Μα η ομοφυλοφιλία δεν.ειναι φυσιολογική είναι παρέκκλιση από την ομαλότητα είναι ανωμαλία. Την ανεχόμαστε μεν γιατί δεν μας πέφτει λόγος αλλά.παραμενει ανωμαλία.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Ιουν 2021, 15:03Και ποια νομιζεις οτι ειναι τα ορια του Ορμπαν και του καθε Ορμπαν? Θα ειναι αντικειμενικος οσον αφορα την ομοφυλοφιλια? Αν πχ υπαρχει σεξουαλικη διαπεδαγωγηση στα σχολεια θα αναφερεται στην ομοφυλοφιλια ως κατι φυσιολογικο? Εσυ τι πιστευεις?ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Ιουν 2021, 13:49 ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ Dwarven Blacksmith stella
αχάριστε, στο παιδί σου στο σπίτι σου μπορείς να διαβάζεις ό,τι θέλεις, ο νόμος του Ορμπάν αφορά τη δημόσια σφαίρα
Μου θυμησες τα θρησκευτικα στο σχολιο που ηταν 6 χρονια για τον χριστιανισμο και μια παραγραφος για ολες τις υπολοιπες θρησκειες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Ελλάδα δεν υπέγραψε την κοινή δήλωση κατά της Ουγγαρίας
Re: Η Ελλάδα δεν υπέγραψε την κοινή δήλωση κατά της Ουγγαρίας
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Συζήτησε το με.τον κύριο Λιγνάδη και τον κύριο Νίκο Γεωργιάδη
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
δεν με ενδιαφέρει το αυθόρμητοΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Ιουν 2021, 15:17 ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ και κατι ακομα...
Εγω που μεγαλωσα με μεγαλυτερη αδερφη, τα μισα μου παιχνιδια ηταν οπλα και αυτοκινητακια και τα αλλα μισα κουκλες. Επαιζα και με τα δυο μια χαρα.
Πιστευεις οτι ειναι κακο που επαιζα με τις κουκλες? Και αν ναι θεωρεις πιο φυσιολογικο και υγιες να παιζει ενα αγορακι με οπλα παρα με κουκλες?
Επισης ο γειτονας εχει ενα αγορακι 3ων χρονων που ειδε ενα παιδικο και του αρεσε η ηρωιδα τοσο πολυ που ηθελε να παρει τη στολη της (φορεμα) και μερικες φορες το φοραει και ειναι μες στη καλη χαρα. Νομιζεις οτι θα επρεπε να του πουν οι γονεις του οχι?
αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο καταναγκασμός
και ένα παιδί ειδικά σε μια τόσο μικρή ηλικία δεν μπορεί να καταλάβει ότι εξαναγκάζεται να του αρέσει κάτι που μπορεί να μην του αρέσει πραγματικά, όταν όλα τα ερεθίσματα με τα οποία βομβαρδίζεται είναι τέτοια
δες εδώ και πες μου θεωρείς φυσιολογικό παιδιά νηπιαγωγείου να τα βάζουν να ασχολούνται με τέτοια ζητήματα;
σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στο νηπιαγωγείο;
https://twitter.com/PGPavlos/status/1408345462898364417
https://twitter.com/PGPavlos/status/1408347197712785409
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Εγώ δεν ντύνω 8 χρονα αγοράκια με φούστες και να τα κατεβάζω σαν τσίρκο στους δρόμους για να γεμίσουν ψυχολογικά προβλήματα μόλις ενηλικιωθούν. Εσύ είσαι πιο επικίνδυνος που επικροτείς τον εκφυλισμό και τις ψυχοπαθητικές συμπεριφορές.
Ευτυχώς θεέ μου έχω κόρηΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Ιουν 2021, 15:17 ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ και κατι ακομα...
Εγω που μεγαλωσα με μεγαλυτερη αδερφη, τα μισα μου παιχνιδια ηταν οπλα και αυτοκινητακια και τα αλλα μισα κουκλες. Επαιζα και με τα δυο μια χαρα.
Πιστευεις οτι ειναι κακο που επαιζα με τις κουκλες? Και αν ναι θεωρεις πιο φυσιολογικο και υγιες να παιζει ενα αγορακι με οπλα παρα με κουκλες?
Επισης ο γειτονας εχει ενα αγορακι 3ων χρονων που ειδε ενα παιδικο και του αρεσε η ηρωιδα τοσο πολυ που ηθελε να παρει τη στολη της (φορεμα) και μερικες φορες το φοραει και ειναι μες στη καλη χαρα. Νομιζεις οτι θα επρεπε να του πουν οι γονεις του οχι?
- Dwarven Blacksmith
Τίποτα δεν σημαίνουν αυτές οι λέξεις, η κάθε ανωμαλία είναι μέρος της φυσιολογικότητας. Όπως φυσιολογικό είναι να υπάρχουν να λίγοι κοντοί, λίγοι ψηλοί και πολλοί μέτριοι, το ίδιο φυσιολογικό είναι να υπάρχουν πολλοί στρέιτ, αρκετοί bicurious, λίγοι γκέι, και πολύ λίγοι τρανς κλπ.Lord Brum έγραψε: 25 Ιουν 2021, 15:28Μα η ομοφυλοφιλία δεν.ειναι φυσιολογική είναι παρέκκλιση από την ομαλότητα είναι ανωμαλία. Την ανεχόμαστε μεν γιατί δεν μας πέφτει λόγος αλλά.παραμενει ανωμαλία.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Ιουν 2021, 15:03Και ποια νομιζεις οτι ειναι τα ορια του Ορμπαν και του καθε Ορμπαν? Θα ειναι αντικειμενικος οσον αφορα την ομοφυλοφιλια? Αν πχ υπαρχει σεξουαλικη διαπεδαγωγηση στα σχολεια θα αναφερεται στην ομοφυλοφιλια ως κατι φυσιολογικο? Εσυ τι πιστευεις?ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Ιουν 2021, 13:49 ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ Dwarven Blacksmith stella
αχάριστε, στο παιδί σου στο σπίτι σου μπορείς να διαβάζεις ό,τι θέλεις, ο νόμος του Ορμπάν αφορά τη δημόσια σφαίρα
Μου θυμησες τα θρησκευτικα στο σχολιο που ηταν 6 χρονια για τον χριστιανισμο και μια παραγραφος για ολες τις υπολοιπες θρησκειες.
Το να είναι όλοι μπαμ στο μέσο όρο δεν είναι φυσιολογικό.
Άρα η ομο είναι στατιστική τουλάχιστον ανωμαλία. Τα τραβελια κλπ ΑΦΙΑ (αγνώστου φύλου ιδρυματικα άτομα) είναι ξεκάθαρα ανωμαλοι. χαίρομαι που συμφωνούμε.
Δηλαδή, ειλικρινά πιστεύετε ότι υπάρχουν φορουμίτες και φορουμίτισσες που θα έβαζαν στα 5χρονα αγοράκια τους τούλινα φουστάκια, θεωρώντας το ως κάτι φυσικό και προοδευτικό;
Αφήστε τα προχώ παιδιά να εκφράζονται βρε.
Λένε, λένε, λένε αλλά στην τελική είναι το μόνον που τους έχει απομείνει ως ηθικό πλεονέκτημα απέναντι στο φασιζμό.
Ένα ξεκάθαρο ψέμα.
Αφήστε τα προχώ παιδιά να εκφράζονται βρε.
Λένε, λένε, λένε αλλά στην τελική είναι το μόνον που τους έχει απομείνει ως ηθικό πλεονέκτημα απέναντι στο φασιζμό.
Ένα ξεκάθαρο ψέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι εγω αν ειχα αγορακι και ηθελε. Και θα του μαθαινα να αντιμετωπιζει τους κομπλεξικους οπως τους αρμοζει οπως κανω τωρα με τη κορη μου.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιουν 2021, 16:22 Δηλαδή, ειλικρινά πιστεύετε ότι υπάρχουν φορουμίτες και φορουμίτισσες που θα έβαζαν στα 5χρονα αγοράκια τους τούλινα φουστάκια, θεωρώντας το ως κάτι φυσικό και προοδευτικό;![]()
Ένα ξεκάθαρο ψέμα.![]()
Αφυσικο και ανωμαλο ειναι να ασχολεισαι και να χαλιεσαι με το τι φοραει καποιος ενω δε σου πεφτει κανενας λογος.
Δε βλεπεω κατι το κακο εδω. Επισης αυτο δεν ειναι σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση με την εννοια που το εννοεις. Δε τους μαθαινουν για τα τσουτσουνια και τα νινακια. Τους μαθαινουν οτι υπαρχουν ανθρωποι που τους αρεσει να ντυνονται και να εκφραζονται διαφορετικα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Ιουν 2021, 15:31δεν με ενδιαφέρει το αυθόρμητοΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Ιουν 2021, 15:17 ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ και κατι ακομα...
και ένα παιδί ειδικά σε μια τόσο μικρή ηλικία δεν μπορεί να καταλάβει ότι εξαναγκάζεται να του αρέσει κάτι που μπορεί να μην του αρέσει πραγματικά, όταν όλα τα ερεθίσματα με τα οποία βομβαρδίζεται είναι τέτοια
δες εδώ και πες μου θεωρείς φυσιολογικό παιδιά νηπιαγωγείου να τα βάζουν να ασχολούνται με τέτοια ζητήματα;
Και στο κατω κατω δεν υπαρχει κανενας καταναγκασμος. Δεν τους ειπε κανεις οτι αυτος ειναι ο μονος δρομος που πρπει να ακολουθησετε και ολα τ'αλλα ειναι ανωμαλια. Αλλοι προσπαθουν να το κανουν αυτο.
Αλλα σχετικα με τις ερωτησεις που σου εκανα και δεν απαντησες... Εγω που επαιζα με οπλα σημαινει οτι τωρα ειμαι δολοφονος? Εγω που επαιζα με κουκλες σημαινει οτι εγινα γκει?
Έχω λιιιιίγο καλύτερες κεραίες από σένα για τις βαθιά ριζωμένες συντηρητικές απόψεις.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Ιουν 2021, 17:01Ναι εγω αν ειχα αγορακι και ηθελε. Και θα του μαθαινα να αντιμετωπιζει τους κομπλεξικους οπως τους αρμοζει οπως κανω τωρα με τη κορη μου.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιουν 2021, 16:22 Δηλαδή, ειλικρινά πιστεύετε ότι υπάρχουν φορουμίτες και φορουμίτισσες που θα έβαζαν στα 5χρονα αγοράκια τους τούλινα φουστάκια, θεωρώντας το ως κάτι φυσικό και προοδευτικό;![]()
Ένα ξεκάθαρο ψέμα.![]()
Αφυσικο και ανωμαλο ειναι να ασχολεισαι και να χαλιεσαι με το τι φοραει καποιος ενω δε σου πεφτει κανενας λογος.
Οπότε, άσε τα θεωρητικά νιανιανια και τις προοδευτικές λεοντές, ένας ακόμη "εξελιγμένος" παλαιοπασόκος, είσαι καλό μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δικαιώματα των παιδιώνΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Ιουν 2021, 15:31δεν με ενδιαφέρει το αυθόρμητοΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Ιουν 2021, 15:17 ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ και κατι ακομα...
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Κεραιες εχεις σιγουρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιουν 2021, 17:14Έχω λιιιιίγο καλύτερες κεραίες από σένα για τις βαθιά ριζωμένες συντηρητικές απόψεις.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Ιουν 2021, 17:01Ναι εγω αν ειχα αγορακι και ηθελε. Και θα του μαθαινα να αντιμετωπιζει τους κομπλεξικους οπως τους αρμοζει οπως κανω τωρα με τη κορη μου.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιουν 2021, 16:22 Δηλαδή, ειλικρινά πιστεύετε ότι υπάρχουν φορουμίτες και φορουμίτισσες που θα έβαζαν στα 5χρονα αγοράκια τους τούλινα φουστάκια, θεωρώντας το ως κάτι φυσικό και προοδευτικό;![]()
Ένα ξεκάθαρο ψέμα.![]()
Οπότε, άσε τα θεωρητικά νιανιανια και τις προοδευτικές λεοντές, ένας ακόμη "εξελιγμένος" παλαιοπασόκος, είσαι καλό μου.
Τωρα, σε αυτο που ρωτησες σου απαντησα. Το οτι δε σου αρεσε η απαντηση δε σημαινει απολυτως τιποτα.
Ειναι σα να σε ρωταω αν εισαι χαζη και οταν μου απαντας οχι να σου λεω "Χαχα, ελα τωρα. Αφου εισαι χαζη"
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
σου απάντησαΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Ιουν 2021, 17:10
Αλλα σχετικα με τις ερωτησεις που σου εκανα και δεν απαντησες... Εγω που επαιζα με οπλα σημαινει οτι τωρα ειμαι δολοφονος? Εγω που επαιζα με κουκλες σημαινει οτι εγινα γκει?
άλλο να παίζει αυθόρμητα ένα αγοράκι με κούκλες και άλλο να του πιπιλίζεις το μυαλό ότι πρέπει να παίζει με κούκλες
είπα και παραπάνω, για μένα τέτοια θέματα δεν πρέπει να θίγονται σε τόσο μικρές ηλικίες
σεξουαλική διαπαιδαγώγηση σε μεγαλύτερες ηλικίες σε ένα αντικειμενικό μάθημα χωρίς lgbtq υπερήρωες και τέτοια
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Όχι χαρούλα μου, είναι σα να μιλάμε για θέματα εκπαίδευσης σε πιτσιρίκια και να μου πετάς ασχετίλες και γενικότητες για το "πως γουστάρει να ντύνεται ο καθένας".ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Ιουν 2021, 17:27Κεραιες εχεις σιγουρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιουν 2021, 17:14Έχω λιιιιίγο καλύτερες κεραίες από σένα για τις βαθιά ριζωμένες συντηρητικές απόψεις.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Ιουν 2021, 17:01
Ναι εγω αν ειχα αγορακι και ηθελε. Και θα του μαθαινα να αντιμετωπιζει τους κομπλεξικους οπως τους αρμοζει οπως κανω τωρα με τη κορη μου.
Τωρα, σε αυτο που ρωτησες σου απαντησα. Το οτι δε σου αρεσε η απαντηση δε σημαινει απολυτως τιποτα.
Ειναι σα να σε ρωταω αν εισαι χαζη και οταν μου απαντας οχι να σου λεω "Χαχα, ελα τωρα. Αφου εισαι χαζη"
Το κάθε ένα ενήλικο μπορεί να ντύνεται όπως γουστάρει και να φέρεται όπως θέλει. Με τα παιδιά, είναι τελείως διαφορετικό το θέμα.
Και από τη στιγμή που κάποιο εκπαιδευτικό σούργελο στο νηπιαγωγείο ή δημοτικό αρχίσει παπαριές τύπου "δεν υπάρχουν αγοράκια και κοριτσάκια" και αρχίσουν ακτιβιστικά παιχνιδάκια μ' αυτό το πρότζεκτ, το πράγμα αρχίζει και ξεφεύγει.
Κατά τα άλλα, δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο να γίνει κάποια δοκιμή κι εδώ, από προχωμαρκετίστες της πορδής άλλο τίποτα, αλλά αν γίνει να είσαι σίγουρος ότι θα βγούν και δαρμένοι και κλαμένοι στο τέλος. Θα το μαζέψουν την άλλη μέρα και θα αρχίσουν τα "δεν ξέραμε, δεν είχαμε αυτήν την πρόθεση, μας παρεξηγήσατε κλπ"
Μέχρι γκέι πράιντ τους παίρνει στην Ελλάδα.
Καρδούλες, σημαιάκια, ταμπελάκια, φωτογραφίσεις των πολιτικών κλπ
Κάτι σαν αγιοβαλεντίνικο πολυτεχνείο, ένα πράμα.
Παρακάτω δεν έχει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 25 Ιουν 2021, 17:57, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 1751 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-