Φαντάσου τώρα οτι αυτά τα τελειωμένα νονοί-σούργελα που κυβερνάν αυτόν τον τόπο θέλουν να επιβάλουν σε εμας υποχρεωτικό εμβολιασμό και τιμωριτικό πρόστιμο
γαμιωτάκηδες-λιγδιάνηδες-μαριολακηδες, όλα τα μωρά στην πίστα
Φαντάσου τώρα οτι αυτά τα τελειωμένα νονοί-σούργελα που κυβερνάν αυτόν τον τόπο θέλουν να επιβάλουν σε εμας υποχρεωτικό εμβολιασμό και τιμωριτικό πρόστιμο
κύριος είναι. Αν έχεις διαφορετική άποψη για το καλό σου κράτ την για τον εαυτό σουSUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 12:45 μπαιδεγουει, τί παίζει με την Θεοδωρίδου, την είχα πετύχει σε μια συνεντευξη που διόρθωσε τον δημοσιογράφο (που λεει ο λογος δημοσιογραφο) και έκανε τον Μαρινάκη, "¨κύριο Μαρινάκη¨"
Τωρα το ειδα σε εθνος, σπορφμ, γκαζετα και πολλα αλλά, με ενα γουγλ σερτς. Πιο νωρις το πρωι που το εψαξα, ουτε εγω το εβλεπα σε πολλά.BigChiefWahoo έγραψε: 03 Δεκ 2021, 12:33Το έγραψα κι εγώ πιο πριν,δεν βρίσκω την είδηση σε κάποιο mainstream σάιτ.Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Δεκ 2021, 12:32
Ψάχνω την είδηση στα parapolitika.gr, tanea.gr και το in.gr και δε βρίσκω τίποτε.![]()
μα εγώ για την κυρία Θεοδωρίδου ρώτησαLord Brum έγραψε: 03 Δεκ 2021, 12:46κύριος είναι. Αν έχεις διαφορετική άποψη για το καλό σου κράτ την για τον εαυτό σουSUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 12:45 μπαιδεγουει, τί παίζει με την Θεοδωρίδου, την είχα πετύχει σε μια συνεντευξη που διόρθωσε τον δημοσιογράφο (που λεει ο λογος δημοσιογραφο) και έκανε τον Μαρινάκη, "¨κύριο Μαρινάκη¨"
Το οτι ειχε μπραβους εξαρχης σημαινει κατι παντως. Ποιός της τους εδωσε? Γιατι? αποπου κι ως που? Αυτη προφανως δεν τους ταϊζει. Και ηταν ετοιμοι να πλακωθουν για τον Βαγγέλα. Ισως πήγε για αλλο σκοπο αλλα το πραγμα ξεφυγε στην πορεια. Π.χ να του "μιλησει" εκτος κοινου.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 03 Δεκ 2021, 12:13 Λες να εστελνε την τρελλη με μπραβους σε θεατρικη παρασταση αν ηθελε να καθαρισει ο Βαγγελας?
Η κλασική τακτική. Το πνιγούμε μέχρι που εκει που βρωμάει ο τόπος και μετά το παρουσιάζουμε όπως θεμεvantono έγραψε: 03 Δεκ 2021, 12:47Τωρα το ειδα σε εθνος, σπορφμ, γκαζετα και πολλα αλλά, με ενα γουγλ σερτς. Πιο νωρις το πρωι που το εψαξα, ουτε εγω το εβλεπα σε πολλά.BigChiefWahoo έγραψε: 03 Δεκ 2021, 12:33Το έγραψα κι εγώ πιο πριν,δεν βρίσκω την είδηση σε κάποιο mainstream σάιτ.Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Δεκ 2021, 12:32
Ψάχνω την είδηση στα parapolitika.gr, tanea.gr και το in.gr και δε βρίσκω τίποτε.![]()
Αν αυτοι ηταν μπραβοι εγω ειμαι ο Βοναπαρτης.Space_Passenger έγραψε: 03 Δεκ 2021, 12:55Το οτι ειχε μπραβους εξαρχης σημαινει κατι παντως. Ποιός της τους εδωσε? Γιατι? αποπου κι ως που? Αυτη προφανως δεν τους ταϊζει. Και ηταν ετοιμοι να πλακωθουν για τον Βαγγέλα. Ισως πήγε για αλλο σκοπο αλλα το πραγμα ξεφυγε στην πορεια. Π.χ να του "μιλησει" εκτος κοινου.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 03 Δεκ 2021, 12:13 Λες να εστελνε την τρελλη με μπραβους σε θεατρικη παρασταση αν ηθελε να καθαρισει ο Βαγγελας?
Τύπε δεν εισαι με τα καλά σου!
Ενταξει δεν θα μαλωσουμε τωρα για το γουστο του καθενος.
Όχι ρε, η Σάσα την είδε Βοναπάρτης ενώ είναι μια ακόμη Κουσκούση.under έγραψε: 03 Δεκ 2021, 13:00Αν αυτοι ηταν μπραβοι εγω ειμαι ο Βοναπαρτης.Space_Passenger έγραψε: 03 Δεκ 2021, 12:55Το οτι ειχε μπραβους εξαρχης σημαινει κατι παντως. Ποιός της τους εδωσε? Γιατι? αποπου κι ως που? Αυτη προφανως δεν τους ταϊζει. Και ηταν ετοιμοι να πλακωθουν για τον Βαγγέλα. Ισως πήγε για αλλο σκοπο αλλα το πραγμα ξεφυγε στην πορεια. Π.χ να του "μιλησει" εκτος κοινου.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 03 Δεκ 2021, 12:13 Λες να εστελνε την τρελλη με μπραβους σε θεατρικη παρασταση αν ηθελε να καθαρισει ο Βαγγελας?