημαντικό ποσοστό ανθρώπων που δεν είναι καθόλου μαλάκες, δεν ενστερνίζονται τις καμένες θεωρίες περί μη ύπαρξης του ιού ή ξερωγω περί σατανικού εμβολίου αλλά μέσα τους κουρνιάζει η αμφιβολία, το δουλεύουν στο μυαλό τους, βρίσκουν τους δικούς τους, πιο λογικούς, λόγους για να αποφύγουν να εμβολιαστούν, σου λένε δεν είμαι αντιεμβολιαστής αλλά...

Και στο τέλος είναι εξίσου ανεμβολίαστοι με τον Πετράκο και τον τελευταίο παλαιοημερολογίτη.
Ναι οκ και τι σχέση έχουν αυτοί με αυτό που έγραψα; Αν δεν είσαι καθόλου μαλάκας και δεν ενστερνίζεσαι καμένες θεωρίες, το τελευταίο πράγμα που θα σε επηρρεάσει είναι ο fringe τύπος στο phorum που πιστεύει ότι το εμβόλιο έχει γίνει lobbied από δρακονιανούς εξωγήινους (ή όποια μαλακία πιστεύει ο Αριστός τέσπα).
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 14 Δεκ 2021, 12:48
ο καθε Αριστος που παρασυρει ( η δεν παρασυρει) σε αποφυγη ιατρικης πραξης που μπορει να επιφερει θανατο ή μπορει και οχι χωρις να την επιβαλλει γιατι να θεωρειται επικινδυνος?
Πάμε πάλι. Το γεγονός πως μπορεί να επηρεάσει ή να θέσει σε δίλημμα, έναν συνομιλητή του, στο να μην εμβολιαστεί, δεν το λες και ότι καλλίτερο. Και μόνο που βάζει τον σπόρο της αμφιβολίας, αρκεί. Και πίστεψέ με, το διαπιστώνω σε αρκετά νήματα που ανοίγει.
Και το λήγω ,διότι θα βγει η Γαλή να μας αποκαλέσει φύλακες άγγελους μαζί με τον Λεγεώνη. Ότι είμαστε όλοι ηλίθιοι και πρέπει να μας ζωγραφίσει το γεγονός πως μας βλέπει όλους για τα παπάρια της. :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

gassim έγραψε: 14 Δεκ 2021, 12:39

Το ποιοί δεν είναι μαλάκες και τι θεωρίες θέλει να πιστεύει το κρίνει ο καθένας όμως για τον εαυτό του.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”