Να ντυθεί και ο Μητσοτάκης Μακρυγιάννης, όπως τον έβγαλαν οι γλειφταράδες ΑΡΔ του Βήματος.Πάρταλος έγραψε: 19 Οκτ 2021, 15:44 Επιτέλους θα φορέσει και η Γιάννα την Σουλιώτικη φορεσιά που έχει ράψει.

https://www.efsyn.gr/node/286138
Να ντυθεί και ο Μητσοτάκης Μακρυγιάννης, όπως τον έβγαλαν οι γλειφταράδες ΑΡΔ του Βήματος.Πάρταλος έγραψε: 19 Οκτ 2021, 15:44 Επιτέλους θα φορέσει και η Γιάννα την Σουλιώτικη φορεσιά που έχει ράψει.

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Kauldron έγραψε: 19 Οκτ 2021, 15:43Παλιά κάτι Μπουτάρηδες είχαν πεί να βάλουν άγαλμα του Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη. Τώρα τιμούμε τον Αλή Πασά, όλο και θα του στήσουμε καμιά προτομή, και μετά, βέβαια, μη μείνει ο Κεμάλ χωρίς μνημείο κι αυτός.Αρίστος έγραψε: 19 Οκτ 2021, 15:41 Μπραβο στη ΝΔ που θα τιμησει το φονια και βασανιστη του Κατσαντωνη.
.
Όταν χαρακτηριζα την παρούσα κυβέρνηση την πλέον Τουρκόφιλη, κάποιοι γελούσαν.
Δεν πολεμούσε το νατιβισμό αυτός. Ο Αλή Πασάς τον πολεμούσε, αφού εποίκιζε με Αλβανούς.Αρίστος έγραψε: 19 Οκτ 2021, 15:48Kauldron έγραψε: 19 Οκτ 2021, 15:43Παλιά κάτι Μπουτάρηδες είχαν πεί να βάλουν άγαλμα του Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη. Τώρα τιμούμε τον Αλή Πασά, όλο και θα του στήσουμε καμιά προτομή, και μετά, βέβαια, μη μείνει ο Κεμάλ χωρίς μνημείο κι αυτός.Αρίστος έγραψε: 19 Οκτ 2021, 15:41 Μπραβο στη ΝΔ που θα τιμησει το φονια και βασανιστη του Κατσαντωνη.
.
Γιατι αραγε δεν τιμαει η Ελληνοφωνη Κλεπτοκρατια τον Κατσαντωνη;
Μηπως γιατι ειναι ντεμοντε που εσφαζε Τουρκους;
.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Καλά ρε μλκ, είναι δυναμόν;Sid Vicious έγραψε: 19 Οκτ 2021, 15:09Που να τα μαθω τα αγγλικα με το ζορι ενα λυκειο εβγαλα. Κατι γιες ιτ ιζ ξερω, κατι γιου εντ μι φικι φικι; κατι χαλο γιου λαικ γκρις αυτα μονο ξερωGeorge_V έγραψε: 19 Οκτ 2021, 15:05Δοκιμασε στην αγγλικη. Εκει το γράφει.Sid Vicious έγραψε: 19 Οκτ 2021, 15:00
Γκουγκλαρα αουτομπαν και δεν βγαζει κατασκευαστη στην ελληνικη βικιπηδια, δεν ξερω
Και μη μου πεις οτι δεν ξερεις αγγλικα για να αποφυγεις να μου πεις ποιος τα φτιαξε.
Ζενίθεδρος έγραψε: 19 Οκτ 2021, 13:37 Ό,τι μαλακια και να εγκρίνει ο Κούλης τα μποτάκια σπεύδουν να την υπερασπιστουν. Είναι οι ίδιοι που λεν ότι η επανάσταση οφείλει την επιτυχία της στην επέμβαση των μεγάλων δυνάμεων, 7 χρόνια μετά τον θάνατο του Αλη Πασά. Ας στήσουμε και ανδριάντα στον Ταμερλάνο τότες. Η Ήπειρος είχε υποφέρει από τον Αλη Πασά και την είχε απομυζήσει οικονομικά.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Αρίστος έγραψε: 19 Οκτ 2021, 15:48Kauldron έγραψε: 19 Οκτ 2021, 15:43Παλιά κάτι Μπουτάρηδες είχαν πεί να βάλουν άγαλμα του Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη. Τώρα τιμούμε τον Αλή Πασά, όλο και θα του στήσουμε καμιά προτομή, και μετά, βέβαια, μη μείνει ο Κεμάλ χωρίς μνημείο κι αυτός.Αρίστος έγραψε: 19 Οκτ 2021, 15:41 Μπραβο στη ΝΔ που θα τιμησει το φονια και βασανιστη του Κατσαντωνη.
.
.
Μι χαβ γουαητ ταουερ. Γιου λαικ γοαυητ ταουερ; γιου εντ με φικι φικι ναου γιες;sys3x έγραψε: 19 Οκτ 2021, 15:53Καλά ρε μλκ, είναι δυναμόν;Sid Vicious έγραψε: 19 Οκτ 2021, 15:09Που να τα μαθω τα αγγλικα με το ζορι ενα λυκειο εβγαλα. Κατι γιες ιτ ιζ ξερω, κατι γιου εντ μι φικι φικι; κατι χαλο γιου λαικ γκρις αυτα μονο ξερωGeorge_V έγραψε: 19 Οκτ 2021, 15:05
Δοκιμασε στην αγγλικη. Εκει το γράφει.
Και μη μου πεις οτι δεν ξερεις αγγλικα για να αποφυγεις να μου πεις ποιος τα φτιαξε.
Δε ξερς το "καμ σόου γιου γουάητ τάουερ";! ;;
![]()
![]()
Kauldron έγραψε: 19 Οκτ 2021, 15:52Δεν πολεμούσε το νατιβισμό αυτός. Ο Αλή Πασάς τον πολεμούσε, αφού εποίκιζε με Αλβανούς.Αρίστος έγραψε: 19 Οκτ 2021, 15:48Kauldron έγραψε: 19 Οκτ 2021, 15:43
Παλιά κάτι Μπουτάρηδες είχαν πεί να βάλουν άγαλμα του Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη. Τώρα τιμούμε τον Αλή Πασά, όλο και θα του στήσουμε καμιά προτομή, και μετά, βέβαια, μη μείνει ο Κεμάλ χωρίς μνημείο κι αυτός.
.
Μα με τρόμαξες, προς στιγμήν.Sid Vicious έγραψε: 19 Οκτ 2021, 15:57Μι χαβ γουαητ ταουερ. Γιου λαικ γοαυητ ταουερ; γιου εντ με φικι φικι ναου γιες;sys3x έγραψε: 19 Οκτ 2021, 15:53Καλά ρε μλκ, είναι δυναμόν;Sid Vicious έγραψε: 19 Οκτ 2021, 15:09
Που να τα μαθω τα αγγλικα με το ζορι ενα λυκειο εβγαλα. Κατι γιες ιτ ιζ ξερω, κατι γιου εντ μι φικι φικι; κατι χαλο γιου λαικ γκρις αυτα μονο ξερω
Δε ξερς το "καμ σόου γιου γουάητ τάουερ";! ;;
![]()
![]()
Βλεπεις τα ξερω, μεχρι και ολοκληρη κουβεντα μπορω να πιασω!
Μπίστης έγραψε: 19 Οκτ 2021, 13:33 Κι εγώ τον θεωρώ ήρωα ή εμμέσως Μέγα Ευεργέτη, το λιγότερο.
Αν το κάνει μόνο γιά να ανοίξει τον ασκό του αιόλου είναι μιά παλιοκαριόλα
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Εγώ θα προτιμούσα ένα συνέδριο για τον μεγάλο χορηγό της ελληνικής Μακεδονίας,τον βασιλιά της Βουλγαρίας Φερδινάνδο των βαλκανικών πολέμων.Αρίστος έγραψε: 19 Οκτ 2021, 15:41 Μπραβο στη ΝΔ που θα τιμησει το φονια και βασανιστη του Κατσαντωνη.
.
Gewponos90 έγραψε: 19 Οκτ 2021, 16:00Μπίστης έγραψε: 19 Οκτ 2021, 13:33 Κι εγώ τον θεωρώ ήρωα ή εμμέσως Μέγα Ευεργέτη, το λιγότερο.
Αν το κάνει μόνο γιά να ανοίξει τον ασκό του αιόλου είναι μιά παλιοκαριόλα
Ήταν και τα 2.
Σαφώς ήταν τεράστια προσωπικότητα και σίγουρα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εδραίωση της επανάστασης, έστω και άθελά του. Δεν ξέρω και δεν νομίζω αυτά να είναι αρκετά για να τον τιμήσουμε εμείς επίσημα ως κράτος, αλλά ο τρόπος που βλέπουν ορισμένοι την ιστορία είναι θλιβερος
Αρίστος έγραψε: 19 Οκτ 2021, 15:57
Mε Αλη Πασα οι ελληνοφωνοι δινουν εξετασεις στο εξωτερικο οτι προωθουν τον πολυπολιτισμο με το Ισλαμ, με την Τουρκια και με την Αλβανια.
.
ο Φερδινάνδος είναι εξαιρετική περίπτωση μεγαλομανούς που δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα και είναι μεγάλο πρόβλημα που στο ελληνικό σχολείο δεν γίνεται μάθημα για την πολιτική κατάσταση στα βαλκάνια των βαλκανικών και για το πως έγινε ότι έγινε. Φυσικά ο μέσος ΕΛ δεν ξέρει καν ότι οι Βούλγαροι ήθελαν να πάρουν την Πόλη και ότι παραλίγο να το κατάφερνανπατησιωτης έγραψε: 19 Οκτ 2021, 16:01Εγώ θα προτιμούσα ένα συνέδριο για τον μεγάλο χορηγό της ελληνικής Μακεδονίας,τον βασιλιά της Βουλγαρίας Φερδινάνδο των βαλκανικών πολέμων.Αρίστος έγραψε: 19 Οκτ 2021, 15:41 Μπραβο στη ΝΔ που θα τιμησει το φονια και βασανιστη του Κατσαντωνη.
.
Διότι βέβαια κανείς δεν μαθαίνει στα ελληνικά σχολεία ότι η Βουλγαρία παρέταξε στον πρώτο βαλκανικό πόλεμο 500.000 στρατό και η Ελλάδα 120.000.
Ο Φερδινάνδος έριξε σχεδόν όλο τον στρατό του για να πάρει την Κωνσταντινούπολη επειδή ήθελε να στεφθεί κάποιου είδους αυτοκράτορας στην Αγία Σοφία (δεν ήταν ο μόνος με τη λόξα αυτή).Οι Τούρκοι τον κράτησαν με μεγάλο κόπο λίγα χιλιόμετρα απέξω.
Στο μεταξύ ο κατά πολύ μικρότερος ελληνικός στρατός κατέλαβε συναντώντας μικρές τουρκικές δυνάμεις τη Θεσσαλονίκη.
Ο Φερδινάνδος νόμιζε ότι μπορεί να τους πάρει όλους παραμάζωμα και επιτέθηκε αιφνιδιαστικά στους τέως συμμάχους του Σέρβους και Έλληνες ξεκινώντας τον β΄βαλκανικό πόλεμο.Αλλά τον χτύπησαν πάλι οι Τούρκοι που ξαναπήραν την Ανατολική Θράκη και οι Ρουμάνοι από πάνω καθώς δεν είχε καθόλου στρατό στα βόρεια σύνορά του.
Οι Ρουμάνοι είναι που υπαγόρευσαν και τους όρους της ειρήνης στη συνθήκη του Βουκουρεστίου όπου ο Φερδινάνδος τα έχασε όλα.Όχι όλα,του έμεινε η Δυτική Θράκη.
Έπαιξε άλλη μια ζαριά μπαίνοντας στον α΄παγκόσμιο πόλεμο με τους Γερμανούς για να ξαναπάρει τη Μακεδονία και έχασε και τη Δυτική Θράκη και τον θρόνο του.
Δεν έχουμε μόνο εμείς πατριώτες σαν τον ταξίαρχο Ιωαννίδη.
Αξιζει ένα συνέδριο για αυτόν ή θα θιγούν οι πατριώτες;και γιατί θα θιγούν - επειδή ήταν αντίπαλος ή μήπως επειδή θέλουν να διαδίδουν ότι η Ελλάδα διπλασιάσθηκε μόνο χάρις στη μαγκιά του στρατού της;![]()