!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ήταν το Βυζάντιο Ελληνικό;
- Υδράργυρος
Re: Ήταν το Βυζάντιο Ελληνικό;
Η πολη βυζαντιο ειχε καταστραφει απο τον αυτοκρατορα σεπτιμο σεβηρο κατα τη διαρκεια καποιου εσωτερικου πολεμου.
Επισης λογικα θα πρεπει να καταστραφηκε στις εποδρομες των ερουλων.
Οποτε το βυζαντιο πολη μεχρι καποια φαση ηταν ελληνικο, μετα ηταν ρωμαικη πολη
Επισης λογικα θα πρεπει να καταστραφηκε στις εποδρομες των ερουλων.
Οποτε το βυζαντιο πολη μεχρι καποια φαση ηταν ελληνικο, μετα ηταν ρωμαικη πολη
ε οκ, διάβασε μόνη σου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 30 Ιαν 2019, 22:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
User_601
Δεν εισαι σε καμια θεση να λες διαβασε ΕΣΥ.
Mole έγραψε: 29 Ιαν 2019, 22:49 Ήταν το Βυζάντιο Ελληνικό;
Ναι, ήταν. Γι'αυτο και ηταν «a tedious and uniform tale of weakness and misery».

Α! Εσύ στάθηκες στον τίτλο; Τόσες σελίδες ποστ που συζητάμε δεν τα υπολόγισες;Εσθήρ έγραψε: 30 Ιαν 2019, 22:48Αν δεν με γελουν τα ματακια μου,ο τιτλος του θεματος λεει:Ηταν το βυζαντιο ελληνικο;Δεν ειδα να λεει για βυζαντινη αυτοκρατορια,οποτε τους εξυπνακισμους σου αλλου.Και μαθε να διαβαζεις.![]()
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
καλά, πες σου εσύ να διαβάσεις αν θες. Δεν αλλάζει κάτι πάντως, βυζάντιο αυτοκρατορία δεν υπήρξε.
-
User_601
Οχι.Συνηθιζετε να βγαινετε οφ τοπικ.Εγω δεν θα το ακολουθησω αυτο,αν μου επιτρεπεις.Εγω ακολουθω τον τιτλο.paul25 έγραψε: 30 Ιαν 2019, 22:55Α! Εσύ στάθηκες στον τίτλο; Τόσες σελίδες ποστ που συζητάμε δεν τα υπολόγισες;Εσθήρ έγραψε: 30 Ιαν 2019, 22:48Αν δεν με γελουν τα ματακια μου,ο τιτλος του θεματος λεει:Ηταν το βυζαντιο ελληνικο;Δεν ειδα να λεει για βυζαντινη αυτοκρατορια,οποτε τους εξυπνακισμους σου αλλου.Και μαθε να διαβαζεις.paul25 έγραψε: 30 Ιαν 2019, 22:41
Μα τι μας νοιάζει για τους Μεγαρείς; Στο νήμα συζητάμε για το Βυζάντιο την Αυτοκρατορία όχι τη τοποθεσία.![]()
-
User_601
ναι βρε, αλλά για την πόλη μιλάς μόνη σου. Τα ξέρουμε αυτά, μην μας σώζεις, μπες στον κόπο να δείς οτι μιλάμε για την αυτοκρατορία, και με την ευκαιρία μάθε οτι δεν λεγόταν βυζαντιο.
Δηλαδή και ο νηματοθέτης που έφτιαξε το νήμα και τον τίτλο στο πρώτο του ποστ που έγραψε είναι εκτός θέματος; Νομίζω είναι σαν να λες οτι ο ΟΥΤΙΣ ήταν ανόητος.Εσθήρ έγραψε: 30 Ιαν 2019, 22:56Οχι.Συνηθιζετε να βγαινετε οφ τοπικ.Εγω δεν θα το ακολουθησω αυτο,αν μου επιτρεπεις.Εγω ακολουθω τον τιτλο.paul25 έγραψε: 30 Ιαν 2019, 22:55Α! Εσύ στάθηκες στον τίτλο; Τόσες σελίδες ποστ που συζητάμε δεν τα υπολόγισες;Εσθήρ έγραψε: 30 Ιαν 2019, 22:48
Αν δεν με γελουν τα ματακια μου,ο τιτλος του θεματος λεει:Ηταν το βυζαντιο ελληνικο;Δεν ειδα να λεει για βυζαντινη αυτοκρατορια,οποτε τους εξυπνακισμους σου αλλου.Και μαθε να διαβαζεις.![]()
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paul25 την 30 Ιαν 2019, 23:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
-
User_601
Μαθετε να μην βγαινετε εκτος θεματος,η να βαζετε σωστους τιτλους τοτε.enaon έγραψε: 30 Ιαν 2019, 22:59ναι βρε, αλλά για την πόλη μιλάς μόνη σου. Τα ξέρουμε αυτά, μην μας σώζεις, μπες στον κόπο να δείς οτι μιλάμε για την αυτοκρατορία, και με την ευκαιρία μάθε οτι δεν λεγόταν βυζαντιο.![]()
καλό είναι να βγαίνουμε εκτός τόπικ, διαλύονται σχολικοί μύθοι.
- Υδράργυρος
Παντως πιο παραγωγικο ειναι να παιζεις την κολοκυθια με την εσθηρ παρα να συζητας αν το βυζαντιο ηταν ελληνικο
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
το Βυζάντιο δεν ήταν Βυζάντιο, ήταν η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, ας ξεκινήσουμε από εκεί
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
πολύ δύσκολο έτσι, είχαμε τουλάχιστον 6 αν τα θυμάμαι καλά, τρεις ταυτόχρονα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Ιαν 2019, 23:04 το Βυζάντιο δεν ήταν Βυζάντιο, ήταν η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, ας ξεκινήσουμε από εκεί
Σκέτο αυτοκρατορία, με βασίλεια και σημεία επιρροής μάλλον πρέπει για αρχή, και άλλους ρωμαίους για εχθρούς
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 994 Απαντήσεις
- 17193 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 71 Απαντήσεις