!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Πιερρακάκης ετοιμάζει "βιβλιάριο υγείας" στο κινητό μας- Θα έχει ιστορικό, εξετάσεις και φάρμακα κάθε ασθενούς

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Ο Πιερρακάκης ετοιμάζει "βιβλιάριο υγείας" στο κινητό μας- Θα έχει ιστορικό, εξετάσεις και φάρμακα κάθε ασθενούς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Nostalgia έγραψε: 06 Απρ 2021, 11:56 Γινεται να κρατησουμε τον Πιερρακακη καμμια δεκαετια στο υπουργειο;
:+1:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Ο Πιερρακάκης ετοιμάζει "βιβλιάριο υγείας" στο κινητό μας- Θα έχει ιστορικό, εξετάσεις και φάρμακα κάθε ασθενούς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

gassim έγραψε: 06 Απρ 2021, 14:20
Cecily Anne έγραψε: 06 Απρ 2021, 14:20
gassim έγραψε: 06 Απρ 2021, 14:19

Δεν μπορεί να ανοίξει οικογενειακή μερίδα ένα άτομο μόνο του;
ΟΧΙ.
και αν πεθάνουν οι γονείς σου τι γίνεται;
Αν πεθάνει το μέλος Ν μιας οικογενειακής μερίδας απλά το Ν-1 αποκτά αριθμό Ν, το Ν-2 αποκτά αριθμό Ν-1 κ.ο.κ. Αν αυτός που πέθανε είναι το μέλος 1, τότε το μέλος 2 γίνεται μέλος 1. Η μερίδα δεν έχει όνομα, έχει αριθμό και αριθμημένα μέλη.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

foscilis έγραψε: 06 Απρ 2021, 14:28
gassim έγραψε: 06 Απρ 2021, 14:20
Cecily Anne έγραψε: 06 Απρ 2021, 14:20

ΟΧΙ.
και αν πεθάνουν οι γονείς σου τι γίνεται;
Αν πεθάνει το μέλος Ν μιας οικογενειακής μερίδας απλά το Ν-1 αποκτά αριθμό Ν, το Ν-2 αποκτά αριθμό Ν-1 κ.ο.κ. Αν αυτός που πέθανε είναι το μέλος 1, τότε το μέλος 2 γίνεται μέλος 1. Η μερίδα δεν έχει όνομα, έχει αριθμό και αριθμημένα μέλη.
:smt023
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Βασικά μπες στο gov.gr βγάλε ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και θα καταλάβεις αμέσως πώς δουλεύει. 1 λεπτό παίρνει. :)
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

nowhere έγραψε: 06 Απρ 2021, 14:15το ότι γράφει το εξιτήριο επάγγελμα ή ζώδιο δεν σου φαίνεται αστείο δλδ
Αυτό λέμε. Ηταν ένα μηχανογραφικό σύστημα άσχημα στημένο. Πήραν το μηχανογραφικό σύστημα ενός generic νοσοκομείου και δεν ασχολήθηκαν γιά να το προσαρμόσουν. Εδώ που τα λέμε, δεν καταλαβαίνω ούτε στο εξιτήριο τής μητέρας τι λόγο έχει να εμφανίζεται επάγγελμα.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Leporello

foscilis έγραψε: 06 Απρ 2021, 14:30Βασικά μπες στο gov.gr βγάλε ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και θα καταλάβεις αμέσως πώς δουλεύει. 1 λεπτό παίρνει. :)
Βασικά, είναι μεγάλη πρόοδος το ότι μπορείς να βγάλεις πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, πιστοποιητικό εγγυτέρων συγγενών, να βγάλεις εξουσιοδότηση χωρίς να τρέχεις την 96 μητέρα σου σε ΚΕΠ. Επίσης, άλλαξα ΔΟΥ στην γυναίκα μου on line, έκανα αίτηση γιά προκαταβολή σύνταξης, γιά αναδρομικά σύνταξης του μακαρίτη του πεθερού μου κ.λ.π.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Leporello

Leporello έγραψε: 06 Απρ 2021, 14:39
nowhere έγραψε: 06 Απρ 2021, 14:15το ότι γράφει το εξιτήριο επάγγελμα ή ζώδιο δεν σου φαίνεται αστείο δλδ
Αυτό λέμε. Ηταν ένα μηχανογραφικό σύστημα άσχημα στημένο. Πήραν το μηχανογραφικό σύστημα ενός generic νοσοκομείου και δεν ασχολήθηκαν γιά να το προσαρμόσουν. Εδώ που τα λέμε, δεν καταλαβαίνω ούτε στο εξιτήριο τής μητέρας τι λόγο έχει να εμφανίζεται επάγγελμα.
Δράττομαι τής ευκαιρίας να πώ κάτι λίγο off topic αλλά διασκεδαστικό: Χρειάσθηκε κάποτε να ζητήσω ληξιαρχική πράξη γέννησης (γιά την κληρονομιά του πατέρα μου, δεν υπήρχε Πιερακάκης τότε). Γεννήθηκα το 1958 στο λεγόμενο Ρωσικό νοσοκομείο (Παπαναστασίου, τώρα αρχείο Μακεδονικού Αγώνος) στην Θεσσαλονίκη, αλλά γράφηκα στο ληξιαρχείο Γουμενίσης, γιατί εκεί έμενε τότε η οικογένειά μου. Το πιστοποιητικό ήταν προτυπωμένο και συμπλήρωνε κάποιος τα στοιχεία των γονέων. Ελεγε λοιπόν το κείμενο: Ο κάτωθι υπογεγραμμένος ΓΜ δηλώνω ότι την 99/99/1958 η σύζυγός μου ΙΜ επαγγέλματος οικιακά (διαγραμμένο και συμπληρωμένο με το χέρι "δημοδιδασκάλισσα") μοι επαρουσίασεν άρρεν (χειρόγραφα) βρέφος το οποίο έτεκε εις την επί τής οδού (κενό) οικίας μου. Αναγνωρίζω ότι τυγχάνω πατήρ του βρέφους κ.λ.π. :smt005: :smt005: :smt005:
Ενδιαφέροντα σημεία:
1. Η δήλωση είναι μόνο του πατέρα και όχι τής μητέρας. Μάλιστα, αναγνωρίζει την πατρότητα. Σήμερα δεν γίνεται τέτοια δήλωση, απλώς συμπληρώνονται τα ονόματα των γινέων.
2. Το επάγγελμα τής μητέρας ήταν προτυπωμένο.
3. Παρ'ό,τι γεννήθηκα σε μαιευτήριο, δηλώθηκα ότι γεννήθηκα στο σπίτι, γιατί έτσι ήταν το προτυπωμένο έγγραφο.
1.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Awesomatic έγραψε: 06 Απρ 2021, 13:21
Άστα... Βλέπεις να έρχεται ο άλλος από έξω με ταυτότητα σε μέγεθος πιστωτικής και εσύ κυκλοφορείς με το κτήνος σαν να βγήκες από τη σπηλιά
Πω πω ρε συ,πως άντεξες τόση ντροπή !
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Εγω δεν εχω νοσηλευθει ποτε και εχω να παρω φαρμακα εδω και 30 χρονια.

Δεδομενου οτι δεν προκειται να παρω και εμβολια θα ειναι σε ολα ζιρο ο φακελος μου.

.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Papa John έγραψε: 06 Απρ 2021, 15:25
Άστα... Βλέπεις να έρχεται ο άλλος από έξω με ταυτότητα σε μέγεθος πιστωτικής και εσύ κυκλοφορείς με το κτήνος σαν να βγήκες από τη σπηλιά
Αυτό έλα να μου το πεις όταν έχεις περάσει μια ώρα στα σύνορα με τους συνοριακούς να ψάχνουν την ταυτότητα για οποιοδήποτε σημάδι που να δείχνει ότι είναι γνήσια μέχρι να τους επιβεβαιώσουν από τα κεντρικά ότι ναι οι βελανιδοφάγοι του νότου έχουν ένα χαρτί της πλάκας για ταυτότητα. Έψαχνε ο καημένος ο άνθρωπος να βρει κάποιο υδατογράφημα, ή κάτι που να δείχνει ότι δεν είναι απλά ένα πλαστικοποιημένο χαρτί... Φυσικά δεν βρήκε.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Awesomatic έγραψε: 06 Απρ 2021, 17:12
Αυτό έλα να μου το πεις όταν έχεις περάσει μια ώρα στα σύνορα με τους συνοριακούς να ψάχνουν την ταυτότητα για οποιοδήποτε σημάδι που να δείχνει ότι είναι γνήσια μέχρι να τους επιβεβαιώσουν από τα κεντρικά ότι ναι οι βελανιδοφάγοι του νότου έχουν ένα χαρτί της πλάκας για ταυτότητα. Έψαχνε ο καημένος ο άνθρωπος να βρει κάποιο υδατογράφημα, ή κάτι που να δείχνει ότι δεν είναι απλά ένα πλαστικοποιημένο χαρτί... Φυσικά δεν βρήκε.
Εμένα η δικιά μου είναι και χειρόγραφή. Πήγα να την αλλάξω με το διαβατήριο μαζί και μου είπαν στην αστυνομία να την αλλάξω, μόλις λήξει το καινούριο διαβατήριο. Σκέφτομαι τις ώρες που θα περάσω σε τράπεζες και τη γραφειοκρατία να περνάω παντού τον νέο αριθμό, όταν έρθει η ώρα και με πιάνει κρύος ιδρώτας.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Δεν καταλαβαίνω τι κακό βλέπετε μερικοί στον Χαρακτηριστικό ΑΡιθμό Ασφαλούς Γνώσης Μοναδικών Ατόμων.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Cecily Anne έγραψε: 06 Απρ 2021, 17:23
Awesomatic έγραψε: 06 Απρ 2021, 17:12

Εμένα η δικιά μου είναι και χειρόγραφή. Πήγα να την αλλάξω με το διαβατήριο μαζί και μου είπαν στην αστυνομία να την αλλάξω, μόλις λήξει το καινούριο διαβατήριο. Σκέφτομαι τις ώρες που θα περάσω σε τράπεζες και τη γραφειοκρατία να περνάω παντού τον νέο αριθμό, όταν έρθει η ώρα και με πιάνει κρύος ιδρώτας.
Κι εμένα απ' το 1996 και γράφει : "Χριστιανός Ορθόδοξος". :8)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 06 Απρ 2021, 17:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Kauldron έγραψε: 06 Απρ 2021, 13:38
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Απρ 2021, 13:30

M' αρέσει που κάποιοι τα γουστάρουν όλα αυτά.

Μπουνταλάδες? Στημένοι?
άσε, εμείς είμαστε συνομωσιολόγοι
για το δικό μας καλό γίνονται όλα και δεν το εκτιμάμε
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Στύγιος έγραψε: 06 Απρ 2021, 17:28

Κι εμένα απ' το 1996 και γράφει : "Χριστιανός Ορθόδοξος".
Μα εμένα υποτίθεται είναι "από τις καινούριες". Δεν είχε μέσα θρήσκευμα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”