!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑ MRNA

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑ MRNA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

giorgos mpekos έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:43 έχω κάνει εμβόλιο πφιζερ. ευτυχώς δεν έχω πάθει τίποτα.στο φεισμπουκ διαβάζεις ότι παθαινεις άμα κάνεις το εμβολιο χίλια κακα τα περισσότερα δεν πιστεύω πια οτι ισχυουν
Κάθε φάρμακο, κάθε τι στη ζωή, έχει παρενέργειες. Ούτως ή άλλως.

Η τεχνογνωσία μας επιτρέπει να σταθμίζουμε το όφελος με τον κίνδυνο και να παίρνουμε αποφάσεις.
Καdy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καdy »

stavmanr έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:42

Εικάζεις, υποθέτεις, ευελπιστείς.
Κάνεις αυτοσχέδιο πείραμα, με πειραματόζωο τον εαυτό σου.
απλως ζω μια φυσιολογικη ζωη οπως και πριν τη '''''πανδημια''''''''
αλλοι εχουν γινει αμισθι πειραματοζωα για την phase 3 της pfizer που ληγει το 2023 :smt023
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Καdy έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 20:48 και γυμναζοντουσαν πριν.με δεδομενο πως τα εμπολια αυτα προκαλουν προβληματα στην καρδια συνεχιζετε να γυμναζεστε οπως πριν?
Εγώ μετά τις 2 δόσεις με διαφορετικά εμβολια παρατήρησα αυξημένες επιδόσεις στο κυνήγι αγριογούρουνου φέτος.

Συν ότι τρώω περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

vantono έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:46
GoBack έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:42
vantono έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:41 Ήρθα να δηλώσω ότι μετά το μρνα πφιζερ, πηδάω σαν Αραβικό άλογο σε ανήφορο με 80% κλίση. Βγαίνουν όλα, απο σεχ μεχρι γυμναστικη, τοσο ακουραστα και αβίαστα που αισθάνομαι Υπεράνθρωπος. Επισης, εδω και κατι μηνες κανω πολυ ο,τι να'ναι διατροφη, δεν προσεχω καθολου και δεν εχω παχύνει καν, ουτε κιλακι δεν εχω παρει, ενω προ μρνα τα επαιρνα με τη σέσουλα.
Αυτά, φεύγω.
Προ μρνα δεν χρειαζοταν εξτρα θερμιδες ο οργανισμος για να επισκευασει συνεχομενες και μονιμες βλαβες
Ε μα πια, πάλι τις δυνατές σου ψεκιές αρχίζεις :102: :roll:
Ειδες ποσο γρηγορα το σκεφτηκα το counter;Νομιζω οτι απο τη μερα του μη εμβολιασμου μου ο εγκεφαλος λειτουργει 20% πανω.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

vantono έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:41 Ήρθα να δηλώσω ότι μετά το μρνα πφιζερ, πηδάω σαν Αραβικό άλογο σε ανήφορο με 80% κλίση. Βγαίνουν όλα, απο σεχ μεχρι γυμναστικη, τοσο ακουραστα και αβίαστα που αισθάνομαι Υπεράνθρωπος. Επισης, εδω και κατι μηνες κανω πολυ ο,τι να'ναι διατροφη, δεν προσεχω καθολου και δεν εχω παχύνει καν, ουτε κιλακι δεν εχω παρει, ενω προ μρνα τα επαιρνα με τη σέσουλα. Σιγουρα επηρεάστηκε το δνα μου απο το μπόλιον, αλλά προς το καλυτερον! Αναμένομεν 3ην δόσιν!
Αυτά, φεύγω.
Κυριολεκτικά, το εμβόλιο δεν περιέχει απολύτως τίποτα που μπορεί να επηρεάσει οτιδήποτε απ' αυτά που λες με κάποιον θετικό τρόπο. Πώς έχεις βρει σύνδεση είναι απορίας άξιον.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

vantono έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:41 Ήρθα να δηλώσω ότι μετά το μρνα πφιζερ, πηδάω σαν Αραβικό άλογο σε ανήφορο με 80% κλίση. Βγαίνουν όλα, απο σεχ μεχρι γυμναστικη, τοσο ακουραστα και αβίαστα που αισθάνομαι Υπεράνθρωπος. Επισης, εδω και κατι μηνες κανω πολυ ο,τι να'ναι διατροφη, δεν προσεχω καθολου και δεν εχω παχύνει καν, ουτε κιλακι δεν εχω παρει, ενω προ μρνα τα επαιρνα με τη σέσουλα. Σιγουρα επηρεάστηκε το δνα μου απο το μπόλιον, αλλά προς το καλυτερον! Αναμένομεν 3ην δόσιν!
Αυτά, φεύγω.
:+1: :goodpost:
giorgos mpekos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giorgos mpekos »

επίσης τσακώθηκα με έναν που έγραφε ότι όσοι εκαναν εμβόλιο ειναι τσιράκια της νέας τάξης του κουλη και θα τους σκοτώσει οποτε θελει
55 χρόνων όμως ένας γνωστος μου πέθανε από κοροναιο χωριςννα έχει κάνει το εμβολιο άρα δεν το σκότωσε το εμβόλιο και το ότι κανείς το εμβόλιο δε σημαίνει ότι στηρίζεις τον Κούλη άλλωστε δεν το χει φτιάξει αυτός.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Καdy έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:48

Είδες που ο εμβολιασμός έφερε την κανονικότητα;
αλλοι εχουν γινει αμισθι πειραματοζωα για την phase 3 της pfizer που ληγει το 2023
Δεν θα λήξει ποτέ η μελέτη οποιουδήποτε φαρμάκου, που χρησιμοποιείται στην αγορά.
Όλα τα φάρμακα παρακολουθούνται, βελτιώνονται με παρεμβάσεις ή και μερικά αποσύρονται έπειτα από χρόνια.
Το ίδιο συμβαίνει όλα τα υπόλοιπα αγαθά.

Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι αντί να εμπιστευτείς την υγεία σου στα χέρια της επιστήμης, την εμπιστεύεσαι σε ένα κεφάλι που δεν έχει ιδέα από ιούς, DNA, εμβόλια, ασθένειες κλπ. Το δικό σου.
Πειραματόζωο των γιουτούμπερς είσαι επί της ουσίας. Εννοώ αυτούς που πολλές φορές συμβουλεύουν ασθενείς να μην διασωληνωθούν και να πεθάνουν χωρίς καμία ελπίδα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Για να μαθαίνετε μπαλίτσα...
Spoiler
1η δόση μρνα πφιζερ/μπιοντεκ
Εικόνα

2η δόση
Εικόνα
Η διαφορά 1ης με 2η δόση ειναι τόσο γεωμετρικά όσο και αστρονομικά εμφανέστατη, όπως βλέπετε.
Θα το σκεφτώ πολύ αν θα ανεβασω φωτό απο την 3η δοση, γιατι δεν θα με χωράει και το πλάνο.
Ευχαριστούμε τον Πατέρα Κτηνίατρο για το δώρο του στην Ανθρωπότητα!
Καdy

stavmanr έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:53

μα και πριν τα μπολια ζουσα κανονικα :c020:
πως γινεται να ειμαι πειραματοζωο χωρις να βαζω ενα φαρμακο στο σωμα μου δεν καταλαβαινω :102:
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Καdy έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 00:08
stavmanr έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:53

μα και πριν τα μπολια ζουσα κανονικα
Άρα ο εμβολιασμός βοήθησε να συνεχίσεις να ζεις κανονικά.
πως γινεται να ειμαι πειραματοζωο χωρις να βαζω ενα φαρμακο στο σωμα μου δεν καταλαβαινω
Εκτίθεσαι στον ιό ανεμβολίαστος.
Είναι ένα αυτοσχέδιο πείραμα που έχει οδηγήσει στο θάνατο 16500 συμπολίτες μας και χιλιάδες άλλους σε ΜΕΘ και κλινικές.

Είσαι πειραματόζωο με τον ίδιο τρόπο που κάποιος κάνει πείραμα μη φορώντας ζώνη ασφαλείας, και θεωρώντας ότι δεν κινδυνεύει σε τροχαίο ατύχημα.

Το να βάζεις εγκεκριμένο φάρμακο στο σώμα σου δεν αποτελεί πείραμα.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Καdy έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 20:48 και γυμναζοντουσαν πριν.με δεδομενο πως τα εμπολια αυτα προκαλουν προβληματα στην καρδια συνεχιζετε να γυμναζεστε οπως πριν?
Από τα εμβόλια που γίνονται πάνω από τα μισά στις δυτικές χώρες είναι mrna.
Άρα πάνω από ο μισός εμβολιασμενος πληθυσμός των δυτικών χωρών έχει προβλήματα καρδιάς.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Καdy

Chainis έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 00:16
:vp11: :vp11: :vp11:

ποιο αλλο εκτος απο μοντερνα και φαιζερ ειναι μρνα?
Καdy

stavmanr έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 00:12
Εκτίθεσαι στον ιό ανεμβολίαστος.
και στους αλλους ιους του κονου κρυολογηματος για τους οποιος δεν εχει βγει εμβολιο εκτιθεμαι ανεμβολιαστος
και στον ιο της γριππης
τι παει να πει αυτο? :smt017
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Καdy έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 00:23
Chainis έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 00:16
:vp11: :vp11: :vp11:

ποιο αλλο εκτος απο μοντερνα και φαιζερ ειναι μρνα?
Του τραχήλου της μήτρας, το πιο γνωστο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”