Green Dragon έγραψε: 31 Ιαν 2021, 22:09
Ερμής έγραψε: 31 Ιαν 2021, 22:05
Αν πάει μέχρι το 2025 θα ζήσουμε φάσεις Mad Max σε όσους απομείνουν
Δεν θα πάει, σκέψου το, άνθρωπος της αγοράς είσαι. Οι καραντίνες και τα συναφή δεν έχουν πολλή ζωή ακόμα, είμαι 100% βέβαιος ότι θα ανοίξουμε είτε πιάσουν τα εμβόλια είτε όχι. Δεν μπορώ να ξέρω ή να υπολογίσω πότε ακριβώς αλλά δεν θ' αργήσει ιδιαίτερα.
Αυτό λέω και εγώ.
Κάποια στιγμή πρέπει να ζυγίσουν πόσους νεκρούς περιμένουν από τον κορωνοϊό και πόσους από αυτοκτονίες και από την πείνα και να αποφασίσουν να ανοίξει η αγορά.
Μία ερώτηση: η ισπανική γρίπη (παλιό στέλεχος Η1Ν1) θέρισε μία χρονιά και τέλος. Η ανθρωπότητα ξαναείδε απειλητικό Η1Ν1 μετά από 100 χρόνια και τελικά ήταν ψιλοπράγματα. Αυτό εδώ γιατί θέλει εμβόλιο κάθε χρόνο για να μην πεθάνουμε όλοι, μου εξηγεί κάποιος;
Δεν αρνούμαι την ύπαρξή του, τα έχω ξαναπεί, δεν άλλαξα γνώμη.
Απλώς πιστεύω πως από τη στιγμή που τον αμόλησαν οι Κινέζοι, ο κάθε ισχυρός προσπαθεί να επιβάλλει την ατζέντα του (οι φαρμακευτικές να πουλήσουν εμβόλια ακόμα και για τα αδέσποτα, η ΕΕ ψηφιοποιημένα τα δεδομένα υγείας των πολιτών για καλύτερο έλεγχό τους, οι πολυεθνικές εταιρίες να ρημάξουν τους μικρούς και μικρομεσαίους μέχρι να κλείσουν και να αυτοκτονήσουν κτλ) και έτσι κάθε εβδομάδα ακούμε διαφορετικές ειδήσεις, με αποτέλεσμα ο κόσμος να έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στους "επιστήμονες".
Λοιπόν, η ανθρωπότητα πέρασε ισπανική γρίπη, πανώλη, χολέρα, δεν ξέρω 'γω τι άλλο και τώρα όλα καλά. Αυτό γιατί δεν θα τελειώσει ποτέ αν δεν επαναλαμβάνουμε το εμβόλιο; Μας δουλεύουν;
Ναι, και για την γρίπη το επαναλαμβάνουν. Τα γερόντια.