!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ντρέπομαι που είμαι Ευρωπαίος

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Ντρέπομαι που είμαι Ευρωπαίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

nostromos έγραψε: 11 Δεκ 2020, 19:29
sys3x έγραψε: 11 Δεκ 2020, 19:23
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 11 Δεκ 2020, 04:20 Tι έγινε ρε παιδιά? Δε μπήκε ο φιλέλληνας Μακρόν στη φωτιά για να υπερασπιστεί τα ελληνικά δίκαια? Μην έχει
σχέση αυτό και με το διόρισμο του νέου Τούρκου πρεσβευτή στο Παρίσι, που «είναι φίλος» του Γάλλου Προέδρου?
https://www.enikos.gr/international/753 ... tou-makron
Ο Εμμανουήλ γαμάει από επιλογή μια γριά γυναίκα από τότε που άρχισε να γαμάει, ας σοβαρευτούμε λίγο επιτέλους, ούτε ο νάνος δεν είναι τόσο ψεκασμένος.

δηλ. επειδη διοριστηκε φιλος του Μακρον πρεσβυς στη Γαλλια ο Μακρον τα βρηκε με τον Ερντογαν ...? :smt005: αυτο ξεπερνα και το σεναριο ο Ερντογαν να εκβιαζει τον Τραμπ
εννοώ ότι κανείς μας δεν περιμένει στα σοβαρά να μπει κανένας Εμμανουήλ στη πυρά για πάρτη μας, ούτε ο νάνος.
τώρα κατάλαβες μήπως;
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Δεκ 2020, 00:00
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 10 Δεκ 2020, 23:52 Εσύ, νανοσιδερά;
Εγώ καλά είμαι, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Επαληθεύονται οι προφητείες Δημοκρατικού, μπαίνουν ήδη οι πρώτες κυρώσεις και μαζί με το σουβλεροψώλη Μπάιντεν η Τουρκία μπάινει στο μικροσκόπιο και για νέες.
είσαι σταλήθεια ήρωας από άλλο πλανήτη, νάνε.

.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

sys3x έγραψε: 11 Δεκ 2020, 19:35

Ο Εμμανουήλ γαμάει από επιλογή μια γριά γυναίκα από τότε που άρχισε να γαμάει, ας σοβαρευτούμε λίγο επιτέλους, ούτε ο νάνος δεν είναι τόσο ψεκασμένος.

δηλ. επειδη διοριστηκε φιλος του Μακρον πρεσβυς στη Γαλλια ο Μακρον τα βρηκε με τον Ερντογαν ...? :smt005: αυτο ξεπερνα και το σεναριο ο Ερντογαν να εκβιαζει τον Τραμπ
εννοώ ότι κανείς μας δεν περιμένει στα σοβαρά να μπει κανένας Εμμανουήλ στη πυρά για πάρτη μας, ούτε ο νάνος.
τώρα κατάλαβες μήπως;

μια χαρα καταλαβα ... αλλοι δεν καταλαβανε οτι η ΕΕ ειναι Γερμανικο τσιφλικη ... οχι Γαλλικο
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

Fipps έγραψε: 11 Δεκ 2020, 01:19 Εικόνα

Όχι προέρχεται από την πόλη Bugacz της Ουγγαρίας.
Εξ ου προέρχονται και οι μπουγάτσες!
Άρα οι Γκαρντάσηδες κι αυτοί Ούνοι.

Καιρός δεν είναι να στηρίξουμε και εμείς;
Άβαταρ μέλους
sys3x

nostromos έγραψε: 11 Δεκ 2020, 19:36
sys3x έγραψε: 11 Δεκ 2020, 19:35

τώρα κατάλαβες μήπως;

μια χαρα καταλαβα ... αλλοι δεν καταλαβανε οτι η ΕΕ ειναι Γερμανικο τσιφλικη ... οχι Γαλλικο
οκ, κατάλαβα, το ίδιο πράμα λέμε, γερμανευρώπη, γκέγκεν γερμανευρώπη, γκέγκεν νάζις.
:smt023

γαμημένοι ευρωμασώνοι.

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Imperium έγραψε: 11 Δεκ 2020, 19:41
Fipps έγραψε: 11 Δεκ 2020, 01:19 Εικόνα

Όχι προέρχεται από την πόλη Bugacz της Ουγγαρίας.
Εξ ου προέρχονται και οι μπουγάτσες!
Άρα οι Γκαρντάσηδες κι αυτοί Ούνοι.

Καιρός δεν είναι να στηρίξουμε και εμείς;
ναι, είναι οι πασίγνωστοι σερρούνοι.

πακοτίνια.

.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

sys3x έγραψε: 11 Δεκ 2020, 19:36
Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Δεκ 2020, 00:00
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 10 Δεκ 2020, 23:52 Εσύ, νανοσιδερά;
Εγώ καλά είμαι, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Επαληθεύονται οι προφητείες Δημοκρατικού, μπαίνουν ήδη οι πρώτες κυρώσεις και μαζί με το σουβλεροψώλη Μπάιντεν η Τουρκία μπάινει στο μικροσκόπιο και για νέες.
είσαι σταλήθεια ήρωας από άλλο πλανήτη, νάνε.
αντεχει ακομη :003:
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο »

Επειδή στην εξωτερικη πολιτικη ,δεν υπάρχει ούτε δίκαιο ούτε νόμοι ούτε δικαιώματα αλλά μόνο συμφέροντα,επειδή ο τωρινός , φαινομενικά, φίλος μπορεί αύριο να γίνει εχθρός αν αλλάξουν ισορροπίες ,επειδή δεν χρειάζεται να είναι κάποιος φίλος μας αλλά απλά εχθρός του εχθρού μας και επειδή έχουμε πολλά παραδείγματα (Αρμενία, Κούρδοι κλπ) αυτό που επιβάλλεται να γίνει είναι να προετοιμαστεί η ελληνική κοινωνία για πόλεμο.
Είναι νομοτελειακά σίγουρο ότι δεν θα αργήσει η σύγκρουση με την Τουρκία,είναι τυφλός οποίος δεν το βλέπει και μπορεί η κυβέρνηση ,μετά λεφτά της λίστας πέτσα ,να καλλιεργεί τον φόβο στην ελληνική κοινωνία αλλά ,αν δεν υπάρξουν σύντομα αλλαγές σε πολλά επίπεδα,όπως αύξηση στρατιωτικής θητείας,συμφωνίες με άλλα κράτη με αμυντικές ρήτρες ,εκτός των νεκρών που θα ανακοινώνονται από τα κανάλια, θα έχουμε και απώλεια εδαφών.
Είμαστε τα καλά παιδιά της Ευρώπης,οι δεδομένοι και οι σίγουροι,οι ολιγαρκείς ζητούλες,αν δεν γίνουμε κολοπαιδα ,όχι σε πολλά χρόνια από τώρα,θα μιλάμε για ελλαδισταν στο ένα τρίτο της σημερινή ς επικράτειας.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

relativer777 έγραψε: 11 Δεκ 2020, 19:30
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Δεκ 2020, 00:04
Υδράργυρος έγραψε: 11 Δεκ 2020, 00:00 Τι ειστε;;; :p3:
ευρωπέοι
Αφαίρεσε το Ευρώ και είμαστε το υπόλοιπο. :p3:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

2 τα θέματα.

Το ένα αυτό που μας καίει. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι κανείς δεν θα διακινδυνεύσει τα δικά του συμφέροντα για να μας κάνει το χατήρι. Και πιθανόν κάποιοι στην Ευρώπη να πιστεύουν ότι οι διεκδικήσεις μας είναι μαξιμαλιστικές. Είτε γιατί τους πείθει η προπαγάνδα της Τουρκίας, είτε γιατί έχουν συνηθίσει να μας αντιμετωπίζουν με καχυποψία, είτε γιατί τους φαίνεται τόσο μακρινή μια δικιά μας διένεξη όσο θα φαινόταν σε μας μια αντίστοιχη της Φινλανδίας από τη Ρωσία.

Το δεύτερο όμως είναι το σημαντικότερο. Δεν φαίνεται να υπάρχει σοβαρή διάθεση στην Ευρώπη να παίξει ηγεμονικό ρόλο. Ζήσαμε τα χρόνια Τραμπ που σήμανε μια αλλαγή της Αμερικάνικης πολιτικής και την σταδιακή απόσυρση στρατευμάτων από εμπόλεμες ή ευαίσθητες περιοχές. Και τώρα αντί να εκμεταλλευτούν αυτό το κενό και να πάρουν μια πρωτοβουλία να επιπλήξουν το νταή* της περιοχής, αφήνουν το χρόνο να περάσει περιμένοντας να πάρουν γραμμή από το Μπάιντεν. Ποιος ηγέτης φέρεται ποτέ έτσι;

* Ο Τούρκος δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα μόνο σε εμάς. Δηλαδή δεν μπορεί να μην ανησυχούν που ξεσαλώνει κάθε τόσο και που αποφεύγοντας για μια ακόμα φορά της κυρώσεις θα αποθρασυνθεί ακόμα παραπάνω.

ΥΓ. Dwarven εύχομαι ειλικρινά να κάνεις πλάκα. Ούτε τα βαμμένα μποτς δεν βρίσκονται σε τέτοια άρνηση και εσύ έχεις τη δυνατότητα να σκεφτείς λογικά και καθαρά. Αυτό που γίνεται είναι ξεφτίλα πέρα και άσχετα από τα όποια δικά μας εθνικά συμφέροντα.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Ικανοποίηση Ερντογάν για τα συμπεράσματα της Ε.Ε.

O Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σχολίασε το συμπέρασμα της Συνόδου της Ε.Ε και ανέφερε πως «η Σύνοδος της Ε.Ε δεν έδωσε την απάντηση την οποία ήθελαν μερικές λίγες χώρες. Διότι τα αιτήματα τους δεν ήταν δίκαια. Διότι τα αιτήματα τους ήταν στην αντίθετη γραμμή και έδειχναν τα δίκαια της Τουρκίας. Να είναι καλά οι χώρες, μέλη της Ε.Ε οι οποίες διαθέτουν κοινή λογική, έδειξαν θετική στάση και έπεσε στο κενό το παιχνίδι αυτό».

Ο πρόεδρος της Τουρκίας υποστήριξε πως οι Βρυξέλλες δεν θα μπορέσουν να αποφασίσουν κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας ούτε το 2021. «Υπάρχει μια προσδοκία πως τον Μάρτιο του 2021 ως θα συζητηθούν τα θέματα αυτά. Δεν υπάρχει δυνατότητα να αποφασιστεί και τότε κάτι. Σε αυτή την περίοδο η Ε.Ε πρέπει να μας δώσει αυτά που δικαιούμαστε. Από την απελευθέρωση της βίζας μέχρι και την τελωνειακή ένωση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών μπορεί να καταδίκασε τα συμπεράσματα της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε, όμως η ανακοίνωση δεν καταδικάζει όλους τους Ευρωπαίους καθώς η Άγκυρα τονίζει πως γνωρίζει πως πολλές χώρες δεν υιοθετούν τη στάση αυτή.

https://www.kathimerini.gr/world/561191 ... a-tis-e-e/
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 11 Δεκ 2020, 19:55
Ικανοποίηση Ερντογάν για τα συμπεράσματα της Ε.Ε.

O Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σχολίασε το συμπέρασμα της Συνόδου της Ε.Ε και ανέφερε πως «η Σύνοδος της Ε.Ε δεν έδωσε την απάντηση την οποία ήθελαν μερικές λίγες χώρες. Διότι τα αιτήματα τους δεν ήταν δίκαια. Διότι τα αιτήματα τους ήταν στην αντίθετη γραμμή και έδειχναν τα δίκαια της Τουρκίας. Να είναι καλά οι χώρες, μέλη της Ε.Ε οι οποίες διαθέτουν κοινή λογική, έδειξαν θετική στάση και έπεσε στο κενό το παιχνίδι αυτό».

Ο πρόεδρος της Τουρκίας υποστήριξε πως οι Βρυξέλλες δεν θα μπορέσουν να αποφασίσουν κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας ούτε το 2021. «Υπάρχει μια προσδοκία πως τον Μάρτιο του 2021 ως θα συζητηθούν τα θέματα αυτά. Δεν υπάρχει δυνατότητα να αποφασιστεί και τότε κάτι. Σε αυτή την περίοδο η Ε.Ε πρέπει να μας δώσει αυτά που δικαιούμαστε. Από την απελευθέρωση της βίζας μέχρι και την τελωνειακή ένωση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών μπορεί να καταδίκασε τα συμπεράσματα της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε, όμως η ανακοίνωση δεν καταδικάζει όλους τους Ευρωπαίους καθώς η Άγκυρα τονίζει πως γνωρίζει πως πολλές χώρες δεν υιοθετούν τη στάση αυτή.

https://www.kathimerini.gr/world/561191 ... a-tis-e-e/
Δώσε θάρρος στο χωριάτη είναι η κατάσταση
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Οι κυρωσεις αυτες ειναι σαν να έφτυσαν οι Ευρωπαίοι τους Τούρκους.

Συγκεκριμένα σαν να εβαστηξαν σφιχτά το παπαρι τους και να το έφτυσαν για να ειναι έτοιμο...
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
relativer777
Phorum.gr user: relativer777

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από relativer777 »

The Rebel έγραψε: 11 Δεκ 2020, 19:50
relativer777 έγραψε: 11 Δεκ 2020, 19:30
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Δεκ 2020, 00:04

ευρωπέοι
Αφαίρεσε το Ευρώ και είμαστε το υπόλοιπο. :p3:
[img]https://i.postimg.cc/KjNLm6RB/aste ... .jpg[/img]
Χμ... φίλε Επαναστάτη, δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο!
:102:
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 11 Δεκ 2020, 04:20 Tι έγινε ρε παιδιά? Δε μπήκε ο φιλέλληνας Μακρόν στη φωτιά για να υπερασπιστεί τα ελληνικά δίκαια? Μην έχει
σχέση αυτό και με το διόρισμο του νέου Τούρκου πρεσβευτή στο Παρίσι, που «είναι φίλος» του Γάλλου Προέδρου?
https://www.enikos.gr/international/753 ... tou-makron
Το λέγαμε στη δουλειά αυτό. Η διαφορά τους στην ηλικία δεν είναι τώρα τόσο τραγική όσο ήταν στην αρχή: ήταν φοιτητής 20-25 και αντί να κραιπαλιάζει συζούσε με γκόμενα 45 χρονών και την συνομήλική του κόρη της, η οποία σίγουρα κραιπάλιαζε.
Να γυρίζει η άλλη ξημερώματα και εσύ τίποτα.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”