!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ιωάννα: "Και 10 χρόνια να μείνει στη φυλακή, όταν θα βγει, θα θελήσει να με τελειώσει"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ιωάννα: "Και 10 χρόνια να μείνει στη φυλακή, όταν θα βγει, θα θελήσει να με τελειώσει"
Ο μειωμένος καταλογισμός είναι "παλιά" ψυχολογία. Υπάρχουν ψυχιατρικές παθήσεις που όντως συμβάλλουν σε μειωμένο καταλογισμό.
Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις όπου ο θύτης έχει πλήρη συναίσθηση των πράξεών του, αλλά μέσα από το παραμορφωμένο πρίσμα της διαταραγμένης του ψυχοσύνθεσης.
Τέτοιες είναι κάποιες περιπτώσεις ευφυών κοινωνιοπαθών κλπ.
Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις όπου ο θύτης έχει πλήρη συναίσθηση των πράξεών του, αλλά μέσα από το παραμορφωμένο πρίσμα της διαταραγμένης του ψυχοσύνθεσης.
Τέτοιες είναι κάποιες περιπτώσεις ευφυών κοινωνιοπαθών κλπ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Re: Ιωάννα: "Και 10 χρόνια να μείνει στη φυλακή, όταν θα βγει, θα θελήσει να με τελειώσει"
Δεν είχα στεφανωθεί ακόμη,όταν τον έπαιξα για τη ΔήμητραFeindflug έγραψε: 02 Οκτ 2021, 10:12
Τί είδους αμαρτία είναι αυτή, δικέ μου;
Σαρκική, επειδή την έπαιξες ή πνευματική επειδή πλανεύτηκες από τα σατανιάρικα σκηνικά;
Τί εξομολογήθηκες στον πνευματικό σου;
Η Δήμητρα ήταν μπάζο όταν τους είχανε συλλάβει. Ακόμη δεν είχε "σουλουπωθεί" το σκαρί της, ήταν μόλις 17 ετών.BigChiefWahoo έγραψε: 02 Οκτ 2021, 14:49Δεν είχα στεφανωθεί ακόμη,όταν τον έπαιξα για τη ΔήμητραFeindflug έγραψε: 02 Οκτ 2021, 10:12
Σαρκική, επειδή την έπαιξες ή πνευματική επειδή πλανεύτηκες από τα σατανιάρικα σκηνικά;
Τί εξομολογήθηκες στον πνευματικό σου;![]()
Καλά, όταν βγήκε είχε γίνει **ναρα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
περαστική
Σκεψου με τι φοβο θα ζει αυτη η κοπελα οταν το τερας βγει εξω απο την φυλακη. Ειλικρινα αν ημουν η μανα της θα την σκοτωνα. Οχι τωρα, τωρα πρεπει να την στηριξει. Μετα ομως πως μπορεις να ξερεις οτι κινδυνευει το παιδι σου και η αλλη κυκλοφορει ελευθερη;Cecily Anne έγραψε: 02 Οκτ 2021, 14:36Δεν μπορεί να ανακάμψει το θύμα. Οι μεταμοσχέσεις προσώπου είναι σε πολύ χαμηλό ερευνητικό στάδιο, η αποκατάσταση έχει μικρές πιθανότητες, πρακτικά δε θα επανέλθει ποτέ. Αν το κριτήριο είναι ότι ζει, ναι ζει. Εγώ στη θέση της δεν ξέρω κατά πόσο θα την πάλευα να ζω έτσι, να μη σχολιάσω ότι δε θα καθόμουν να ασχολούμαι με τις αποφάσεις του δικαστηρίου. Δεν μπορείς να συνέλθεις μετά από τέτοιες βλάβες και είναι τελείως αστείο να συζητάμε εδώ πέρα αυτή τη στιγμή για "τα προβλήματα" που δημιουργούν τα ΜΜΕ στην ελληνική δικαιοσύνη, όταν η ελληνική δικαιοσύνη θα την βγάλει έξω σε μερικά χρονάκια, ενώ η άλλη θα τρώει στη μάπα χειρουργεία και θεραπείες αποκατάστασης. Ειλικρινά, θέλω να βρεθεί ένας να μου πει αν θα είχε το ψυχικό σθένος να τραβάει όσα τραβάει τώρα η κοπέλα αυτή και δε θα της είχε ήδη κάνει τα άντερα της κόμπο στο λαιμό.aljawn έγραψε: 02 Οκτ 2021, 14:01 Η προσωπική μου άποψη (δεν έχω διαβάσει τι έχει διαληφθεί στα ΜΜΕ για την υπόθεση) είναι ότι στην συγκεκριμένη πρέπει να επιδικαστεί ποινή αντίστοιχη με βαριές σωματικές βλάβες και στα αστικά δικαστήρια να υποχρεωθεί να πληρώσει την πλήρη αποκατάσταση του θύματος + γενναία ηθική βλάβη. Κακώς έλαβε τόση δημοσιότητα η περίπτωση της, αλλά δυστυχώς τα ελ ΜΜΕ είναι ικανά μόνο να δημιουργούν προβλήματα στην ποινική δικαιοσύνη, να κάνουν τον διαπραγματευτή σε περιπτώσεις ομηρίας με ολέθρια αποτελέσματα (και να γλείφουν την φούτσα του ανέμελου).
Από την στιγμή που το θύμα ζει, θα μπορέσει να ανακάμψει.
Αυτό είναι το ζητούμενο του νήματος. Γι' αυτό και όσα λένε κάποιοι ότι είναι σαδιστές αυτοί που κόπτονται για τη ποινή της δράστιδος, εγώ τα ακούω λίγο εκ του πονηρού.περαστική έγραψε: 02 Οκτ 2021, 14:58
Σκεψου με τι φοβο θα ζει αυτη η κοπελα οταν το τερας βγει εξω απο την φυλακη. Ειλικρινα αν ημουν η μανα της θα την σκοτωνα. Οχι τωρα, τωρα πρεπει να την στηριξει. Μετα ομως πως μπορεις να ξερεις οτι κινδυνευει το παιδι σου και η αλλη κυκλοφορει ελευθερη;
Το ζήτημα δεν είναι να τιμωρηθεί η δράστης για να υποφέρει, εφόσον το κακό που έκανε δεν ξεπληρώνεται με καμία τιμωρία.
Το ζήτημα είναι αν όταν θα βγει, θα είναι σωφρονισμένη και ακίνδυνη. Εγώ θεωρώ ότι από μέσα της, θα κατηγορεί την Ιωάννα ακόμη και για τη φυλάκισή της.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
περαστική
Κι’ εγω το ιδιο θεωρω δυστυχως!AlienWay έγραψε: 02 Οκτ 2021, 15:02Αυτό είναι το ζητούμενο του νήματος. Γι' αυτό και όσα λένε κάποιοι ότι είναι σαδιστές αυτοί που κόπτονται για τη ποινή της δράστιδος, εγώ τα ακούω λίγο εκ του πονηρού.περαστική έγραψε: 02 Οκτ 2021, 14:58
Σκεψου με τι φοβο θα ζει αυτη η κοπελα οταν το τερας βγει εξω απο την φυλακη. Ειλικρινα αν ημουν η μανα της θα την σκοτωνα. Οχι τωρα, τωρα πρεπει να την στηριξει. Μετα ομως πως μπορεις να ξερεις οτι κινδυνευει το παιδι σου και η αλλη κυκλοφορει ελευθερη;
Το ζήτημα δεν είναι να τιμωρηθεί η δράστης για να υποφέρει, εφόσον το κακό που έκανε δεν ξεπληρώνεται με καμία τιμωρία.
Το ζήτημα είναι αν όταν θα βγει, θα είναι σωφρονισμένη και ακίνδυνη. Εγώ θεωρώ ότι από μέσα της, θα κατηγορεί την Ιωάννα ακόμη και για τη φυλάκισή της.
Μπες στη ψυχολογία ενός κοριτσιού που όπως χιλιάδες άλλα ακολουθούν μία μαλακοπαρέα γιατί δεν ξέρουν τι άλλο να κάνουν. ήταν κάπου πιο πέρα και σίγουρα είχε σοκαριστεί. Μετά δεν είχε το θάρρος να αντιδράσει. θα ήθελε με κάποιον μαγικό τρόπο να απαλλαγεί από αυτούς και το όλο σκηνικό που είχε μπλέξει.AlienWay έγραψε: 02 Οκτ 2021, 14:52Η Δήμητρα ήταν μπάζο όταν τους είχανε συλλάβει. Ακόμη δεν είχε "σουλουπωθεί" το σκαρί της, ήταν μόλις 17 ετών.BigChiefWahoo έγραψε: 02 Οκτ 2021, 14:49Δεν είχα στεφανωθεί ακόμη,όταν τον έπαιξα για τη ΔήμητραFeindflug έγραψε: 02 Οκτ 2021, 10:12
Τί εξομολογήθηκες στον πνευματικό σου;![]()
Το ψυχάκι ήταν ο Κατσούλας.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ετσι ακριβώς έχουν τα πράγματα για όσους έχουν μελετήσει την υπόθεση. Αλλωστε ο Κατσούλας είχε δημιουργήσει προβλήματα και στις άδειές τουΧαοτικός έγραψε: 02 Οκτ 2021, 15:15Μπες στη ψυχολογία ενός κοριτσιού που όπως χιλιάδες άλλα ακολουθούν μία μαλακοπαρέα γιατί δεν ξέρουν τι άλλο να κάνουν. ήταν κάπου πιο πέρα και σίγουρα είχε σοκαριστεί. Μετά δεν είχε το θάρρος να αντιδράσει. θα ήθελε με κάποιον μαγικό τρόπο να απαλλαγεί από αυτούς και το όλο σκηνικό που είχε μπλέξει.AlienWay έγραψε: 02 Οκτ 2021, 14:52Η Δήμητρα ήταν μπάζο όταν τους είχανε συλλάβει. Ακόμη δεν είχε "σουλουπωθεί" το σκαρί της, ήταν μόλις 17 ετών.
https://www.huffingtonpost.gr/2016/12/2 ... 38080.html
Εδώ, αναφέρει -στα ψιλα γράμματα- χαρακτηριστικά:
Σε άλλο άρθρο είχα διαβάσει ακριβώς γιατί κατηγορήθηκε, αλλά δεν το βρίσκω τώρα για να το ανακαλέσω.Ωστόσο στο ρεπορτάζ συμπληρώνεται πως τίθενται ερωτήματα για την αποφυλάκισή του, καθώς στον φάκελό του περιλαμβάνονται δύο καταδικαστικές αποφάσεις για παρενόχληση, με την παραβατική συμπεριφορά να εκδηλώνεται σε άδειές του. Για αυτό και το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών είχε απορρίψει το αίτημά του, αν και τελικά το ενέκρινε το Συμβούλιο Εφετών.
Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω ότι "δεν σωφρονιστικέ". Το σίγουρο πάντως είναι ότι οι οικογένειες των θυμάτων δεν αισθάνθηκαν δικαίωση με την αποφυλάκισή του το 2016. Είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
AlienWay έγραψε: 02 Οκτ 2021, 15:24Ετσι ακριβώς έχουν τα πράγματα για όσους έχουν μελετήσει την υπόθεση. Αλλωστε ο Κατσούλας είχε δημιουργήσει προβλήματα και στις άδειές τουΧαοτικός έγραψε: 02 Οκτ 2021, 15:15Μπες στη ψυχολογία ενός κοριτσιού που όπως χιλιάδες άλλα ακολουθούν μία μαλακοπαρέα γιατί δεν ξέρουν τι άλλο να κάνουν. ήταν κάπου πιο πέρα και σίγουρα είχε σοκαριστεί. Μετά δεν είχε το θάρρος να αντιδράσει. θα ήθελε με κάποιον μαγικό τρόπο να απαλλαγεί από αυτούς και το όλο σκηνικό που είχε μπλέξει.AlienWay έγραψε: 02 Οκτ 2021, 14:52
Η Δήμητρα ήταν μπάζο όταν τους είχανε συλλάβει. Ακόμη δεν είχε "σουλουπωθεί" το σκαρί της, ήταν μόλις 17 ετών.
Σε άλλο άρθρο είχα διαβάσει ακριβώς γιατί κατηγορήθηκε, αλλά δεν το βρίσκω τώρα για να το ανακαλέσω.Ωστόσο στο ρεπορτάζ συμπληρώνεται πως τίθενται ερωτήματα για την αποφυλάκισή του, καθώς στον φάκελό του περιλαμβάνονται δύο καταδικαστικές αποφάσεις για παρενόχληση, με την παραβατική συμπεριφορά να εκδηλώνεται σε άδειές του. Για αυτό και το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών είχε απορρίψει το αίτημά του, αν και τελικά το ενέκρινε το Συμβούλιο Εφετών.
Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω ότι "δεν σωφρονιστικέ". Το σίγουρο πάντως είναι ότι οι οικογένειες των θυμάτων δεν αισθάνθηκαν δικαίωση με την αποφυλάκισή του το 2016. Είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια.
Εγώ δεν είχα μελετήσει την υπόθεση ούτε στο ελάχιστο. Με απλή λογική φτάνω στο συμπέρασμα ότι η Μαργέτη δεν έπρεπε να καν να φυλακιστεί. έτσι ως υπόθεση μόνο το έλεγα κι εδώ μέσα και τα ούγκανα που σώνει και καλά θέλανε φυλακίσεις και εκτελέσεις ή βασανιστήρια το ρίχνανε στο ουγκ ουγκ.
Εμένα η δράστις, μου γυρίζει τα άντερα, χωρίς καν να έχω υποστεί γρατζουνιά. Και δεν είναι μια στιγμιαία αλλά διαρκής αίσθηση, που με οργίζει κάθε φορά που το σκέφτομαι.Cecily Anne έγραψε: 02 Οκτ 2021, 14:36Δεν μπορεί να ανακάμψει το θύμα. Οι μεταμοσχέσεις προσώπου είναι σε πολύ χαμηλό ερευνητικό στάδιο, η αποκατάσταση έχει μικρές πιθανότητες, πρακτικά δε θα επανέλθει ποτέ. Αν το κριτήριο είναι ότι ζει, ναι ζει. Εγώ στη θέση της δεν ξέρω κατά πόσο θα την πάλευα να ζω έτσι, να μη σχολιάσω ότι δε θα καθόμουν να ασχολούμαι με τις αποφάσεις του δικαστηρίου. Δεν μπορείς να συνέλθεις μετά από τέτοιες βλάβες και είναι τελείως αστείο να συζητάμε εδώ πέρα αυτή τη στιγμή για "τα προβλήματα" που δημιουργούν τα ΜΜΕ στην ελληνική δικαιοσύνη, όταν η ελληνική δικαιοσύνη θα την βγάλει έξω σε μερικά χρονάκια, ενώ η άλλη θα τρώει στη μάπα χειρουργεία και θεραπείες αποκατάστασης. Ειλικρινά, θέλω να βρεθεί ένας να μου πει αν θα είχε το ψυχικό σθένος να τραβάει όσα τραβάει τώρα η κοπέλα αυτή και δε θα της είχε ήδη κάνει τα άντερα της κόμπο στο λαιμό.aljawn έγραψε: 02 Οκτ 2021, 14:01 Η προσωπική μου άποψη (δεν έχω διαβάσει τι έχει διαληφθεί στα ΜΜΕ για την υπόθεση) είναι ότι στην συγκεκριμένη πρέπει να επιδικαστεί ποινή αντίστοιχη με βαριές σωματικές βλάβες και στα αστικά δικαστήρια να υποχρεωθεί να πληρώσει την πλήρη αποκατάσταση του θύματος + γενναία ηθική βλάβη. Κακώς έλαβε τόση δημοσιότητα η περίπτωση της, αλλά δυστυχώς τα ελ ΜΜΕ είναι ικανά μόνο να δημιουργούν προβλήματα στην ποινική δικαιοσύνη, να κάνουν τον διαπραγματευτή σε περιπτώσεις ομηρίας με ολέθρια αποτελέσματα (και να γλείφουν την φούτσα του ανέμελου).
Και σαφώς δεν είμαι η μόνη.
Οπότε, το ερώτημα είναι αν τελικώς οι νόμιμες "απαλές" ποινές είναι η πιο σύντομη οδός για την αυτοδικία. Ναι ξέρω, το γνωστό ποίημα είναι "εγώ θα έκανα αυτό .... αλλά η κοινωνία πρέπει να κάνει το άλλο".
Πολύ πειστικό ως επιχείρημα, δε λέω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μπες στη ψυχολογία ενός παιδιού/άντρα/γονιού που χάνει τη μάνα/σύντροφο/παιδί μ' αυτόν τον τρόπο, επειδή ένα "κορίτσι" ήταν απλώς μαλακισμένο.Χαοτικός έγραψε: 02 Οκτ 2021, 15:15Μπες στη ψυχολογία ενός κοριτσιού που όπως χιλιάδες άλλα ακολουθούν μία μαλακοπαρέα γιατί δεν ξέρουν τι άλλο να κάνουν. ήταν κάπου πιο πέρα και σίγουρα είχε σοκαριστεί. Μετά δεν είχε το θάρρος να αντιδράσει. θα ήθελε με κάποιον μαγικό τρόπο να απαλλαγεί από αυτούς και το όλο σκηνικό που είχε μπλέξει.AlienWay έγραψε: 02 Οκτ 2021, 14:52Η Δήμητρα ήταν μπάζο όταν τους είχανε συλλάβει. Ακόμη δεν είχε "σουλουπωθεί" το σκαρί της, ήταν μόλις 17 ετών.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι μαλακία είπες ρε; Νιώθεις καθόλου; Χάθηκε ένα παιδί ΕΠΕΙΔΗ ήταν το κορίτσι μαλακισμένο; Όχι για άλλον λόγο;ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2021, 15:52Μπες στη ψυχολογία ενός παιδιού/άντρα/γονιού που χάνει τη μάνα/σύντροφο/παιδί μ' αυτόν τον τρόπο, επειδή ένα "κορίτσι" ήταν απλώς μαλακισμένο.Χαοτικός έγραψε: 02 Οκτ 2021, 15:15Μπες στη ψυχολογία ενός κοριτσιού που όπως χιλιάδες άλλα ακολουθούν μία μαλακοπαρέα γιατί δεν ξέρουν τι άλλο να κάνουν. ήταν κάπου πιο πέρα και σίγουρα είχε σοκαριστεί. Μετά δεν είχε το θάρρος να αντιδράσει. θα ήθελε με κάποιον μαγικό τρόπο να απαλλαγεί από αυτούς και το όλο σκηνικό που είχε μπλέξει.AlienWay έγραψε: 02 Οκτ 2021, 14:52
Η Δήμητρα ήταν μπάζο όταν τους είχανε συλλάβει. Ακόμη δεν είχε "σουλουπωθεί" το σκαρί της, ήταν μόλις 17 ετών.
Από την στιγμή που το θύμα είναι ζωντανό, το παιχνίδι δεν έχει χαθεί. Θα μπορούσα ίσως να δικαιολογήσω αυτά που γράφεις, αν και μόνο αν, προέκυπτε κάποια ολική τύφλωση, πράγμα που δε νομίζω να ισχύει. Συμφωνώ ότι η εμφάνιση είναι ένα δομικό στοιχείο της προσωπικότητας μας, άλλα είναι κάτι που όλοι θα χάσουμε, αργά ή γρήγορα. Θα μου πεις γιατί να τη χάσει με αυτό τον τρόπο, σε αυτή την ηλικία; Αυτό είναι το κεντρικό ζήτημα της περίπτωσης της, και εκεί είναι που θα πρέπει η δικαιοσύνη να επιβάλλει την υποχρέωση στην άλλη για πλήρη αποκατάσταση.Cecily Anne έγραψε: 02 Οκτ 2021, 14:36Δεν μπορεί να ανακάμψει το θύμα. Οι μεταμοσχέσεις προσώπου είναι σε πολύ χαμηλό ερευνητικό στάδιο, η αποκατάσταση έχει μικρές πιθανότητες, πρακτικά δε θα επανέλθει ποτέ. Αν το κριτήριο είναι ότι ζει, ναι ζει. Εγώ στη θέση της δεν ξέρω κατά πόσο θα την πάλευα να ζω έτσι, να μη σχολιάσω ότι δε θα καθόμουν να ασχολούμαι με τις αποφάσεις του δικαστηρίου. Δεν μπορείς να συνέλθεις μετά από τέτοιες βλάβες και είναι τελείως αστείο να συζητάμε εδώ πέρα αυτή τη στιγμή για "τα προβλήματα" που δημιουργούν τα ΜΜΕ στην ελληνική δικαιοσύνη, όταν η ελληνική δικαιοσύνη θα την βγάλει έξω σε μερικά χρονάκια, ενώ η άλλη θα τρώει στη μάπα χειρουργεία και θεραπείες αποκατάστασης. Ειλικρινά, θέλω να βρεθεί ένας να μου πει αν θα είχε το ψυχικό σθένος να τραβάει όσα τραβάει τώρα η κοπέλα αυτή και δε θα της είχε ήδη κάνει τα άντερα της κόμπο στο λαιμό.aljawn έγραψε: 02 Οκτ 2021, 14:01 Η προσωπική μου άποψη (δεν έχω διαβάσει τι έχει διαληφθεί στα ΜΜΕ για την υπόθεση) είναι ότι στην συγκεκριμένη πρέπει να επιδικαστεί ποινή αντίστοιχη με βαριές σωματικές βλάβες και στα αστικά δικαστήρια να υποχρεωθεί να πληρώσει την πλήρη αποκατάσταση του θύματος + γενναία ηθική βλάβη. Κακώς έλαβε τόση δημοσιότητα η περίπτωση της, αλλά δυστυχώς τα ελ ΜΜΕ είναι ικανά μόνο να δημιουργούν προβλήματα στην ποινική δικαιοσύνη, να κάνουν τον διαπραγματευτή σε περιπτώσεις ομηρίας με ολέθρια αποτελέσματα (και να γλείφουν την φούτσα του ανέμελου).
Διάβαζα τις προάλλες για την ιστορία καθηγήτριας ιατρικής (;) του πανεπιστημίου, που παραμορφώθηκε αντίστοιχα σε τροχαίο με το σχολικό ενώ ήταν νήπιο. Έζησε πλήρως την ζωή που μπορούσε; Πιθανώς όχι, αλλά σίγουρα ζει καλύτερα από την πλειοψηφία των γράφοντων εδώ μέσα. Γιατί να μην εστιάζουμε στα θετικά της περίπτωσης της: ότι είναι ακόμα ζωντανή και ότι μπορεί σε βάθος χρόνου να ανακάμψει. Αν θες να είσαι δυστυχισμένος, θα βρεις χίλιους τρόπους να δικαιολογήσεις την δυστυχία σου.
Τα περί αυτοδικίας, τα έχω σχολιάσει. Όχι αν ήμουν στην θέση του θύματος, δεν θα έγραφα τα ίδια. Αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι, γιατί η κοινωνία μας έχει ξεπεράσει το στάδιο της αυτοδικίας, και γιατί αν βρεθώ στην θέση της, έτσι θα πρέπει να αντιμετωπιστεί και έτσι θα αντιμετωπιστεί η περίπτωση του θύτη μου.
My Life had stood, a Loaded Gun
Άσε μας καημένε.Χαοτικός έγραψε: 02 Οκτ 2021, 15:55Τι μαλακία είπες ρε; Νιώθεις καθόλου; Χάθηκε ένα παιδί ΕΠΕΙΔΗ ήταν το κορίτσι μαλακισμένο; Όχι για άλλον λόγο;ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2021, 15:52Μπες στη ψυχολογία ενός παιδιού/άντρα/γονιού που χάνει τη μάνα/σύντροφο/παιδί μ' αυτόν τον τρόπο, επειδή ένα "κορίτσι" ήταν απλώς μαλακισμένο.Χαοτικός έγραψε: 02 Οκτ 2021, 15:15
Μπες στη ψυχολογία ενός κοριτσιού που όπως χιλιάδες άλλα ακολουθούν μία μαλακοπαρέα γιατί δεν ξέρουν τι άλλο να κάνουν. ήταν κάπου πιο πέρα και σίγουρα είχε σοκαριστεί. Μετά δεν είχε το θάρρος να αντιδράσει. θα ήθελε με κάποιον μαγικό τρόπο να απαλλαγεί από αυτούς και το όλο σκηνικό που είχε μπλέξει.
![]()
Ξεστραβώσου, πριν αρχίσεις τα γελοία φληναφήματα σου.Την Μεγάλη Τετάρτη του 1993, η 28χρονη Γαρυφαλλιά Γιούργα, καμαριέρα του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία», κρατώντας μισό αρνί στα χέρια, δώρο του ξενοδοχείου προς τους εργαζόμενους περίμενε το λεωφορείο για το σπίτι της στα Μεσόγεια. Δεν επέστρεψε ποτέ. Την Μεγάλη Παρασκευή οι εφημερίδες είχαν την εξαφάνισή της, στην πρώτη σελίδα. Ο άντρας της και τα παιδιά της δεν την ξαναείδαν ποτέ. Όπως και οι γονείς της 14χρονης Θεοδώρας Συροπούλου, δε θα έβλεπαν την κόρη τους ποτέ ξανά, από τότε που έφυγε ένα βράδυ από το σπίτι λίγους μήνες νωρίτερα, τον Αύγουστο του 1992, για να ακολουθήσει τη φίλη της Δήμητρα Μαργέτη σε μια βραδινή βόλτα που για εκείνη ήταν χωρίς επιστροφή. Γιούργα και Συροπούλου ήταν τα θύματα των Σατανιστών της Παλλήνης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 02 Οκτ 2021, 16:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κατηγορήθηκε για συνέργεια σε φόνο. Στις δολοφονίες από συμμορίες, υπάρχουν και οι συνεργοί. αλλά δεν πήρε ισόβια λόγω του ελαφρυντικού της ηλικίας.Χαοτικός έγραψε: 02 Οκτ 2021, 15:31AlienWay έγραψε: 02 Οκτ 2021, 15:24Ετσι ακριβώς έχουν τα πράγματα για όσους έχουν μελετήσει την υπόθεση. Αλλωστε ο Κατσούλας είχε δημιουργήσει προβλήματα και στις άδειές τουΧαοτικός έγραψε: 02 Οκτ 2021, 15:15
Μπες στη ψυχολογία ενός κοριτσιού που όπως χιλιάδες άλλα ακολουθούν μία μαλακοπαρέα γιατί δεν ξέρουν τι άλλο να κάνουν. ήταν κάπου πιο πέρα και σίγουρα είχε σοκαριστεί. Μετά δεν είχε το θάρρος να αντιδράσει. θα ήθελε με κάποιον μαγικό τρόπο να απαλλαγεί από αυτούς και το όλο σκηνικό που είχε μπλέξει.
Εγώ δεν είχα μελετήσει την υπόθεση ούτε στο ελάχιστο. Με απλή λογική φτάνω στο συμπέρασμα ότι η Μαργέτη δεν έπρεπε να καν να φυλακιστεί. έτσι ως υπόθεση μόνο το έλεγα κι εδώ μέσα και τα ούγκανα που σώνει και καλά θέλανε φυλακίσεις και εκτελέσεις ή βασανιστήρια το ρίχνανε στο ουγκ ουγκ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 345 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan
-