!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tηλεργασια. Να τη συνεχίσουμε και στη μετα-Covid εποχη?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Tηλεργασια. Να τη συνεχίσουμε και στη μετα-Covid εποχη?
Ρε ταλαιπωροι, θα εκτοξευτει η προσφορα και θα παιρνετε τρεις και μια και ονειρευεστε να νοικιαζετε εξοχικα εκτος Αθηνων;
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Εξαρτάται για ποιά εξοχή μιλάμε.Αν και δε ξέρω κατά πόσο τα ενοίκια στη περιφέρεια γενικά είναι χαμηλότερα από τα αθηναϊκά.gassim έγραψε: 02 Απρ 2021, 15:27καλα για να νοικιάσεις ενα σπίτι ενα μήνα σε μια εξοχή δεν χρειάζεται να είσαι μάνατζερΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 02 Απρ 2021, 15:26Γιατί δε θα παίζουν λεφτά.Δεν είναι όλοι οι υπάλληλοι καλοπληρωμένοι υψηλόβαθμοι μάνατζερς.
- nik_killthemall
Ο μονος λογος για να εκτοξευτει η προσφορα ειναι η προσληψη υπαλλήλων εκτός χώρας. Σαφως αν επιτραπεί να γίνει αυτό, όχι δεν θα παιρνουν 3 και 1, δεν θα παίρνουν τπτ, η χώρα θα περάσει κατά 80% στην ανεργία.CRWH έγραψε: 02 Απρ 2021, 15:29 Ρε ταλαιπωροι, θα εκτοξευτει η προσφορα και θα παιρνετε τρεις και μια και ονειρευεστε να νοικιαζετε εξοχικα εκτος Αθηνων;
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Δεν γίνεται αυτό ρε τύπε. Δεν υπάρχει τηλεμπαρίστα.nik_killthemall έγραψε: 02 Απρ 2021, 15:32Ο μονος λογος για να εκτοξευτει η προσφορα ειναι η προσληψη υπαλλήλων εκτός χώρας. Σαφως αν επιτραπεί να γίνει αυτό, όχι δεν θα παιρνουν 3 και 1, δεν θα παίρνουν τπτ, η χώρα θα περάσει κατά 80% στην ανεργία.CRWH έγραψε: 02 Απρ 2021, 15:29 Ρε ταλαιπωροι, θα εκτοξευτει η προσφορα και θα παιρνετε τρεις και μια και ονειρευεστε να νοικιαζετε εξοχικα εκτος Αθηνων;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Τέλος πάντων, ενα απο τα θετικά της τηλεεργασίας είναι οτι μπορείς να μετακινηθείς πιο εύκολα.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 02 Απρ 2021, 15:31Εξαρτάται για ποιά εξοχή μιλάμε.Αν και δε ξέρω κατά πόσο τα ενοίκια στη περιφέρεια γενικά είναι χαμηλότερα από τα αθηναϊκά.gassim έγραψε: 02 Απρ 2021, 15:27καλα για να νοικιάσεις ενα σπίτι ενα μήνα σε μια εξοχή δεν χρειάζεται να είσαι μάνατζερΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 02 Απρ 2021, 15:26
Γιατί δε θα παίζουν λεφτά.Δεν είναι όλοι οι υπάλληλοι καλοπληρωμένοι υψηλόβαθμοι μάνατζερς.
Ανάλογα με τις δυνατοτητες του και τα κέφια του άλλος θα πάει στο εξοχικό ενός φίλου, άλλος θα πάει στην Ταυλάνδη, άλλος δεν θα πάει πουθενά επειδή δεν γουστάρει ή δεν μπορεί.
Θα εκτοξευτεί και η ζήτηση καθώς εμείς ήμαστε το φτηνό εργατικό προσωπικό της Ευρώπης.CRWH έγραψε: 02 Απρ 2021, 15:29 Ρε ταλαιπωροι, θα εκτοξευτει η προσφορα και θα παιρνετε τρεις και μια και ονειρευεστε να νοικιαζετε εξοχικα εκτος Αθηνων;
- nik_killthemall
Ναι προφανως δεν μιλαμε για χειρωνακτικη εργασια - αναγκη φυσικης παρουσιας.Feindflug έγραψε: 02 Απρ 2021, 15:33Δεν γίνεται αυτό ρε τύπε. Δεν υπάρχει τηλεμπαρίστα.nik_killthemall έγραψε: 02 Απρ 2021, 15:32Ο μονος λογος για να εκτοξευτει η προσφορα ειναι η προσληψη υπαλλήλων εκτός χώρας. Σαφως αν επιτραπεί να γίνει αυτό, όχι δεν θα παιρνουν 3 και 1, δεν θα παίρνουν τπτ, η χώρα θα περάσει κατά 80% στην ανεργία.CRWH έγραψε: 02 Απρ 2021, 15:29 Ρε ταλαιπωροι, θα εκτοξευτει η προσφορα και θα παιρνετε τρεις και μια και ονειρευεστε να νοικιαζετε εξοχικα εκτος Αθηνων;
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Το ενδεχόμενο, δικέ μου, να παίρνετε καφέ και φαγητό από το σπίτι, το έχετε σκεφτεί;lafkiotis έγραψε: 02 Απρ 2021, 05:13Σιγουρα. Και η αυξηση ρευματος απο καλοριφερ/αιρκοντιτιον ειναι εξτρα. Αλλα και παλι πιο φτηνο απο το να πηγαινεις στη δουλεια.hellegennes έγραψε: 02 Απρ 2021, 05:11Στο σπίτι στάνταρ τρως περισσότερο. Και μπορεί να σου κοστίζει λιγότερο, αλλά δεν είναι τζάμπα.lafkiotis έγραψε: 02 Απρ 2021, 04:06 Τα χρηματα για εισιτηρια ( η βενζινες), καφεδες, κολατσιο που γλυτωνεις οταν δουλευεις απο το σπιτι τα εχει αναφερει κανεις? Και αν δουλευουν και οι δυο μιλαμε για πολλα χρηματα.
Εγω και η γυναικα μου θελουμε καθημερινα στο περιπου 12€ σε εισιτηρια, 14€ σε φαγητο, €3 σε καφεδες και €15 για τα παιδια για το μερος που αφηνουμε τα παιδια μας μεχρι να τελειωσουμε τη δουλεια και να τα παρουμε. Ολα αυτα ειναι περιπου στα €200 τη βδομαδα.
Dein Herz, meine Gier
Τι παει να πει αν επιτραπει;nik_killthemall έγραψε: 02 Απρ 2021, 15:32Ο μονος λογος για να εκτοξευτει η προσφορα ειναι η προσληψη υπαλλήλων εκτός χώρας. Σαφως αν επιτραπεί να γίνει αυτό, όχι δεν θα παιρνουν 3 και 1, δεν θα παίρνουν τπτ, η χώρα θα περάσει κατά 80% στην ανεργία.CRWH έγραψε: 02 Απρ 2021, 15:29 Ρε ταλαιπωροι, θα εκτοξευτει η προσφορα και θα παιρνετε τρεις και μια και ονειρευεστε να νοικιαζετε εξοχικα εκτος Αθηνων;
Αυτοσκοπος ειναι.
- hellegennes
Δεν έχει σημασία, για τώρα μιλάμε, όχι για ένα υποθετικό μέλλον που όλα θα είναι ηλεκτρονικά διαθέσιμα. Δεν ισχύει καν μόνο για το δημόσιο, ισχύει και για ιδιωτικές εταιρείες. Σε μικρότερο βαθμό βέβαια, αλλά ισχύει. Όλοι κάνουν περισσότερο χρόνο για να διεκπεραιώσουν την δουλειά τους.Stalker έγραψε: 02 Απρ 2021, 15:27Αυτό είναι πρόβλημα μηχανογράφησης, όχι τηλε-εργασίας, συν ό,τι πρόσθετο σκάλωμα μπορεί να υπάρχει από το ότι δικαστήρια και υποθηκοφυλάκια ανοιγοκλείνουν τυχαία λόγω κόβιντ.hellegennes έγραψε: 02 Απρ 2021, 14:43 Η τηλεργασία στο δημόσιο έχει αποτύχει πλήρως. Πέρα από το δεδομένο ότι και επίσημα οι ΔΥ μπορούν να λουφάζουν, αφού δεν τους βλέπει και κανείς, ακόμη κι αυτοί που θέλουν να κάνουν δουλειά δεν μπορούν, γιατί οι περισσότεροι κάνουν δουλειά γραφείου και ακόμη ο συντριπτικός όγκος της γραφειοκρατίας είναι έγγραφος και όχι ηλεκτρονικός. Κατά συνέπεια, όταν ο υπάλληλος χρειάζεται τον τάδε φάκελο, δεν μπορεί απλώς να πεταχτεί στο φυσικό γραφείο του να τον πάρει ούτε μπορεί να πάρει από πριν όλο το έγγραφο υλικό που χρειάζεται, που μπορεί να είναι ολόκληρο φορτηγό.
Όσοι έχουν να κάνουν με το δημόσιο ξέρουν πόσο χάλια είναι η κατάσταση. Όλα έχουν πάει τρομερά πίσω. Η διεκπεραίωση εργασιών γίνεται με ρυθμό ψόφιας κότας. Έχω κάνει αίτηση στο Πρωτοδικείο (ηλεκτρονικά) που κανονικά παίρνει 1-2 εργάσιμες για να διεκπεραιωθεί και έκαναν 3 εβδομάδες για να μου στείλουν το έγγραφο (ηλεκτρονικά).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν χρειάζεται να πάρεις τα βουνά ή να γίνεις ερημίτης για να βρεις μόνιμη κατοικία, και από Πτολεμαϊδα να δουλεύεις με μισθό Αθήνας (ή Λουξεμβούργου) είναι win.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
- hellegennes
Υπάρχουν και πολύ φθηνότεροι στην Ευρώπη. Ας μην μιλήσουμε για εκτός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πες τα, δικέ μου.the comet the course the tail έγραψε: 02 Απρ 2021, 08:13εκτός τόπου και χρόνου. κλασσικός αραχτός πχωρουμιτης που παριστάνει ότι δουλεύει. εμείς δεν δουλέψαμε, ούτε θα δουλέψουμε με τηλεργασία. εργαζόμαστε στην βιομηχανία, η δουλειά μας απαιτεί φυσική παρουσία, δουλεύουμε χειρωνακτικά, δουλεύουμε μηχανήματα, ιδρώνουμε.George_V έγραψε: 02 Απρ 2021, 01:39 Τωρα που εχει ενσκυψει αυτη η πανδημια αρκετοι απο μας δουλευουμε απο το σπιτι με τηλεργασια
Εχει τα υπερ και τα κατα της.
Στα υπερ ειναι οτι δεν χρειαζεται να ξυπνας ας πουμε αξημέρωτα και να τρέχεις να προλάβεις το λεωφορειο για τη δουλεια. Σηκωνεσαι λιγο πριν πιασεις δουλεια και καθεσαι στο pc.
Επισης δεν χρειαζεται να εισαι και καλοντυμένος καθε μερα. Αν η εργασια προυποθέτει και teleconference ενα γρηγορο ντους και ενα πουκαμισο αρκει. Ουτως η αλλως η καμερα δειχνει απο τη μεση και πανω. Απο κατω μπορειτε να ειστε με το σωβρακο και σαγιοναρα.
Επισης ειναι πιο ευκολο να κανεις υπερωρια μιας και δεν χρειαζεται να φυγεις αργα απο το γραφειο. Εισαι ηδη σπιτι.
Στα κατα σιγουρα ειναι η απώλεια της προσωπικης επαφης με τους υπολοιπους συναδελφους στο γραφειο. Δεν μπορειτε πια να κουτσομπολευετε στο διαλειμα για καφε ουτε να λετε μαλακιες για το οτιδηποτε.
Οπως επισης κατα ειναι και το συνεχομενο κλεισιμο στο σπιτι. Καποια στιγμη θες να βγεις και λιγο εξω ακομα και αν σε περιμένει 10ωρο χαρτοδουλειας στο γραφειο σου.
Οποτε τι λετε? Να τη συνεχισουμε και μετα την Καραντινα η οχι?
Ψηφιστε και δικαιολογηστε την ψηφο σας. Αν εχετε και αλλους λογους υπερ η κατα παρακαλω καταθεστε τους.
Τι coffee break, brunch, χαρτοδουλειά και γραφεία λέτε ρε τύποι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Feindflug την 02 Απρ 2021, 15:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dein Herz, meine Gier
Το εχουμε κανει και αυτο. Αλλα πολλες φορες γυρναμε σπιτι κουρασμενοι και οι δυο και παιρνουμε απεξω κατι γρηγορο. Ασε που δε μου φτανει ενας καφες την ημερα..Feindflug έγραψε: 02 Απρ 2021, 15:35Το ενδεχόμενο, δικέ μου, να παίρνετε καφέ και φαγητό από το σπίτι, το έχετε σκεφτεί;lafkiotis έγραψε: 02 Απρ 2021, 05:13Σιγουρα. Και η αυξηση ρευματος απο καλοριφερ/αιρκοντιτιον ειναι εξτρα. Αλλα και παλι πιο φτηνο απο το να πηγαινεις στη δουλεια.hellegennes έγραψε: 02 Απρ 2021, 05:11
Στο σπίτι στάνταρ τρως περισσότερο. Και μπορεί να σου κοστίζει λιγότερο, αλλά δεν είναι τζάμπα.
Εγω και η γυναικα μου θελουμε καθημερινα στο περιπου 12€ σε εισιτηρια, 14€ σε φαγητο, €3 σε καφεδες και €15 για τα παιδια για το μερος που αφηνουμε τα παιδια μας μεχρι να τελειωσουμε τη δουλεια και να τα παρουμε. Ολα αυτα ειναι περιπου στα €200 τη βδομαδα.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
υπάρχουν αλλα η πλειοψηφια είναι πολύ ακριβότεροι.hellegennes έγραψε: 02 Απρ 2021, 15:38Υπάρχουν και πολύ φθηνότεροι στην Ευρώπη. Ας μην μιλήσουμε για εκτός.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 111 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Portia
-
- 73 Απαντήσεις