Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι οι περισσότεροι της συνωμοταξίας αυτής δεν έχουν φίλτρο σάτιρας/κοροϊδίας/παρωδίας/σαρκασμού/αλήθειας. Τους ενοχλεί μόνο η πρόθεση. Αν θέλεις να τους εκμεταλλευτείς επιβεβαιώνοντας παράλληλα τα πιστεύω τους, σε έχουν θεό και θα ακούσουν ό,τι έχεις να πεις. Αν θέλεις να τους σατιρίσεις και να τους ανοίξεις τα μάτια, θα ψάξουν τρόπο να σε φιμώσουν και να σε θάψουν.Highlander έγραψε: 06 Φεβ 2021, 20:37Χωρίς ΣΥΡΙΖΑ ακόμη θα διώκονταν ποινικά βλάσφημοι παστίτσιοι κατόπιν χρυσαυγονεοδημοκρατικών εντολών.elchav έγραψε: 06 Φεβ 2021, 20:27μην παίρνεις θάρρος συριζοπαρατράγουδο που οι βουλευτές σου "περπατάνε και σκέφτονται" ή βλέπουν την 11η σεπτεμβρίου ως έργο τέχνηςHighlander έγραψε: 06 Φεβ 2021, 20:09
Φιλελεύθερη εκσυγχρονιστική ΝΔ
Τα τειζερ του παισιου συναντούν τους ελοχιμ![]()
Παρεμπιπτόντως παλιά όταν έβλεπα εξώφυλλα της ελεύθερης ώρας σε περίπτερα πίστευα ότι είναι καποιο είδος παρωδίας/καλλιτεχνικού προτζεκτ οπως η σελίδα του παστιτσιου στο φεισμπουκ.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η σημερινη Ελευθερη Ωρα δημοσιεύει συνεντευξη μου.
Re: Η σημερινη Ελευθερη Ωρα δημοσιεύει συνεντευξη μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λεγεών την 06 Φεβ 2021, 20:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Αυτοι που φτιαχνουν τα πρωτοσελιδα της Ελευθερης Ωρας, όπως και του Μακελειου, ειναι πολυ μερακληδες
Πρεπει να ειναι κλεισμενοι σε ενα δωματιο και να μην τους μενει αντερο απο τα γελια καθε νυχτα
Καποιος διαγωνισμος ποιος θα προτεινει το πιο αστειο πρωτοσελιδο
Πρεπει να ειναι κλεισμενοι σε ενα δωματιο και να μην τους μενει αντερο απο τα γελια καθε νυχτα
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ΙσχύειZelda έγραψε: 06 Φεβ 2021, 20:41 Αυτοι που φτιαχνουν τα πρωτοσελιδα της Ελευθερης Ωρας, όπως και του Μακελειου, ειναι πολυ μερακληδες
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Έβαλαν την γάτα τους να κλαίει.Αρίστος έγραψε: 06 Φεβ 2021, 20:01Nandros έγραψε: 06 Φεβ 2021, 19:58
Τί να αφρίσω ρε παραμυθά, που σε έκαναν ντέφι τα ελληνικά hoaxes.
Εγω τα εκανα ντεφι.![]()
![]()
https://new-economy.gr/2020/04/27/helle ... otimatika/
Έπρεπε να τους κάνεις μήνυση. Ξέρεις εσύ!
.
Nandros έγραψε: 06 Φεβ 2021, 20:51Έβαλαν την γάτα τους να κλαίει.Αρίστος έγραψε: 06 Φεβ 2021, 20:01Nandros έγραψε: 06 Φεβ 2021, 19:58
Τί να αφρίσω ρε παραμυθά, που σε έκαναν ντέφι τα ελληνικά hoaxes.
Εγω τα εκανα ντεφι.![]()
![]()
.
Γιατι να τους κανω μηνυση;
Επειδη με εκαναν λαικο ηρωα που τα εβαλα μαζι τους και ταυτοχρονα απογειωσα τις αναγνωσιμοτητες των αρθρων μου;
Επειδη τους εκανα ρομπες με την απαντηση μου μεσα στην ιδια τους τη σελιδα;
Παντα τετοια!
.
- Nandros
Λες για την πυραμίδα που έστησε το πατάρι; Και που τον κρέμασε στα μανταλάκια ηLord Brum έγραψε: 06 Φεβ 2021, 20:12 Κουπόνι για ενισχυτικό καυσίμου που μειώνει την κατανάλωση κατά 25% δίνει η εω επ ευκαιρία της συνέντευξης σου?
Ίφιδα;
.
- Nandros
Γιατί μας το χαλάς τώρα;Λεγεών έγραψε: 06 Φεβ 2021, 20:35 Δεν καταλαβαίνω τα τελευταία σχόλια. Μήπως η αξία του ανδρός ή της γυναικός μετριέται από το ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα ή θα κάνει την μεγαλύτερη απατεωνιά; Τι κριτήριο είναι το "δημοσιεύτηκα σε μία από τις αθλιότερες εφημερίδες", για να επιβεβαιωθεί ως έγκυρη όλη αυτή η τιτάνια και μακρά προσπάθεια αυτοπροβολής του συγκεκριμένου χρήστη;
Υπάρχει κόσμος εδώ στο φόρουμ που έχει δημοσιεύσει άρθρα σε σοβαρά ακαδημαϊκά περιοδικά ή που έχει δημοσιεύσει βιβλία. Το ότι δεν το λένε δημόσια, δεν τους κάνει λιγότερο "μάγκες" και "γλεντζέδες".
Για σοβαρευτείτε λίγο, βρήκατε τον τρελό του χωριού και τον σιγοντάρετε.
.
Σε εχει τσουξει τοσο μπαρμπα που θα ξενυχτισεις να βρεις προιστορικα ποστ να μου την πεις;
Οσο και να χτυπιεσαι το μονο που καταφερνεις ειναι να με διασκεδαζεις.
.
- Nandros
Και η χούντα έδιωξε τον Κοκό. Δεν θα την δοξάσουμε κιόλας!Highlander έγραψε: 06 Φεβ 2021, 20:37Χωρίς ΣΥΡΙΖΑ ακόμη θα διώκονταν ποινικά βλάσφημοι παστίτσιοι κατόπιν χρυσαυγονεοδημοκρατικών εντολών.elchav έγραψε: 06 Φεβ 2021, 20:27μην παίρνεις θάρρος συριζοπαρατράγουδο που οι βουλευτές σου "περπατάνε και σκέφτονται" ή βλέπουν την 11η σεπτεμβρίου ως έργο τέχνηςHighlander έγραψε: 06 Φεβ 2021, 20:09
Φιλελεύθερη εκσυγχρονιστική ΝΔ
Τα τειζερ του παισιου συναντούν τους ελοχιμ![]()
Παρεμπιπτόντως παλιά όταν έβλεπα εξώφυλλα της ελεύθερης ώρας σε περίπτερα πίστευα ότι είναι καποιο είδος παρωδίας/καλλιτεχνικού προτζεκτ οπως η σελίδα του παστιτσιου στο φεισμπουκ.![]()
.
-
Γενιά της Αγαμίας
- Golden Age
Nandros έγραψε: 06 Φεβ 2021, 20:58Και η χούντα έδιωξε τον Κοκό. Δεν θα την δοξάσουμε κιόλας!Highlander έγραψε: 06 Φεβ 2021, 20:37Χωρίς ΣΥΡΙΖΑ ακόμη θα διώκονταν ποινικά βλάσφημοι παστίτσιοι κατόπιν χρυσαυγονεοδημοκρατικών εντολών.elchav έγραψε: 06 Φεβ 2021, 20:27
μην παίρνεις θάρρος συριζοπαρατράγουδο που οι βουλευτές σου "περπατάνε και σκέφτονται" ή βλέπουν την 11η σεπτεμβρίου ως έργο τέχνης
.
Ο βασιλιάς, ο οποίος ήταν αγνωιστής αντιστασιακός, αγωνίστηκε για να έχεις εσύ απο τον καναπέ σου ψωμί - παιδεία - ελευθερία. Και το ευχαριστώ σου ποιο είναι; Να τον βρίζιες κι απο πάνω...
- Nandros
Το ότι σε έγραψαν στα παπάρια τους, δεν το σκέφτηκες;Αρίστος έγραψε: 06 Φεβ 2021, 20:53Nandros έγραψε: 06 Φεβ 2021, 20:51Έβαλαν την γάτα τους να κλαίει.Αρίστος έγραψε: 06 Φεβ 2021, 20:01
Εγω τα εκανα ντεφι.![]()
![]()
.
Γιατι να τους κανω μηνυση;![]()
Επειδη με εκαναν λαικο ηρωα που τα εβαλα μαζι τους και ταυτοχρονα απογειωσα τις αναγνωσιμοτητες των αρθρων μου;
Επειδη τους εκανα ρομπες με την απαντηση μου μεσα στην ιδια τους τη σελιδα;
Παντα τετοια!
.
.
Επι ενα μηνα ασχολουντουσαν μαζι μου γιατι δεν μπορουσαν να χωνεψουν οτι τελικα εγω τους εβγαλα χοαξερς. Και το μονο που καταφεραν ηταν να εχω εγω την τελευταια κουβεντα και μαλιστα μεσα στην ιστοσελιδα τους.
.
- Nandros
Piece of cake παραμυθά!Αρίστος έγραψε: 06 Φεβ 2021, 20:57Σε εχει τσουξει τοσο μπαρμπα που θα ξενυχτισεις να βρεις προιστορικα ποστ να μου την πεις;![]()
Οσο και να χτυπιεσαι το μονο που καταφερνεις ειναι να με διασκεδαζεις.![]()
.
Πάντως τα γέλια τα κάνουν οι πιο πολλοί εδώ. Συνέχισε!
.
- Nandros
Έχεις κάψει φλάντζα!Golden Age έγραψε: 06 Φεβ 2021, 21:00Nandros έγραψε: 06 Φεβ 2021, 20:58Και η χούντα έδιωξε τον Κοκό. Δεν θα την δοξάσουμε κιόλας!Highlander έγραψε: 06 Φεβ 2021, 20:37
Χωρίς ΣΥΡΙΖΑ ακόμη θα διώκονταν ποινικά βλάσφημοι παστίτσιοι κατόπιν χρυσαυγονεοδημοκρατικών εντολών.
.
Ο βασιλιάς, ο οποίος ήταν αγνωιστής αντιστασιακός, αγωνίστηκε για να έχεις εσύ απο τον καναπέ σου ψωμί - παιδεία - ελευθερία. Και το ευχαριστώ σου ποιο είναι; Να τον βρίζιες κι απο πάνω...
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 1183 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αχθος Αρουρης
-