!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεξιοί και κινηματογράφος, απορία
-
Maejima
Re: Δεξιοί και κινηματογράφος, απορία
Τον πούστη τον Braveheart πολύ το φχαριστήθηκα που τον ξεσκίσαν οι Άγγλοι.
Έτσι, πούτσα Αγγλο-Σαξωνική, βρωμιάρηδες κέλτες, για να γίνετε άνθρωποι. Δεν τα κατάφεραν οι Ρωμαίοι, ανέλαβαν οι Anglosaxon.
Και τάχα δήθεν άφησε έγκυο τη πριγκίπησσα, την φραγκοτσιγκολελέτα, γιατί ο πρίγκηπας ήταν γκέη, χάχαχαχαχαχαχαχ.
Έτσι, πούτσα Αγγλο-Σαξωνική, βρωμιάρηδες κέλτες, για να γίνετε άνθρωποι. Δεν τα κατάφεραν οι Ρωμαίοι, ανέλαβαν οι Anglosaxon.
Και τάχα δήθεν άφησε έγκυο τη πριγκίπησσα, την φραγκοτσιγκολελέτα, γιατί ο πρίγκηπας ήταν γκέη, χάχαχαχαχαχαχαχ.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Επιμένεις στο παρωχημένο μεταπολιτευτικό δίπολο "δεξιά και αριστερά". Η σημερινή πολιτική πραγματικότητα ταλαντεύεται ανάμεσα στον οικονομικό συντηρητισμό και το λεφτόδεντρο.Χαοτικός έγραψε: 01 Αύγ 2020, 14:03...Πράγματι η δεξιά ιδεολογία περιέχει τον ατομισμό τη αγνόηση των ισορροπιών της φύσης και των κοινωνιών. Αυτό είναι κακό.
Εμπεριστατωμένα μου τα λες. Δεν μπορώ έτσιSuperRogue έγραψε: 01 Αύγ 2020, 20:55Επιμένεις στο παρωχημένο μεταπολιτευτικό δίπολο "δεξιά και αριστερά". Η σημερινή πολιτική πραγματικότητα ταλαντεύεται ανάμεσα στον οικονομικό συντηρητισμό και το λεφτόδεντρο.Χαοτικός έγραψε: 01 Αύγ 2020, 14:03...Πράγματι η δεξιά ιδεολογία περιέχει τον ατομισμό τη αγνόηση των ισορροπιών της φύσης και των κοινωνιών. Αυτό είναι κακό.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Σε ταινίες δράσης είμαι με τους κακούς κομμουνιστές!!!!
Η αίσθηση της πραγματικότητας ενός 0,60ρη ζαίού.πήζον bot έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 23:14 Εχω μια απορια.
στην καθημερινοτητα σου, υπρασπιζεσαι λαμογια που κλεβουν το δημοσιο χρημα υπερασπιζεσαι παιδεραστες, παρακρατικους, μιζαδορους, σουργελα, ουφο, την πλεμπα γενικα της ελληνικης κοινωνιας.
Δεν εχεις καμμια ιδεολογια καμμια αισθηση δικαιου, γουσταρεις νομους ζουγκλας, σας γαμησαμε, ρουφα, κοτοπολακης, εχει παραγραφει κλπ..
Η απορια λοιπον ειναι η εξης : Βλποντας ταινιες, εισαι ο ιδιος ανθρωπος?
Γουσταρεις τους μρ σμιθ στο ματριξ?
Λες παρτα ρε καραγκιοζη εκει που πετσοκοβουν τον μελ γκιμπσον?
θελεις να παρει τον πουλο ο σπαρτακος?
θα ηθελες να εχει κυμα και να πνιγει ο κατρακης εκει στην σχεδια?
στο ιντιπεντενσ ντέι ησουν με τους εξωγηινους?
Γουσταρες ταμαρα στο ρινγκ?
Πς μας τι σου συμβαινει στη σκοτεινη αιθουσα?
Ίδια με του αρχηγού του.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Συμπεραίνω ότι εσύ όταν κερδίζει ο καλός σε κάθε ταινία που βλέπεις σηκώνεσαι και χειροκροτάς ετσι;πήζον bot έγραψε: 01 Αύγ 2020, 01:23 μη μου το χαλατε. αυτος και καλα ειναι αμφιλεγομενος, κακος αλλα δε φταιει.
εχω βαλει συγκεκριμενα παραδειγμτα.
Σηκωθηκατε να χειροκροτησετε στο καρατε κιντ? ή φυγατε με νευρα που κερδισε ο καλος?
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Εγώ είμαι πάντα με τον κακό της ταινίας, εάν απαγγέλλει Σέλεϊ ή μαζεύει έργα τέχνηςChainis έγραψε: 03 Ιαν 2022, 13:00Συμπεραίνω ότι εσύ όταν κερδίζει ο καλός σε κάθε ταινία που βλέπεις σηκώνεσαι και χειροκροτάς ετσι;πήζον bot έγραψε: 01 Αύγ 2020, 01:23 μη μου το χαλατε. αυτος και καλα ειναι αμφιλεγομενος, κακος αλλα δε φταιει.
εχω βαλει συγκεκριμενα παραδειγμτα.
Σηκωθηκατε να χειροκροτησετε στο καρατε κιντ? ή φυγατε με νευρα που κερδισε ο καλος?
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Εγώ είμαι οπισθοδρομικος, σε κάθε ταινία ασχολούμαι με την σκηνοθεσία, το σενάριο, την ηθοποιία το κείμενο αν έχει επιτυχημένες ατάκες, τέτοια πεζά και τετριμμένα.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
kingstonian
- Phorum.gr user: kingstonian
Να δούμε ποιοι είναι με τον Ραμπο που θέλει να ζήσει ήσυχα γεράματα και δεν τον άφησαν και ποιοι με τους Μεξικανους πρεζεμπορους..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση