!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μήπως ευρέθη ο Έλλην Τζορτζ Φλόιντ; "O αστυνομικός μου καρφώνει ένα γονατίδι στο κεφάλι και άρχισε να τρέχει η μύτη μου"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μήπως ευρέθη ο Έλλην Τζορτζ Φλόιντ; "O αστυνομικός μου καρφώνει ένα γονατίδι στο κεφάλι και άρχισε να τρέχει η μύτη
Δεν φτουράνε άλλο. Τους πέσαν τα πέταλα.

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Re: Μήπως ευρέθη ο Έλλην Τζορτζ Φλόιντ; "O αστυνομικός μου καρφώνει ένα γονατίδι στο κεφάλι και άρχισε να τρέχει η μύτη
Μα εγώ δεν ήμουν παρούσα για να ξέρω τι έγινε.Χαοτικός έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:57Απλά θα πληρώσει και κατά συνέπεια θα πήξετε και κατά μετέπειτα συνέπεια θα γουστάρουμε πολύ. Στα παπάρια μας η ψευτοδικαιοσύνη σας. Έχουμε τον δικό μας τρόπο.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:52 Εμένα μου αρέσει που όλοι οι αναρχικοί, επικαλούνται τον πέλεκυ της αστικής δικαιοσύνης, όταν τους συμφέρει.
Αναρχική -και ενίοτε ένοπλη- δικομανία, το τελευταίο σύντομο ανέκδοτο.
Πάλι κάνεις προσπάθεια να τραβήξεις το βάρος από την πράξη των μπάτσων. Κατάντια ρε![]()
Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν έχω και την καλύτερη άποψη γι' αυτό που καλείται "αναρχικοαντιεξουσιαστικός χώρος" στην Ελλάδα.
Αν εσείς καλύπτεστε, είναι δικό σας πρόβλημα και όχι δικό μου.
Εγώ, αν ο τύπος που έδινε μια σφαλιάρα στο "παιδί" δεν ήταν μπάτσος, θα ένοιωθα ακριβώς το ίδιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- John Brown Gun Club
Δεν εχει να κανει με "αναρχικοαντιεξουσιαστικός χώρο" αυτο, εχει να κανει με τα στοιχειωδη δικαιωματα του πολιτη, καθε πολιτη.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Ε, αν αδιαφορείτε για τα δικαιώματα όλων των πολιτών και θυμάστε τον όρο μόνον όταν πρόκειται για αποζημιώσεις, εκτός από άσχετοι είστε και ευρωφονιάδες.John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 16:12 Δεν εχει να κανει με "αναρχικοαντιεξουσιαστικός χώρο" αυτο, εχει να κανει με τα στοιχειωδη δικαιωματα του πολιτη, καθε πολιτη.
Όπως οι περισσότεροι μκοτζήδες, άλλωστε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 17 Αύγ 2020, 16:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΠιστευτότατοΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 16:11Μα εγώ δεν ήμουν παρούσα για να ξέρω τι έγινε.Χαοτικός έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:57Απλά θα πληρώσει και κατά συνέπεια θα πήξετε και κατά μετέπειτα συνέπεια θα γουστάρουμε πολύ. Στα παπάρια μας η ψευτοδικαιοσύνη σας. Έχουμε τον δικό μας τρόπο.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:52 Εμένα μου αρέσει που όλοι οι αναρχικοί, επικαλούνται τον πέλεκυ της αστικής δικαιοσύνης, όταν τους συμφέρει.
Αναρχική -και ενίοτε ένοπλη- δικομανία, το τελευταίο σύντομο ανέκδοτο.
Πάλι κάνεις προσπάθεια να τραβήξεις το βάρος από την πράξη των μπάτσων. Κατάντια ρε![]()
Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν έχω και την καλύτερη άποψη γι' αυτό που καλείται "αναρχικοαντιεξουσιαστικός χώρος" στην Ελλάδα.
Εγώ, αν ο τύπος που έδινε μια σφαλιάρα στο "παιδί" δεν ήταν μπάτσος, θα ένοιωθα ακριβώς το ίδιο.
Αλλά το δεν ήσουν μπροστά είναι όλα τα λεφτά. Αφού υπάρχει βίντεο ρε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Α ναι; Αυτό θεωρείς εσύ ολοκληρωμένη εικόνα για την αρχή και εξέλιξη της φάσης;Χαοτικός έγραψε: 17 Αύγ 2020, 16:18ΠιστευτότατοΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 16:11Μα εγώ δεν ήμουν παρούσα για να ξέρω τι έγινε.Χαοτικός έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:57
Απλά θα πληρώσει και κατά συνέπεια θα πήξετε και κατά μετέπειτα συνέπεια θα γουστάρουμε πολύ. Στα παπάρια μας η ψευτοδικαιοσύνη σας. Έχουμε τον δικό μας τρόπο.
Εγώ, αν ο τύπος που έδινε μια σφαλιάρα στο "παιδί" δεν ήταν μπάτσος, θα ένοιωθα ακριβώς το ίδιο.![]()
Αλλά το δεν ήσουν μπροστά είναι όλα τα λεφτά. Αφού υπάρχει βίντεο ρε.
Ρητορικόν το ερώτημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αν είναι να αποζημιωθεί ο πιτσιρικάς από το δημόσιο, να απολυθεί ο μπάτσος.
Δεν θα πληρώνω εγώ τις καύλες του κάθε σκατόβλαχου που πήγε Αθήνα να την δει εξουσία. Αν έχει κοινωνικές δεξιότητες γορίλα, στον ζωολογικό κήπο ΧΘΕΣ.
Δεν θα πληρώνω εγώ τις καύλες του κάθε σκατόβλαχου που πήγε Αθήνα να την δει εξουσία. Αν έχει κοινωνικές δεξιότητες γορίλα, στον ζωολογικό κήπο ΧΘΕΣ.
Ε τι να γίνει, δεν έχω τις εμμονές σας.
Κάνεις το μόνιμο λάθος να θεωρείς ότι σκέφτομαι όπως κι εσύ. Δεν είναι έτσι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όπως πληρώνεις για τις καταστροφές των δημόσιων χώρων από τον κάθε σκατόβλαχο αναρχομαλάκα, θα πληρώσεις και γι' αυτό.Βλήμα έγραψε: 17 Αύγ 2020, 16:22 Αν είναι να αποζημιωθεί ο πιτσιρικάς από το δημόσιο, να απολυθεί ο μπάτσος.
Αποδέξου το.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα τον αναρχομαλάκα δεν τον πληρώνω για να επιβάλλει τον νόμο. Αν δουλειά σου είναι να επιβάλλεις τον νόμο και παρανομείς, δεν κάνεις ρε παιδί μου.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 16:27Όπως πληρώνεις για τις καταστροφές των δημόσιων χώρων από τον σκατόβλαχο αναρχομαλάκα, θα πληρώσεις και γι' αυτό.Βλήμα έγραψε: 17 Αύγ 2020, 16:22 Αν είναι να αποζημιωθεί ο πιτσιρικάς από το δημόσιο, να απολυθεί ο μπάτσος.
Αποδέξου το.
Πούλο.
Κατά τα άλλα, βρίσκω συγκινητική την αρνητική έμφαση στον "επαρχιωτισμό" από όλες τις αναρχικές δυνάμεις του πχόρουμ.
Πήξαμε στους ελιτιστές αναρχοαστούς, το επόμενο σύντομο ανέκδοτο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απεκάλεσες μουά αναρχικό ή μου φάνηκε;ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 16:31 Κατά τα άλλα, βρίσκω συγκινητική την αρνητική έμφαση στον "επαρχιωτισμό" από όλες τις αναρχικές δυνάμεις του πχόρουμ.
Τέσπα, σε συγχωρώ. Είναι γνωστό τις πάσι ότι οι δεξιοί δεν μπορείτε να μην κάνετε και μια προσωπική επιθεσούλα όταν φαίνεται η κενότητα των επιχειρημάτων σας. Αν δεν ήσασταν κακομαθημένοι δεν θα ήσασταν και δεξιοί.
Είστε υπέρ της επιβολής των νόμων ή όχι, τελικώς;Βλήμα έγραψε: 17 Αύγ 2020, 16:31Μα τον αναρχομαλάκα δεν τον πληρώνω για να επιβάλλει τον νόμο. Αν δουλειά σου είναι να επιβάλλεις τον νόμο και παρανομείς, δεν κάνεις ρε παιδί μου.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 16:27Όπως πληρώνεις για τις καταστροφές των δημόσιων χώρων από τον σκατόβλαχο αναρχομαλάκα, θα πληρώσεις και γι' αυτό.Βλήμα έγραψε: 17 Αύγ 2020, 16:22 Αν είναι να αποζημιωθεί ο πιτσιρικάς από το δημόσιο, να απολυθεί ο μπάτσος.
Αποδέξου το.
Πούλο.
Γιατί διακρίνω μια τρανστζέντερ τάση προς την ευνομία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι, σε αποκάλεσα αναρχοαστό. Ισχύει και για τον χαοτικό και τον τζόνυ που πήρε τ' όπλο του.Βλήμα έγραψε: 17 Αύγ 2020, 16:34Απεκάλεσες μουά αναρχικό ή μου φάνηκε;ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 16:31 Κατά τα άλλα, βρίσκω συγκινητική την αρνητική έμφαση στον "επαρχιωτισμό" από όλες τις αναρχικές δυνάμεις του πχόρουμ.
Τέσπα, σε συγχωρώ. Είναι γνωστό τις πάσι ότι οι δεξιοί δεν μπορείτε να μην κάνετε και μια προσωπική επιθεσούλα όταν φαίνεται η κενότητα των επιχειρημάτων σας. Αν δεν ήσασταν κακομαθημένοι δεν θα ήσασταν και δεξιοί.
Κι επειδή ο τελευταίος αναρχοαστός που γνώρισα ήταν ο Χρηστάκης, σαφώς και είχε ειρωνική προσέγγιση ο χαρακτηρισμός μου. Δεν έχετε την παραμικρή σχέση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είμαι σαφώς υπέρ της επιβολής των νόμων, πολύ περισσότερο από νοικοκυραίους που σχίζονται για την επιβολή των νόμων όταν παρανομήσει ένας πρόσφυγας ή μετανάστης, αλλά όταν σκοτώνουν μπάτσοι δεκαπεντάχρονα βγάζουν από τον κώλο τους ανύπαρκτους νόμους για να τους βγάλουν λάδι. Όταν ένας νόμος είναι άδικος λύση είναι να απαιτήσουμε να αλλαχθεί.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 16:35 Είστε υπέρ της επιβολής των νόμων ή όχι, τελικώς;
Γιατί διακρίνω μια τρανστζέντερ τάση προς την ευνομία.![]()
Εσύ όμως είσαι υπέρ της επιβολής των νόμων;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 643 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-