Οποιος θελει να στησει ενυδρειο, οχι ιδιαιτερα μεγαλο, αυτο ειναι ενα καλο aquascape.
Ετοιμο γκαζον, το στηριζει με πετρες στις ακρες (αν και θελει και στην επιφανεια, γιατι με την προσθηκη νερου πιθανον να ανασηκωθουν τα πλεγματα του γκαζον), το αφηνει να κανει τον κυκλο του αζωτου και μετα κανει ο,τι θελει.
Για τα δεντρα χρησιμοποιησε java moss.
Lestat έγραψε: 24 Αύγ 2020, 18:04
Πολυς κοσμος γουσταρει το λεγομενο aquascaping περισσοτερο και απο την φαση με τα ψαρια...
Είμαι και εγώ ένας από αυτούς
Μπορείς να φτιάξεις μαγικά τοπία και τα ψάρια τα κάνουν πολύ όμορφα, το κερασάκι στην τούρτα. Έχει φυσικά πολύ κόπο γιατί τα περισσότερα φυτά ενυδρείου ανήκουν σε δύο κατηγορίες, ή ψοφάνε μόλις τα κοιτάξεις στραβά ή μεγαλώνουν σαν να μην υπάρχει αύριο και χρειάζονται συνέχεια περιποίηση
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
foscilis Πολυ ενδιαφεροντα ψαρακια(μετα τον μονομαχο)για τα μικρα παιδακια ειναι τα ζωοτοκα(γεννανε μικρα ψαρακια)
που μαλιστα μπορουν να μπουν και με κοκκινες γαριδες σε ενα κοινωνικο ενυδρειο
αλλα σιγουρα δεν ειναι ψαρια για κυβο,θελουν απλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 24 Αύγ 2020, 22:18, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
άμα γεράσω (κι άλλο) και βρω ψυχική ηρεμία και γαλήνη μπορεί να κάνω ένα ενυδρείο, ίσως να έχω και δικές μου γλάστρες, ίσως να μπορώ να κάθομαι με τις ώρες στο μπαλκόνι και να διαβάζω ένα βιβλίο ή να χαζεύω την φύση, ίσως να μην νιώθω συνεχώς ότι κάτι μου λείπει...
foscilis έγραψε: 24 Αύγ 2020, 13:40
τώρα που το λέτε 8 λίτρα με μια αντλία που οξυγονώνει το νερό έχει όντως κάποιες δυνατότητες για καλλιέργεια υδροπονικής εε... ντομάτας.