!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακόμα μια μαφιόζικη δολοφονία
Re: Ακόμα μια μαφιόζικη δολοφονία
όχι.τις χαζομάρες τις έχεις αναλάβει εργολαβικά εσύ
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Στο θέμα για το οποίο καυγαδίζετε παραπάνω, θέλω να σημειώσω πως η συζήτηση για το πόσο ξηγημένος ή όχι είναι ο τάδε
γκάνγκστερ κρατάει από πάρα πολύ παλιά. Ενδεικτικό είναι ένα νήμα που είδα τις προάλλες εδώ μέσα για τους Γιαγκούλες
και τους Γκαντάρες. Στη πραγματικότητα, όλοι αυτοί οι τύποι είναι επαγγελματίες κακοποιοί, επομένως ανεξαρτήτως καταγωγής
ενδέχεται να το παίζουν ξηγημένοι αφενός για να κάνουν τη δουλειά τους αλλά και το PR που επιβάλλει αυτή. Τώρα, βέβαια το
πόσο ξηγημένη είναι η δουλειά ενός επαγγελματία κακοποιού είναι ένα άλλο θέμα.
γκάνγκστερ κρατάει από πάρα πολύ παλιά. Ενδεικτικό είναι ένα νήμα που είδα τις προάλλες εδώ μέσα για τους Γιαγκούλες
και τους Γκαντάρες. Στη πραγματικότητα, όλοι αυτοί οι τύποι είναι επαγγελματίες κακοποιοί, επομένως ανεξαρτήτως καταγωγής
ενδέχεται να το παίζουν ξηγημένοι αφενός για να κάνουν τη δουλειά τους αλλά και το PR που επιβάλλει αυτή. Τώρα, βέβαια το
πόσο ξηγημένη είναι η δουλειά ενός επαγγελματία κακοποιού είναι ένα άλλο θέμα.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Σωστά, εσύ ανέλαβες το πρήξιμο μπαλών.
ρε χαζοβιόλη γράφεις την υπέρτατη χαζομάρα πως όποιος έχει χρήματα για να ανοίξει μαγαζί στην ελλάδα ειναι άνθρωπος της νύχτας και σου πρηζουμε τα μπαλάκια?κάνε μας τη χάρη να πούμε
Και τα δύο ισχύουνRocco Siffredi έγραψε: 17 Μάιος 2021, 14:35μηπως δεν ειχε πολυ "φαι" σε αυτες τις περιοχες σε σχεση με παραλια π.χ οποτε τα πραματα ηταν πιο χαλαρα;Prepon έγραψε: 17 Μάιος 2021, 14:22 Απο εκεί και πέρα ας μετρήσουμε τα θύματα στην νυχτερινή ζωή της Νέας Φιλαδέλφειας , Νέου Ηρακλείου, Μεταμόρφωσης και Νέας Ιωνίας την τελευταία εικοσαετία.
Μετά ας μηδενίσουμε το κοντέρ και ας αρχίσουμε να τα μετράμε ξανά για την επόμενη εικοσαετία υπό τους νέους άρχοντες της πόλης. Σημειωτέον, ισχυρίζεσαι σε άλλα νήματα πως η εγκληματικότητα ούτως ή άλλως φθίνει τα τελευταία χρόνια, οπότε ξεκινάς ήδη με αβανταζ
Αν είναι περισσότερα τα θύματα είσαι ένας βλάκας και μισος, διαφορετικά θα είμαι εγώ.
δεν ξερουμε και πως ειναι μοιρασμενες οι περιοχες και αν ο ταδε που σκοτωθηκε επαιρνε μεριδιο απο την περιοχη
Και η παραλία είναι πιο ζορικη, έχεις περισσότερες απαιτήσεις.
Και ο Κεφάλας είχε κώδικα.
Δώσε βάση στην παρακάτω ιστορία που θυμήθηκα σήμερα
Πριν καμιά δεκαρια χρόνια τον προσέγγισε φίλος, έμπορος - προμηθευτής περιπτέρων και μίνι μάρκετ από τη Ν.Φιλαδελφεια.
Κάποιος του χρωσταγε 80.000 ευρω και με το πρόσχημα της παγκόσμιας κρίσης που είχε έρθει ήδη στην Ελλάδα πριν κάνα δυο χρόνια του ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν σε θέση να τον αποπληρώσει.
Κατεφυγε λοιπόν ο φίλος στην λύση Κεφάλα, που με 15-20% προμήθεια ανέλαβε να τακτοποιήσει την υπόθεση. Ε, ήρθε λοιπόν ο Κεφάλας και λέει στο φίλο μου πως ο οφειλέτης δεν κοροϊδεύει, τον έψαξε και είδε ότι πράγματι είχε χρεοκοπησει και πως εξαιτίας τουτου δεν ήταν λογικό να ζητάει πίσω τα χρήματα του.
Έχω και προσωπικές ιστορίες που δεν θέλω να αναφερθώ, έχω και ιστορίες φίλων μου, έχω και ένα παιδί "διαμάντι", γειτονακι , που ήταν στην ομάδα του.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Sid Vicious
Εγώ πάντως έχω μαγαζί, τι εννοεις;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 17 Μάιος 2021, 15:34Ναι τι? Τράβα με τις οικονομίες σου να ανοίξεις μαγαζί εν έτει 2021 και έλα να ξαναμιλήσουμε.nowhere έγραψε: 17 Μάιος 2021, 09:33μα τι καφενές:
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 16 Μάιος 2021, 16:53 Έχεις την εντύπωση πως οι καφετέριες και τα σουβλατζίδικα που γεμίσαν την Ελλάδα,ανοίξαν με τη σκληρή δουλειά και τις οικονομίες
βιοπαλαιστών?
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Ότι ι ένα κάρο μαγαζιά εκεί έξω είναι φτιαγμένα με τα λεφτά του υποκόσμου.Sid Vicious έγραψε: 17 Μάιος 2021, 18:30Εγώ πάντως έχω μαγαζί, τι εννοεις;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 17 Μάιος 2021, 15:34Ναι τι? Τράβα με τις οικονομίες σου να ανοίξεις μαγαζί εν έτει 2021 και έλα να ξαναμιλήσουμε.
- Sid Vicious
Σαφώς κάποια θα είναι, όπως και κάποια εμπορικά, κάποιες αντιπροσωπειες, κάποιες εταιρίες επίσης. Αλλά εσύ δεν είπες αυτό, ειπες νομίζω ότι δεν μπορεί να ανοίξει πλέον μαγαζί καποιος χωρίς να υπάρχει σχέση με υπόκοσμο πράγμα που είναι αναληθές.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 17 Μάιος 2021, 19:02Ότι ι ένα κάρο μαγαζιά εκεί έξω είναι φτιαγμένα με τα λεφτά του υποκόσμου.Sid Vicious έγραψε: 17 Μάιος 2021, 18:30Εγώ πάντως έχω μαγαζί, τι εννοεις;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 17 Μάιος 2021, 15:34
Ναι τι? Τράβα με τις οικονομίες σου να ανοίξεις μαγαζί εν έτει 2021 και έλα να ξαναμιλήσουμε.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Οκ. Είναι λάνθασμένες οι διατυπώσεις των προτάσεων μου. Αυτό που έγραψα εξαρχής είναι πως η Ελλάδα έχει πλημμυρίσει με καταστήματα εστίασηςSid Vicious έγραψε: 17 Μάιος 2021, 19:25Σαφώς κάποια θα είναι, όπως και κάποια εμπορικά, κάποιες αντιπροσωπειες, κάποιες εταιρίες επίσης. Αλλά εσύ δεν είπες αυτό, ειπες νομίζω ότι δεν μπορεί να ανοίξει πλέον μαγαζί καποιος χωρίς να υπάρχει σχέση με υπόκοσμο πράγμα που είναι αναληθές.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 17 Μάιος 2021, 19:02Ότι ι ένα κάρο μαγαζιά εκεί έξω είναι φτιαγμένα με τα λεφτά του υποκόσμου.
γιατί μεταξύ όλων των άλλων έχει πέσει χρήμα από τον υπόκοσμο. Δε μπορεί σε μία χώρα σε κρίση, να ανοίγουν τόσα πολλά μαγαζιά ξαφνικά. Δε μπορεί όλος αυτός ο κόσμος που τα ανοίγει, προέρχομενος ως επι το πλείστον από τα λαϊκά στρώματα, να βρήκε οικονομίες στα χρόνια της κρίσης για
να ανοίξει κάποιο κατάστημα. Κάτι βρωμάει.
Σοβαρά τώρα στηρίζεις την δουλειά που έκανε ο Ζαχαρίας; Να παίρνουν νταβατζιλίκι από καταστηματάρχες για να τους προστατεύουν από αυτούς που έβαζαν οι ίδιοι να τους σπάνε τα μαγαζιά;Prepon έγραψε: 17 Μάιος 2021, 17:54Και τα δύο ισχύουνRocco Siffredi έγραψε: 17 Μάιος 2021, 14:35μηπως δεν ειχε πολυ "φαι" σε αυτες τις περιοχες σε σχεση με παραλια π.χ οποτε τα πραματα ηταν πιο χαλαρα;Prepon έγραψε: 17 Μάιος 2021, 14:22 Απο εκεί και πέρα ας μετρήσουμε τα θύματα στην νυχτερινή ζωή της Νέας Φιλαδέλφειας , Νέου Ηρακλείου, Μεταμόρφωσης και Νέας Ιωνίας την τελευταία εικοσαετία.
Μετά ας μηδενίσουμε το κοντέρ και ας αρχίσουμε να τα μετράμε ξανά για την επόμενη εικοσαετία υπό τους νέους άρχοντες της πόλης. Σημειωτέον, ισχυρίζεσαι σε άλλα νήματα πως η εγκληματικότητα ούτως ή άλλως φθίνει τα τελευταία χρόνια, οπότε ξεκινάς ήδη με αβανταζ
Αν είναι περισσότερα τα θύματα είσαι ένας βλάκας και μισος, διαφορετικά θα είμαι εγώ.
δεν ξερουμε και πως ειναι μοιρασμενες οι περιοχες και αν ο ταδε που σκοτωθηκε επαιρνε μεριδιο απο την περιοχη
Και η παραλία είναι πιο ζορικη, έχεις περισσότερες απαιτήσεις.
Και ο Κεφάλας είχε κώδικα.
Δώσε βάση στην παρακάτω ιστορία που θυμήθηκα σήμερα
Πριν καμιά δεκαρια χρόνια τον προσέγγισε φίλος, έμπορος - προμηθευτής περιπτέρων και μίνι μάρκετ από τη Ν.Φιλαδελφεια.
Κάποιος του χρωσταγε 80.000 ευρω και με το πρόσχημα της παγκόσμιας κρίσης που είχε έρθει ήδη στην Ελλάδα πριν κάνα δυο χρόνια του ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν σε θέση να τον αποπληρώσει.
Κατεφυγε λοιπόν ο φίλος στην λύση Κεφάλα, που με 15-20% προμήθεια ανέλαβε να τακτοποιήσει την υπόθεση. Ε, ήρθε λοιπόν ο Κεφάλας και λέει στο φίλο μου πως ο οφειλέτης δεν κοροϊδεύει, τον έψαξε και είδε ότι πράγματι είχε χρεοκοπησει και πως εξαιτίας τουτου δεν ήταν λογικό να ζητάει πίσω τα χρήματα του.
Έχω και προσωπικές ιστορίες που δεν θέλω να αναφερθώ, έχω και ιστορίες φίλων μου, έχω και ένα παιδί "διαμάντι", γειτονακι , που ήταν στην ομάδα του.
Να σημειώσω ότι ήμουν φίλος με τους δύο μικρούς του αδερφούς, τον Σιά που τον σκοτώσανε και αυτόν και με τον Γκαλαλία μέ το γυάλινο μάτι, όπως και με το ξάδερφό του τον Μιχάλη... ευτυχώς που δεν μπλέχτηκα με αυτά όταν ήμουν στην ηλικία που κάνανε τις μαλακίες στα Rabit από όπου και ξεκίνησαν και την πυγμαχία στην ΑΕΚ...
the end
- Golden Age
Καλά μην το λες... Στην Αθήνα μέχρι και για κομμωτήρια έχει ακουστεί...Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Μάιος 2021, 09:49
Όσο για την προστασία, νταξει, αυτή να τη θέλουν τίποτα μεγάλα μαγαζιά της νύχτας. Ο άλλος στο καφέ τώρα τι κινδύνους να έχει. Αυτό που κάνουν οι μαφιες είναι το λεγόμενο Racketeering, ολ ταιμ κλασικ κατηγορία που ακούς σε μαφιόζικο ντοκιμαντέρ.
Μια φορά κάτι δημοσιογράφοι είχαν βγάλει βίντεο με μπράβους να δέρνουν έναν που είχε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων για θέματα προστασίας. Ο κακός χαμός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 17 Μάιος 2021, 20:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Golden Age
Έλα εντάξει, αν και νεοφιλ, δεν πρέπει να έχεις και πολύ σχέση. Οι περισσότεροι στήνουν τα μαγαζιά τους με δάνεια.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 17 Μάιος 2021, 19:02Ότι ι ένα κάρο μαγαζιά εκεί έξω είναι φτιαγμένα με τα λεφτά του υποκόσμου.Sid Vicious έγραψε: 17 Μάιος 2021, 18:30Εγώ πάντως έχω μαγαζί, τι εννοεις;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 17 Μάιος 2021, 15:34
Ναι τι? Τράβα με τις οικονομίες σου να ανοίξεις μαγαζί εν έτει 2021 και έλα να ξαναμιλήσουμε.
- Golden Age
Απο το 2008 πολύς κόσμος έχει στραφεί στην εστίαση. Και όχι, δεν είναι με λεφτά του υποκόσμου, αν και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να ανοίγουν και τέτοια που λες για ξέπλυμα χρήματος. Αλλά αυτά αποτελούν εξαιρέσεις και ούτε κατ' ελάχιστον τον κανόνα, όπως τα παρουσιάζεις ή τα θεωρείς.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 17 Μάιος 2021, 19:34Οκ. Είναι λάνθασμένες οι διατυπώσεις των προτάσεων μου. Αυτό που έγραψα εξαρχής είναι πως η Ελλάδα έχει πλημμυρίσει με καταστήματα εστίασηςSid Vicious έγραψε: 17 Μάιος 2021, 19:25Σαφώς κάποια θα είναι, όπως και κάποια εμπορικά, κάποιες αντιπροσωπειες, κάποιες εταιρίες επίσης. Αλλά εσύ δεν είπες αυτό, ειπες νομίζω ότι δεν μπορεί να ανοίξει πλέον μαγαζί καποιος χωρίς να υπάρχει σχέση με υπόκοσμο πράγμα που είναι αναληθές.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 17 Μάιος 2021, 19:02
Ότι ι ένα κάρο μαγαζιά εκεί έξω είναι φτιαγμένα με τα λεφτά του υποκόσμου.
γιατί μεταξύ όλων των άλλων έχει πέσει χρήμα από τον υπόκοσμο. Δε μπορεί σε μία χώρα σε κρίση, να ανοίγουν τόσα πολλά μαγαζιά ξαφνικά. Δε μπορεί όλος αυτός ο κόσμος που τα ανοίγει, προέρχομενος ως επι το πλείστον από τα λαϊκά στρώματα, να βρήκε οικονομίες στα χρόνια της κρίσης για
να ανοίξει κάποιο κατάστημα. Κάτι βρωμάει.
Τα περισσότερα καταστήματα που ανοίγουν, ανοίγουν με δάνεια.
ΌχιΠάνας έγραψε: 17 Μάιος 2021, 19:48
Σοβαρά τώρα στηρίζεις την δουλειά που έκανε ο Ζαχαρίας; Να παίρνουν νταβατζιλίκι από καταστηματάρχες για να τους προστατεύουν από αυτούς που έβαζαν οι ίδιοι να τους σπάνε τα μαγαζιά;![]()
Αλλά υποστηρίζω ότι αυτοί που θα αναλάβουν το πόστο του θα είναι τρισχειροτεροι.
Διαφωνείς με αυτό ;
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Γιατί να αναλάβει κάποιος το πόστο και να μην εξαρθρωθούν; Γιατί θα πρέπει να υπάρχει πόστο και μαφία;Prepon έγραψε: 17 Μάιος 2021, 20:27ΌχιΠάνας έγραψε: 17 Μάιος 2021, 19:48
Σοβαρά τώρα στηρίζεις την δουλειά που έκανε ο Ζαχαρίας; Να παίρνουν νταβατζιλίκι από καταστηματάρχες για να τους προστατεύουν από αυτούς που έβαζαν οι ίδιοι να τους σπάνε τα μαγαζιά;![]()
Αλλά υποστηρίζω ότι αυτοί που θα αναλάβουν το πόστο του θα είναι τρισχειροτεροι.
Διαφωνείς με αυτό ;
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 359 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V