Και τι πρέπει να κάνουμε, να μην τιμήσουμε τον θάνατο ενός μεγάλου πολίτη του Κόσμου και της Τέχνης, επειδή σε κούρασε η σχέση σας;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έφυγε από τη ζωή ο Μίκης Θεοδωράκης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έφυγε από τη ζωή ο Μίκης Θεοδωράκης
Ordem e Progresso.
- wooded glade
Ο Μίκυ αηδίασε με την αριστερά γενικώς μετά το επεισόδιο Αυριανής-Χατζιδάκι.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
https://www.in.gr/2001/11/20/culture/o- ... ytxaoyzen/
Να βαλω αυτην την ειδηση απο το 2001 που μου ειχε κανει εντυπωση. Οταν ειχε καταλαβει η Βορεια Συμμαχια την Καμπουλ, ειχαν βαλει τραγουδια του Θεοδωρακη
Να βαλω αυτην την ειδηση απο το 2001 που μου ειχε κανει εντυπωση. Οταν ειχε καταλαβει η Βορεια Συμμαχια την Καμπουλ, ειχαν βαλει τραγουδια του Θεοδωρακη
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Εύχομαι να φτάσεις και να περάσεις τα χρόνια του. Και στο τέλος της ζωής σου να καταγράψεις τις ιδέες και τις απόψεις σου, που σίγουρα, θα είναι οι ίδιες σε όλη τη ζωή σου.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
Δημοκράτης
το ακριβώς είναι το τέλος ρε μάστορα, δεν γίνεται "πιο ακριβώς"foscilis έγραψε: 02 Σεπ 2021, 11:39Τα επιρρήματα έχουν κι αυτά βαθμούς, δηλαδή δε σου έχουν πει ποτέ "πιο μέσα";
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Το οτι πήζουν οι αριστεροί νέας κοπής, αντί να πουν ένα: Καλό Αγνάντιο Αητέ! για έναν άνθρωπο που πολέμησε πραγματικά και ηθελε να ανατιναχτούν τα εγγλέζικα τανκς στην Αθήνα, και όχι μαλακιζόμενος σαν αυτούς στο πληκτρολόγιο, δείχνει πόσο μεγάλος Ρωμιός ήταν ο Μίκης.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢

Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Μικρά μεγέθη, πέθανε ένας άνθρωπος που οι μελωδίες του συντάραξαν λαούς και λαούς. Από τη Χιλή ως τη Μόσχα, ρε. Εσείς τι κάνατε; Κι εγώ; Επειδή κάνουμε τους ξερόλες στο φόρουμ; Ούτε μισή τρίχα του δεν είμαστε. Καράμπαμπες, ε Καράμπαμες.
Ordem e Progresso.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ακριβώς, θετικός βαθμόςΔημοκράτης έγραψε: 02 Σεπ 2021, 11:57το ακριβώς είναι το τέλος ρε μάστορα, δεν γίνεται "πιο ακριβώς"foscilis έγραψε: 02 Σεπ 2021, 11:39Τα επιρρήματα έχουν κι αυτά βαθμούς, δηλαδή δε σου έχουν πει ποτέ "πιο μέσα";
Ακριβέστερα/πιο ακριβά (τα πεντάκιλα λάδι)/πιο ακριβώς, συγκριτικός βαθμός.
Ακριβέστατα, υπερθετικός βαθμός.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
I'm not a communist or social democrat or anything else.
I'm a free man,"
he once told Reuters in an interview.
Ελεύθεροι Άνθρωποι,
Αυτό κι αυτοί,
μας λείπουν σήμερα
I'm a free man,"
he once told Reuters in an interview.
Ελεύθεροι Άνθρωποι,
Αυτό κι αυτοί,
μας λείπουν σήμερα
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Ναι, πιο μέσα, πιο ακριβώς εκεί, πράματα καθημερινά.foscilis έγραψε: 02 Σεπ 2021, 11:39Τα επιρρήματα έχουν κι αυτά βαθμούς, δηλαδή δε σου έχουν πει ποτέ "πιο μέσα";
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Οι aristeroi που τον κράζουνε ειναι για πολλά κλωτσίδια, βέβαια.
Θεοδωράκης – Θέλω να αφήσω τον κόσμο αυτόν σαν κομμουνιστής – Τι είχε ζητήσει από τον Δ. Κουτσούμπα
Αφήνοντας πίσω του ένα αθάνατο έργο, ο Μίκης Θεοδωράκης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών.
Ο μουσικοσυνθέτης, προαισθανόμενος το τέλος της ζωής του, είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, δίνοντάς του το στίγμα των τελευταίων του επιθυμιών.
Με προσωπική του επιστολή στις 5 Οκτωβρίου 2020, προς τον Δημήτρη Κουτσούμπα, την οποία δημοσιεύει ο 902.gr, έγραφε: «Τώρα στο τέλος της ζωής μου, την ώρα των απολογισμών, σβήνουν απ’ το μυαλό μου οι λεπτομέρειες και μένουν τα “Μεγάλα Μεγέθη”. Έτσι βλέπω ότι τα πιο κρίσιμα, τα δυνατά και τα ώριμα χρόνια μου τα πέρασα κάτω από τη σημαία του ΚΚΕ. Για το λόγο αυτό θέλω να αφήσω αυτόν τον κόσμο σαν κομουνιστής».
Τι ζήτησε από τον Κουτσούμπα
Με την επιστολή του ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης ζητούσε από τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ να επιληφθεί εκείνος προσωπικά ώστε, όπως έγραφε: «να γίνει σεβαστή όχι μονάχα η ιδεολογία μου αλλά και οι αγώνες μου για την ενότητα των Ελλήνων. Καθώς επίσης βέβαια και όλα αυτά που ήδη έχω ρυθμίσει, σε συνεννόηση με την γραμματέα μου Ρένα Παρμενίδου και τον φίλο και Πρόεδρο του Παγκρητίου Συλλόγου Φίλων Μίκη Θεοδωράκη, Γιώργο Αγοραστάκη».
Δείτε την επιστολή:
https://www.in.gr/2021/09/02/politics/t ... outsoumpa/
Ενώ εσύ πίπη.
viewtopic.php?f=29&t=33758&start=75#p2103040
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα