Την ερώτηση παρακαλώ. Περιλαμβάνεις τον εαυτό σου στους επικριτές του ή όχι; Κι αν όχι γιατί. Δεν με ενδιαφέρει να μου πεις τι κατάλαβα.georgebi έγραψε: 15 Σεπ 2021, 13:54Κάτι δεν κατάλαβες...και δεν είναι η πρώτη φοράDwarven Blacksmith έγραψε: 15 Σεπ 2021, 13:51Αφού κι εσύ επικριτής του είσαι, σύμφωνα με όσα λες. Άρα δεν μπορούμε να συζητήσουμε μαζί σου πέρα από να σου κάνουμε πλάκα;georgebi έγραψε: 15 Σεπ 2021, 13:49
ΠΡΟΦΑΝΩΣ και έπρεπε να σβήσουν τα επώνυμα των παιδιών
αυτό που κάναν ήταν και ηλίθιο και παράνομο
Αλλά πιστεύεις πως υπάρχει άλλος τρόπος να συζητήσει κανείς με τους επικριτές του
πέρα από το να τους κάνει πλάκα;![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Nα διαγράφει ο Μπογδάνος μετά την δημοσίευση των στοιχείων των μαθητών;
- Dwarven Blacksmith
Re: Nα διαγράφει ο Μπογδάνος μετά την δημοσίευση των στοιχείων των μαθητών;
Χαίρομαι μου μου κάνεις αυτήν την ερώτησηDwarven Blacksmith έγραψε: 15 Σεπ 2021, 13:58Την ερώτηση παρακαλώ. Περιλαμβάνεις τον εαυτό σου στους επικριτές του ή όχι; Κι αν όχι γιατί. Δεν με ενδιαφέρει να μου πεις τι κατάλαβα.georgebi έγραψε: 15 Σεπ 2021, 13:54Κάτι δεν κατάλαβες...και δεν είναι η πρώτη φοράDwarven Blacksmith έγραψε: 15 Σεπ 2021, 13:51
Αφού κι εσύ επικριτής του είσαι, σύμφωνα με όσα λες. Άρα δεν μπορούμε να συζητήσουμε μαζί σου πέρα από να σου κάνουμε πλάκα;![]()
Όταν βρω έναν τρόπο να στο ζωγραφίσω ώστε να το καταλάβεις ακόμα και εσύ
σου υπόσχομαι θα το κάνω
Μείνε συντονισμένος
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
δυσκολεύονται να το συλλάβουν λες και μιλάμε για τίποτα καθάρματα που βγήκαν τα στοιχεία τους
- Dwarven Blacksmith
Δεν μπορείς να απαντήσεις χωρίς να παραδεχτείς την αντίφαση στην οποία έπεσες. Κι επειδή δεν έχεις το θάρρος να το παραδεχτείς, μου κάνεις προσωπική επίθεση.georgebi έγραψε: 15 Σεπ 2021, 14:05Χαίρομαι μου μου κάνεις αυτήν την ερώτησηDwarven Blacksmith έγραψε: 15 Σεπ 2021, 13:58Την ερώτηση παρακαλώ. Περιλαμβάνεις τον εαυτό σου στους επικριτές του ή όχι; Κι αν όχι γιατί. Δεν με ενδιαφέρει να μου πεις τι κατάλαβα.![]()
Όταν βρω έναν τρόπο να στο ζωγραφίσω ώστε να το καταλάβεις ακόμα και εσύ![]()
σου υπόσχομαι θα το κάνω![]()
Μείνε συντονισμένος![]()
Λίγο διάφανο το κόλπο σου αγαπητέ, δε νομίζω να μη το βλέπει κανείς.
έτοιμος για την βουλή.δεν είπες τίποτα.τις φατσούλες θα χρειαστεί να κόψεις μόνοgeorgebi έγραψε: 15 Σεπ 2021, 14:05Χαίρομαι μου μου κάνεις αυτήν την ερώτησηDwarven Blacksmith έγραψε: 15 Σεπ 2021, 13:58Την ερώτηση παρακαλώ. Περιλαμβάνεις τον εαυτό σου στους επικριτές του ή όχι; Κι αν όχι γιατί. Δεν με ενδιαφέρει να μου πεις τι κατάλαβα.![]()
Όταν βρω έναν τρόπο να στο ζωγραφίσω ώστε να το καταλάβεις ακόμα και εσύ![]()
σου υπόσχομαι θα το κάνω![]()
Μείνε συντονισμένος![]()
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
αυτό το γαιτανάκι μη διαγραφής πολιτικών για ατοπήματά τους το ξεκίνησε όντως ο ΣΥΡΙΖΑ,του οποίου οι υπουργοί (παρακαλω)μέναν αμετακίνητοι ακόμα και για τις πιο ατυχείς δηλώσεις/πράξεις που θα μπορούσαν να σκεφτούν
Ένας Δημήτρης Καμμένος λόγυ χάρη που χρημάτισε υφυπουργός στην συγκυβένρηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ νομίζω ότι θα είχε διαφορετική γνώμη από τη δική σουΚόκκορας έγραψε: 15 Σεπ 2021, 14:11 αυτό το γαιτανάκι μη διαγραφής πολιτικών για ατοπήματά τους το ξεκίνησε όντως ο ΣΥΡΙΖΑ,του οποίου οι υπουργοί (παρακαλω)μέναν αμετακίνητοι ακόμα και για τις πιο ατυχείς δηλώσεις/πράξεις που θα μπορούσαν να σκεφτούν
Λοιπόν, έχω σπαταλήσει φαια ουσία εδώ και ώρα, προκειμένου να δω βάση της ισχύουσας νομοθεσίας, αν αυτός που τιμωρείται για τη δημοσίευση προσωπικών δεδομένων είναι ο ΠΡΩΤΟΣ που έκανε τη διαρροή τους, ή το πλήθος κόσμου που την αναδημοσιεύει (σε αυτό το πλήθος εντάσσεται και ο βουλευτής).
Δεν έχω βγάλει μέχρι στιγμής συμπέρασμα και πολύ φοβάμαι ότι πρόκειται για "παραθυράκι". Εχω βρει την ισχύουσα ευρωπαική νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων στα ηλεκτρονικά μέσα, ωστόσο δεν ξεκαθαρίζει αν ως "θύτης" λογίζεται αυτός που έκανε πρώτος της διαρροή ή αν έχουν ευθύνη και οι αναμεταδότες της.
Οποιος έχει νομικές γνώσεις επί του θέματος, ας μας δώσει τα φώτα του.
Δεν έχω βγάλει μέχρι στιγμής συμπέρασμα και πολύ φοβάμαι ότι πρόκειται για "παραθυράκι". Εχω βρει την ισχύουσα ευρωπαική νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων στα ηλεκτρονικά μέσα, ωστόσο δεν ξεκαθαρίζει αν ως "θύτης" λογίζεται αυτός που έκανε πρώτος της διαρροή ή αν έχουν ευθύνη και οι αναμεταδότες της.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
sick burnκάποιοι φιλελέφτ νομίζουν ότι αν ο τζιχαντιστής στείλει τα παιδιά του σχολείο, θα γίνουν μικροί Ρουσώ.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
αποκλειεις την πιθανοτητα να πρεπει να τιμωρουνται ολοι εξισου ανεξαρτητα απο το ποιος την ξεκινησε?AlienWay έγραψε: 15 Σεπ 2021, 14:18 Λοιπόν, έχω σπαταλήσει φαια ουσία εδώ και ώρα, προκειμένου να δω βάση της ισχύουσας νομοθεσίας, αν αυτός που τιμωρείται για τη δημοσίευση προσωπικών δεδομένων είναι ο ΠΡΩΤΟΣ που έκανε τη διαρροή τους, ή το πλήθος κόσμου που την αναδημοσιεύει (σε αυτό το πλήθος εντάσσεται και ο βουλευτής).
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Επαναλαμβάνω....
μόνο για αυτούς που μπορούν
ή θέλουν
να καταλάβουν
Για τους άλλους θα το ζωγραφίσω....εν καιρό
...και φυσικά δικαιολογίες του στυλ ''το σάιτ δεν μου ανήκει'' είναι για
Ο τρόπος όμως που δημοσιοποίησε την λίστα δεν αλλάζει την ουσία της παρατήρησης του με την οποία συμφωνώ
Βέβαια δεν παίρνω και όρκο πως συμφωνεί μαζί του και το κόμμα στο οποίο ανήκει
Φυσικά όσο η εναλλακτική για κυβέρνηση είναι ο Σύριζα.......
μόνο για αυτούς που μπορούν
ή θέλουν
Για τους άλλους θα το ζωγραφίσω....εν καιρό
...και φυσικά δικαιολογίες του στυλ ''το σάιτ δεν μου ανήκει'' είναι για
Ο τρόπος όμως που δημοσιοποίησε την λίστα δεν αλλάζει την ουσία της παρατήρησης του με την οποία συμφωνώ
Βέβαια δεν παίρνω και όρκο πως συμφωνεί μαζί του και το κόμμα στο οποίο ανήκει
Φυσικά όσο η εναλλακτική για κυβέρνηση είναι ο Σύριζα.......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 15 Σεπ 2021, 14:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Οχι αλλά τη θεωρώ λίγο ανέφικτη. Οταν κάτι αναδημοσιεύεται στα σόσιαλ -και ειδικά στο φασιστο-τουίτερ- είναι δύσκολο να υποβληθεί σε όλους πρόστιμο. Ευθύνη για την αναδημοσίευση, φέρει και το μέσο (η ομάδα διαχείρισης).alekhine έγραψε: 15 Σεπ 2021, 14:21αποκλειεις την πιθανοτητα να πρεπει να τιμωρουνται ολοι εξισου ανεξαρτητα απο το ποιος την ξεκινησε?AlienWay έγραψε: 15 Σεπ 2021, 14:18 Λοιπόν, έχω σπαταλήσει φαια ουσία εδώ και ώρα, προκειμένου να δω βάση της ισχύουσας νομοθεσίας, αν αυτός που τιμωρείται για τη δημοσίευση προσωπικών δεδομένων είναι ο ΠΡΩΤΟΣ που έκανε τη διαρροή τους, ή το πλήθος κόσμου που την αναδημοσιεύει (σε αυτό το πλήθος εντάσσεται και ο βουλευτής).
Ζούμε σε ένα σύστημα.
ποια είναι η ουσία της παρατήρησής του;georgebi έγραψε: 15 Σεπ 2021, 14:32
Ο τρόπος όμως που δημοσιοποίησε την λίστα δεν αλλάζει την ουσία της παρατήρησης του με την οποία συμφωνώ![]()
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
αφού το γνωρίζεις πως δεν ηταν ΣΥΡΙΖΑ ο συγκεκριμένος γιατι με βαζεις και απαντω;Maspoli έγραψε: 15 Σεπ 2021, 14:17Ένας Δημήτρης Καμμένος λόγυ χάρη που χρημάτισε υφυπουργός στην συγκυβένρηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ νομίζω ότι θα είχε διαφορετική γνώμη από τη δική σουΚόκκορας έγραψε: 15 Σεπ 2021, 14:11 αυτό το γαιτανάκι μη διαγραφής πολιτικών για ατοπήματά τους το ξεκίνησε όντως ο ΣΥΡΙΖΑ,του οποίου οι υπουργοί (παρακαλω)μέναν αμετακίνητοι ακόμα και για τις πιο ατυχείς δηλώσεις/πράξεις που θα μπορούσαν να σκεφτούν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 65 Απαντήσεις
- 1942 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
-
- 3 Απαντήσεις