Δεν πάω μ όποιον να ναι, θέλω έναν σαν τον Σάκη από το σαρβαιβορ.nyxtovios έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 23:02μπορούμε να το κανονίσουμε αυτόΑλητάκι88 έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 19:42Δεν εχω αναγκη απο προσευχες, σεξ απλως θελω να κανω. Οπως όλος ο φυσιολογικος κοσμος.BigChiefWahoo έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 19:35
Επίσης,η γλώσσα έξω δηλώνει Λαγνεία.
Προσεύχομαι για σένα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα καταφέρει το Αλητάκι88 να καλύψει το κενό που άφησε η -Casper-;
Re: Θα καταφέρει το Αλητάκι88 να καλύψει το κενό που άφησε η -Casper-;
Δεν ξέρω ποιός είναι ο Σάκης και το σερβάιβορ, αλλά πρέπει να θέλει και αυτός.
Και σε παρακαλώ που θα με πεις και όποιος να ναι, να πας να βρεις το Σάκη από το σερβάιβορ
- Υδράργυρος
Βαρεθηκε τα ιδια και τα ιδια. Τι αλλο; αποτοξινωσηJuno έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 22:46Έφυγε η Casper; Τι της κάνατε;kongrosian έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 08:03 ...
Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι το κενό που αφήνει η - Casper - δεν θα αναπληρωθεί, κυρίως λόγω ιδιαίτερου χαρακτήρα και γραφής, αλλά τουλάχιστον θα έχουμε κάτι νέο και ανάλαφρο να ασχολούμαστε, ιδιαίτερα τώρα την καλοκαιρινή περίοδο, που οι περισσότεροι αραιώνουν.
Εσείς τι πιστεύετε;![]()
Αυτό θα κάνω, θα πάω να βρω τον Σάκη.nyxtovios έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 00:03Δεν ξέρω ποιός είναι ο Σάκης και το σερβάιβορ, αλλά πρέπει να θέλει και αυτός.
Και σε παρακαλώ που θα με πεις και όποιος να ναι, να πας να βρεις το Σάκη από το σερβάιβορ![]()
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εχω κατι μουστακότριχες που με αυτη τη γκριμάτσα προεξέχουν προς τα χάμω και μου κουρτινιάζουν το πετροκέρασο-άνω χείλος μου. Θα τις τριμάρω αύριο και θα το δοκιμάσω καλύτερα.Αλητάκι88 έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 19:43Δοκιμασε να κανεις την ιδια γκριματσα και συ και να μας την δειξεις σε φωτογραφια και μετα να δουμε τι σχημα θα εχει η γλωσσα σου.vantono έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 19:40 Πολύ τριγωνική γλώσσα έχεις, αλητάκι. Λένε κάτι για τους ανθρωπους με τριγωνική γλώσσα, ξέρουμε?
vantono έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 00:09Εχω κατι μουστακότριχες που με αυτη τη γκριμάτσα προεξέχουν προς τα χάμω και μου κουρτινιάζουν το πετροκέρασο-άνω χείλος μου. Θα τις τριμάρω αύριο και θα το δοκιμάσω καλύτερα.Αλητάκι88 έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 19:43Δοκιμασε να κανεις την ιδια γκριματσα και συ και να μας την δειξεις σε φωτογραφια και μετα να δουμε τι σχημα θα εχει η γλωσσα σου.vantono έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 19:40 Πολύ τριγωνική γλώσσα έχεις, αλητάκι. Λένε κάτι για τους ανθρωπους με τριγωνική γλώσσα, ξέρουμε?
Σωστά μωρό μου ναι, όλοι μαλάκες είναι ,
εγώ σε ανακάλυψα πρώτος, εγώ εκθείασα τα κάλλη σου σε μένα μόνο να μιλάς
εγώ σε ανακάλυψα πρώτος, εγώ εκθείασα τα κάλλη σου σε μένα μόνο να μιλάς
Soul Asylum
- Otto Weininger
Είναι κακο, αν το έχεις σκέτο. Κάνε το 14/88 να είσαι οκ.Αλητάκι88 έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 12:09Οχι, τι σημαινει;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 12:08στην τύχη;Αλητάκι88 έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 12:05
Δεν καταλαβαινω τι λες, εβαλα στην αρχη μονο το αλητακι αλλα μετα δεν το δεχοταν και εβαλα στην τυχη εναν αριθμο.![]()
ξες τι σημαίνει το 88;![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
nyxtovios έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 23:02μπορούμε να το κανονίσουμε αυτόΑλητάκι88 έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 19:42Δεν εχω αναγκη απο προσευχες, σεξ απλως θελω να κανω. Οπως όλος ο φυσιολογικος κοσμος.BigChiefWahoo έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 19:35
Επίσης,η γλώσσα έξω δηλώνει Λαγνεία.
Προσεύχομαι για σένα.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σταματησαν να μας πρηζονται απο τις αγχωτικες παπαριες που εγραφε κ μπηκε σε αναζητηση αλλου χωρου να κανει τον καρυοθραυστηJuno έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 22:46Έφυγε η Casper; Τι της κάνατε;kongrosian έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 08:03 ...
Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι το κενό που αφήνει η - Casper - δεν θα αναπληρωθεί, κυρίως λόγω ιδιαίτερου χαρακτήρα και γραφής, αλλά τουλάχιστον θα έχουμε κάτι νέο και ανάλαφρο να ασχολούμαστε, ιδιαίτερα τώρα την καλοκαιρινή περίοδο, που οι περισσότεροι αραιώνουν.
Εσείς τι πιστεύετε;![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τι εχουμε δω ? νέο αναφέρσου .
δνεας ΠΖ.
δνεας ΠΖ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-