Nostalgia έγραψε: 06 Απρ 2021, 11:56 Γινεται να κρατησουμε τον Πιερρακακη καμμια δεκαετια στο υπουργειο;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Πιερρακάκης ετοιμάζει "βιβλιάριο υγείας" στο κινητό μας- Θα έχει ιστορικό, εξετάσεις και φάρμακα κάθε ασθενούς
Re: Ο Πιερρακάκης ετοιμάζει "βιβλιάριο υγείας" στο κινητό μας- Θα έχει ιστορικό, εξετάσεις και φάρμακα κάθε ασθενούς
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Re: Ο Πιερρακάκης ετοιμάζει "βιβλιάριο υγείας" στο κινητό μας- Θα έχει ιστορικό, εξετάσεις και φάρμακα κάθε ασθενούς
Αν πεθάνει το μέλος Ν μιας οικογενειακής μερίδας απλά το Ν-1 αποκτά αριθμό Ν, το Ν-2 αποκτά αριθμό Ν-1 κ.ο.κ. Αν αυτός που πέθανε είναι το μέλος 1, τότε το μέλος 2 γίνεται μέλος 1. Η μερίδα δεν έχει όνομα, έχει αριθμό και αριθμημένα μέλη.gassim έγραψε: 06 Απρ 2021, 14:20και αν πεθάνουν οι γονείς σου τι γίνεται;
foscilis έγραψε: 06 Απρ 2021, 14:28Αν πεθάνει το μέλος Ν μιας οικογενειακής μερίδας απλά το Ν-1 αποκτά αριθμό Ν, το Ν-2 αποκτά αριθμό Ν-1 κ.ο.κ. Αν αυτός που πέθανε είναι το μέλος 1, τότε το μέλος 2 γίνεται μέλος 1. Η μερίδα δεν έχει όνομα, έχει αριθμό και αριθμημένα μέλη.
Βασικά μπες στο gov.gr βγάλε ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και θα καταλάβεις αμέσως πώς δουλεύει. 1 λεπτό παίρνει. 
Αυτό λέμε. Ηταν ένα μηχανογραφικό σύστημα άσχημα στημένο. Πήραν το μηχανογραφικό σύστημα ενός generic νοσοκομείου και δεν ασχολήθηκαν γιά να το προσαρμόσουν. Εδώ που τα λέμε, δεν καταλαβαίνω ούτε στο εξιτήριο τής μητέρας τι λόγο έχει να εμφανίζεται επάγγελμα.nowhere έγραψε: 06 Απρ 2021, 14:15το ότι γράφει το εξιτήριο επάγγελμα ή ζώδιο δεν σου φαίνεται αστείο δλδ
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Βασικά, είναι μεγάλη πρόοδος το ότι μπορείς να βγάλεις πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, πιστοποιητικό εγγυτέρων συγγενών, να βγάλεις εξουσιοδότηση χωρίς να τρέχεις την 96 μητέρα σου σε ΚΕΠ. Επίσης, άλλαξα ΔΟΥ στην γυναίκα μου on line, έκανα αίτηση γιά προκαταβολή σύνταξης, γιά αναδρομικά σύνταξης του μακαρίτη του πεθερού μου κ.λ.π.foscilis έγραψε: 06 Απρ 2021, 14:30Βασικά μπες στο gov.gr βγάλε ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και θα καταλάβεις αμέσως πώς δουλεύει. 1 λεπτό παίρνει.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Δράττομαι τής ευκαιρίας να πώ κάτι λίγο off topic αλλά διασκεδαστικό: Χρειάσθηκε κάποτε να ζητήσω ληξιαρχική πράξη γέννησης (γιά την κληρονομιά του πατέρα μου, δεν υπήρχε Πιερακάκης τότε). Γεννήθηκα το 1958 στο λεγόμενο Ρωσικό νοσοκομείο (Παπαναστασίου, τώρα αρχείο Μακεδονικού Αγώνος) στην Θεσσαλονίκη, αλλά γράφηκα στο ληξιαρχείο Γουμενίσης, γιατί εκεί έμενε τότε η οικογένειά μου. Το πιστοποιητικό ήταν προτυπωμένο και συμπλήρωνε κάποιος τα στοιχεία των γονέων. Ελεγε λοιπόν το κείμενο: Ο κάτωθι υπογεγραμμένος ΓΜ δηλώνω ότι την 99/99/1958 η σύζυγός μου ΙΜ επαγγέλματος οικιακά (διαγραμμένο και συμπληρωμένο με το χέρι "δημοδιδασκάλισσα") μοι επαρουσίασεν άρρεν (χειρόγραφα) βρέφος το οποίο έτεκε εις την επί τής οδού (κενό) οικίας μου. Αναγνωρίζω ότι τυγχάνω πατήρ του βρέφους κ.λ.π.Leporello έγραψε: 06 Απρ 2021, 14:39Αυτό λέμε. Ηταν ένα μηχανογραφικό σύστημα άσχημα στημένο. Πήραν το μηχανογραφικό σύστημα ενός generic νοσοκομείου και δεν ασχολήθηκαν γιά να το προσαρμόσουν. Εδώ που τα λέμε, δεν καταλαβαίνω ούτε στο εξιτήριο τής μητέρας τι λόγο έχει να εμφανίζεται επάγγελμα.nowhere έγραψε: 06 Απρ 2021, 14:15το ότι γράφει το εξιτήριο επάγγελμα ή ζώδιο δεν σου φαίνεται αστείο δλδ
Ενδιαφέροντα σημεία:
1. Η δήλωση είναι μόνο του πατέρα και όχι τής μητέρας. Μάλιστα, αναγνωρίζει την πατρότητα. Σήμερα δεν γίνεται τέτοια δήλωση, απλώς συμπληρώνονται τα ονόματα των γινέων.
2. Το επάγγελμα τής μητέρας ήταν προτυπωμένο.
3. Παρ'ό,τι γεννήθηκα σε μαιευτήριο, δηλώθηκα ότι γεννήθηκα στο σπίτι, γιατί έτσι ήταν το προτυπωμένο έγγραφο.
1.
Πω πω ρε συ,πως άντεξες τόση ντροπή !Awesomatic έγραψε: 06 Απρ 2021, 13:21
Άστα... Βλέπεις να έρχεται ο άλλος από έξω με ταυτότητα σε μέγεθος πιστωτικής και εσύ κυκλοφορείς με το κτήνος σαν να βγήκες από τη σπηλιά
Εγω δεν εχω νοσηλευθει ποτε και εχω να παρω φαρμακα εδω και 30 χρονια.
Δεδομενου οτι δεν προκειται να παρω και εμβολια θα ειναι σε ολα ζιρο ο φακελος μου.
.
Δεδομενου οτι δεν προκειται να παρω και εμβολια θα ειναι σε ολα ζιρο ο φακελος μου.
.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Αυτό έλα να μου το πεις όταν έχεις περάσει μια ώρα στα σύνορα με τους συνοριακούς να ψάχνουν την ταυτότητα για οποιοδήποτε σημάδι που να δείχνει ότι είναι γνήσια μέχρι να τους επιβεβαιώσουν από τα κεντρικά ότι ναι οι βελανιδοφάγοι του νότου έχουν ένα χαρτί της πλάκας για ταυτότητα. Έψαχνε ο καημένος ο άνθρωπος να βρει κάποιο υδατογράφημα, ή κάτι που να δείχνει ότι δεν είναι απλά ένα πλαστικοποιημένο χαρτί... Φυσικά δεν βρήκε.Papa John έγραψε: 06 Απρ 2021, 15:25Πω πω ρε συ,πως άντεξες τόση ντροπή !Awesomatic έγραψε: 06 Απρ 2021, 13:21
Άστα... Βλέπεις να έρχεται ο άλλος από έξω με ταυτότητα σε μέγεθος πιστωτικής και εσύ κυκλοφορείς με το κτήνος σαν να βγήκες από τη σπηλιά
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Cecily Anne
Εμένα η δικιά μου είναι και χειρόγραφή. Πήγα να την αλλάξω με το διαβατήριο μαζί και μου είπαν στην αστυνομία να την αλλάξω, μόλις λήξει το καινούριο διαβατήριο. Σκέφτομαι τις ώρες που θα περάσω σε τράπεζες και τη γραφειοκρατία να περνάω παντού τον νέο αριθμό, όταν έρθει η ώρα και με πιάνει κρύος ιδρώτας.Awesomatic έγραψε: 06 Απρ 2021, 17:12Αυτό έλα να μου το πεις όταν έχεις περάσει μια ώρα στα σύνορα με τους συνοριακούς να ψάχνουν την ταυτότητα για οποιοδήποτε σημάδι που να δείχνει ότι είναι γνήσια μέχρι να τους επιβεβαιώσουν από τα κεντρικά ότι ναι οι βελανιδοφάγοι του νότου έχουν ένα χαρτί της πλάκας για ταυτότητα. Έψαχνε ο καημένος ο άνθρωπος να βρει κάποιο υδατογράφημα, ή κάτι που να δείχνει ότι δεν είναι απλά ένα πλαστικοποιημένο χαρτί... Φυσικά δεν βρήκε.Papa John έγραψε: 06 Απρ 2021, 15:25Πω πω ρε συ,πως άντεξες τόση ντροπή !Awesomatic έγραψε: 06 Απρ 2021, 13:21
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Dwarven Blacksmith
Δεν καταλαβαίνω τι κακό βλέπετε μερικοί στον Χαρακτηριστικό ΑΡιθμό Ασφαλούς Γνώσης Μοναδικών Ατόμων.
Κι εμένα απ' το 1996 και γράφει : "Χριστιανός Ορθόδοξος".Cecily Anne έγραψε: 06 Απρ 2021, 17:23Εμένα η δικιά μου είναι και χειρόγραφή. Πήγα να την αλλάξω με το διαβατήριο μαζί και μου είπαν στην αστυνομία να την αλλάξω, μόλις λήξει το καινούριο διαβατήριο. Σκέφτομαι τις ώρες που θα περάσω σε τράπεζες και τη γραφειοκρατία να περνάω παντού τον νέο αριθμό, όταν έρθει η ώρα και με πιάνει κρύος ιδρώτας.Awesomatic έγραψε: 06 Απρ 2021, 17:12Αυτό έλα να μου το πεις όταν έχεις περάσει μια ώρα στα σύνορα με τους συνοριακούς να ψάχνουν την ταυτότητα για οποιοδήποτε σημάδι που να δείχνει ότι είναι γνήσια μέχρι να τους επιβεβαιώσουν από τα κεντρικά ότι ναι οι βελανιδοφάγοι του νότου έχουν ένα χαρτί της πλάκας για ταυτότητα. Έψαχνε ο καημένος ο άνθρωπος να βρει κάποιο υδατογράφημα, ή κάτι που να δείχνει ότι δεν είναι απλά ένα πλαστικοποιημένο χαρτί... Φυσικά δεν βρήκε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 06 Απρ 2021, 17:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
άσε, εμείς είμαστε συνομωσιολόγοιKauldron έγραψε: 06 Απρ 2021, 13:38
M' αρέσει που κάποιοι τα γουστάρουν όλα αυτά.
Μπουνταλάδες? Στημένοι?
για το δικό μας καλό γίνονται όλα και δεν το εκτιμάμε
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Cecily Anne
Μα εμένα υποτίθεται είναι "από τις καινούριες". Δεν είχε μέσα θρήσκευμα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 161 Απαντήσεις
- 3771 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
-
- 30 Απαντήσεις