!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πούλα, πούλα καλε μου χρυσαυγιτη...Πούλα!

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
zteo

Re: Πούλα, πούλα καλε μου χρυσαυγιτη...Πούλα!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Το συμπερασμα ειναι ενα οτι οι Χρυσαυγιτες παριστανουν τους Μακεδονομαχους για την κονομα. :8)
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas »

Το συμπέρασμα είναι ότι οι χρυσαυγίτες από τη στιγμή που δεν παίρνουν ούτε επιχορήγηση, ούτε όπως αποδεικνύεται αβαντάρισμα από... σκοτεινά κέντρα με πολλά χρήματα, για να συνεχίσει να υφίσταται το κόμμα τους και να στηρίζει π.χ. τα συλλαλητήρια κοιτάνε πώς θα πουλήσουν πετσέτες για να καλύψουν τα στανταρ έξοδα της τρίτης πολιτικής δύναμης στην χώρα.

Εντάξει όπως καταλαβαίνετε δεν είναι εύκολο και γι' αυτό κλείνουν και γραφεία σε περιοχές που η χα τα πάει ίσως και καλύτερα από άποψης ψήφων.
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

Αράξτε όλοι ρε. Ιούλιος είναι, κάθεστε κι ασχολείστε με τη Χ.Α. και το εμπόριο.
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

metaxoskolikas έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 12:36 Το συμπέρασμα είναι ότι οι χρυσαυγίτες από τη στιγμή που δεν παίρνουν ούτε επιχορήγηση, ούτε όπως αποδεικνύεται αβαντάρισμα από... σκοτεινά κέντρα με πολλά χρήματα, για να συνεχίσει να υφίσταται το κόμμα τους και να στηρίζει π.χ. τα συλλαλητήρια κοιτάνε πώς θα πουλήσουν πετσέτες για να καλύψουν τα στανταρ έξοδα της τρίτης πολιτικής δύναμης στην χώρα.

Εντάξει όπως καταλαβαίνετε δεν είναι εύκολο και γι' αυτό κλείνουν και γραφεία σε περιοχές που η χα τα πάει ίσως και καλύτερα από άποψης ψήφων.

Πως έβγαλες το συμπέρασμα οτι δεν παίνρουν αβαντάρισμα από σκοτεινα (ρώσσικα) κέντρα;

Μπορούμε να βγάλουμε ένα αξιοπιστο συμπέρασμα για το πως βγάζεις τα συμπεράσματα σου.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

μίστερ μαξ έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 12:44
metaxoskolikas έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 12:36 Το συμπέρασμα είναι ότι οι χρυσαυγίτες από τη στιγμή που δεν παίρνουν ούτε επιχορήγηση, ούτε όπως αποδεικνύεται αβαντάρισμα από... σκοτεινά κέντρα με πολλά χρήματα, για να συνεχίσει να υφίσταται το κόμμα τους και να στηρίζει π.χ. τα συλλαλητήρια κοιτάνε πώς θα πουλήσουν πετσέτες για να καλύψουν τα στανταρ έξοδα της τρίτης πολιτικής δύναμης στην χώρα.

Πως έβγαλες το συμπέρασμα οτι δεν παίνρουν αβαντάρισμα από σκοτεινα (ρώσσικα) κέντρα;

Μπορούμε να βγάλουμε ένα αξιοπιστο συμπέρασμα για το πως βγάζεις τα συμπεράσματα σου.
Καταρχάς εσύ πρέπει να μου φέρεις ατράνταχτες αποδείξεις ότι η χρυσή αυγή δέχεται αβαντάρισμα από τη ρωσία, όχι εγώ ότι δεν δέχεται.

Το γεγονός ότι κοιτά να πουλήσει καμιά πετσέτα θαλάσσης για να καλύψει τα έξοδα, αλλά και ότι χρειάζεται μέρος των μισθών των ευρωβουλευτών της, δείχνει ότι το χρήμα δε ρέει και άφθονο. Εάν δεχόταν αβαντάρισμα προφανώς και θα έρεε και δε θα χρειαζόταν να πουλάνε πετσέτες, ούτε να κλείσουν γραφεία.
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

metaxoskolikas έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 12:58

Καταρχάς εσύ πρέπει να μου φέρεις ατράνταχτες αποδείξεις ότι η χρυσή αυγή δέχεται αβαντάρισμα από τη ρωσία, όχι εγώ ότι δεν δέχεται.

Το γεγονός ότι κοιτά να πουλήσει καμιά πετσέτα θαλάσσης για να καλύψει τα έξοδα, αλλά και ότι χρειάζεται μέρος των μισθών των ευρωβουλευτών της, δείχνει ότι το χρήμα δε ρέει και άφθονο. Εάν δεχόταν αβαντάρισμα προφανώς και θα έρεε και δε θα χρειαζόταν να πουλάνε πετσέτες, ούτε να κλείσουν γραφεία.
Οχι, εσύ έγραψες καταφατικά οτι το συμπέρασμα είναι ότι οι χρυσαυγίτες δεν παίρνουν χρηματοδότηση. Αρα πρέπει να υποστηρίξεις πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα. Το οτι πουλάει πετσέτες θαλάσσης δεν τεκμηριώνει οτι δεν λαμβάνει χρηματοδότηση από αλλού.
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

μίστερ μαξ έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 13:06

Οχι, εσύ έγραψες καταφατικά οτι το συμπέρασμα είναι ότι οι χρυσαυγίτες δεν παίρνουν χρηματοδότηση. Αρα πρέπει να υποστηρίξεις πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα. Το οτι πουλάει πετσέτες θαλάσσης δεν τεκμηριώνει οτι δεν λαμβάνει χρηματοδότηση από αλλού.
1) Εσείς πρώτοι είπατε ότι παίρνει χωρίς αποδείξεις
2) Το ότι ασχολούνται με πετσέτες θαλάσσης μερικών ευρώ για να ενισχυθεί το κόμμα και κλείνουν παράλληλα γραφεία, σημαίνει ότι δεν υπάρχει ρευστό, άρα ούτε αβαντάρισμα
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Kauldron έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 20:15

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 20:05 Αμα ειχαμε Ορμπαν αυτο που θα εκανε λογο των θαλλασιων συνορων της Ελλαδας θα ηταν να τους πυρολοβει στην θαλασσα.
Αυτο που θα εκαναν και οι Χρυσυαγιτες.
Και μετα θα επαιρνε ο διαολος την Ελλαδα απο το παγκοσμιο διασυρμο,καταδικη και κυρωσεων εξαιτιας της εγκληματικης αυτης ενεργειας.
Να τους στειλει στην Μογγολια ανηκει στην σφαιρα της φαντασιας και της ουτοπιας.
Μη σου πώ θα μας ρίχνανε και πυρηνικά.
:smt005: :smt005: :smt005:
Στη Βουλγαρία τους κυνηγάνε με μασέτες, και η Βουλγαρία μια χαρά είναι χώρα της Ε.Ε. Και κανείς δε τολμάει να τους πεί τίποτα.
Θα μας κλάνανε τ' αρχίδια.

Εσχατόγερε, σάκ μαι κόκ ρε.
:smt047

viewtopic.php?f=29&t=2768

Χρηστες φιλο ΝΑΖΙ εμμεσως πλην σαφως προτρεπουν να κυνηγαμε με μασετες τους προσφυγες.
Προτρεπουν να τους σάκ μαι κόκ .
Αυτα ειναι επιτρεπτα.
Η αποκαλυψη της δρασης της νεοναζιστικης συμμοριας, εδω και αλλου , ειναι διαφημιση. :smt005:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΜπλεΜπουμπυς την 06 Ιούλ 2018, 13:16, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

metaxoskolikas έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 13:08

2) Το ότι ασχολούνται με πετσέτες θαλάσσης μερικών ευρώ για να ενισχυθεί το κόμμα και κλείνουν παράλληλα γραφεία, σημαίνει ότι δεν υπάρχει ρευστό, άρα ούτε αβαντάρισμα
1) Σε παραπέμπω στην πρώτη σελίδα. Εκεί διαβάζει κανείς τι ειπώθηκε:
Εδώ να θυμίσουμε πάντως, μιας και κάποιος συνπχωρουμίτης έγειρε το θέμα, πως υπήρχαν δημοσιεύματα που έγραφαν για υπόγεια χρηματοδότηση από Ρωσσικά κεφάλαια (μια εποχή που η ΧΑ έλεγε πως πρέπει να δώσουμε βάσεις στην Ρωσία....). Ενώ πιο παλιά, οι ιδεολογικοί τους προγόνοι σιτίζονταν από την CIA.

2)Το ότι πουλάει κάποιος πετσέτες, δεν σημαίνει ότι δεν τα παίρνει χοντρά από άλλες πηγές. Είναι δυο ξεχωριστές διαδικασίες, η μόνη τους συσχέτιση μπορεί να είναι πως η πρώτη αποτελεί προσπάθεια συγκάλυψης της δεύτερης.
Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas »

Θυμάται κανείς έναν ravasko-ταμπασκο στο πχορουμ που το 2012 ανοιγε 14 με 88 αντιχρυσαυγιτικα νήματα πριν φάει πρωινό; Αυτό το νήμα με έκανε να νιώσω έξι χρόνια νεότερος.

Όπως και να'χει, το σύνηθες κατηγορητήριο για τη ΧΑ ήταν μέχρι τώρα ότι υπακούει στον Μαρινακη. Πλέον, μετά τα περί "Πειραιά και Θεσσαλονικης" από το Μαξίμου, ίσως έχουμε την ανοδο μιας ελληνοαριστερης εκδοχής ρωσοφοβίας και ξαφνικά η ΧΑ γίνει του Σαββίδη. Ο,τι βολεύει το κεντρικό αφήγημα.

Προσωπικά πιστεύω ότι εντός της ΧΑ δεν υπάρχει ενιαία γραμμή ούτε ότι όλα τα κεφάλια συνομιλούν με τα ίδια άτομα. Η Μεσογείων πάντως είναι πιο κοντά στην Καστέλα απ' ό,τι στην Άνω Τούμπα.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 13:10
Χρηστες φιλο ΝΑΖΙ εμμεσως πλην σαφως προτρεπουν να κυνηγαμε με μασετες τους προσφυγες.
Νεοναζι προτρεπουν να τους σάκ μαι κόκ .
Αυτα ειναι επιτρεπτα.
Η αποκαλυψη της δρασης της νεοναζιστικης συμμοριας των παραπανω ειναι διαφημιση. :smt005:
:+1:
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

metaxoskolikas έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 12:58 Καταρχάς εσύ πρέπει να μου φέρεις ατράνταχτες αποδείξεις
Οχι, εσύ έγραψες καταφατικά
:popc:
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Rakomelofronas έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 13:12....από το Μαξίμου, ίσως έχουμε την ανοδο μιας ελληνοαριστερης εκδοχής ρωσοφοβίας και ξαφνικά η ΧΑ γίνει του Σαββίδη. Ο,τι βολεύει το κεντρικό αφήγημα.

Προσωπικά πιστεύω ότι εντός της ΧΑ δεν υπάρχει ενιαία γραμμή ούτε ότι όλα τα κεφάλια συνομιλούν με τα ίδια άτομα. Η Μεσογείων πάντως είναι πιο κοντά στην Καστέλα απ' ό,τι στην Άνω Τούμπα.
από την πόλη έρχομαι....
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

μίστερ μαξ έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 13:12

1) Σε παραπέμπω στην πρώτη σελίδα. Εκεί διαβάζει κανείς τι ειπώθηκε:
Εδώ να θυμίσουμε πάντως, μιας και κάποιος συνπχωρουμίτης έγειρε το θέμα, πως υπήρχαν δημοσιεύματα που έγραφαν για υπόγεια χρηματοδότηση από Ρωσσικά κεφάλαια (μια εποχή που η ΧΑ έλεγε πως πρέπει να δώσουμε βάσεις στην Ρωσία....). Ενώ πιο παλιά, οι ιδεολογικοί τους προγόνοι σιτίζονταν από την CIA.

2)Το ότι πουλάει κάποιος πετσέτες, δεν σημαίνει ότι δεν τα παίρνει χοντρά από άλλες πηγές. Είναι δυο ξεχωριστές διαδικασίες, η μόνη τους συσχέτιση μπορεί να είναι πως η πρώτη αποτελεί προσπάθεια συγκάλυψης της δεύτερης.
1) Οι αποδείξεις σου που ακριβώς είναι; Ή απλώς αναφέρετε αόριστα δημοσιεύματα τα οποία φυσικά δεν περιέχουν αποδείξεις;
2) Α, δηλαδή η χα τελικά πουλάει πετσέτες για να φανεί ότι δεν έχει χρήματα, άρα και δε δέχεται χρηματοδότηση από τη ρωσία :D Τότε προς τί το συγκεκριμένο τόπικ που κατηγορεί τους χατες ως φραγκοφονιάδες που παριστάνουν τους μακεδονομάχους για να πουλάνε πετσετες. Παρατηρώ μία έντονη αντιφατικότητα στα όσα λέτε. :102:
Αν δεχθούμε τον συλλογισμό της πετσέτας που πρότεινες, τότε γιατί ζητείται από τους ευρωβουλευτές να δίνουν μέρος του μισθού τους στο κόμμα και μάλιστα υπήρξε και ένταση με τον συναδινό για το θέμα αυτό; Φαντάζομαι ότι η συγκεκριμένη ένταση, ο τσακωμός και η αποχώρηση συναδινού έγιναν και πάλι για τα φώτα της δημοσιότητας, προκειμένου να καταρριφθούν οι υποψίες για ρωσικα αβανταρισματα.
Επίσης η χα φροντίζει να κλείνει γραφεία της σε περιοχές που οι ψήφοι της παραμένουν σταθεροί ή παρουσιάζουν μικρή αύξηση, και πάλι για να παραστήσει ότι αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες

:lol:
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

μίστερ μαξ έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 13:13
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 13:10
Νεοναζι προτρεπουν να τους σάκ μαι κόκ .
Αυτα ειναι επιτρεπτα.
Η αποκαλυψη της δρασης της νεοναζιστικης συμμοριας των παραπανω ειναι διαφημιση. :smt005:
:+1:
Και συ της κοβας εισαι ; :lol:
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”