εγω μεσα ειμαι αλλα να ισχυσει το ιδιο και για τους εμβολι;ασμενους που ξανακολλανε.Σέρπικο έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 21:18 Χρέωση του κόστους της θεραπείας του ασθενούς που δεν εμβολίστηκε συνειδητά , από το κόστος του ρεύματος στον θάλαμο νοσηλείας μέχρι τα οδοιπορικά του νοσηλευτη στην μεθ, στην εφορία. Να ακούει, μετά εμβόλιο και να ξανακάνει ακόμα και τα παιδικά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
H Σιγκαπούρη δείχνει το δρόμο.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: H Σιγκαπούρη δείχνει το δρόμο.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
σημερινό περιστατικό , πιστεύω πως τους βγάζει καθαρά για να δούνε ολοι τι καραγκιόζηδες είναι οι ψεκ
Οχι βεβαια, ο εμβολιασμενος έκανε αυτό που έπρεπε, σύμφωνα με τις προτροπές του κράτους. Έπραξε ως όφειλε. Το κράτος, πλέον, υποχρεώνεται να παράσχει, την δωρεάν ιατροφαρμακευτική αγωγη.perseus έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 21:20εγω μεσα ειμαι αλλα να ισχυσει το ιδιο και για τους εμβολι;ασμενους που ξανακολλανε.Σέρπικο έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 21:18 Χρέωση του κόστους της θεραπείας του ασθενούς που δεν εμβολίστηκε συνειδητά , από το κόστος του ρεύματος στον θάλαμο νοσηλείας μέχρι τα οδοιπορικά του νοσηλευτη στην μεθ, στην εφορία. Να ακούει, μετά εμβόλιο και να ξανακάνει ακόμα και τα παιδικά.
Έτσι πάει, η επανάσταση έχει και κόστος.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
τα αυτονόηταtalaipwros έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 15:11https://www.lifo.gr/now/world/i-sigkapo ... po-epilogiΑπό 8 Δεκεμβρίου η κυβέρνηση σταματά να πληρώνει τα έξοδα νοσηλείας για τους ασθενείς με κορωνοϊό, που επιλέγουν να μην εμβολιάζονται
Κυριάκο ξύπνα!
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Όπως ακριβώς κάνουν και οι ασφαλιστικές εταιρείες στους μεθυσμένους οδηγούς.
Δεν θα πληρώσει η εταιρεία αυτόν που πιάνει το τιμόνι αφότου έχει "κατεβάσει" μερικά ποτήρια.
Δεν θα πληρώσει η εταιρεία αυτόν που πιάνει το τιμόνι αφότου έχει "κατεβάσει" μερικά ποτήρια.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Παλι λεφτα ζητανε οι νεοδημοκρατες;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- hellegennes
Εσύ παραλογίζεσαι. Τα μέτρα που παίρνεις για κάτι είναι ανάλογα του ρίσκου που έχεις. Δεν έχει απολύτως κανένα νόημα να πεις «όλοι κινδυνεύουν από αυτό, άρα όλοι πρέπει να πάρουν τα μέγιστα μέτρα, με κάθε κόστος».stavmanr έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 21:03Φυσικά και όλοι κινδυνεύουν από τα πάντα.hellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 20:47Αυτή είναι μια πρόταση χωρίς καμμιά αξία. Είναι ισοδύναμη με το «όλοι κινδυνεύουν από την σοκολάτα», «όλοι κινδυνεύουν από τα μανταρίνια», «όλοι κινδυνεύουν από τα πάντα».stavmanr έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 09:46 Όλοι κινδυνεύουν από τον ιό. Δεν έχουμε επιστημονικό τρόπο να πούμε "ο Χ και ο Ψ δεν κινδυνεύουν".
Τί είδους παραλογισμός είναι αυτός πάλι;
Κάθε ημέρα κάποιος ή κάποιοι νοσούν ή πεθαίνουν από οποιαδήποτε αιτία.
Εδώ, λοιπόν, μελετάμε τον Covid και μελετάμε τον κίνδυνο που διατρέχει καθένας για να μολυνθεί, να νοσήσει ήπια ή σοβαρά, και να καταλήξει.
Αν εσύ θέλεις να μελετήσεις τον κίνδυνο να αρρωστήσεις από σοκολάτα, άνοιξε νέο νήμα και γράψε τα σώψυχά σου.
Στον πραγματικό κόσμο μέτρα παίρνει αυτός που κινδυνεύει και λέμε ότι κινδυνεύει κάποιος όταν έχει υψηλό ρίσκο, όχι αν έχει έστω και 0,0000000000000000000000000000000000001% ρίσκο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Σε μια χώρα χωρίς δωρεάν σύστημα υγείας, δεν είναι αυτονόητο ότι το κράτος θα πληρώσει την νοσηλεία σου. Εμείς ΕΧΟΥΜΕ δωρεάν σύστημα υγείας.Lord Brum έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 21:26τα αυτονόηταtalaipwros έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 15:11https://www.lifo.gr/now/world/i-sigkapo ... po-epilogiΑπό 8 Δεκεμβρίου η κυβέρνηση σταματά να πληρώνει τα έξοδα νοσηλείας για τους ασθενείς με κορωνοϊό, που επιλέγουν να μην εμβολιάζονται
Κυριάκο ξύπνα!
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν μπορείς βρε Χελετζέ να πάρεις μέτρα κοινωνικής προστασίας με εκθετικές συναρτήσεις έναντι πανδημίας...hellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 21:33Εσύ παραλογίζεσαι. Τα μέτρα που παίρνεις για κάτι είναι ανάλογα του ρίσκου που έχεις. Δεν έχει απολύτως κανένα νόημα να πεις «όλοι κινδυνεύουν από αυτό, άρα όλοι πρέπει να πάρουν τα μέγιστα μέτρα, με κάθε κόστος».stavmanr έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 21:03Φυσικά και όλοι κινδυνεύουν από τα πάντα.hellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 20:47
Αυτή είναι μια πρόταση χωρίς καμμιά αξία. Είναι ισοδύναμη με το «όλοι κινδυνεύουν από την σοκολάτα», «όλοι κινδυνεύουν από τα μανταρίνια», «όλοι κινδυνεύουν από τα πάντα».
Τί είδους παραλογισμός είναι αυτός πάλι;
Κάθε ημέρα κάποιος ή κάποιοι νοσούν ή πεθαίνουν από οποιαδήποτε αιτία.
Εδώ, λοιπόν, μελετάμε τον Covid και μελετάμε τον κίνδυνο που διατρέχει καθένας για να μολυνθεί, να νοσήσει ήπια ή σοβαρά, και να καταλήξει.
Αν εσύ θέλεις να μελετήσεις τον κίνδυνο να αρρωστήσεις από σοκολάτα, άνοιξε νέο νήμα και γράψε τα σώψυχά σου.
Τί θα πεις στον άλλο; "Εσύ θα κρατάς 3,245 μέτρα απόσταση επειδή το εκτιμώμενο ρίσκο σου ανέρχεται σε 0,000567";
Καταρχήν δεν ξέρουμε ποιο είναι το ρίσκο για τον καθένα ξεχωριστά.
Δεν ξέρουμε πραγματικά, αν εσύ ο Χελετζές κολλήσεις και σε θάψουμε και την ίδια ώρα κολλήσει ένας 98χρονος και τη βγάλει καθαρή.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
666 handsign
- hellegennes
Μια χαρά μπορείς. Με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζεις κάθε όριο, όπως το όριο ενηλικίωσης. Δεν συμβαίνει κάτι θαυματουργό την ημέρα που γίνεσαι 18, αλλά το κράτος σε αντιμετωπίζει διαφορετικά, γιατί κρίνει ότι σε εκείνην την ηλικία χονδρικά «ενηλικιώνεσαι».stavmanr έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 21:39 Δεν μπορείς βρε Χελετζέ να πάρεις μέτρα κοινωνικής προστασίας με εκθετικές συναρτήσεις έναντι πανδημίας...
Τί θα πεις στον άλλο; "Εσύ θα κρατάς 3,245 μέτρα απόσταση επειδή το εκτιμώμενο ρίσκο σου ανέρχεται σε 0,000567";
Καταρχήν δεν ξέρουμε ποιο είναι το ρίσκο για τον καθένα ξεχωριστά.
Δεν ξέρουμε πραγματικά, αν εσύ ο Χελετζές κολλήσεις και σε θάψουμε και την ίδια ώρα κολλήσει ένας 98χρονος και τη βγάλει καθαρή.
Το ίδιο ισχύει και για την νομοθεσία σχετικά με το αλκοόλ και την οδήγηση. Ούτε επηρεάζονται όλοι το ίδιο από το αλκοόλ ούτε συμβαίνει κάποια ξαφνική μετάλλαξη αν πιεις 1 ml αλκοόλ παραπάνω. Αλλά φυσικά υπάρχει όριο.
Μια χαρά μπορείς, λοιπόν, να πάρεις μέτρα με όρια για πράγματα που δεν παίρνουν διακριτές τιμές, μιας και βασικά τα μόνα πράγματα που παίρνουν διακριτές τιμές είναι δυαδικές καταστάσεις, ανθρώπινα κατασκευάσματα ή τα κβάντα. Όλα τα άλλα είναι φάσμα.
Τώρα κάθομαι και αναλύω concept δημοτικού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
δημόσιο.Δωρεάν είναι μόνο ο αέρας που αναπνέουμε.hellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 21:35Σε μια χώρα χωρίς δωρεάν σύστημα υγείας, δεν είναι αυτονόητο ότι το κράτος θα πληρώσει την νοσηλεία σου. Εμείς ΕΧΟΥΜΕ δωρεάν σύστημα υγείας.Lord Brum έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 21:26τα αυτονόηταtalaipwros έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 15:11
https://www.lifo.gr/now/world/i-sigkapo ... po-epilogi
Κυριάκο ξύπνα!
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- hellegennes
Δωρεάν σημαίνει ότι δεν πληρώνεις άμεσα. Μην κολλάς στις λέξεις. Η Σιγκαπούρη δεν έχει δωρεάν σύστημα υγείας. Πληρώνεις για νοσηλεία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σα να λέει "τέτοιο σας τον κάναμε με τα μνημόνιά μας" μου φαίνεται.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- hellegennes
Εμένα μού φαίνεται σαν να λέει με τα δυο δάχτυλα «τόσο τον έχω».Kauldron έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 21:48Σα να λέει "τέτοιο σας τον κάναμε με τα μνημόνιά μας" μου φαίνεται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 110 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
-
- 0 Απαντήσεις