!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ τα σορτς και οι κοντές φούστες σε μαθήτριες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ τα σορτς και οι κοντές φούστες σε μαθήτριες
Με τη ζέστη ο κόσμος φοράει πιο ελαφριά ρούχα, μου φαίνεται λογικό αυτό εμένα.
Δυστυχώς κάποιοι έχουν ενοχοποιήσει κάτι απλό όπως το ανθρώπινο σώμα.
-
άγνωστος γνωστός
Δεν είναι γιατί έτσι γουστάρουν. Είναι θέμα ηθικής να μη δείχνει τον κώλο της η κάθε μία. Μικρή ή μεγάλη.Βλήμα έγραψε: 11 Ιουν 2021, 17:56Δεν είναι κεραυνός εν αιθρία. Είναι συνέπεια μίας πολιτικής ανθρώπων που δεν θεωρούν αναγκαίο το να αιτιολογήσουν γιατί περιορίζουν τις ελευθερίες, απλά έτσι γουστάρουν, κι έχει άπειρες πολύ πιο σοβαρές εφαρμογές. Είναι κάτι που θεωρούσαμε ότι το έχουμε ξεπεράσει γιατί... 2021.άγνωστος γνωστός έγραψε: 11 Ιουν 2021, 17:51 Σοβαρό πισωγύρισμα να απαγορεύεις στην άλλη να δείχνει τον κώλο της ρε συ.
Γουέλ, σε μία πολιτισμένη κοινωνία το "θέμα ηθικής" δεν είναι επαρκής τεκμηρίωση. Είναι σαν να μου λες "δεν είναι σωστό". Άλλο το σωστό το δικό σου, άλλο το δικό μου. Οφείλεις να τεκμηριώνεις περισσότερο.άγνωστος γνωστός έγραψε: 11 Ιουν 2021, 18:01Δεν είναι γιατί έτσι γουστάρουν. Είναι θέμα ηθικής να μη δείχνει τον κώλο της η κάθε μία. Μικρή ή μεγάλη.Βλήμα έγραψε: 11 Ιουν 2021, 17:56Δεν είναι κεραυνός εν αιθρία. Είναι συνέπεια μίας πολιτικής ανθρώπων που δεν θεωρούν αναγκαίο το να αιτιολογήσουν γιατί περιορίζουν τις ελευθερίες, απλά έτσι γουστάρουν, κι έχει άπειρες πολύ πιο σοβαρές εφαρμογές. Είναι κάτι που θεωρούσαμε ότι το έχουμε ξεπεράσει γιατί... 2021.άγνωστος γνωστός έγραψε: 11 Ιουν 2021, 17:51 Σοβαρό πισωγύρισμα να απαγορεύεις στην άλλη να δείχνει τον κώλο της ρε συ.
-
άγνωστος γνωστός
ΟΚ. Πρέπει να μάθουν οι γυναίκες να μην παίζουν επίτηδες με τη σεξουαλικότητα των αντρών.
Feindflug έγραψε: 11 Ιουν 2021, 17:44Επίσης να τους μιλήσουμε για παγκόσμια ειρήνη και να τους ρωτήσουμε ποιο θεωρούν το μεγαλύτερο ελάττωμά τους, τύπε.Ασέβαστος έγραψε: 11 Ιουν 2021, 11:51 μια καλη ιδεα θα ηταν να διδασκουμε τα παιδια μας να μην κοιτανε τι μαρκα ειναι το ρουχο του διπλανου τους, και να μην κοιτανε να δειχνουν τη μαρκα του δικου τους.
λεω εγω τωρα.
τοσο δυσκολο, ε;EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Ιουν 2021, 17:39
Τι φαση; σαν τον πατέρα που καπνίζει στο σαλόνι κ λέει στο παιδί του άμα σε πιάσω με τσιγάρο θα σου σπάσω τα μουτρα;
καλα, οτι πειτε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
άγνωστος γνωστός
Όταν λες κάποιοι; Εννοείς οι άλλοι ε; Αυτοί εκεί πέρα.1451 έγραψε: 11 Ιουν 2021, 17:59 Με τη ζέστη ο κόσμος φοράει πιο ελαφριά ρούχα, μου φαίνεται λογικό αυτό εμένα.
Εγώ λέω να θεσπιστούν στολές και στις παραλίες.
Έχει παραγίνει το κακό
Έχει παραγίνει το κακό
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
Κάτσε ρε φίλε. Έστω ότι αρχίζει και παίζεται κάτι με κάποιον συμμαθητή της κι αυτός είναι ντουρντούβης και θέλει να τον φέρει στο αμήν και να τον κάνει να της πει "πάμε μωρό μου να γαμηθούμε στα βράχια, σαν φώκιες". Τόσο δύσκολο είναι να αντιληφθείς πως ό,τι παίζεται δεν αφορά εσένα; Ξέρεις πόσο καιρό έχω να γαμήσω; Αντιλαμβάνεσαι το πώς με επηρεάζουν τα παθιασμένα φιλιά στον δρόμο; Τι να κάνουμε, να τα απαγορεύσουμε κι αυτά;άγνωστος γνωστός έγραψε: 11 Ιουν 2021, 18:06 ΟΚ. Πρέπει να μάθουν οι γυναίκες να μην παίζουν επίτηδες με τη σεξουαλικότητα των αντρών.
Τι προσφέρει το σχολείο για να αξίζει και σεβασμό;ST48410 έγραψε: 11 Ιουν 2021, 00:36 το θέμα της πειθαρχίας δεν είναι τόσο ασήμαντο όσο σας φαίνεται και έχει πολλές προεκτάσεις. Μία χτυπητή είναι η έλλειψη σεβασμού στον σχολικό εξοπλισμό. Η ευκολία με την οποία καταστρέφονται θρανία, κοινόχρηστοι χώροι, κλπ εκπαιδευτικό υλικό.
Εδώ δεν αξιολογούνται οι εργαζόμενοι σε αυτήν την δομή.. μπουρδέλο να ήταν ένα feedback θα το έπαιρνε.
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
Επί του θέματος δε θεωρώ ότι τρέχει κάτι, είναι σαφές ότι υπάρχει ένα dress code "υπερσεξουαλικό" ίσως επηρεασμένο τις τρέχουσες τάσεις στην ποπ κουλτούρα όπως στη δικιά μου εποχή ήμασταν όλοι (και όλες) με αρβύλες και αμπέχωνα ακόμα και στην παραλία επηρεασμένοι από τις τότε τάσεις.
Είναι 100% προβλεπόμενο ότι η απαγόρευση θα οδηγήσει στο αντίθετο αποτέλεσμα.
Απλώς διαφωνώ ότι έχει ιδιαίτερο βάθος. Όλα αυτά είναι μαλακισμένα και όλο αυτό είναι απλά μια φάση.
Είναι 100% προβλεπόμενο ότι η απαγόρευση θα οδηγήσει στο αντίθετο αποτέλεσμα.
Απλώς διαφωνώ ότι έχει ιδιαίτερο βάθος. Όλα αυτά είναι μαλακισμένα και όλο αυτό είναι απλά μια φάση.
- EKPLIKTIKOS
Απλά τα παιδιά δε μαθαίνουν με το do as I say not as I do. Όταν λοιπόν τα παιδιά βλέπουν ότι κυριολεκτικά το χρήμα είναι το παν κ ότι η μάνα τους πήρε μπέμπα για να μπει στο μάτι της γειτόνισσας, θα κάνουν ακριβώς το ίδιο.Ασέβαστος έγραψε: 11 Ιουν 2021, 18:16Feindflug έγραψε: 11 Ιουν 2021, 17:44Επίσης να τους μιλήσουμε για παγκόσμια ειρήνη και να τους ρωτήσουμε ποιο θεωρούν το μεγαλύτερο ελάττωμά τους, τύπε.Ασέβαστος έγραψε: 11 Ιουν 2021, 11:51 μια καλη ιδεα θα ηταν να διδασκουμε τα παιδια μας να μην κοιτανε τι μαρκα ειναι το ρουχο του διπλανου τους, και να μην κοιτανε να δειχνουν τη μαρκα του δικου τους.
λεω εγω τωρα.τοσο δυσκολο, ε;EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Ιουν 2021, 17:39
Τι φαση; σαν τον πατέρα που καπνίζει στο σαλόνι κ λέει στο παιδί του άμα σε πιάσω με τσιγάρο θα σου σπάσω τα μουτρα;![]()
καλα, οτι πειτε.
-
άγνωστος γνωστός
Έχεις δίκιο. Θα πάρω σε πακέτο μια μερίδα κοτόπουλο με μπόλικες πατάτες και θα να τα φάω σε ένα παγκάκι μιας πλατείας που βρίσκονται άστεγοι.Βλήμα έγραψε: 11 Ιουν 2021, 18:23Κάτσε ρε φίλε. Έστω ότι αρχίζει και παίζεται κάτι με κάποιον συμμαθητή της κι αυτός είναι ντουρντούβης και θέλει να τον φέρει στο αμήν και να τον κάνει να της πει "πάμε μωρό μου να γαμηθούμε στα βράχια, σαν φώκιες". Τόσο δύσκολο είναι να αντιληφθείς πως ό,τι παίζεται δεν αφορά εσένα; Ξέρεις πόσο καιρό έχω να γαμήσω; Αντιλαμβάνεσαι το πώς με επηρεάζουν τα παθιασμένα φιλιά στον δρόμο; Τι να κάνουμε, να τα απαγορεύσουμε κι αυτά;άγνωστος γνωστός έγραψε: 11 Ιουν 2021, 18:06 ΟΚ. Πρέπει να μάθουν οι γυναίκες να μην παίζουν επίτηδες με τη σεξουαλικότητα των αντρών.
τρολάρεις, δε μπορείάγνωστος γνωστός έγραψε: 11 Ιουν 2021, 18:06 ΟΚ. Πρέπει να μάθουν οι γυναίκες να μην παίζουν επίτηδες με τη σεξουαλικότητα των αντρών.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
άγνωστος γνωστός
Επίσης μετά λέω να την παίξω στο παγκάκι. Δεν θα αφορά κανέναν περαστικό και δεν θα κοιτάζω κανέναν. Για μένα θα το κανω.
Υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά: από πείνα πολλοί πεθάνανε, από αγαμία κανείς.άγνωστος γνωστός έγραψε: 11 Ιουν 2021, 18:51Έχεις δίκιο. Θα πάρω σε πακέτο μια μερίδα κοτόπουλο με μπόλικες πατάτες και θα να τα φάω σε ένα παγκάκι μιας πλατείας που βρίσκονται άστεγοι.Βλήμα έγραψε: 11 Ιουν 2021, 18:23Κάτσε ρε φίλε. Έστω ότι αρχίζει και παίζεται κάτι με κάποιον συμμαθητή της κι αυτός είναι ντουρντούβης και θέλει να τον φέρει στο αμήν και να τον κάνει να της πει "πάμε μωρό μου να γαμηθούμε στα βράχια, σαν φώκιες". Τόσο δύσκολο είναι να αντιληφθείς πως ό,τι παίζεται δεν αφορά εσένα; Ξέρεις πόσο καιρό έχω να γαμήσω; Αντιλαμβάνεσαι το πώς με επηρεάζουν τα παθιασμένα φιλιά στον δρόμο; Τι να κάνουμε, να τα απαγορεύσουμε κι αυτά;άγνωστος γνωστός έγραψε: 11 Ιουν 2021, 18:06 ΟΚ. Πρέπει να μάθουν οι γυναίκες να μην παίζουν επίτηδες με τη σεξουαλικότητα των αντρών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 1382 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos