Και οφείλουν να τη ρίχνουν όλοι από κει και πέρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διακρίσεις στο σεξ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Διακρίσεις στο σεξ
Και οφείλουν να τη ρίχνουν όλοι από κει και πέρα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Καραμελίτσα
Προφανώς είναι ευαίσθητες καταστάσεις και εξαρτάται απο πολλές παραμέτρους τί θα πεις στο παιδί. \stavmanr έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:20Νάιδα, εδώ υπάρχουν πολύ σοβαρές αντιρρήσεις.Naida έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:14Μα δεν έχει το θέμα το ανήλικο Πάνα μου. Έχει το νεαρό της ηλικίας. Ο ενήλικος έχει το θέμα που θα ενδώσει σε ένα 15χρονο παιδί.Πάνας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:11
Αν του έχεις μάθει να σκέφτεται σωστά δεν πρόκειται να το εκμεταλλευτεί κανείς όσες ορμές και να έχει. Αν του λες μόνο να φορέσει το ζακετάκι φεύγοντας, ναι ίσως να το εκμεταλλευτεί κάποιος και θα πρέπει να υπάρχουν νόμοι. Αλλά στην ουσία ποιος θα φταίει;
Από τη στιγμή που αναγνωρίζεται το δικαίωμα στον 15χρονο ή 16χρονο στην ερωτική ζωή, του αναγνωρίζεται κάθε του επιλογή. Δεν θεωρείται πια "παιδί" ερωτικά. Θεωρείται ότι κάνει τις επιλογές του.
Το να του λες ότι ο άνθρωπος τον οποίο επέλεξε απέναντί του, το ίδιο, είναι ανώμαλος, όχι μόνο δεν βοηθά την κατάστασή του, αλλά το πιο πιθανό σε κάνει να το χάνεις σιγά σιγά από κοντά σου.
Ξαναγράφω: ό,τι προσάπτεις στο αντικείμενο του πόθου του παιδιού σου, το προσάπτεις στο ίδιο το παιδί δεδομένου ότι είναι τα δικά του αισθήματα και οι δικές του επιλογές.
Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες καταστάσεις που δεν πρέπει να κρίνονται εύκολα με ηθικολογικούς όρους.
Ως προς το παιδί ευαίσθητες: ως προς τον παιδόφιλο/φιλη, θα πληρώσω να του/της σπάσουν τα πόδια---και αυτό είνα κάτι που δεν κρίνεται με ηθικολογικούς όρους.
Z
Όχι. Όπως και στο 17 χρονο δεν αναγνωρίζεται η υπογραφή σε ιδιωτικά έγγραφα.Naida έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:25Ναι τις ξέρω τις σοβαρές σας αντιρρήσεις περί του να μην είναι θέμα να γαμανε παιδιά ενήλικες. Τις έχουμε ξανασυζητησει. Στο 14χρονο δεν του αναγνωρίζεται το δικαίωμα στην ερωτική ζωή;stavmanr έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:20Νάιδα, εδώ υπάρχουν πολύ σοβαρές αντιρρήσεις.Naida έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:14
Μα δεν έχει το θέμα το ανήλικο Πάνα μου. Έχει το νεαρό της ηλικίας. Ο ενήλικος έχει το θέμα που θα ενδώσει σε ένα 15χρονο παιδί.
Από τη στιγμή που αναγνωρίζεται το δικαίωμα στον 15χρονο ή 16χρονο στην ερωτική ζωή, του αναγνωρίζεται κάθε του επιλογή. Δεν θεωρείται πια "παιδί" ερωτικά. Θεωρείται ότι κάνει τις επιλογές του.
Το να του λες ότι ο άνθρωπος τον οποίο επέλεξε απέναντί του, το ίδιο, είναι ανώμαλος, όχι μόνο δεν βοηθά την κατάστασή του, αλλά το πιο πιθανό σε κάνει να το χάνεις σιγά σιγά από κοντά σου.
Ξαναγράφω: ό,τι προσάπτεις στο αντικείμενο του πόθου του παιδιού σου, το προσάπτεις στο ίδιο το παιδί δεδομένου ότι είναι τα δικά του αισθήματα και οι δικές του επιλογές.
Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες καταστάσεις που δεν πρέπει να κρίνονται εύκολα με ηθικολογικούς όρους.
Προς τιμήν του.Paris έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:26Απλή χυλόπιτα ήταν,Naida έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:22Τι ακριβώς περιθώρια είναι αυτά που επιτρέπουν σε έναν ενήλικο να ενδώσει σε ένα ανήλικο που παιχνίδιζει και δοκιμάζει τις δυνάμεις του κτλ. Κτλ;Πάνας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:17
Για να ενδώσει θα πρέπει να υπάρχουν περιθώρια... τι δεν καταλαβαίνουμε; Εσύ 15 χρονών πως σκεφτόσουν, τι σχέση είχες με τους γονείς σου;
Τι εννοείς πως σκεφτόμουν; είχα ερωτευτεί τον καθηγητή μου στο φροντιστήριο και τον φαντασιωνομουν συνέχεια. Επίσης στα 15-16 μου είχα ερωτευτεί τον γιο οικογενειακών μας φίλων που ήταν στα 27. Και του το είπα. Και εμοιαζα 20χρονη σε ανάπτυξη. Και μου είπε να βρεις κάποιον στην ηλικία σου. Απλά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
βρε γράψτε ελέυθερα.Καραμελίτσα έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:29 θα πληρώσω να της σπάσουν τα πόδια βγάλουν το μαλί τρίχα τρίχα.
Ε πως, στο 15χρονο αναγνωρίζεται το δικαίωμα στην ερωτική ζωή αλλά στο 14χρονο, 12χρονο όχι; γιατί;stavmanr έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:30Όχι. Όπως και στο 17 χρονο δεν αναγνωρίζεται η υπογραφή σε ιδιωτικά έγγραφα.Naida έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:25Ναι τις ξέρω τις σοβαρές σας αντιρρήσεις περί του να μην είναι θέμα να γαμανε παιδιά ενήλικες. Τις έχουμε ξανασυζητησει. Στο 14χρονο δεν του αναγνωρίζεται το δικαίωμα στην ερωτική ζωή;stavmanr έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:20
Νάιδα, εδώ υπάρχουν πολύ σοβαρές αντιρρήσεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Προσπέρασες το πιο σημαντικό, την σχέση με τους γονείς. Ο κουμπάρος μου μεγαλώνει 2 κορίτσια και η γυναίκα του είναι φίλη με τις κόρες της όπως και αυτός δεν υπάρχει δηλαδή σχέση φοβίας με τα παιδιά αλλά διαλόγου και συνεννόησης.Naida έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:22Τι ακριβώς περιθώρια είναι αυτά που επιτρέπουν σε έναν ενήλικο να ενδώσει σε ένα ανήλικο που παιχνίδιζει και δοκιμάζει τις δυνάμεις του κτλ. Κτλ;Πάνας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:17Για να ενδώσει θα πρέπει να υπάρχουν περιθώρια... τι δεν καταλαβαίνουμε; Εσύ 15 χρονών πως σκεφτόσουν, τι σχέση είχες με τους γονείς σου;Naida έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:14
Μα δεν έχει το θέμα το ανήλικο Πάνα μου. Έχει το νεαρό της ηλικίας. Ο ενήλικος έχει το θέμα που θα ενδώσει σε ένα 15χρονο παιδί.
Τι εννοείς πως σκεφτόμουν; είχα ερωτευτεί τον καθηγητή μου στο φροντιστήριο και τον φαντασιωνομουν συνέχεια. Επίσης στα 15-16 μου είχα ερωτευτεί τον γιο οικογενειακών μας φίλων που ήταν στα 27. Και του το είπα. Και εμοιαζα 20χρονη σε ανάπτυξη. Και μου είπε να βρεις κάποιον στην ηλικία σου. Απλά.
Σίγουρα θα έχουν τις ορμές τους αλλά ξέρουν και τα όρια... πχ αν είναι να κάνουν κάτι ντε και καλά δεν θα τον κάνουν με κάποιο μεγαλύτερο αλλά με κάποιον της ηλικίας τους.
the end
Στον 30χρονο γιατί; Σε εσένα γιατί;Naida έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:33Ε πως, στο 15χρονο αναγνωρίζεται το δικαίωμα στην ερωτική ζωή αλλά στο 14χρονο, 12χρονο όχι; γιατί;stavmanr έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:30Όχι. Όπως και στο 17 χρονο δεν αναγνωρίζεται η υπογραφή σε ιδιωτικά έγγραφα.Naida έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:25
Ναι τις ξέρω τις σοβαρές σας αντιρρήσεις περί του να μην είναι θέμα να γαμανε παιδιά ενήλικες. Τις έχουμε ξανασυζητησει. Στο 14χρονο δεν του αναγνωρίζεται το δικαίωμα στην ερωτική ζωή;
Να την απαγορεύσουμε σε όλους κάτω των 90.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 03 Ιαν 2021, 22:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Naida έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:33 Ε πως, στο 15χρονο αναγνωρίζεται το δικαίωμα στην ερωτική ζωή αλλά στο 14χρονο, 12χρονο όχι; γιατί;
- Καραμελίτσα
Σαν θέμα αρχής, δεν κάνω διάκριση αντίδρασης ανάλογα με το φύλο. Προτιμώ πόδια.enaon έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:33βρε γράψτε ελέυθερα.Καραμελίτσα έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:29 θα πληρώσω να της σπάσουν τα πόδια βγάλουν το μαλί τρίχα τρίχα.![]()
Z
Και βέβαια στον 30χρονο και στον 90χρονο. Με ενηλίκους.stavmanr έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:34Στον 30χρονο γιατί; Σε εσένα γιατί;
Να την απαγορεύσουμε σε όλους κάτω των 90.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
το αναγνωρίζω πως δεν εριχνε τα στανταρ του .Naida έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:32Προς τιμήν του.Paris έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:26Απλή χυλόπιτα ήταν,Naida έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:22
Τι ακριβώς περιθώρια είναι αυτά που επιτρέπουν σε έναν ενήλικο να ενδώσει σε ένα ανήλικο που παιχνίδιζει και δοκιμάζει τις δυνάμεις του κτλ. Κτλ;
Να ανεβάσουμε το όριο ενηλικίωσης.
Κάθε 40άρης θα μας παριστάνει τον ενήλικο δηλαδή;
Μέχρι τα 90 θα βγαίνεις με τον κηδεμόνα σου.
Αχ είσαι και αστείος.
Ας τηρήσουμε τα υπάρχοντα όρια οι ενήλικες, ας μην μαγαριζουμε την παιδική και εφηβική ηλικία. Υπάρχουν συνομίληκοί τους, 20αρηδες/20αρες που μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω με μεγαλύτερο κτλ . Οι μπαρμπάδες και οι θιτσες στην άκρη τους.stavmanr έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:39Να ανεβάσουμε το όριο ενηλικίωσης.
Κάθε 40άρης θα μας παριστάνει τον ενήλικο δηλαδή;
Μέχρι τα 90 θα βγαίνεις με τον κηδεμόνα σου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
επειδή δηλαδή γενιά μας ήταν εξώλης και προώλης και έκανε εφήμερες σχέσεις χωρίς μέλλον, να καταδικάσουμε και τις νέες κοπέλες; Σχέσεις μόνο με 10 χρόνια μεγαλύτερους, να έχουν προοπτική γάμου.Naida έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:43 Ας τηρήσουμε τα υπάρχοντα όρια οι ενήλικες, ας μην μαγαριζουμε την παιδική και εφηβική ηλικία. Υπάρχουν συνομίληκοί τους, 20αρηδες/20αρες που μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω με μεγαλύτερο κτλ . Οι μπαρμπάδες και οι θιτσες στην άκρη τους.