του έλεγε με τρόπο ότι είναι κοινωνιοπαθήςSid Vicious έγραψε: 14 Δεκ 2021, 09:24Αρίστος έγραψε: 14 Δεκ 2021, 08:27 Εγω ειμαι μπροστα οταν ολοι εξαφανιζονται. Το ωροσκοπιο μου μου ειχε πει καποτε μια γκομενα αστρολογα πως εχει τους πλανητες του ετσι ωστε να κανω παρτυ στις θυελες.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΈΘΑΝΕ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ..
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: ΠΈΘΑΝΕ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ..
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Πιθανόν. Όχι βέβαιο.Λεγεών έγραψε: 14 Δεκ 2021, 07:50Αν εκανε το εμβόλιο, φόραγε μάσκα και κρατούσε αποστάσεις θα ήταν ζωντανός.
Αλλά σίγουρα με πολύ περισσότερες πιθανότητες.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ο Πετράκος πότε αναλαμβάνει;
Θα τον ανακήρυξετε Αρχηγό πάνω σε ασπίδα;
Θα τον ανακήρυξετε Αρχηγό πάνω σε ασπίδα;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Υδράργυρος
Χάρη τους έκανε ο Τράγκας που δεν εμβολιάστηκε
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Δεκ 2021, 09:17Θα έλεγε κανείς πως σήμερα τουλάχιστον θα είσαι σε ένα λαγούμι και θα έβγαινες δειλά δειλά αύριο.
Το ότι βγαίνεις δείχνει πως το έχεις κάψει τόσο, ωστε δεν αντιλαμβανεσαι πλέον την πραγματικότητα.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Γαληνός έγραψε: 14 Δεκ 2021, 09:29Απλά και κατανοητά:
Α. Αν δεν έχεις οξυγόνο, παθαίνεις έμφραγμα (ειδικά με την αγγειοπαθεια ενός διαβητικού,/ συμβαίνει και στους υγιείς))
Β. Αν δεν έχεις πιεση (σηπτικος) , παθαινεις νεφρική ανεπάρκεια (ειδικά σε έδαφος διαβήτη/ συμβαίνει κ στους υγιείς)
Το εμφραγμα και τη νεφρικη ανεπαρκεια τα επαθε απο το ζαχαρο.
.
Oι Σκύθες ρε συ, ποιοί Δραβίδες;Sid Vicious έγραψε: 14 Δεκ 2021, 09:21Αυτη ειναι η σταση ζωης των Δραβιδων που τρωγαν τους γερους γονεις τους.Αρίστος έγραψε: 14 Δεκ 2021, 09:10
β) Καθε νεος που πεθαινει απο το εμβολιο ισοδυναμει με χιλιους θανατους ηλικιωμενων.
Σε πληρη αντιθεση με την αρχαιοελληνικη σταση που την βλεπουμε στο γεγονος πως οταμ καιγοταν η Τροια το μονο που πηρε στα χερια του ο Αινειας ηταν ο κατακοιτος υπεργηρος πατερας του κανοντας τους Αχαιους να παραμερισουν απο σεβασμο και θαυμασμο.
Μηπως εισαι Δραβίδας;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Αρίστο, δεν ξέρω αν το γεγονός ότι ασχολούμαστε διαρκώς μαζί σου είναι κατόρθωμά σου ή κατάντια μας
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Leporello έγραψε: 14 Δεκ 2021, 09:37Oι Σκύθες ρε συ, ποιοί Δραβίδες;Sid Vicious έγραψε: 14 Δεκ 2021, 09:21Αυτη ειναι η σταση ζωης των Δραβιδων που τρωγαν τους γερους γονεις τους.Αρίστος έγραψε: 14 Δεκ 2021, 09:10
β) Καθε νεος που πεθαινει απο το εμβολιο ισοδυναμει με χιλιους θανατους ηλικιωμενων.
Σε πληρη αντιθεση με την αρχαιοελληνικη σταση που την βλεπουμε στο γεγονος πως οταμ καιγοταν η Τροια το μονο που πηρε στα χερια του ο Αινειας ηταν ο κατακοιτος υπεργηρος πατερας του κανοντας τους Αχαιους να παραμερισουν απο σεβασμο και θαυμασμο.
Μηπως εισαι Δραβίδας;
Τι βλακειες, αν ηταν να διαλεξει μεταξυ του γιου του και του πατερα του ο οποιος Αινειας ξερουμε ποιον θα διαλεγε να σωσει.
.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Το θέμα του ΦΟΒΟΥ έχει νόημα μόνο στον αντικαραντινισμό.Εκεί έχει κάποια λογική,προτιμώ να ζήσω όπως θέλω και να διασκεδάσω τη ζωή μου και ας ρισκάρω παρά να μείνω κλεισμένος.Αρίστος έγραψε: 14 Δεκ 2021, 09:22 Ρε ουστ που θα μιλησετε για ηθικη φοβισμενα ανθρωπακια που κανετε παρτυ επειδη πεθανε καποιος που τολμησε να πει δυο αληθειες.
Στον αντιεμβολιασμό δεν έχει κανένα νόημα διότι το εμβόλιο δεν σε περιορίζει σε κάτι.Μια ένεση κάνεις και χάνεις μισή ώρα από τη ζωή σου.
Άρα εδώ συγκρίνουμε δύο φόβους,τον φόβο από την αρρώστεια και τον φόβο από το εμβόλιο και ψάχνουμε να κάνουμε σύγκριση επικινδυνότητος.Και αν για τους νέους υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες για τους γέρους δεν υπάρχει καμμία.
Ακόμη και εσύ έχεις γράψει ότι οι άνω των 60 πρέπει να εμβολιασθούν.Επομένως ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ο μη εμβολιασμός του ήταν βλακεία.Και ήταν καθαρά πολιτική βλακεία διότι δεν υπάρχει περίπτωση γιατρός να του είπε μην κάνεις εμβόλιο επειδή έχεις υποκείμενα νοσήματα.Το αντίθετο θα του είπαν όλοι.Αυτός όμως δεν το έκανε για να διατηρήσει το προφίλ του και το ακροατήριό του.Για να μην τον πουν "προδότη" σαν τον Πολάκη οι οπαδοί του.
vatraxos έγραψε: 14 Δεκ 2021, 09:38 Αρίστο, δεν ξέρω αν το γεγονός ότι ασχολούμαστε διαρκώς μαζί σου είναι κατόρθωμά σου ή κατάντια μας
Αυτο πρεπει να το πω εγω.
Μαλλον για καταντια μου προκειται.
.
Πολύ σωστά σου τα γράφει ο από πάνω.Αρίστος έγραψε: 14 Δεκ 2021, 08:50Φυσικα και σκοτωνει ο Covid και το κανει με επωδυνη πνευμονια. Εχω περιστατικο φιλου που ταλαιπωρηθηκε απο τετοια πνευμονια ενα μηνα σε εντατικη, τελικα γλυτωσε αλλα βγηκε με το μισο βαρος.nyxtovios έγραψε: 14 Δεκ 2021, 08:45
Ο κοβιντ σαν κοβιντ δε σε σκοτώνει έτσι και αλλιώς από μόνος του. Δεν κρατάει μπαλτά και σε περιμένει. Οι πολυοργανικες ανεπάρκειες που προκαλεί είναι. Γειτόνισσα μου με ζάχαρο πήγε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.
Το συχνό αίτιο θανάτου με Covid ονομάζεται "πολυοργανική ανεπάρκεια". Τα όργανα καταρρέουν σωρευτικά (το ένα μετά το άλλο) λόγω έλλειψης οξυγόνου (υποξία, ατροφία).
Η νεφρική ανεπάρκεια, όπως και η ανακοπή της λειτουργίας της καρδιάς είναι συχνότατα συμπτώματα της βαριάς μορφής Covid.
R.i.p
Πρεπει να γινει ερευνα απο ανεξαρτητους δικαστες και γιατρους απο το
εξωτερικο
Πρεπει να γινει ερευνα απο ανεξαρτητους δικαστες και γιατρους απο το
εξωτερικο
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Τουλάχιστον έχεις το γνώθι σαυτόν...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ανοησίες. Στο έγραψα και παραπάνω: το ζάχαρο το είχε ρυθμισμένο. Τι έγινε και ξαφνικά τον σκότωσε; Ξέχασαν να του κάνουν ινσουλίνες;Αρίστος έγραψε: 14 Δεκ 2021, 09:36Το εμφραγμα και τη νεφρικη ανεπαρκεια τα επαθε απο το ζαχαρο.Γαληνός έγραψε: 14 Δεκ 2021, 09:29Απλά και κατανοητά:Αρίστος έγραψε: 14 Δεκ 2021, 07:56Απο εμφραγμα εφυγε και νεφρικη ανεπαρκεια, δεν νομιζω το εμβολιο να σε γλυτωνει απο τετοια..
Α. Αν δεν έχεις οξυγόνο, παθαίνεις έμφραγμα (ειδικά με την αγγειοπαθεια ενός διαβητικού,/ συμβαίνει και στους υγιείς))
Β. Αν δεν έχεις πιεση (σηπτικος) , παθαινεις νεφρική ανεπάρκεια (ειδικά σε έδαφος διαβήτη/ συμβαίνει κ στους υγιείς)
1.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 519 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καβαλάρης
-
- 53 Απαντήσεις