σταρχίδια μας,δεν έχει κανένα βάρος η κριτική σε μια μπάντα που ακούγεται μισό αιώνα μετά από ένα τύπο που ακούει αλβανική ραπ και χαζοηλεκτρονικά μπλιμπλίκιαJohn Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιαν 2021, 02:40 Διαφωνω, οι Doors ηταν η πιο υπερτιμημενη μπαντα της εποχης τους, εαν οχι ολων των εποχων. Εκαναν μονο δυο καλα αλμπουμ και ηταν αποδοτικοι μονο για δυο χρονια και εαν ο Μορισσον δεν ηταν τοσο μουναρος και δεν φροντιζε να πεθανει την καταλληλη στιγμη, κανεις δεν θα ασχολουταν μαζι τους τωρα, γιατι απο καποια στιγμη και μετα, ειχε χασει την φωνη του και η μπαντα δεν μπορουσε καν να παιξει και κανεις δεν ηθελε να δουλεψεi μαζι τους. Στα τελειωματα εγραφαν οτι να ναι, απο βαρετα μπλουζ ως χαζοχαρουμενα ποπ η ακομα χειροτερα, ο Μορισον απαγγειλε ποιηση και η μπαντα πεταγε καμια νοτα για συνοδεια. Ετσι κι αλλιως ποτε δεν ηταν καλος τραγουδιστης και οσο για την ποιηση του...ας το αφησουμε καλυτερα. Διαβαζεις τους στιχους του The End και ειναι πραγματικα ανοητοι, χοντροκομενοι και χωρις καθολου χιουμορ. Ειναι επισης ενα μυστηριο για μενα πως τσιμπησε ολη η Αμερικη στο κολπο ενος λευκου μιντλ κλας γιου αξιωματικου του ναυτικου που αυτοανακυρηχθηκε μυημενος σαμανος που ειχε το πνευμα των ιθαγενων της Αμερικης.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μενιοφοβικοί χρήστες
Re: Μενιοφοβικοί χρήστες
- John Brown Gun Club
το θεμα μου ειναι οτι θα δεις πολυ συχνα αντιδραστικους ζοχαδιασμενους γερομπουμερ να προσπαθουν να εξιλεωθουν επειδη καποτε ακουγαν Ντορς, αλλα δεν θα δεις ποτε το ιδιο με οσους ακουγαν πχ Βελβετ Αντεργκραουντ.the comet the course the tail έγραψε: 24 Ιαν 2021, 02:49μην το αναλύεις τόσο πολύ. έχουν πει μερικά πολύ καλά τραγούδια. αρκεί. κάτι υπήρχε, έστω για λίγο. οι υπόλοιπες λεπτομέρειες τι να λένε; δε γαμιέται; συγχωρεμένοι. εδώ βλέπεις νέα παιδιά, μορφωμένα, σαν τον Γενιά της Αγαμίας και είναι ημιαβγά. τι ψάχνεις να βρεις; γάμησέ το.John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιαν 2021, 02:40Διαφωνω, οι Doors ηταν η πιο υπερτιμημενη μπαντα της εποχης τους, εαν οχι ολων των εποχων. Εκαναν μονο δυο καλα αλμπουμ και ηταν αποδοτικοι μονο για δυο χρονια και εαν ο Μορισσον δεν ηταν τοσο μουναρος και δεν φροντιζε να πεθανει την καταλληλη στιγμη, κανεις δεν θα ασχολουταν μαζι τους τωρα, γιατι απο καποια στιγμη και μετα, ειχε χασει την φωνη του και η μπαντα δεν μπορουσε καν να παιξει και κανεις δεν ηθελε να δουλεψεi μαζι τους. Στα τελειωματα εγραφαν οτι να ναι, απο βαρετα μπλουζ ως χαζοχαρουμενα ποπ η ακομα χειροτερα, ο Μορισον απαγγειλε ποιηση και η μπαντα πεταγε καμια νοτα για συνοδεια. Ετσι κι αλλιως ποτε δεν ηταν καλος τραγουδιστης και οσο για την ποιηση του...ας το αφησουμε καλυτερα. Διαβαζεις τους στιχους του The End και ειναι πραγματικα ανοητοι, χοντροκομενοι και χωρις καθολου χιουμορ. Ειναι επισης ενα μυστηριο για μενα πως τσιμπησε ολη η Αμερικη στο κολπο ενος λευκου μιντλ κλας γιου αξιωματικου του ναυτικου που αυτοανακυρηχθηκε μυημενος σαμανος που ειχε το πνευμα των ιθαγενων της Αμερικης.the comet the course the tail έγραψε: 24 Ιαν 2021, 02:03
όσο κι αν συμφωνώ με άλλα που λες, δεν έχεις γούστο στην μουσική. καλοί είναι οι ντορς.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- John Brown Gun Club
Απο ποιους ομως; απο σπασαρχιδηδες μπουμερς και απο τηνειτζερς που "γεννηθηκαν την λαθος δεκαετια" και απο κανα καγκουρα σαν και σενα που θεωρει το παρελθον σαν κατι το ιερο.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιαν 2021, 12:08Απο ποιους ομως; απο σπασαρχιδηδες μπουμερς και απο τηνειτζερς που "γεννηθηκαν την λαθος δεκαετια" και απο κανα καγκουρα σαν και σενα που θεωρει το παρελθον σαν κατι το ιερο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
- relativer777
Γειά σου Νύχτα. Άσε τους μπερδεμένους να ξεμπερδευτούν ! Καλά ξεμπερδέματανύχτα έγραψε: 23 Ιαν 2021, 00:45όλα με θυμίζουνΓενιά της Αγαμίας έγραψε: 23 Ιαν 2021, 00:42 ναι μπέρδεψε εμένα με τον Γενιά αλλά ψάχνει κάποιον που θυμίζει νύχτα
και ερωτώ θυμίζει ο Γενιάς εσένα;![]()
![]()
Αυτό για εσένα
Με θλίψη βλέπω το νήμα να εκτροχιάζεται από το αρχικό ερώτημα του νηματοθέτη...
Ας κάνω μια ύστατη προσπάθεια να το φέρω στον ίσιο δρόμο.....
Ας κάνω μια ύστατη προσπάθεια να το φέρω στον ίσιο δρόμο.....
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- relativer777
您如何确定尝试过它们?georgebi έγραψε: 24 Ιαν 2021, 12:48 Με θλίψη βλέπω το νήμα να εκτροχιάζεται από το αρχικό ερώτημα του νηματοθέτη...![]()
![]()
Ας κάνω μια ύστατη προσπάθεια να το φέρω στον ίσιο δρόμο.....![]()
Ακατάληπτες παπάρες από άνθρωπο που δεν ορίζει τουλάχιστον τη λογική προσέγγιση σε κάθε θέμα. Που αρέσκεται να υποδεικνύει και να επιδεικνύει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, την ψυχοπάθειά του ωσάν καθοδηγητής τιμωρός που πρέπει να επιβάλλει τις απόψεις του πάση θυσία. Σεξιστής, μανιοκαταθλιπτικός, που νομίζει πως ορίζει τη θέση μιας γυναίκας στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Αυτος κομπάζει δα, πως είναι προοδευτικός, ενώ βρίθει ρατσιστικής υποστήριξης, σε κάθε δημοσίευσή του. Θεωρεί πως κατέχει ''αποδεδειγμένα'' την ανατροφή των εκάστοτε συνομιλητών του, βάζοντας επιδεικτικά τη βούλα του, που ουδόλως ταιριάζει με την περιγραφή που επιτάσσει το μίσος που τον διακατέχει.John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιαν 2021, 01:47Σκατοψυχη εισαι αντικειμενικα, το διαπιστωνει κανεις οταν ανοιγεις το στομα σου και αναδυεται μια αποφορα βοθρου, εστω και με την μορφη λεξεων, οπως και μια εγγενης χυδαιοτητα που αποκαλυπτει βαθια χωριατιλα και αγροτοποιμενικη ανατροφη με σφαλιαρες και χριστοπαναγιες, και ολη αυτη η φτηνια και η μονιμη ζοχαδιαση καλη μου δεν καλυπτεται με την σουπερκιτσαρια της αρχαιολατρειας ουτε με το να κανεις καταχρηση της μουσικης των Ντορς για να το παιξεις προχω.Πασιφάη έγραψε: 24 Ιαν 2021, 01:23Εγώ πάλι βλέπω έναν παπάρα κομπλεξικό που το παίζει ειδήμων επί παντός επιστητού κι αν σκύψει να δει τ'αρχίδια του, θα συνειδητοποιήσει πως έχουν σαπίσει απ'το πολύ κούνημα πέρα δώθε. Και να ήταν για να τ'αερίσει, πάει στα διάλα. Αλλά τα κουνάει για να το παίξει μάγκας και αφεντικό σε όσους διαφωνούν με την ανεξέλεγκτη παρλαπίπα, που ουσία δεν έχει.John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιαν 2021, 01:08 Εγω βλεπω μονο κατι γεροντια, χαμενα στην γεροντιαση τους, ο ενας με ψεκασμενες θεωριες για σατανικους κυκλους που κυβερνανε τον κοσμο, και η αλλη σ ενα παραληρημα αρχαιομαλακιας, τιγκα αντιδραστικοι και οι δυο, να ζητανε θανατικες καταδικες και τετοια, αλλα να νομιζουν πως ειναι κατα καποιον τροπο προχω επειδη ακουνε μια υπερτιμημενη χιππικη μπαντα η οποια, προς τιμην της, φανταζομαι πως ουτε μιση ροχαλα δε θα σπαταλουσε για την ψεκασμενη και αντιδραστικη παρτη τους.
Μπορεί το λοιπόν να πάψει να ασχολείται με μας που μας θεωρεί γκαγκά και ενίοτε σκατόψυχους, όπως έγραψε κάπου, και να προσπαθήσει να βρει νόημα στη ζωή του, εμπλουτίζοντας την σε κάτι πιο κοντινό βάσει του ανύπαρκτου περιεχομένου του εγκεφάλου του.
Άντε χρυσό μου να παίξεις παραπέρα.
Και βρες να κανεις μαθημα για το νοημα της ζωης σε καναν αλλον, οταν αντι ν ασχολεισαι με τα εγγονια σου η να φτιαχνεις σπανακοπιτες, οπως καθε κυρια της ηλικιας σου, εισαι στο φορουμ δυο το πρωι να ανεβαζεις βιντεο των Ντορς και να σε ξεφτυλιζουν ατομα νεοτερα απο σενα κατα δεκαετιες.
Εγώ να ευχηθώ περαστικά και στον ψυχίατρο που θα σε αναλάβει, ''κουράγιο''.
Επειδη όμως δεν ειμαι αγνωμων, σου αφιερώνω το παρακάτω, με τις ειλικρινείς ευχές μου, για άμεση ίαση.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Προτείνω να αλλάξει ο τίτλος σε Γενιαφοβικοί χρήστες για να μην ανοίξω καινούριο.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Η Πασιφάη θα είναι εκεί να πιείτε τα ουζακια σας, μόλις τελειώσει όλο αυτό με την καραντίνα! Χάρηκα που είσαι καλά! Αλήθεια ρε μαν.the comet the course the tail έγραψε: 24 Ιαν 2021, 02:30o 42 περιμένει την Πασιφάη ακόμα στο Χασομέρι.
- relativer777
Βρέ Γενιά, Όλες η γενεές έχουν την δική τους αξία καιΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 24 Ιαν 2021, 14:31 Προτείνω να αλλάξει ο τίτλος σε Γενιαφοβικοί χρήστες για να μην ανοίξω καινούριο.
Καμία, δεν υστερεί ή υπερέχει των υπολοίπων.
Δεν κατανοώ, παρ' ότι το προσπαθώ επισταμένα, να κατανοήσω από πού ορμώμενοι κάποιοι, σ'αυτούς συγκαταλέγεσαι κι' εσύ βλέπετε Γενιαφοβία.
Μήπως θα μπορούσες να μου το καταδείξεις ?
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Τι λες ρε γέρο. Δεν καταλαβαίνω Χριστό.relativer777 έγραψε: 24 Ιαν 2021, 14:44Βρέ Γενιά, Όλες η γενεές έχουν την δική τους αξία καιΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 24 Ιαν 2021, 14:31 Προτείνω να αλλάξει ο τίτλος σε Γενιαφοβικοί χρήστες για να μην ανοίξω καινούριο.
Καμία, δεν υστερεί ή υπερέχει των υπολοίπων.
Δεν κατανοώ, παρ' ότι το προσπαθώ επισταμένα, να κατανοήσω από πού ορμώμενοι κάποιοι, σ'αυτούς συγκαταλέγεσαι κι' εσύ βλέπετε Γενιαφοβία.
Μήπως θα μπορούσες να μου το καταδείξεις ?
Εγώ είμαι η Γενιά.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
Γενιά της Αγαμίας
να θυμάστε παιδιά μου:John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιαν 2021, 01:47 αντι ν ασχολεισαι με τα εγγονια σου η να φτιαχνεις σπανακοπιτες, οπως καθε κυρια της ηλικιας σου
σχεδόν όλοι όσοι αυτοπλασάρονται ως αντι-"κάτι", είναι τελικά τα μεγαλύτερα "κάτι" οι ίδιοι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 5377 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider
-
- 575 Απαντήσεις